Kamyoncu

Kamyoncu

Son dakika kamyoncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamyoncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamyoncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamyoncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamyoncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 kamyoncu haberi bulunmuştur. Tüm kamyoncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
31.01.2024 Magazin
Ünlü oyuncu Selin Şekerci'den öpüşme itirafı: Tiksinme hissiyle başa çıkabilirim, kamyoncu gibi giriyorum partnerlerime
Ünlü oyuncu Selin Şekerci'den öpüşme itirafı: Tiksinme hissiyle başa çıkabilirim, kamyoncu gibi giriyorum partnerlerime Ünlü oyuncu Selin Şekerci öpüşme sahnelerindeki itirafıyla gündem oldu. Son olarak bir talk show programına konuk olan Şekerci, "Partnerimin ağzının kokması konusunda bir sorunum yok" diyerek bununla nasıl başa çıktığını anlattı.
25.01.2024 Magazin
Yönetmelik değişti! e-Devlet'ten yapılıyor, yüzde 75 indirim fırsatı
Yönetmelik değişti! e-Devlet'ten yapılıyor, yüzde 75 indirim fırsatı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Karayolu Taşıma Yönetmeliği’nde yapılan değişikliklere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
17.07.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.05.2023 Gündem
Muharrem İnce açıkladı: Adaylıktan çekiliyorum
Muharrem İnce açıkladı: Adaylıktan çekiliyorum Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaptığı açıklamada cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu. İnce, "45 gündür direniyorum. Adaylıktan çekiliyorum, bunu memleketim için yapıyorum. Hiçbir bahaneleri kalmasın. Seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar." dedi.
11.05.2023 Gündem
30 Kasım Dünya Şoförler Günü mesajları ve resimli şoför sözleri! Anlamlı, kısa, uzun, komik şoförler günü kutlama mesajları!
30 Kasım Dünya Şoförler Günü mesajları ve resimli şoför sözleri! Anlamlı, kısa, uzun, komik şoförler günü kutlama mesajları! Trafikte can taşıyan şoförlerin mesleğine, meslekteki zorluklarına ve mesleği icra ederken karşılaştıkları sorunlarını gündeme taşımak için kutlanan 30 Kasım Dünya Şoförler Günü için mesajları ve sözler sorgulanmaya başlandı. İşte 30 Kasım Dünya Şoförler Günü mesajları ve şoför sözleri...
30.11.2022 Gündem
Bayrampaşa'da kamyon şoförü iki aracın arasına sıkıştı
Bayrampaşa'da kamyon şoförü iki aracın arasına sıkıştı Bayrampaşa'da geri geri gelen hafif ticari araç, arka kapağı kapattığı sırada kamyon şoförüne çarptı. Şoför, hafif ticari araç ile kamyon arasına sıkıştı.
6.05.2022 Gündem
Barajlar şehriydi şimdi tüneller şehri oldu!  Karadeniz'de seyahat süresi kısalıyor
Barajlar şehriydi şimdi tüneller şehri oldu! Karadeniz'de seyahat süresi kısalıyor Barajlar şehriydi şimdi tüneller şehri oldu, artık seyahat süresi kısalıyor. Artvin’de ilçeler arası ulaşım 115 tünelle sağlanıyor. Türkiye’nin en çok tünelinin yer aldığı kentin bu unvanı almasında en önemli etken ise yine bünyesinde barındırdığı Türkiye'nin ve dünyanın en önemli barajlarının rolü ise büyük.
1.02.2022 Ekonomi
İntihar mektubu yazıp kendini patlattı! Öğretmen, bombacı, seri katil
İntihar mektubu yazıp kendini patlattı! Öğretmen, bombacı, seri katil Jandarmaya gelen araç yangınını altından şok eden bir olay ortaya çıktı. Araç yangını ihbarı sebebiyle bölgeye giden jandarma, bombacı olduğunu itiraf eden bir öğretmenin intihar notuyla karşılaştı. Notta, "Hastane yolundaki bombayı patlatan benim. Kamera kayıtlarına bakarsanız, oradan geçtiğimi görürsünüz. Fünye elimin altındaydı. Bir can borcum var, öderim. Halı sahadakini de ben patlattım. Konutlar mevkiindeki bombayı da patlatan benim. Bir de aynı mıntıkadaki okul arkasındakini de..." ifadeleri dikkat çekti.
19.06.2021 Gündem
'Yatacak yerim olmadığından kömürlükte uyuyordum'
'Yatacak yerim olmadığından kömürlükte uyuyordum' ‘MasterChef Türkiye’ yarışması jüri üyelerinden, MYK Gastro Arena kurucusu şef Mehmet Yalçınkaya’nın mutfağına sızdık… Bize aşçıların ana üssü Bolu’da geçen çocukluğunun sofralarını, 11 yaşında çırak olarak girdiği kamyoncu lokantasını, Süreyya Lokantası’nda kasalarca küçük ‘çimçim karides’ ayıklarken kurduğu hayalleri, Katar Emiri’ne hazırladığı yemekleri ve onu bugünlere getiren serüvenlerini anlattı.
15.03.2021 Magazin
Tarihi açılış! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mücadeleyi zafere ulaştırana kadar durmayacağız
Tarihi açılış! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mücadeleyi zafere ulaştırana kadar durmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi Açılışı Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı.Erdoğan, yatırımları eleştiren muhalefete de sert çıktı, "Ne kadar bağırırlarsa bağırsınlar, bu kokuşmuşluğun milletimizden kaçırılmasına müsaade etmeyeceğiz. Mücadeleyi zafere ulaştırana kadar durmayacağız." dedi.
26.12.2020 Siyaset
TEM'de feci kaza! Yolun ortasına uçtu
TEM'de feci kaza! Yolun ortasına uçtu Sultangazi TEM Otoyolu'nda bariyerlere çarpan motosiklet sürücüsü Hakan Koç (38), metrelerce havaya fırlayıp karşı yöne düştü. Koç, seyir halindeki bir kamyonetin altında kalarak, hayatını kaybetti. Kaza anını anlatan bir sürücü, "Kaza nedeniyle şoktayım. Motosiklet sürücüsü refüje çarptı. Arkadaş yolun ortasına uçtu. Kamyoncu arkadaş seyir halindeydi. Ben de arkasındaydım. Bir anda durdu. Ben de kaza yapmayayım diye frene bastım. Motorcu arkadaş kamyonun altında kalmış" dedi.
5.09.2020 Yaşam
Kamyoncu MAN’dan servis aracı geldi
Kamyoncu MAN’dan servis aracı geldi MAN .TGE modelinin turizm ve servis versiyonlarını pazara sundu.
23.08.2020 Otomobil
Otobüs kazasında yaralanan kadın: Acele ediyordu, biraz da hızlı sürüyordu
Otobüs kazasında yaralanan kadın: Acele ediyordu, biraz da hızlı sürüyordu İstanbul'da 5 kişinin öldüğü otobüs kazasından, 4 yaşındaki oğlu Taha ile birlikte yaralı olarak kurtulan Aynur Akman, "Mola verdiğimiz yerde şoföre baktığımda yorgun görünüyordu. Kazadan yarım dakika önce kalp krizi geçirdiğini söylüyorlar" dedi.
9.08.2020 Gündem
Esnaf ve tüccara e-fatura uyarısı
Esnaf ve tüccara e-fatura uyarısı Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, 1 Ocak’tan itibaren 5 bin lira üzerindeki tüm faturaların elektronik ortamda düzenlenmesinin zorunlu olacağını belirterek, “Ama esnaf ve tüccar buna hazır değil, bu konu sıkıntı yaratabilir” dedi.
15.12.2019 Ekonomi
Esnaf ve tüccar için e-fatura uyarısı!
Esnaf ve tüccar için e-fatura uyarısı! Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, 1 Ocak'tan itibaren 5 bin lira üzerindeki tüm faturaların elektronik ortamda düzenlenmesinin zorunlu olacağını belirterek, "Ama esnaf ve tüccar buna hazır değil, bu konu sıkıntı yaratabilir." dedi.
14.12.2019 Ekonomi
Sülfürik asit alarmı
Sülfürik asit alarmı Halkalı’da bir kamyonetteki varilden yola dökülen Sülfürik asit yolda yürüyen iki kişiyi hastanelik etti. Belediye ekipleri trafiğe kapatılan caddeyi önce kumladı, sonra yıkadı.
28.08.2018 Gündem
Muharrem İnce finali İstanbul mitingi ile yaptı
Muharrem İnce finali İstanbul mitingi ile yaptı CHP’nin adayı Muharrem İnce son mitingini İstanbul Maltepe’de düzenledi. Çok yoğun bir katılımın olduğu mitingde İnce dikkat çeken açıklamalar yaptı.
23.06.2018 Gündem
İnce: Bakanlar Kurulu sadece CHP'lilerden oluşmayacak
İnce: Bakanlar Kurulu sadece CHP'lilerden oluşmayacak CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, "Türkiye'yi barıştırabiliriz. Bakanlar Kurulu sadece CHP'lilerden oluşmayacak. Ben 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım, herkesi kucaklayacağım." dedi.
22.06.2018 Siyaset
Kamyoncu nasıl geçecek?
Kamyoncu nasıl geçecek? CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Ankara Tandoğan’da milyonlara konuştu. Erdoğan’ın köprü sözlerine yanıt veren İnce, “Ben milletvekiliyim. Benim param var geçerim de kamyoncu nasıl geçecek?” dedi
22.06.2018 Siyaset
‘O köpeğe ben zarar vermedim’
‘O köpeğe ben zarar vermedim’ Sakarya’da yavru köpeğin dört ayağı ve kuyruğunu keserek ölümüne yol açtığı iddiasıyla tutuklanan greyder operatörü İlhan M.’nin ifadesine ulaşıldı.
21.06.2018 Gündem
3,5 saat sürüyordu! Şimdi...
3,5 saat sürüyordu! Şimdi... Kış aylarında kar ve sisi eksik olmayan Ilgaz Dağı, giriş ve çıkışları "köpek balığı ağzı" şeklinde projelendirilen 15 Temmuz İstiklal Tüneli sayesinde sürücülerin korkulu rüyası olmaktan çıktı. Daha önce aşılması saatler süren Ilgaz Dağı, tünel sayesinde dakikalar içinde geçilebiliyor.
15.06.2018 Ekonomi
Muharrem  İnce: Bu iş birinci turda bitiyor
Muharrem İnce: Bu iş birinci turda bitiyor CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Allah'ın izni, milletimizin isteğiyle cumhurbaşkanı olduğumda asla vatandaş kemer sıkmayacak, devlet kemer sıkacak." dedi.
9.06.2018 Siyaset
Askerle kamyoncu karşı karşıya
Askerle kamyoncu karşı karşıya Brezilya’da Devlet Başkanı Temer, artan yakıt fiyatlarını protesto için greve giden kamyon sürücülerine müdahale etmeleri için orduyu devreye soktu
26.05.2018 Dünya
Dünyaca ünlü şarkıcıdan şok haber: İntihara eğilimim var
Dünyaca ünlü şarkıcıdan şok haber: İntihara eğilimim var 90’lı yıllara damga vuran, albümleri satış rekorları kıran dünyaca ünlü şarkıcı Sinéad O’Connor, artık ucuz bir yol kenarı motelinde mental sorunlarıyla baş etmeye çalışıyor.
8.08.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kamyoncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamyoncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.