Kalp Hastası

Kalp Hastası

Son dakika kalp hastası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalp hastası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalp hastası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalp Hastası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalp hastası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.227 kalp hastası haberi bulunmuştur. Tüm kalp hastası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim'
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim' Şarkıları ve sahne performanslarıyla Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Hande Yener'in annesi Yıldız Özyener, yaşama veda etti. Hande Yener, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.03.2024 Magazin
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden, yaşlı bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.
29.02.2024 Gündem
Acı haber komşuları yasa boğdu! Ölüm haberinden sonra maskesiz dışarı çıkamadılar...
Acı haber komşuları yasa boğdu! Ölüm haberinden sonra maskesiz dışarı çıkamadılar... Kendisinden haber alamadığı komşuları yaşlı kadını evinde ölü olarak buldular. Acı haberi alarak aşağı inen komşuları ise çevreye yayınlan koku yüzünden maske takmak zorunda kaldı.
14.11.2023 Gündem
Cinsel hayat tansiyonu dengeliyor, kalp krizi geçirme riskini azaltıyor
Cinsel hayat tansiyonu dengeliyor, kalp krizi geçirme riskini azaltıyor Birçok kalp hastası cinsel hayatla ilgili endişe duyuyor, cinsel ilişkinin kalp krizini tetiklemesinden korkuyor. Ancak araştırmalar, mutlu cinsel birlikteliğin kalp sağlığına zararlı değil, faydalı olduğunu gösteriyor. İşte cinsel hayatın 'kalp' rehberi... Cinsel hayatınızda yaptığınız bu hata kalp krizine sebep olabilir!
5.10.2023 Sağlık
Denize girenlere kritik uyarı yapıldı! Plajlarda 'trakonya' tehlikesi
Denize girenlere kritik uyarı yapıldı! Plajlarda 'trakonya' tehlikesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Tevfik Tansel Tanrıkul, zehirli bir balık türü olan trakonyaya dikkat çekip, denize girenleri uyardı. Prof. Dr. Tanrıkul, "Trakonyanın sırt yüzgeci ve solungaç kapaklarının üzerindeki dikenler, plajdaki kişilerin ayaklarına batabiliyor. Özellikle yoğun olan plajlarda üzerlerine basanlar olması nedeniyle de zehirlenme vakaları yaşanıyor" dedi.
8.08.2023 Yaşam
Diş ağrısı sandı ama delirten hastalık çıktı! Hayatı kabusa döndü: Yüzümü koparıp atmak istiyorum
Diş ağrısı sandı ama delirten hastalık çıktı! Hayatı kabusa döndü: Yüzümü koparıp atmak istiyorum Diş ağrısı sandı ama bambaşka bir hastalık çıktı! Halk arasında delirten hastalık olarak biliniyor, hayatı kabusa çeviriyor. Antalya'da 2 çocuk annesi 45 yaşındaki Feride Kandan'ın, yüz bölgesinde dayanılmaz ağrılara neden olan 'Trigeminal Nevralji' nedeniyle hayatı altüst oldu. Kandan, “Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum" dedi.
26.07.2023 Yaşam
Sertleşme haplarına ve bel çevresindeki yağlanmaya karşı uyarı geldi: Cinsel performansı düşürüyor
Sertleşme haplarına ve bel çevresindeki yağlanmaya karşı uyarı geldi: Cinsel performansı düşürüyor Genel sağlık durumunun cinsel performansı doğrudan etkilediğini söyleyen Prof. Dr. Halim Hattat, risk faktörlerine karşı uyararak önerilerde bulundu. Hattat, cinsel damarların gücünü azaltan risk faktörlerinin başında özellikle bel çevresinde depolanan aşırı vücut yağlarına dikkat çekti.
29.05.2023 Sağlık
Ev sahibi yüzde 100 zammı beğenmedi, elektriği kesti! 'Annem boğulabilirdi'
Ev sahibi yüzde 100 zammı beğenmedi, elektriği kesti! 'Annem boğulabilirdi' Antalya’da 8 yıldır aynı adreste oturan kiracısının yüzde 100’ü geçen kira zammını beğenmeyen ev sahibi, kendi üzerine olan elektrik aboneliğini sonlandırarak evin elektriğini kestirdi. Evde annesi solunum cihazına bağlı yaşayan Göksel Yalım ise “İnsan elektriği keserken haber vermez mi? Benim hasta annem var, dolabımda yiyeceklerim var. Şok oldum. Hadi elektrikler annem uykudayken kesilseydi, boğulabilirdi” diye tepki gösterdi.
25.04.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Robert Blake hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Robert Blake hayatını kaybetti ABD yapımı 'Baretta' dizisinin yıldızı Robert Blake 89 yaşında kalbinde yaşadığı rahatsızlık sonucu hayata veda etti.
10.03.2023 Magazin
Cinsel hayatınızda yaptığınız bu hata kalp krizine sebep olabilir!
Cinsel hayatınızda yaptığınız bu hata kalp krizine sebep olabilir! Birçok kalp hastası cinsel hayatla ilgili endişe duyuyor, cinsel ilişkinin kalp krizini tetiklemesinden korkuyor. Ancak araştırmalar, mutlu cinsel birlikteliğin kalp sağlığına zararlı değil, faydalı olduğunu gösteriyor. İşte cinsel hayatın 'kalp' rehberi...
1.03.2023 Sağlık
Cinsel tacizden 31,5 yıl hapse çarptırılan babasını sosyal medyada ifşa etti
Cinsel tacizden 31,5 yıl hapse çarptırılan babasını sosyal medyada ifşa etti Ankara'da, 3 kızına cinsel taciz ve istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan M.B. (47), 31 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılarak tutuklandı. Yaşadıkları nedeniyle ismini değiştiren kardeşlerden en büyüğü E.B. (21), annesinin boşanma davası duruşması çıkışında babasının yakınlarının kendilerini darbetmesi ve tehditlerini sürdürmesi üzerine tüm yaşadıklarını sosyal medyadan anlattı. E.B. "Tek isteğim, babam ve ailesinin bizden uzak olması. Annem ve kız kardeşlerimle mutlu bir hayat yaşamak istiyorum" dedi.
14.01.2023 Gündem
Cips yiyip su içti, idamı iptal edildi! Yetkililer bir saatten fazla uğraştı ama olmadı
Cips yiyip su içti, idamı iptal edildi! Yetkililer bir saatten fazla uğraştı ama olmadı Borç batağında olan adam, hayat sigortasından gelecek para için eşini öldürmek istedi ve kiralık katil tuttu. İki kiralık katil Parker ve Smith, adamın eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. 35 yıl önce işlediği cinayet yüzünden idam sehpasına giden Smith, kahvaltıyı reddetti; cips yiyip su içti. İdam vakti geldiğinde ise adeta işkence gördü...
29.11.2022 Dünya
Koronavirüs ve grip birlikte çok daha tehlikeli!
Koronavirüs ve grip birlikte çok daha tehlikeli! Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, pandeminin inişe geçtiğini ancak bu durumun virüsün yapısının değişmemesi ve değişik varyantın ortaya çıkmaması koşuluna bağlı olduğunu belirterek, "Kovid-19, grip ve diğer enfeksiyonlarla birlikte olduğunda özellikle riskli grup için sıkıntı yaratacaktır. Bu dönemde hatırlatma dozlarının ve grip aşısının yapılması gerektiğini öneriyoruz" dedi.
26.11.2022 Sağlık
Hasta almaya gelen sağlık çalışanına sopalarla saldırdılar
Hasta almaya gelen sağlık çalışanına sopalarla saldırdılar Avcılar'da hasta almaya giden sağlık görevlilerinin içinde bulunduğu ambulansın araçlarına çarptığını öne süren bina sakinleri sopalarla saldırdı. Sağlık çalışanlarından biri aldığı darbelerle başından yaralandı.
7.11.2022 Yaşam
Avcılar'da hasta almaya gelen 3 sağlık çalışanına sopalarla saldırdılar
Avcılar'da hasta almaya gelen 3 sağlık çalışanına sopalarla saldırdılar Avcılar'da hasta almaya giden sağlık görevlilerinin içinde bulunduğu ambulansın araçlarına çarptığını öne süren bina sakinleri sopalarla saldırdı. Sağlık çalışanlarından biri aldığı darbelerle başından yaralandı.
7.11.2022 Gündem
Kalp hastası milyonları ilgilendiren uyarı: ‘Pandemi olacak’
Kalp hastası milyonları ilgilendiren uyarı: ‘Pandemi olacak’ Teknolojinin gelişmesiyle birçok hastalığın tedavi edilmesi yaşam sürecini uzattı. Uzmanlar, önümüzdeki yüzyıl kalp yetmezliği pandemisi başlayabileceğini açıkladı.
24.09.2022 Sağlık
Çöp evden çıkan Cem Muhammet'i tanıyan doktor: 'Çok akıllı ve sıra dışı bir çocuktu'
Çöp evden çıkan Cem Muhammet'i tanıyan doktor: 'Çok akıllı ve sıra dışı bir çocuktu' Bursa'da Çekirge Devlet Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Enis Koçak, teyzesi Kamuran Pınar Acar tarafından kaçırılıp çöp eve dönüştürülen dairede bitkin halde bulunan Cem Muhammet A.'yı, 3 yıl önce kalp rahatsızlığından ölen anneannesinin tedavisi sırasında tanıdığını söyledi. Dr. Koçak, "O zaman 6 yaşında olan Cem Muhammet, rahatsızlanan anneannesiyle acil servise geliyordu. Ona refakat ediyordu. Çok akıllı ve sıra dışı bir çocuktu. Ona hediye vermek istiyorduk. Anneannesinden izin almadan hediyeyi kabul etmiyordu" dedi.
5.08.2022 Yaşam
Sınıfta kalp krizi geçiren 7 yaşındaki Alperen hayatını kaybetti
Sınıfta kalp krizi geçiren 7 yaşındaki Alperen hayatını kaybetti Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde okulda kalp krizi geçiren 1. sınıf öğrencisi Alperen Zenbil hayatını kaybetti.
16.06.2022 Yaşam
Sınıfta kalp krizi geçiren 7 yaşındaki Alperen hayatını kaybetti
Sınıfta kalp krizi geçiren 7 yaşındaki Alperen hayatını kaybetti Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde okulda kalp krizi geçiren 1. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Alperen Zenbil hayatını kaybetti.
15.06.2022 Yaşam
1800 günde emeklilik! 4/a, 4/b ve 4/c'lileri kapsıyor, yaş şartı yok
1800 günde emeklilik! 4/a, 4/b ve 4/c'lileri kapsıyor, yaş şartı yok Erken emeklilik fırsatı! Pek çok çalışanı doğrudan ilgilendiriyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı mensubu çalışanları kapsıyor. Yaş şartı aranmıyor. Erken emeklilik hayali kuranlar bazı durumlarda bu hayalini gerçekleştirebiliyor. Erkekler askerlik borçlanması, kadınlar ise doğum borçlanması yaparak emeklilik tarihini öne çekebiliyor. Ayrıca bazı sağlık sorunları da erken emekli olma hakkı doğuruyor. Kalp hastalıklarında erken emeklilik imkanı sağlanıyor. İşte çalışanların merak ettiği konun detayları...
8.06.2022 Emekli
Diyabet kontrol altına alınabilir! Uzmanından diyabet hastaları için 11 öneri!
Diyabet kontrol altına alınabilir! Uzmanından diyabet hastaları için 11 öneri! Çağın salgını olarak görülen diyabet, her geçen gün artıyor. Ülkemizdeki insanların yaklaşık üçte birinin ise durumlarından haberdar olmadığını belirten Endokrinoloji ve Metabolizma Uzmanı Dr. Erdem Türemen, “Diyabet hastalığı iyi bir takip ve hasta uyumuyla kontrol altına alınabilir. Özellikle çeşitli organlarda yarattığı tahribatlarla istenmeyen sonuçlara kadar ilerleyebilen diyabet, bilinçli hareket edilip tedaviye uyum sağlanması durumunda hastaların yaşam kalitesini düşürmeden günlük hayatın devam edebilmesine olanak sağlıyor” açıklamasında bulundu.
22.03.2022 Sağlık
Erken teşhis kalp krizi riskini yüzde 80 önleyebilir
Erken teşhis kalp krizi riskini yüzde 80 önleyebilir Kardiyoloji Uzmanı Dr. Özgür Öz, kalp damar hastalıklarında gerekli tedbirlerin alınması sayesinde, erken teşhis ve tedaviler ile kalp krizi riskinin yüzde 80 oranında önlenebileceğini söyledi.
17.02.2022 Sağlık
Ramazan'da hangi hastalar oruç tutamaz? Maddeler halin hangi hastalar oruç tutmamalı?
Ramazan'da hangi hastalar oruç tutamaz? Maddeler halin hangi hastalar oruç tutmamalı? Ramazan ayı tüm Müslüman alemi tarafından coşku ve heyecanla beklenmektedir. Ramazan ayının en önemli ibadeti oruç tutmak olurken, bu ayda iyi ve güzel olana yönelim vardır. Tüm Müslümanlar her yıl Ramazan ayını dolu dolu geçirmek ve ibadetlerini yerine getirmiş olarak bayrama ulaşmayı umut etmektedir. Ramazan ayı boyunca oruç tutmak ise İslam’ın 5 şartı arasında yer almaktadır.
1.04.2022 Ramazan
Vefalı evlada mirasta pozitif ayrımcılık yapılabilir! Yargıtay'dan flaş karar
Vefalı evlada mirasta pozitif ayrımcılık yapılabilir! Yargıtay'dan flaş karar Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kanser hastası yaşlı babası ile kalp hastası annesine yıllarca bakan kız evlada bırakılan dairenin iadesi yönündeki mirasçıların açtığı davaya son noktayı koydu. Kurul; maddi durumu iyi ve birden çok taşınmazı olan kanser hastası babanın, kendisine bakıp ilgilenen kızına bir gayrimenkulünü devretmesinin diğer mirasçılardan mal kaçırma amacını taşımayacağına hükmetti.
15.01.2022 Gündem
Ömrünüzden kaç dakika kısaldığını biliyor musunuz?
Ömrünüzden kaç dakika kısaldığını biliyor musunuz? Vücudun neredeyse her organına zarar verebilen sigara, tek bir dalıyla dahi hayatınızdan 11 dakika çalıyor. Kariyer hedefleri, çocuk-torun hayalleri, emeklilik planlamaları, sevdiklerinizle geçireceğiniz keyifli yıllar… Tüm bunların soluduğunuz duman ile birlikte havaya karışmasını engellemek sizin elinizde. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Leyla Yılmaz Aydın, Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla sigaranın zararlarına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.11.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kalp Hastası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalp hastası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.