Wonder Woman

Wonder Woman

Son dakika Wonder Woman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Wonder Woman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Wonder Woman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wonder Woman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wonder woman gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 wonder woman haberi bulunmuştur. Tüm wonder woman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Genişletilmiş evren filmleri 2013 yılında çelik adam adlı yapım ile başlamıştır. En büyük çizgi romanları arasındadır. Süper kahraman filmleri, zaman geçtikçe genişleyen kurgusal evrenin kapılarını meraklı seyircilere açmıştır. 
24.01.2024 Kültür Sanat
Oyuncu Gal Gadot üçüncü kez anne oldu
Oyuncu Gal Gadot üçüncü kez anne oldu 'Wonder Woman' filminin yıldızı Gal Gadot, üçüncü çocuğunu kucağına aldı.
30.06.2021 Magazin
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift!
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift! ABD'li çiftin hobisi duyanları dehşete düşürdü. Uzaktan tanıyanlar için ABD'li Barbara ve Richie Dickstein çiftinin nasıl bir çılgınlığın içinde olduğunu tahmin etmek çok zordu. Dickstein'lerin ülkenin en tehlikeli kadın ve erkekleriyle kurdukları ilişkileri bilseler muhtemelen kanları donardı
29.06.2021 Dünya
Aquaman filminden yeni fragman
Aquaman filminden yeni fragman Jason Momoa'nın canlandıracağı, DC hayranlarının merakla beklediği Aquaman filminden son fragman geldi.
20.11.2018 Kültür Sanat
Aşk, ulaşınca nefrete dönüşebilir
Aşk, ulaşınca nefrete dönüşebilir Bu hafta vizyona giren “Bende Kal” filminin başrol oyuncusu Beyzanur Mete, “Aşk imkansızdır. Ona ulaştığın an aşk, sevgiye, alışkanlığa, bazen nefrete bile dönüşebilir” diyor.
13.07.2018 Arşiv
Troller beni yıldıramaz!
Troller beni yıldıramaz! Her yıl merakla beklenen ve sektörünün en iyilerinin belirlendiği MTV Film ve Dizi Ödülleri, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
19.06.2018 Magazin
Çakma süperkahraman!
Çakma süperkahraman! Wonder Woman serisinin başrol oyuncusu Gal Gadot, serinin yeni filminin çekimi için ABD’nin başkenti Washington’daki senato önünde kamera karşısına geçti.
19.06.2018 Magazin
Çizgi romanlar hala daha çok özgün
Çizgi romanlar hala daha çok özgün Emmy ve Golden Globe ödüllü yapımcı Noah Hawley’nin yarattığı Legion, 2. sezon bölümleriyle her çarşamba FX’te. X-Men evreninde geçen Legion, dünyanın en güçlü mutantlarından biri olduğu halde kafasının içinde duyduğu sesler yüzünden kendisini şizofreni hastası zanneden David Haller’in hikayesini konu alıyor. Hawley ile yarattığı bu özel dünyayı konuştuk
3.06.2018 Magazin
Ödül gecesinde bebek müjdesi!
Ödül gecesinde bebek müjdesi! Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri (Screen Actors Guild Awards) Los Angeles’ta düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
23.01.2018 Kültür Sanat
Ödül gecesinde bebek müjdesi!
Ödül gecesinde bebek müjdesi! Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri (Screen Actors Guild Awards) Los Angeles’ta düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
22.01.2018 Magazin
En çok kadın oyuncular kazandırdı!
En çok kadın oyuncular kazandırdı! Kuzey Amerika'da 37 yıl sonra ilk kez kadın karakterlerin başrolde yer aldığı 3 yapım, yapımcılarına en çok kazandıran filmler oldu.
2.01.2018 Kültür Sanat
2017'nin En İyi Film Karakteri: Wonder Woman
2017'nin En İyi Film Karakteri: Wonder Woman Amerikan Film Enstitüsü tarafından geçen hafta 'Yılın En İyi 10 Filmi' arasında gösterilen 'Wonder Woman', şimdi de Time Dergisi tarafından 'Yılın En İyi Film Karakteri' seçildi.
12.12.2017 Kültür Sanat
Wonder Woman yılın kadını oldu
Wonder Woman yılın kadını oldu Başrolü üstlendiği ‘Wonder Woman’ filmi ile tüm dünyada tanınan İsrailli oyuncu Gal Gadot (32), GQ dergisi tarafından ‘Yılın Kadını’ seçildi.
15.11.2017 Magazin
Adalet Takımı!
Adalet Takımı! Batman, Wonder Woman ve Süperman gibi kahramanları bir araya getiren ‘Justice League’ filminin Los Angeles galası önceki gece gerçekleşti.
14.11.2017 Magazin
'Red Sonja' 32 yıl sonra dönüyor!
'Red Sonja' 32 yıl sonra dönüyor! Barbar Conan hikayelerinin kadın kahramanı olarak doğan 'Red Sonja' (Kızıl Sonya) karakteri, 32 yıl aradan sonra yeniden beyaz perdeye uyarlanacak.
6.11.2017 Kültür Sanat
Pişmanlık duymuyorum
Pişmanlık duymuyorum ‘Wonder Woman’ filmiyle tüm dünyada tanınan İsrailli oyuncu Gal Gadot (32) Glamour dergisinin Kasım sayısına konuk oldu.
25.10.2017 Magazin
Aynı isimle yola devam
Aynı isimle yola devam Bu yaz vizyona giren ve büyük bir gişe başarısı elde eden Gal Gadot’lu ‘Wonder Woman’ın 2. filmi için yönetmen koltuğunun kime emanet edileceği belli oldu.
12.09.2017 Magazin
Hazırlıklar sürüyor
Hazırlıklar sürüyor Bu yılın hitlerinden biri olmayı başaran ‘Wonder Woman’ filminin ikincisi için hazırlıklar tam gaz sürüyor.
26.07.2017 Magazin
600 milyonluk filmden 300 bin dolar kazandı!
600 milyonluk filmden 300 bin dolar kazandı! İsrailli aktris Gal Gadot'un, gişe rekorları kıran son filmi 'Wonder Woman'daki rolü karşılığında 300 bin dolar aldığı ortaya çıktı.
3.07.2017 Kültür Sanat
Korsanların zirve zaferi
Korsanların zirve zaferi ABD Box Office’de zirveyi Karayip Korsanları’ndan ele geçiren Wonder Woman, yerli Box Office’de başarılı olamadı.
6.06.2017 Magazin
Wonder Woman zirvede...
Wonder Woman zirvede... Geçtiğimiz hafta yayınlanır yayınlanmaz zirveye oturan 'Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı' yerini 'Wonder Woman'a bıraktı.
6.06.2017 Kültür Sanat
I Am Superman geliyor
I Am Superman geliyor Beyaz perdedeki 14 yıllık sessizliğini, bu hafta vizyona giren ‘Wonder Woman’ ile bozan yönetmen Patty Jenkins, yeni projesini açıkladı.
3.06.2017 Magazin
Wonder Woman Film Fragmanı
Wonder Woman Film Fragmanı ´Wonder Woman´ filmi 02 Haziran´da vizyonda...
2.06.2017 Sinema-Dizi
Lübnan, İsrailli kadının oynadığı filmi yasaklamaya gidiyor!
Lübnan, İsrailli kadının oynadığı filmi yasaklamaya gidiyor! Lübnan'da ekonomi bakanlığı, ABD yapımı 'Wonder Woman' (Harika Kadın) adlı çizgi roman uyarlaması sinema filminin ülkede yasaklanmasını istiyor. Gerekçe filmin başrolündeki aktris Gal Godot'un İsrailli olması ve 3 yıl önceki Gazze- İsrail savaşında Hamas'ı eleştiren açıklamalar yapması.
31.05.2017 Dünya
Connie Nielsen'ın rüzgar azizliği! Her şey ortaya çıktı...
Connie Nielsen'ın rüzgar azizliği! Her şey ortaya çıktı... Danimarkalı ünlü oyuncu Connie Nielsen, New York'ta yeni filminin tanıtıldığı organizasyonda rüzgarın azizliğine uğradı.
25.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Wonder Woman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wonder woman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.