Kanserle Mücadele

Kanserle Mücadele

Son dakika kanserle mücadele haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanserle mücadele ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanserle mücadele haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanserle Mücadele

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanserle mücadele gelişmeleri de dahil olmak üzere 331 kanserle mücadele haberi bulunmuştur. Tüm kanserle mücadele haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak?
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak? Uzun süredir kanserle mücadele eden Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan 61 yaşında hayatını kaybetti. Öztan’ın cenazesi Şakirin Cami’den kalkacak. Peki, Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak, Şakirin Cami’ye nasıl gidilir?
22.03.2024 Gündem
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü?
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü? Usta sanatçı Çetin Körükçü 75 yaşında hayatını kaybetti. Körükçü'nün vefat haberini şarkıcı Umut Akyürek duyurdu. Peki, Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında
16.01.2024 Gündem
Murat Göğebakan'ın hayatı film odu! 'Kanserli adamla uğraşamam' sözleri yeniden gündem oldu
Murat Göğebakan'ın hayatı film odu! 'Kanserli adamla uğraşamam' sözleri yeniden gündem oldu Merhum sanatçı Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü beyaz perdeye taşıyan ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ filminin galası önceki akşam gerçekleştirildi. Kanserle mücadele ettiği dönemde ihanete uğradığı konuşulan şarkıcının annesi Hatice Göğebakan'a, dokuz yıl önce verdiği gündem olan röportaj hatırlatıldı.
7.12.2023 Magazin
Hilal Altınbilek'in acı günü! Güçlükle ayakta durabildi
Hilal Altınbilek'in acı günü! Güçlükle ayakta durabildi Oyuncu Hilal Altınbilek'in babası hayatını kaybetti. Özdemir Altınbilek (66) için önceki gün Kilyos Merkez Erdoğan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tarifszi bir acı yaşayan Hilal Altınbilek'i dostları yalnız bırakmadı.
7.12.2023 Magazin
Sansar Salvo intihar mı etti? Rapçi Sansar salvo kimdir, kaç yaşında, nereli?
Sansar Salvo intihar mı etti? Rapçi Sansar salvo kimdir, kaç yaşında, nereli? Rapci Sansar Salvo'dan üzen haber geldi. Asıl ismi Ekincan Arslan olan Sansar Salvo, intihar girişiminde bulunduğunu açıkladı. Ünlü rap sanatçısı haberi sosyal medyadan duyurdu. 'Dum Taka Dum', 'Ne Kadar Umrumda?', 'Ağır Roman' ve 'Kasımpatı' gibi hit şarkılarıyla tanınan Sansar Salvo'nun durumu merak konusu oldu.
15.11.2023 Gündem
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Ünlü ismin eşi ve kızının babası Savaş Parlak, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
13.11.2023 Magazin
Süleyman Özışık kimdir, hastalığı nedir? Süleyman Özışık ne kanseriydi, kaç yaşında ve neden öldü?
Süleyman Özışık kimdir, hastalığı nedir? Süleyman Özışık ne kanseriydi, kaç yaşında ve neden öldü? Süleyman Özışık öldü mü? diye arama motorlarına yönelen vatandaşlar Özışık’ın neden öldüğünü, hastalığının ne olduğunu da sorguluyor. İnternet Haber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, kardeşi Süleyman Özışık’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Süleyman Özışık neden öldü, hastalığı nedir, ne kanseriydi? Gazeteci Süleyman Özışık kimdir?
5.08.2023 Gündem
Yüksek tansiyon, kolesterol ve kansere iyi geliyor! Beyni gençleştiren kırmızı mucize
Yüksek tansiyon, kolesterol ve kansere iyi geliyor! Beyni gençleştiren kırmızı mucize Kalbi onarıyor, damarları temizliyor. İltihaplanmayla mücadele ederek tüm vücut döngüsünü düzenliyor, kalp sağlığına iyi geliyor. Yüksek tansiyonu düşürüyor, HDL kolesterol sayılarını artırıyor ve LDL kolesterol sayılarını düşürüyor. Kanser hücresi büyümesini engelleyerek, kanserle mücadele ediyor. Tok tutarak kilo vermeyi hızlandırıyor, cilt sağlığına iyi geliyor. Antioksidanlar ve polifenoller içeriyor, hafıza ve bilişi iyileştirerek beyni gençleştiriyor. İşte kırmızı mucizenin saymakla bitmeyen faydaları...
13.07.2023 Sağlık
Mazhar Alanson'un Özkan Uğur acısı! Ağlamaktan konuşamadı
Mazhar Alanson'un Özkan Uğur acısı! Ağlamaktan konuşamadı İki kez lenf kanserini yenen Özkan Uğur, nükseden hastalığını atlatamadı ve 69 yaşında hayata veda etti. Özkan Uğur'un vefat haberinin ardından telefonla bağlantı kurulan Mazhar Alanson, ağlamaktan konuşamadı.
9.07.2023 Magazin
Zara kanserle mücadele eden Tanyeli'nin son halini paylaştı
Zara kanserle mücadele eden Tanyeli'nin son halini paylaştı Bir süredir pankreas kanseri ile mücadele eden ve özel bir hastanede tedavi gören Tanyeli, geçtiğimiz günlerde sağlık durumunu açıklayarak sevenlerinden dua istemişti. Ünlü ismin son halini, yakın arkadaşı Zara paylaştı.
7.07.2023 Magazin
Kanserle mücadele ediyordu! Özkan Uğur yoğun bakımda
Kanserle mücadele ediyordu! Özkan Uğur yoğun bakımda MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 2013 yılında yakalandığı lenfomayı tedavi sürecinin ardından atlatmıştı. Hastalığı nükseden 69 yaşındaki sanatçının sağlık durumuna ilişkin üzücü bir haber geldi.
23.06.2023 Magazin
İstanbul’da dehşet gecesi! Kimlik isteyen polisi yaraladılar
İstanbul’da dehşet gecesi! Kimlik isteyen polisi yaraladılar Çağlayan’da ihbar üzerine bir yeşillik alana giden polis ekipleri, gürültü yapan şahısları uyarınca ortalık karıştı. Kimlik vermeyerek küfür ve hakaret eden şahıslar, bir polisi darp ederek ucu kor olan sopayla saldırdı. Takviye ekiplerle etkisiz hale getirilen şahıslar gözaltına alınırken, yaşananlar ise kameralara yansıdı. Toplamda 68 suç kaydı olan 3 şahıs tutuklandı.
10.06.2023 Yaşam
Cedi Osman, eşi Ebru Şahin'i yemekte yalnız bırakmadı
Cedi Osman, eşi Ebru Şahin'i yemekte yalnız bırakmadı Rol aldığı dizisinin final yemeğinden çıkan Ebru Şahin basın mensuplarına açıklamada bulundu. Basketbolcu eşi Cedi Osman'ın da kendisini yalnız bırakmadığı görüldü.
10.06.2023 Magazin
Kanserle mücadele eden Survivor Nagihan Karadere'den haber var!
Kanserle mücadele eden Survivor Nagihan Karadere'den haber var! Son olarak Survivor 2022 All Star'da yarışan Nagihan Karadere'den sevenlerini üzen haber, ocak ayında gelmişti. 38 yaşındaki milli atlet, iki farklı kanser türüyle mücadele ettiğini açıklamıştı. Aylardır tedavisi devam eden ünlü isim, sağlık durumuyla ilgili güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı.
10.06.2023 Magazin
Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın duygusal anları!
Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın duygusal anları! Yeşilçam’ın unutulmaz komedi filmlerinden 'Doktor Civanım'ın başrol oyuncularından olan, Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i olarak tanınan Bahar Öztan, merhum sanatçı Kemal Sunal’la bindiği sepetli motosikleti 41 yıl aradan sonra tekrar görünce duygusal anlar yaşadı.
8.05.2023 Magazin
Kanseri atlatan oyuncu Boğaç Aksoy'dan haber var!
Kanseri atlatan oyuncu Boğaç Aksoy'dan haber var! Arka Sokaklar dizisinde Volkan karakterini canlandıran oyuncu Boğaç Aksoy, bir dönem kanserle mücadele etmiş ve kanseri yenmişti. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sevenlerine müjdeli haberi verdi.
30.03.2023 Magazin
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi...
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi... Rüştü Köknar Tezay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Tezay, Fenerbahçe Cami'nde son yolculuğuna uğurlandı. Peki, Köknar Rüştü Tezay kimdir, ne kanseriydi? Köknar Rüştü Tezay nereli, kaç yaşındaydı, ne iş yapıyor?  
27.02.2023 Magazin
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı! Sanat dünyası yasa boğuldu İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan 57 yaşındaki Erdal Uğurlu, hayatını kaybetti. Uğurlu'nun ölümü televizyon ve sanat dünyasının ünlülerini yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
12.12.2022 Magazin
Kirstie Alley neden öldü, ne kanseriydi? Kirstie Alley kimdir?
Kirstie Alley neden öldü, ne kanseriydi? Kirstie Alley kimdir? Cheers dizisinde ‘Rebecca Howe’ karakterini canlandıran Emmy ödüllü oyuncu Kirstie Alley, 71 yaşında öldü. Peki, Kirstie Alley kimdir, neden öldü, ne kanseriydi? Kirstie Alley kimdir?
6.12.2022 Magazin
Dünyaca ünlü efsane isimden üzen sözler: Ölmeye hazırım!
Dünyaca ünlü efsane isimden üzen sözler: Ölmeye hazırım! Daha önce göğüs kanserine yakalandığını anlatan Jane Fonda, iki memesini de aldırdığını ve iyileştiğini söylemişti. Kanserle mücadele etmeye devam eden ve kısa bir süre önce yaptığı açıklamada "Hayatta kalma oranım yüzde 80" diyen Fonda, "Ölmeye hazırım" cümlesiyle hayranlarını üzdü.
20.11.2022 Magazin
Ceylan'ın son hali şaşırttı! Görenler tanımakta zorlandı
Ceylan'ın son hali şaşırttı! Görenler tanımakta zorlandı Geçtiğimiz ay kanserle mücadele eden ablasının ölümüyle yıkılan şarkıcı Ceylan zor günleri geride bırakmaya çalışıyor. Son yıllarda değişimiyle sık sık gündeme gelen Ceylan'ın son hali herkesi şaşırttı. Ünlü türkücü mini kot şort üstüne derin dekolteli bir büstiyer terci etti. Ancak asıl değişiklik yüzünde ve saçındaydı. Ceylan'ı görenler tanımakta zorlandı.
19.08.2022 Magazin
Hastanede yasak ilişki! Ölüm döşeğindeyken...
Hastanede yasak ilişki! Ölüm döşeğindeyken... Hastanede yasak aşk. 5 yıldır kanserle mücadele eden genç kadının kocası ile yakın arkadaşı arasındaki ülke gündemine bomba gibi düştü. Yasak aşk ile ilgili detaylar herkesi şaşırttı.
27.05.2022 Dünya
Güler Işık'ın acı günü! Haberi böyle duyurdu...
Güler Işık'ın acı günü! Haberi böyle duyurdu... Bir dönem söylediği türkülerle adından söz ettiren ‘Türkülerin kraliçesi’ lakaplı Güler Işık, aldığı acı haberle yıkıldı. 2015 yılında meme kanserine yakalanan ve hastalığı yeniden nükseden 55 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurduğu ve sevenlerinden dua istediği annesini kaybetti.
9.05.2022 Magazin
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti!
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti! ABD'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ER'da rol alan Jossara Jinaro 48 yaşında hayatını kaybetti.
30.04.2022 Magazin
Cilt kanserlerine neden oluyor, kalbi ve böbrekleri bitiriyor! Bronzlaştırıcı spreyler tehlike seçiyor...
Cilt kanserlerine neden oluyor, kalbi ve böbrekleri bitiriyor! Bronzlaştırıcı spreyler tehlike seçiyor... Bronzlaştırıcı spreyler son dönemde sosyal medyanın trendleri arasında yer alıyor. Saatlerce güneşlenmek yerine, buruna sıkılan sprey ile birkaç günde bronzlaşma sağlıyor. Uzmanlardan uyarı geldi, büyük tehlike taşıdığı ortaya çıktı. Bu spreylerin uzun vadede sorunlara neden olduğunu dile getiren Dr. Faraz Mahmood Ali, “Sürekli melanotan II’nin vücuda girmesi çok zararlı. Cilt kanserleri dışında kalbe ve böbreklere de kalıcı olarak zarar veriyor. Hatta kas hücrelerinin parçalanmasıyla ölüme bile neden oluyor” uyarısında bulundu.
9.04.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kanserle Mücadele ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanserle mücadele haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.