Kanseri Yendi

Kanseri Yendi

Son dakika kanseri yendi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanseri yendi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanseri yendi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanseri Yendi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanseri yendi gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 kanseri yendi haberi bulunmuştur. Tüm kanseri yendi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor!
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! 45 yaşında hayatını kaybeden Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral, Kadir Bertan, Feride Çetin ve Necmi Yapıcı'nın rol aldığı 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'nın yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor. Merhum sanatçının annesi Hatice Göğebakan'ın, "Oğlum kanseri yendi ama hasta yatağında eşinin ihanetine çok üzüldü" açıklaması gündem olmuştu.
5.10.2023 Magazin
Kanseri yendi, izini yüzünde taşıdı…
Kanseri yendi, izini yüzünde taşıdı… Kardashian / Jenner ailesinin en tartışmalı isimlerinden biri olan Khloe Kardashian ayrıldığı sevgilisinden doğurduğu çocuğu ve uğradığı ihanetle gündeme gelmişti. Sosyal medya fenomeni bu kez samimi açıklamalarıyla gündeme geldi.
21.09.2023 Magazin
Güler Işık: Sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum
Güler Işık: Sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum 2015'te meme kanserine yakalanan ve atlatan Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi. Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran ünlü türkücü ''Bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim'' dedi.
10.09.2023 Magazin
Aydemir Akbaş'tan kötü haber! Kansere yakalandığını duyurdu
Aydemir Akbaş'tan kötü haber! Kansere yakalandığını duyurdu Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş üzücü bir haberle gündeme geldi. Aydemir Akbaş, sosyal medya hesabından kansere yakalandığını açıkladı. Açıklamanın ardından usta sanatçıya sevenlerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.
25.01.2023 Magazin
Neslican Tay kimdir, kaç yaşında öldü? Neslican Tay'ın hastalığı neydi?
Neslican Tay kimdir, kaç yaşında öldü? Neslican Tay'ın hastalığı neydi? Neslican Tay ölüm yıl dönümünde anılıyor! Üç kez kanser hastalığını atlatan, kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan Neslican Tay ölümünün üçüncü yılında sevenleri tarafından unutulmadı. Peki, Neslican Tay kimdir? Neslican Tay neden öldü? Neslican Tay kaç yaşında vefat etti? İşte detaylar…
20.09.2022 Gündem
Arif Güloğlu kanseri yendi! Son hali...
Arif Güloğlu kanseri yendi! Son hali... Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Arif Güloğlu, geçtiğimiz sezon lenf kanserine yakalanmış ve tedavisi için kadrodan ayrılmak zorunda kalmıştı. Dokuz ay boyunca tedavi gören ve eski sağlığına kavuşan oyuncu, programa geri döndü.
16.03.2022 Magazin
'Çok Güzel Hareketler 2' oyuncusu Arif Güloğlu kanseri yendi!
'Çok Güzel Hareketler 2' oyuncusu Arif Güloğlu kanseri yendi! Kanal D'de ekranlara gelen 'Çok Güzel Hareketler 2'in başarılı oyuncusu Arif Güloğlu, yakalandığı lenf kanserini dokuz aylık tedavi sürecinin ardından atlattı.
14.12.2021 Magazin
Resim terapisi ile kanseri yendi
Resim terapisi ile kanseri yendi Ankara'da emekli matematik öğretmeni Gülümser Yurt (72) eşini kaybettikten 1 yıl sonra yakalandığı gırtlak kanserini, tedavi sürecinde resimle kendini motive ederek yendi. Kızı Selin Yurt tarafından yaptığı resimler hikaye kitabına dönüştürülen Gülümser Yurt, "Resim yapmak benim için gerçekten terapiydi" dedi.
30.10.2021 Sağlık
Serie A'da rekabet artsa da şampiyon değişmedi!
Serie A'da rekabet artsa da şampiyon değişmedi! Juventus, üst üste 9. lig şampiyonluğuna ulaşarak, erişilmesi güç bir rekora imza attı. Kovid-19 salgını nedeniyle sezona 103 günlük zorunlu ara verildi. Pandemi sonrası dönemde en iyi çıkış yapan takım Milan oldu. Lecce, Brescia ve Spal, lige veda etti. Ciro Immobile, 36 golle lig tarihi rekorunu egale ederek gol krallığına ulaştı.
3.08.2020 İtalya
Altı yılda iki kanseri yendi
Altı yılda iki kanseri yendi Moda tasarımcısı Esin Gül, 26 yaşında yakalandığı tiroid kanseri tedavisi devam ederken meme kanseri olduğunu öğrendi. Başarıyla sonuçlanan tedavinin ardından Gül, yeni tanı alan hastalara destek olmak amacıyla Kanser Savaşçıları Derneğine gönüllü oldu.
7.02.2020 Sağlık
Şarkıcı Gülay'dan üzen haber
Şarkıcı Gülay'dan üzen haber Ünlü şarkıcı Gülay yıllardır savaştığı kanser iki kere yendi. Dün gece geç saatlerde rahatsızlanan şarkıcı apar topar hastaneye kaldırıldı. Bu haber şarkıcının yakınlarını ve hayranlarını korkuttu.
18.11.2019 Magazin
Fatma Şengül'ün katilinden hakimi çileden çıkartan savunma!
Fatma Şengül'ün katilinden hakimi çileden çıkartan savunma! Fatma Şengül'ün öldürülmesine ilişkin davada sanık hakimi çileden çıkardı. Hakim Adem Kahriman, "Kadının sana sataşma derdi neydi, sen kadını taciz mi ettin? diye sorduğu sanık Akbaş, Fatma Şengül'ü taciz etmediğini, maktulün kendisinin üzerine çok geldiğini ileri sürdü. Fatma Şengül'ün kendisini küçümsediği için rahatsızlık duyduğunu söylemesi üzerine araya giren Mahkeme Başkanı Kahriman, "Rahatsızlığı olan insan işverene şikayet eder. Ama sen tabancanda 11 fişekle gitmişsin. Bu kadar seni heyheylendiren neydi? Rahatsızlık değil senin ki, sende başka bir şey var" ifadesini kullandı.
28.10.2019 Yaşam
Bilge Derin kanseri yendi! Göklere geri döndü
Bilge Derin kanseri yendi! Göklere geri döndü Türk Hava Yolları’nın kadın pilotlarından Bilge Derin, yaklaşık 10 ay süren meme kanseriyle mücadelesini zafere dönüştürerek göklere yeniden döndü. 55 yaşındaki annesine de aynı teşhis konulurken, anne ve kız beraber kanseri yendi. 16 kemoterapi ve 33 radyoterapi seansı atlatan THY pilotu Bilge Derin, “Zor bir süreçti. Ama asla pes etmedim. Dedim ki kendi kendime başladığın tüm yolculukları tamamladın, bu yolculuğu da başarıyla tamamlayacaksın” dedi.
4.10.2019 Yaşam
Rod Stewart kanseri yendi
Rod Stewart kanseri yendi Dünyaca ünlü İngiliz rock yıldızı Rod Stewart, 3 yıldır mücadele ettiği prostat kanserini yendiğini açıkladı.
18.09.2019 Magazin
94 yaşında kanseri yendi
94 yaşında kanseri yendi Kayseri’de yaşayan 94 yaşındaki Akkadın Kevser, geçirdiği başarılı ameliyat sonrası yakalandığı bağırsak kanserini yendi.
9.09.2019 Sağlık
Kansere rağmen ikiz doğurdu
Kansere rağmen ikiz doğurdu İzmir'de, meme kanseri tedavisinin ardından doktorların "hamile kalamazsın" dediği ve kontrol için gittiği hastanede ikiz bebeklere hamile olduğunu öğrenen Meryem Avcılar, yakınlarının "bebekleri aldır" telkinlerini dinlemeyerek kanseri yendi ve sağlıklı ikizlerini dünyaya getirdi.
7.06.2019 Sağlık
İki yılda iki farklı kanseri yendi
İki yılda iki farklı kanseri yendi İstanbul'da yaşayan 31 yaşındaki moda tasarımcısı Esin Gül, 20’li yaşların başında tiroid kanserine yakalandı. Hastalığı yenen genç kadına bu kez 28 yaşında meme kanseri teşhisi kondu. Kanser mücadelesini ikinci kez kazanarak sağlığına kavuşan Gül, “Bu hastalık bize uğramışsa mutlaka söylemek istediği bir şey vardır. Kendimizi dinlememiz çok önemli. Vücudumuzda unuttuklarımızı hatırlamalıyız” dedi.
13.05.2019 Sağlık
'Amazon kadın', 9 farklı kanserle mücadele edip 7'sini yendi
'Amazon kadın', 9 farklı kanserle mücadele edip 7'sini yendi Antalya'nın Manavgat ilçesinde oğluyla oturan Çiğdem Çakır (41), 12 yılda 9 farklı kansere yakalandı. Mücadele azmi sayesinde 7'sinden kurtulan Çakır, şu anda kemik ve akciğer kanseriyle savaşıyor. Çiğdem Çakır'ın kanser olmadan önce sahiplendiği köpeği de meme kanseri oldu ve 5 memesi alındı. Çiğdem Çakır, doktorların ve tanıdıklarının kendisine 'Amazon kadın' dediğini söyledi.
7.03.2019 Gündem
Anne - kız kanseri yendi
Anne - kız kanseri yendi İzmir’de, üç ay arayla meme kanseri tanısı konulan Yağmur Öztürk ile annesi Betigül Özönans, birlikte mücadele edip, ‘genetik kader’i yendi.
2.02.2019 Yaşam
Son evredeki kanserini yendi bulduğu yöntemle çığır açtı
Son evredeki kanserini yendi bulduğu yöntemle çığır açtı Ege Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Şenay Hamarat Şanlıer, yumurtalık, karın içi ve bağırsak kanserine yakalandı, son evrede olan hastalığını üç yıllık bir mücadeleden sonra yenmeyi başladı.
6.08.2018 Yaşam
‘Üvey hücre’ kanseri yendi
‘Üvey hücre’ kanseri yendi ABD’de yaşayan 52 yaşındaki bir kadının, meme kanserinden vücuduna enjekte edilen 90 milyar akyuvar sayesinde kurtulduğu açıklandı
7.06.2018 Sağlık
‘Devletim ölmeden önce ilacımı versin’
‘Devletim ölmeden önce ilacımı versin’ Kanser, kendisiyle 14 yıldır savaşan, iki memesini kaybetmesine rağmen hastalığı iki kez yenen Zuhal Satılmış’ın karşısına üçüncü kez çıktı. Devlet, durumunu düzelten ilaç pahalı olduğu ve daha önce çoklu kemoterapi gördüğü için ödemeyi reddetti. Satılmış, “Kutusu 9 bin 200 lira olan ilacı almama imkan yok. Devletimin ölmeden ilacımı vermesini istiyorum” diyor
18.03.2018 Yaşam
‘53 gündür ilaç  onayı bekliyor’
‘53 gündür ilaç onayı bekliyor’ Adana’da yaşayan 28 yaşındaki bir çocuk annesi İlknur Oruç’a 2014 yılında meme kanseri teşhisi kondu.
25.01.2018 Yaşam
Galatasaray'a kule gibi stoper!
Galatasaray'a kule gibi stoper! Galatasaray sürpriz istemiyor, savunmaya İtalya’dan takviye yapıyor... Sassuolo’nun 1.92’lik stoperi Acerbi’ye 4 senelik sözleşme öneren Sarı-Kırmızılılar, kulübünü ikna etmeye çalışıyor. Çizme basını da Aslan’ın transferde sona yaklaştığını yazıyor.
16.06.2017 Galatasaray
Erdoğan onu anlatmıştı! İşte Göknur Damat'ın hikayesi
Erdoğan onu anlatmıştı! İşte Göknur Damat'ın hikayesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün esnaf buluşmasında başarı hikayesini anlattığı Göknur Damat'a doktorlar 6 ay ömür biçmişti. Damat, KOSGEB'den aldığı kredi ile hem çocukluk hayalini gerçekleştirdi, hem de kazandığı moral ile kanseri yendi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kanseri Yendi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanseri yendi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.