Kamu İşçisi Zam

Kamu İşçisi Zam

Son dakika kamu işçisi zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamu işçisi zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamu işçisi zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu İşçisi Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu işçisi zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 kamu işçisi zam haberi bulunmuştur. Tüm kamu işçisi zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
En düşük memur maaşı ne kadar 2023? Memur zammı ne zaman belli olacak 2023, memur temmuz zammı ne kadar olur?
En düşük memur maaşı ne kadar 2023? Memur zammı ne zaman belli olacak 2023, memur temmuz zammı ne kadar olur? Kamu işçisi zam oranının belli olmasının ardından gözler memur zammına çevrildi. Yeni memur zammı ile en düşük memur maaşının ne kadar olacağı merak konusu oldu. 2023 Temmuz memur zammına yönelik senaryolar da şekillendi. Peki, En düşük memur maaşı ne kadar 2023? Memur zammı ne zaman belli olacak 2023, memur temmuz zammı ne kadar olur?
9.05.2023 Memur
Kamu işçisine refah payı verildi mi, en düşük kamu işçisi maaşı ne kadar oldu? Kamu işçisi maaşına refah payı dahil mi?
Kamu işçisine refah payı verildi mi, en düşük kamu işçisi maaşı ne kadar oldu? Kamu işçisi maaşına refah payı dahil mi? 700 bin kamu işçisini ilgilendiren pazarlık sona erdi. Tarafların pazarlıkları sona erdikten sonra sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, Kamu işçisine refah payı verildi mi, en düşük kamu işçisi maaşı ne kadar oldu? Kamu işçisi maaşına refah payı dahil mi?
Kamu işçisi zammı ne kadar oldu, kamu işçisi zam oranı 2023 yüzde kaç? En düşük kamu işçisi maaşı kaç TL? Toplu İş Sözleşmesi ile kamu işçisi zam oranı!
Kamu işçisi zammı ne kadar oldu, kamu işçisi zam oranı 2023 yüzde kaç? En düşük kamu işçisi maaşı kaç TL? Toplu İş Sözleşmesi ile kamu işçisi zam oranı! Kamu işçileri için zam pazarlığında sona gelindi. 700 bini aşkın kamu işçisi için toplu iş sözleşmesi kapsamında zam oranı belirlendi. Peki, Kamu işçisi zam oranı 2023 ne kadar oldu? Kamu işçisi zammı yüzde kaç? Kamu işçisi ne kadar zam aldı?
9.05.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Gündem
Kamu işçilerine zam 2023! Kamu işçileri zammı belli oldu mu, zam görüşmeleri ne oldu? Toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak? Kamu işçisi zam oranı…
Kamu işçilerine zam 2023! Kamu işçileri zammı belli oldu mu, zam görüşmeleri ne oldu? Toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak? Kamu işçisi zam oranı… Kamu işçileri zammında son viraja girildi. 700 bin kamu işçisinde zam pazarlığı devam ederken, Türk-İş ve Hak-İş'in açıklamalarının ardından hükümet teklif verecek. Büyük İstanbul mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçileri zammının salı günü kamuoyuna açıklanacağını belirtti. Peki, Kamu işçileri zammı belli oldu mu, kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı? İşte kamu işçisi zam oranı…
Kamu işçisinin zam oranı bugün belli oluyor
Kamu işçisinin zam oranı bugün belli oluyor 700 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinde sona gelindi. Zam oranları bugün belli oluyor
9.05.2023 Ekonomi
Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Texas eyaletinde gerçekleştirilen saldırıda, bir alışveriş merkezine giren silahlı saldırgan 8 kişiyi öldürüp, 7 kişiyi de yaraladı.
7.05.2023 Dünya
Kamu işçisi zam oranı 2023! Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023, kamu işçileri zammı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesi tarihi
Kamu işçisi zam oranı 2023! Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023, kamu işçileri zammı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesi tarihi Toplu İş Sözleşmesi için 700 binden fazla işçi sabırsızlıkla bekliyor. Hak-İş ve Türk-İş'in de masada olduğu toplantının ardından açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, uzlaşmaya yaklaşıldığını duyurdu. Hükümetin kamu işçisi zam teklifi için yeni tarih belli oldu. Peki, 2023 kamu işçileri zammı ne kadar olacak, kamu işçisi zam oranı ne zaman açıklanacak?
Kamu işçisine zam pazarlığı: Mutabakat sağlandı mı?
Kamu işçisine zam pazarlığı: Mutabakat sağlandı mı? HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan, kamu işçisine zam pazarlığı hakkında yapılan toplantıya ilişkin, "Verimli bir toplantı yaptık, tam bir mutabakat sağlanamadı, umarım önümüzdeki hafta sonlandırmış oluruz." açıklamasında bulundu.
Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek? Kamu işçileri zammı ne zaman alacak, kamu işçisi maaş farkları ne zaman yatacak?
Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek? Kamu işçileri zammı ne zaman alacak, kamu işçisi maaş farkları ne zaman yatacak? Kamu çalışanlarının maaş zamlarını belirleyecek toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden çıkacak nihai sonuç sabırsızlıkla bekleniyor.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "TÜRK-İL ve HAK-İŞ ile cuma günü konuyu bir defa daha ele alacağız. Bir uzlaşmaya zaten yaklaştık. Bunu da çözüm yoluna sokacağız" bilgisini vermişti. Gözler zam pazarlığına çevrilmişken kamu işçilerinin maaş farklarını ne zaman alacakları da araştırılıyor. Peki, Kamu işçilerinin maaş farkları ne zaman ödenecek? Kamu işçileri zammı ne zaman alacak, kamu işçisi maaş farkları ne zaman yatacak?
5.05.2023 Çalışma Hayatı
Kamu işçisi zam oranı belli oldu mu, seçim öncesi kamu işçisine seyyanen zam verilecek mi? Kamu işçisi toplu sözleşme ne zaman 2023?
Kamu işçisi zam oranı belli oldu mu, seçim öncesi kamu işçisine seyyanen zam verilecek mi? Kamu işçisi toplu sözleşme ne zaman 2023? Kamuda işçi zammı için toplu iş sözleşmesi zam oranı merak ediliyor. Hükümetin kamu işçilerine ikinci zam teklifi açıklandı. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, hükümetin 700 bin kamu işçisi için ilk 6 aylık zam teklifi edildiği duyurdu. Peki, Kamu işçisi zam oranı belli oldu mu, seçim öncesi kamu işçisine seyyanen zam verilecek mi? Kamu işçisi toplu sözleşme ne zaman 2023?
28.04.2023 Çalışma Hayatı
700 binden fazla kamu işçisini kapsıyor! Zam ile ilgili kritik tahmin
700 binden fazla kamu işçisini kapsıyor! Zam ile ilgili kritik tahmin Kamudaki 700 binden fazla kamu işçisinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce imzalanması bekleniyor. Peki yeni maaşlar ne kadar olacak? Ekonomist Muhammet Bayram konuyla ilgili tahminini açıkladı.
28.04.2023 Çalışan Hakları
Kamu çerçeve protokolü 2023 ne zaman imzalanacak? Kamu işçileri toplu sözleşme ne zaman sonuçlanır, kamu işçileri ne kadar zam alacak 2023?
Kamu çerçeve protokolü 2023 ne zaman imzalanacak? Kamu işçileri toplu sözleşme ne zaman sonuçlanır, kamu işçileri ne kadar zam alacak 2023? Türk-iş Başkanı Ergün Atalay, hükümetin 700 bin kamu işçisi için yaptığı zam teklifini açıkladı. Hükümetin ilk 6 ay için yüzde 30 zam teklif ettiğini açıkladı. Taban aylık teklifi 11 bin 500 lira oldu. Peki, Kamu işçileri toplu sözleşme ne zaman sonuçlanır? Kamu işçileri ne kadar zam alacak 2023? İşçi kamu çerçeve protokolü 2023 ne zaman sonuçlanır ve imzalanır?
13.04.2023 Çalışan Hakları
Kamu işçisi zam oranı! Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifini yaptı! İşte taban aylık teklifi…
Kamu işçisi zam oranı! Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifini yaptı! İşte taban aylık teklifi… Kamu işçilerinin zam pazarlığı devam ederken, hükumetin kamu işçisi için zam teklifi belli oldu. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde süreç devam ediyor. Peki, Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifi yüzde kaç?
13.04.2023 Çalışan Hakları
'Kıdem tazminatı' ilgili kritik karar! Dikkat çeken avans detayı
'Kıdem tazminatı' ilgili kritik karar! Dikkat çeken avans detayı EYT ile emekli olmak için gün sayan milyonlarca çalışanı ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay, işçinin iş sözleşmesi feshedilmediği halde çeşitli sebeplerle kıdem tazminatı adı altında yapılan ödemelerle ilgili emsal bir kararın altına imza attı. Karar sonrası yıllardır çalıştıkları işyerlerinden kıdem tazminatı alma hayali kuran EYT'lilerin tazminat planı riske girebilir. İşte detaylar...
15.02.2023 Emekli
Kamu işçisi zam oranı ve toplu sözleşme 2023! Kamu işçilerinin zam oranı belli oldu mu, kamu işçisi toplu sözleşme ne zaman?
Kamu işçisi zam oranı ve toplu sözleşme 2023! Kamu işçilerinin zam oranı belli oldu mu, kamu işçisi toplu sözleşme ne zaman? TÜRK-İŞ, kamuda 700 binden fazla işçinin ücretlerine 2023-2025 döneminde yapılacak zammın belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'ne ilişkin talepleri neticelendirmek için toplanıyor. Toplantının ardından kamu işçisinin zam talebi hafta başı itibarıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına sunulacak. Peki, Kamu işçilerinin zam oranı belli oldu mu, kamu işçisi toplu sözleşme ne zaman? İşte Kamu işçisi zam oranı 2023 ve kamu işçisi toplu sözleşme 2023 hakkında merak edilenler…
2.02.2023 Çalışma Hayatı
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam...
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam... Ek zam müjdesi! İmzalar atıldı. Yüz binlerce işçi ilave zam alacak. Ek zamda son dakika gelişmesi! Beklenen oldu. Yüzde 2,5 oranında ilave zam yapıldı. Türk-İş ve Çalışma Bakanı Vedat Bilgin arasında kamu işçisi için yüzde 2,5 ek zam protokolü imzalandı. Ek zam protokolü ile ilgili detaylar kamuoyu ile paylaşıldı.
Zam açıklaması! Yüzde 2,5 ek zam yolda... Yüz binlerce işçi alacak, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise...
Zam açıklaması! Yüzde 2,5 ek zam yolda... Yüz binlerce işçi alacak, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise... Yeni yılla birlikte çalışanların maaşlarında artış oldu.Asgari ücrete yapılan yüzde 50'lik zam sonrası hem özel sektör hem de kamuda zam oranları yukarı çekildi. Çalışanların net maaşları belirlense de ilave zamlar gündemdeki yerini koruyor. Ek zam ile ilgili son dakika açıklaması Türk-İş'ten geldi. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, devlet işçilerine de memurlara yapıldığı gibi ilave zam yapılacağını ifade ederek, "Memur emeklileri ve memurlara 2,5 puan ilave zam yapıldı. Aynısını bize de verecekler. Bu akşam ya da yarın Cumhurbaşkanı bu konuyla ilgili açıklama yapar. Ama bu yeterli değil. Aynısını Bağ-Kur ve işçi emeklisine de vermesi gerekiyor. Sanırım onunla ilgili de bir çalışma yapılıyor. Kamuoyunu bilgilendirirler diye düşünüyorum" dedi.
26.01.2022 Çalışan Hakları
Zam geliyor! Yeni maaşlar belli oluyor, 7+8 ve 8+7 detayı...
Zam geliyor! Yeni maaşlar belli oluyor, 7+8 ve 8+7 detayı... Milyonlarca kişinin maaşına zam yapılacak. Yeni maaşlar belli oluyor. Yapılacak zam oranı ile ilgili yeni gelişme! 2 Ağustos tarihinde başlayan süreçte sona yaklaşıldı. Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiriyor. 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerini vatandaşlar tarafından yakından takip ediyor. “Memur zammı 2022 ne kadar olacak, ne zaman belli olur, teklif ne?” soruları bu noktada yanıt aramaya başladı. Edinilen bilgiye göre yeni zam oranlarının ise 7+8 ve 8+7 olması beklenirken kararın önümüzdeki hafta netleşeceği biliniyor. Peki, Memur zammı ne kadar olacak, zam oranı ne zaman belli olacak? İşte 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde son durum...
22.08.2021 Ekonomi
2021 Kamu işçisi zammı ne kadar oldu? 2021 işçi zam oranı belli oldu mu? İşte kamu işçisi zam teklifi!
2021 Kamu işçisi zammı ne kadar oldu? 2021 işçi zam oranı belli oldu mu? İşte kamu işçisi zam teklifi! 700 binden fazla kamu işçisinin takip ettiği zam pazarlığı sona erdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin kamu işçisine yapılacak zammı açıkladı. Bakan Bilgin, hükümetin teklifini canlı yayında açıkladı. Peki, Kamu işçisi zammı ne kadar oldu? 2021 işçi zam oranı belli oldu mu? Kamu işçisi zam pazarlığında son durum ne? İşte Bakan vedat Bilgin'in açıklamaları...
11.08.2021 Çalışan Hakları
Kamu işçisi zam pazarlığında son durum ne? İşçi zam pazarlığında hükümetin teklifi ne olacak?
Kamu işçisi zam pazarlığında son durum ne? İşçi zam pazarlığında hükümetin teklifi ne olacak? 700 binden fazla kamu işçisinin 31 Mayıs'ta başlayan sözleşme sürecinde işçiler hükümetten gelecek yeni teklifi bekliyor. TÜRK İŞ ve HAK İŞ 'in teklifine karşılık hükümet teklifini sunmuştu. Hükümetin teklifini düşük bulan işçi konfederasyonları şimdi yeni teklifi bekliyor. Peki, Kamu işçi toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Kamu işçileri toplu sözleşme ne zaman sonuçlanır? Toplu sözleşme 2021 ne zaman? İşte Kamu işçisi zam pazarlığında son durum...
600 TL zam! Milyonlarca kişinin maaşı değişecek
600 TL zam! Milyonlarca kişinin maaşı değişecek Milyonların gözü yapılacak zam oranlarına çevrildi. Emekli, memur, işçi... Hepsi yararlanacak. 600 lira zam yapılması gündemde. Yüzde 21 zam talebi geldi. Yaklaşık 4.2 milyon memur ve 2,2 milyon emeklinin beklediği zam pazarlığı 2 Ağustos’ta yapılan ilk toplantıyla başladı. İlk toplantı öncesinde memur sendikaları taleplerini iletmiş hem sosyal hem de mali isteklerini kamuoyuna da açıklamışlardı. Ayrıca yaklaşık 700 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu sözleşmelerin de bu hafta netleşmesi bekleniyor.
4.08.2021 Ekonomi
Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Memur, memur emeklisi ve kamu işçisi zam pazarlığı başlıyor!
Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Memur, memur emeklisi ve kamu işçisi zam pazarlığı başlıyor! Milyonlarca kişinin beklediği zam pazarlığı başlıyor! 4,2 milyon memur ve 2,2 milyon memur emeklisini ilgilendiren 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde pazarlık süreci yapılacak ilk toplantıyla başlayacak. Peki, Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman? Kamu işçisi zam görüşmeleri ne zaman? Memur zam görüşmeleri teklifi ne kadar oldu? Memur, memur emeklisi ve kamu işçisi zammı ile ilgili tüm detaylar...
2.08.2021 Ekonomi
Zam geliyor! Yeni maaşlar belli oluyor, bugün...
Zam geliyor! Yeni maaşlar belli oluyor, bugün... zam, maaş, yeni maaşlar, memur zam, emekli zam, emekli zammı, memur zammı, kamu işçisi zam
2.08.2021 Ekonomi
Emekli, memur, kamu işçisi... Hepsi alacak! Zam geliyor, yarın...
Emekli, memur, kamu işçisi... Hepsi alacak! Zam geliyor, yarın... Milyonlar bekliyordu. Maaşlara zam yapılacak. Memur, memur emeklisi ve kamu işçilerini çok yakından ilgilendiriyor. Zam oranları netleşiyor. 4,2 milyon memur ve 2,2 milyon memur emeklisini ilgilendiren 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde pazarlık süreci yarın yapılacak ilk toplantıyla başlayacak. Taşerondan kadroya geçenlerin de aralarında olduğu 700 binden fazla kamu işçisinin 31 Mayıs'ta başlayan sözleşme sürecinin ise bu hafta sonuçlanması bekleniyor
1.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kamu İşçisi Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu işçisi zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.