Kara Yazı

Kara Yazı

Son dakika Kara Yazı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kara Yazı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kara Yazı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kara Yazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kara yazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 612 kara yazı haberi bulunmuştur. Tüm kara yazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zehra Yılmaz kimdir? Cem Belevi sevgilisi Zehra Yılmaz’a evlilik teklif etti! Zehra Yılmaz kaç yaşında, nereli?
Zehra Yılmaz kimdir? Cem Belevi sevgilisi Zehra Yılmaz’a evlilik teklif etti! Zehra Yılmaz kaç yaşında, nereli? Oyuncu Cem Belevi, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Zehra Yılmaz'a evlilik teklifinde bulundu. 3 yıldır aşk yaşadığı Zehra Yılmaz’a doğum gününde evlenme teklif eden Belevi önce doğum gününü kutladı, ardından yüzük çıkararak evlilik teklifinde bulundu. Yılmaz, Belevi'nin evlilik teklifini kabul ederken, o anlara ilişkin görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı. Öten yandan Zehra Yılmaz Gençliğim Eyvah dizisinde Çağla karakterine hayat veriyor. Peki, Zehra Yılmaz kimdir? Zehra Yılmaz kaç yaşında ve nereli?
31.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'nın en büyüğü olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'nın en büyüğü olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Mitingi'nde konuştu. Erdoğan, 'Yeni bir millet bahçesi yapıyoruz. Antalya'nın en büyük millet bahçesi olacak' dedi.
17.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun'da partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur ittifakı ile kurduğumuz gönül birliğini hep birlikte zafere taşıyacağız" dedi. Erdoğan ayrıca Samsun ilçe adaylarını açıklayıp 2 ilçede MHP adayını destekleyeceklerini duyurdu. Erdoğan, Vezirköprü adayını tanıttığı sırada "İnşallah Samsun Vezirköprü'de kenevir ekimini yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Bundan böyle Vezirköprü bu işin merkezi olacak" diye konuştu.
19.01.2019 Siyaset
'Adı Zehra' dizisinin başrol oyuncusu belli oldu
'Adı Zehra' dizisinin başrol oyuncusu belli oldu atv'nin reyting rekortmeni dizileri 'Kırgın Çiçekler' ile 'Aşk ve Mavi' dizilerine imza atan NTC Medya yeni bir projenin hazırlığını sürdürüyor.
2.11.2017 Televizyon
Damla Sönmez ile Ushan Çakır evleniyor!
Damla Sönmez ile Ushan Çakır evleniyor! Oyuncu çift Damla Sönmez ile Ushan Çakır evlilik kararı aldı. İlk kez 5 yıl önce bir Osman Sınav filminde başlayan aşk evlilik kararı ile taçlandı.
10.07.2017 Magazin
Hayat Şarkısı bitiyor
Hayat Şarkısı bitiyor Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı ekranlara veda ediyor. Günü değişince reytingi düşen dizi için kanal kararını verdi
29.04.2017 Televizyon
Kara Yazı’ya veda ettiler
Kara Yazı’ya veda ettiler Usta oyuncu Emre Kınay, önceki gece Taksim’de bulunan bir mekanda rol aldığı ‘Kara Yazı’ dizisi oyuncularıyla eğlendi.
27.04.2017 Magazin
Kara Yazı final kararı aldı!
Kara Yazı final kararı aldı! Kanal D'nin iddialı dizisi Kara Yazı, final kararı aldı. Kara Yazı 30 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 5. bölümüyle ekranlara veda edecek.
27.04.2017 Televizyon
'Savaşçı' dizisi pazar günlerinin reyting birinciliğini eline aldı
'Savaşçı' dizisi pazar günlerinin reyting birinciliğini eline aldı Fox'da ikinci bölümüyle ekrana gelen 'Savaşçı' dizisi pazar günlerinin reyting birinciliğini eline aldı. Dizi ilk bölümüyle de birinci olmuştu.
24.04.2017 Televizyon
Kara Yazı 4. bölüm fragmanı
Kara Yazı 4. bölüm fragmanı Kara Yazı 4. bölüm fragmanı
13.04.2017 Sinema-Dizi
"Merkezinde sevgi olan işleri seçiyorum"
"Merkezinde sevgi olan işleri seçiyorum" ‘Recep İvedik 3’, ‘Beni Böyle Sev’ ve ‘Seviyor Sevmiyor’ gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle çok sevilen genç oyuncu Zeynep Çamcı, şimdilerde Kanal D’nin yeni dizisi ‘Kara Yazı’da Yaren’e hayat veriyor. Yaren’in sert ve farklı bir duruşu olduğunu anlatan Çamcı, “Ben hep merkezinde sevgi barındıran, gücünü bundan alan işlerde yer aldım” diyor
3.04.2017 Magazin
Kara Yazı 2. bölüm 2. fragmanı
Kara Yazı 2. bölüm 2. fragmanı Kara Yazı yeni bölümü ile 4 Nisan salı akşamı 20:00'de KanalD'de.
31.03.2017 Sinema-Dizi
Reytinglerimiz iyi olsun
Reytinglerimiz iyi olsun Haluk Bilginer ve Emre Kınay’ın başrollerini paylaştığı ‘Kara Yazı’ dizisi önceki gece ilk bölümüyle ekrana geldi.
29.03.2017 Magazin
Kara Yazı 2. bölüm fragmanı
Kara Yazı 2. bölüm fragmanı Kara Yazı yeni bölümü ile 4 Nisan Salı günü KanalD'de.
29.03.2017 Sinema-Dizi
Kara Yazı 1. bölüm 2. fragmanı
Kara Yazı 1. bölüm 2. fragmanı Kara Yazı ilk bölümü ile Salı akşamı 20:00'de KanalD'De.
24.03.2017 Sinema-Dizi
'Kara Yazı' dizisi başlıyor!
'Kara Yazı' dizisi başlıyor! Yapımını Dark Story; Sema Ergenekon Eylem Canpolat’ın yaptığı 'Kara Yazı' dizisi, 28 Mart Salı günü izleyicisi ile buluşacak.
21.03.2017 Televizyon
Emre Kınay'ın yeni dizisi belli oldu!
Emre Kınay'ın yeni dizisi belli oldu! Emre Kınay, Kanal D'de yayınlanacak 'Kara Yazı' dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.
20.03.2017 Televizyon
Kara Yazı ile ekranlara dönüyor!
Kara Yazı ile ekranlara dönüyor! Kanal D’nin yakında izleyicisi ile buluşacak dizisi Kara Yazı usta oyuncular ve yeni neslin başarılı yüzlerini bir araya getirdi.
16.03.2017 Magazin
Kara Yazı ilk bölüm 2. fragmanı yayınlandı
Kara Yazı ilk bölüm 2. fragmanı yayınlandı Kara Yazı çok yakında KanalD'de.
21.01.2022 Magazin
Kara Yazı ilk bölüm fragmanı
Kara Yazı ilk bölüm fragmanı Tecrübeli oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kara Yazı dizisi çok yakında KanalD'de.
10.03.2017 Sinema-Dizi
Rektör Aşkın'ın tutuksuz yargılandığı davanın 7'nci duruşması yapıldı
Rektör Aşkın'ın tutuksuz yargılandığı davanın 7'nci duruşması yapıldı "Fişlemeyle ilgili bilgiler kasıtlı olarak yanlış verildi"
29.09.2021 Gündem
Kar yağmayan Kozan'a suni kar getirildi! Öğrenciler doyasıya eğlendi
Kar yağmayan Kozan'a suni kar getirildi! Öğrenciler doyasıya eğlendi Adana'da kuzey ilçelere kar yağarken, kar yağmayan Kozan'a ise suni kar getirildi.
6.03.2024 Adana
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir?
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? Bedelli askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı MSB Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile 2024 yılı Şubat ayında silahaltına alınacak olan yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri belirlendi. Bedelli askerlik yerleri sorgulama işlemini e-Devlet üzerinden gerçekleştiren asker adaylarından bazılarına Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanlığı çıktı. Peki, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? 
25.01.2024 Gündem
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı"
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı" Çocukluğunda ailesindeki kayıplarla sarsıldı. Gençliği Çanakkale’den Trablusgarp’a, Doğu Cephesi’nden Kurtuluş Savaşı’na, cephelerde geçti. 39 yaşında Meclis Başkanı, 42 yaşında Cumhurbaşkanı oldu. “Uçurum kenarında yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı.
29.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kara Yazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kara yazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.