Kan Gölü

Kan Gölü

Son dakika kan gölü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kan gölü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kan gölü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kan Gölü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kan gölü gelişmeleri de dahil olmak üzere 284 kan gölü haberi bulunmuştur. Tüm kan gölü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okullarda tehlikeli oyun! 'Kanlı Para' birçok hastalığa davet çıkarıyor
Okullarda tehlikeli oyun! 'Kanlı Para' birçok hastalığa davet çıkarıyor ‘Kanlı Para’ adlı oyun okullarda giderek yayılıyor. Şiddet içeren oyun yasaklansa da öğrenciler gizlice ellerinden kan akana kadar oynuyor. Uzmanlar oyunun bulaşıcı hastalıklara ve kalıcı hasarlara yol açabileceği uyarısında bulunuyor.
22.10.2023 Yaşam
Ciple otomobil çarpıştı! Ortalık kan gölüne döndü
Ciple otomobil çarpıştı! Ortalık kan gölüne döndü Çorum'un Boğazkale ilçesinde, cip ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.
5.10.2023 Yaşam
Şanlıurfa'da, arazi kavgası! Ortalık kan gölüne döndü
Şanlıurfa'da, arazi kavgası! Ortalık kan gölüne döndü Şanlıurfa'da, husumetli iki akraba aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Ali Demir (40) öldü, 2 kişi de yaralandı.
26.09.2023 Yaşam
Avcılar’daki metrobüs kazasında yaralanan yolcu dehşet anlarını anlattı
Avcılar’daki metrobüs kazasında yaralanan yolcu dehşet anlarını anlattı Avcılar’da 99 kişinin yaralandığı metrobüs kazasında yaralanan Hüdür Akyıl, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı.
10.09.2022 Gündem
7 dil bilen finansçı kardeşini delik deşik etti!
7 dil bilen finansçı kardeşini delik deşik etti! Evinin terasında 21 bıçak darbesiyle öldürülen Cenk Çağın Ünlü’nün katili bulundu. Kamera kayıtlarından zanlının izini süren polis, Beyoğlu’ndaki bir otel odasına yaptığı baskında kardeş Cem İnan Ünlü’ye ulaştı.
10.05.2022 Yaşam
Evinin terasında 21 yerinden bıçaklanarak öldürüldü
Evinin terasında 21 yerinden bıçaklanarak öldürüldü Şişli'de, Cenk Çağın Ünlü (38), evinin terasında, 21 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulundu. Ramazan Bayramı'nda öldürülmüş olabileceği düşünülen Ünlü, dün Gölcük'te toprağa verildi.
8.05.2022 Yaşam
Edirne'de 4 kişilik aile, silahla vurulmuş olarak ölü bulundu
Edirne'de 4 kişilik aile, silahla vurulmuş olarak ölü bulundu Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyündeki evde, aynı aileden 4 kişinin, silahla vurulmuş cansız bedenleri bulundu.
29.03.2022 Yaşam
ABD'den Türkiye sınırında operasyon! İlk fotoğraflar geldi: Evin içi kan gölü...
ABD'den Türkiye sınırında operasyon! İlk fotoğraflar geldi: Evin içi kan gölü... ABD Türkiye sınırında operasyon düzenledi. Uluslararası haber ajansları tarafından 04.32'de 'acil' koduyla dünyaya duyurulan baskına katılan helikopterler, Suriye'nin kuzeyindeki ABD üssünden havalandı. Amerikan helikopterleri, Türkiye sınırına sıfır noktada yerinden edilmiş yüzbinlerce Suriyeli'nin barındığı kampa ev sahipliği yapan Atme'ye indi. El Kaide'ye bağlı gruplarla çıkan çatışmada en az 12 kişinin öldüğü bildiriliyor. ABD Savunma Bakanlığı Pentagon bu sabah operasyonu doğruladı, Amerikan askerlerinden ölen ya da yaralanan olmadığını duyurdu. Uluslararası haber ajansları ise gün ağardığında operasyondan geriye kalanları fotoğrafladı.
3.02.2022 Dünya
Husumetli ailelerin barış buluşmasında kavga: 2 ölü, 1 yaralı
Husumetli ailelerin barış buluşmasında kavga: 2 ölü, 1 yaralı Ağrı'nın Patnos ilçesinde barışmak için bir araya gelen husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.
29.01.2022 Yaşam
Annesinin başını kesip tencereye koydu! 'Ev kan gölü gibiydi'
Annesinin başını kesip tencereye koydu! 'Ev kan gölü gibiydi' Tuğçe Sayın, 59 yaşındaki annesi Sevilay Palabıyık’ı yaşadıkları tartışma sonrasında satır ve bıçakla öldürdü. Annesinin başını gövdesinden ayırarak tencereye koyan Tuğçe Sayın, komşuların ihbarıyla yakalandı.
25.05.2021 Gündem
İstanbul'un göbeğinde korku dolu anlar! Biri çocuk 3 kişi yaralandı
İstanbul'un göbeğinde korku dolu anlar! Biri çocuk 3 kişi yaralandı Son dakika haberine göre, Kağıthane'de motosikletli bir kişi spor salonu önünde bekleyen kişilere ateş açtı. Olayda salon önünde bekleyen biri 8 yaşında çocuk 3 kişi yaralandı.
27.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk olduğu CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin bölgenin huzur ve istikrarı açısından yarattığı yakın riskleri kaygıyla takip ettiklerini belirterek, "Çünkü bu iş burada bitmeyecek, bunun muhakkak bir takip eden süreci de olacak." dedi.
6.01.2020 Siyaset
Şanlıurfa'da deve kesme anları kan dondurdu
Şanlıurfa'da deve kesme anları kan dondurdu Şanlıurfa'da Irak uyruklu bir kasabın deve kesme anları işkenceye dönüştü. Mahalle kan gölüne döndü.
3.01.2020 Yaşam
Kılıçdaroğlu: Tarihe kanlı pazartesi olarak geçecek
Kılıçdaroğlu: Tarihe kanlı pazartesi olarak geçecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu "İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama sert tepki göstererek, 'Dün yaşananlar tarihe kanlı pazartesi olarak geçecektir" dedi.
15.05.2018 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: YPG'ye güvenmek ahmaklık!
Bakan Çavuşoğlu: YPG'ye güvenmek ahmaklık! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Foreign Policy dergisinde 'Zeytin Dalı Harekatı’nın Anlamı' başlıklı bir makale kaleme aldı. Bakan Çavuşoğlu, 'YPG’li teröristler Türk ordusunun ilerlemesine karşı koymaya odaklandığı için harekatımızın DEAŞ’a karşı yürütülen mücadeleyi sekteye uğrattığı iddia edildi. YPG’nin bu tercihinin, onlara güvenme stratejisinin ahmaklığının bizatihi emaresi olduğunu düşünüyorum. Ancak, sizi temin ederim Türkiye DEAŞ’ın bir şekilde yeniden bir araya gelmesine izin vermeyecek ve bu hususta ABD ile birlikte çalışacaktır.' dedi.
6.04.2018 Gündem
İzmir'deki saldırgan köpeği polisin kurşunu bile durduramadı
İzmir'deki saldırgan köpeği polisin kurşunu bile durduramadı İzmir’de çiçekçi kadına saldıran Bulldog cinsi köpek, yaralı kadına müdahale etmek için gelen ambulanstaki doktora da saldırdı. Olay yerine gelen polis, saldırgan hayvana ateş etti. Buna rağmen saldırısını devam ettiren vahşi köpek sahibinin gelmesiyle sakinleşti.
2.04.2018 Yaşam
Firari savcı Zekeriya Öz'ün Bylock yazışmaları ortaya çıktı
Firari savcı Zekeriya Öz'ün Bylock yazışmaları ortaya çıktı Zekeriya Öz'ün mesajlarında, Türkiye'deki terör saldırılarını "ilaç gibi görüp" çok memnun kaldığı, 15 Temmuz darbe girişiminden de bir yıl önceden haberdar olduğu görülüyor.
29.09.2021 Gündem
Son dakika haberi: Ceset dolu! 'Herkesi öldürün' emri!
Son dakika haberi: Ceset dolu! 'Herkesi öldürün' emri! Musul'dan üzücü görüntüler ve son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Iraklı askerler, IŞİD ile savaşın son günlerinde acımasız ve nihai emirler alıyor; Hareket eden her şeyi öldürün!
1.08.2017 Dünya
Firari Zekeriya Öz'ün ByLock mesajları çözüldü
Firari Zekeriya Öz'ün ByLock mesajları çözüldü Firari Zekariya Öz'ün Bylock mesajları ortaya çıkarıldı. Öz'ün örgüttekilere kaçmayın dediği ve onları uydurma rüyalarla kandırmaya çalıştığı anlaşıldı.
29.09.2021 Gündem
AK Partili Külünk'ten rektörlere: Kendinize gelin
AK Partili Külünk'ten rektörlere: Kendinize gelin AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, İzmir'de yaptığı konuşmada rektörlere seslenerek; "Kendinize gelin. Koruduğunuz ve kolladığınız adamlara dikkat edin. İzmir'deki cumhuriyet savcılarına teşekkür ediyorum. İzmir'deki her gelişmeyi dikkatle takip ediyorum. Her şeyden haberim var çünkü bu örgütün İzmir'de vücut bulması rastlantı değil" dedi.
29.09.2021 Gündem
Rusya’dan teröre karşı ortak mücadele vurgusu
Rusya’dan teröre karşı ortak mücadele vurgusu İstanbul’da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili dünyadan çok sayıda kınama ve taziye mesajı geldi. En yoğun ilgiyi Rusya’nın göstermesi dikkat çekti.
17.06.2021 Dünya
İsrail silahlanmada birinci!
İsrail silahlanmada birinci! 2016'da milli gelirine ve sağlık harcamalarına nazaran silaha en fazla para harcayan ülke İsrail oldu. Listenin ilk 10'unda Ermenistan, Rusya, Güney Kıbrıs ve Yunanistan da var. Türkiye ise 20. sırada.
17.06.2021 Dünya
'Vurun' emrinden sonra ülke kan gölüne döndü! 3700 ölü
'Vurun' emrinden sonra ülke kan gölüne döndü! 3700 ölü Uyuşturucu ile mücadele etmek adına iktidara gelir gelmez çetelere karşı kanlı bir savaş başlatan Filipinler Devlet Başkanı Duterte ülkenin her yerini kan gölüne çevirdi. Dünya basınının Hitler’in yaptığı soykırıma benzettiği uyuşturucu ile savaşta 3 ay içinde 3700 kişi öldürüldü.
17.06.2021 Dünya
FETÖ ile PKK'nın iş birliği iddianamede
FETÖ ile PKK'nın iş birliği iddianamede İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansal destek sağlanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırladığı iddianamede, FETÖ ile PKK'nın aynı amaç doğrultusunda kurulduğu belirtilerek, iki örgütün iş birliği anlatıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kan Gölü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kan gölü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.