Karakola Saldırı

Karakola Saldırı

Son dakika Karakola saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karakola saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karakola saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karakola Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karakola saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 558 karakola saldırı haberi bulunmuştur. Tüm karakola saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran’da Sistan ve Belucistan eyaleti karıştı! Karakola saldırı girişimi...
İran’da Sistan ve Belucistan eyaleti karıştı! Karakola saldırı girişimi... İran’ın Sistan ve Belucistan eyaletine bağlı Zahidan kentinde cuma namazı sonrası bir grup, karakol binasına saldırı girişiminde bulundu.
30.09.2022 Dünya
Sultangazi'de hareketli anlar... Polis merkezinin yakınında silahlı çatışma!
Sultangazi'de hareketli anlar... Polis merkezinin yakınında silahlı çatışma! İstanbul Sultangazi'de polis merkezinin yanında iki kişi arasında silahlı çatışma çıktı. Bir kişinin yaralandığı çatışma, karakola saldırı sanılınca polis alarma geçti.
26.05.2021 Gündem
Afganistan'da askeri karakola saldırı! 20 güvenlik görevlisi öldü!
Afganistan'da askeri karakola saldırı! 20 güvenlik görevlisi öldü! Afganistan'da Taliban saldırısında 20 güvenlik görevlisi öldü...
23.10.2020 Dünya
TSK'dan son dakika açıklaması! 8 terörist öldürüldü
TSK'dan son dakika açıklaması! 8 terörist öldürüldü Tunceli Valiliği, Pülümür ve Ovacık ilçeleri kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen hava destekli operasyonlarda 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
18.09.2018 Gündem
Afganistan'da Taliban saldırısı: 15 ölü
Afganistan'da Taliban saldırısı: 15 ölü Afganistan'ın kuzeyindeki Kunduz vilayetinde Taliban militanlarının askeri karakola düzenlediği saldırıda 15 askerin öldüğü bildirildi.
12.07.2018 Dünya
Hatay'da karakola saldırı
Hatay'da karakola saldırı Hatay'ın Samandağ ilçesinde jandarma karakoluna teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Hain astsubaydan PKK’ya yardım! Skandal telefon konuşmaları...
Hain astsubaydan PKK’ya yardım! Skandal telefon konuşmaları... Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ soruşturmaları kapsamında telefonlarını takibe aldığı bir istihbarat astsubayına PKK'ya bilgi aktardığı suçlamasıyla dava açtı. Başsavcı Tolgahan Öztoprak tarafından hazırlanan 67 sayfalık iddianamede astsubay H.B'nin iki ayrı olayda jandarmanın operasyonlarını PKK'ya haber verdiği ve böylece FETÖ'nün amaçlarına hizmet ettiği belirtildi. İddianamede H.B'nin telefon tapeleri de yer aldı.
29.09.2021 Gündem
PKK'ya darbe üstüne darbe!
PKK'ya darbe üstüne darbe! Tunceli Valiliği, Tunceli'nin Mazgirt'te Kepir ormanları bölgesinde yürütülen operasyonlarda 1'i üst düzey 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Malatya’daki FETÖ/PDY davasında tanıklar dinleniyor
Malatya’daki FETÖ/PDY davasında tanıklar dinleniyor Malatya'da darbe girişimine ilişkin görülen davada tanıkların dinlenmesine devam ediliyor.
29.09.2021 Gündem
Tunceli’de karakola taciz ateşi
Tunceli’de karakola taciz ateşi Tunceli’nin Ovacık ilçesi Kuşluca Jandarma Karakol Komutanlığına terör örgütü mensuplarınca taciz ateşi açıldı.
29.09.2021 Gündem
Adem Huduti hakim karşısına çıkıyor
Adem Huduti hakim karşısına çıkıyor FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin tutuklu eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Huduti ile bazı generaller hakim karşısına çıkıyor
29.09.2021 Gündem
İki ülke sınırında üç karakola saldırı: 5'i asker 15 ölü
İki ülke sınırında üç karakola saldırı: 5'i asker 15 ölü Pakistan ile Afganistan arasındaki sınırda 3 karakola düzenlenen saldırılarda 5 asker ve 10 militan hayatını kaybetti
6.03.2017 Dünya
Erhan Çelik'in üs bölgesini ziyareti sırasında çatışma çıktı
Erhan Çelik'in üs bölgesini ziyareti sırasında çatışma çıktı Kurt Dağı Üst Bölgesi'nde 2 gün boyunca kalan Erhan Çelik ve haber ekibi, görev yapan askeri personelin her anına tanıklık etti. Ziyaret esnasında bir de karakola saldırı girişimi oldu.
9.02.2017 Magazin
Erhan Çelik'in üs bölgesini ziyareti sırasında çatışma çıktı
Erhan Çelik'in üs bölgesini ziyareti sırasında çatışma çıktı Kurt Dağı Üst Bölgesi'nde 2 gün boyunca kalan Erhan Çelik ve haber ekibi, görev yapan askeri personelin her anına tanıklık etti. Ziyaret esnasında bir de karakola saldırı girişimi oldu.
21.01.2022 Magazin
'Huduti darbecilerin başına geçecekti'
'Huduti darbecilerin başına geçecekti' Huduti ifadesinde, 27 Mayıs 1960 darbesinde İzmir’den Ankara’ya getirilen ve darbenin lideri yapılan Cemal Gürsel örneğini vererek, kendisine kalkışmacıların başına geçmesinin teklif edildiğini açıkladı. İddianamede darbe girişimi başarısız olunca Huduti’nin taraf değiştirdiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Afganistan'da karakola saldırı: 43 ölü
Afganistan'da karakola saldırı: 43 ölü Afganistan'ın güneyindeki Kandahar vilayetinin Mayvand ilçesinde Taliban militanlarının karakola saldırması üzerine çıkan çatışmada 16'sı polis 43 kişi öldü.
21.01.2017 Dünya
Cezaevine girerken "komutanım başaramadık" demiş
Cezaevine girerken "komutanım başaramadık" demiş 15 Temmuz darbe girişimi kapsamında tutuklanan eski 2. Ordu Komutanı Adem Huduti ile bazı generaller, subay ve astsubaylarla erlerin aralarında bulunduğu 76 şüpheli hakkında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, eski 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Emin Ayık'ın cezaevi girişinde Huduti'ye "Olmadı işte komutanım, başaramadık" dediği belirtildi
29.09.2021 Gündem
Afganistan'da karakola saldırı: 3 ölü
Afganistan'da karakola saldırı: 3 ölü Afganistan'ın başkenti Kabil'in Pagman ilçesindeki polis karakoluna düzenlenen silahlı saldırıda üç kişi hayatını kaybetti.
17.06.2021 Dünya
Afganistan'da Taliban karakola saldırdı: 8 ölü
Afganistan'da Taliban karakola saldırdı: 8 ölü Taliban militanları Afganistan'ın Kandahar vilayetinin Gurak ilçesinde karakola saldırı düzenledi.
17.06.2021 Dünya
Bombalı motosikletle karakola saldırı!
Bombalı motosikletle karakola saldırı! Yenibosna’da polis merkezi yakınlarına saldırı düzenlendi. Saldırganın bomba yüklü bir motosikletle olay yerine geldiği ve aracından uzaklaştıktan sonra patlamanın yaşandığı belirtildi
29.09.2021 Gündem
PKK'dan jandarma karakoluna hain saldırı!
PKK'dan jandarma karakoluna hain saldırı! Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesi'nde PKK'lı teröristler, jandarma karakoluna taciz ateşi açtı
29.09.2021 Gündem
Şemdinli’de karakola saldırı
Şemdinli’de karakola saldırı Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, Yeşilova Karakolu’na bağlı 1055. karakola, PKK'lılar tarafından saldırıda bulunulduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
23 yıldır kafasındaki kurşunla yaşıyor
23 yıldır kafasındaki kurşunla yaşıyor Vatani görevini yaptığı sırada Şırnak’ın Silopi ilçesinde 1993 yılında çıkan çatışmada başına kurşun isabet eden Abdurrahman Dağdelen, o günden beri kafasındaki kurşunla yaşıyor.
14.09.2016 Yaşam
4 ilde çatışma çıktı! Şehitler ve yaralılar var
4 ilde çatışma çıktı! Şehitler ve yaralılar var Şırnak Uludere'de askeri aracın geçişi sırasında PKK'nın tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit oldu. BİNGÖL'ün Karlıova İlçesi'nde Cehennem Ormanları'nda PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 köy korucusu şehit oldu. Van'da da karakola saldıran teröristler 1 askeri yaralandı. Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 3 asker yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Son Dakika Haberleri: Tunceli'de karakola terör saldırısı
Son Dakika Haberleri: Tunceli'de karakola terör saldırısı Son Dakika Haberi: PKK'lı bir grup, Tunceli'nin Nazımiye İlçe merkezinde bulunan polis karakoluna uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Tunceli'nin Nazımiye ilçesine eşzamanlı saldıran PKK'lı teröristler 1 askeri şehit etti, 3 polis yaralandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karakola Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karakola saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.