Kainat Güzeli

Kainat Güzeli

Son dakika Kainat Güzeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kainat Güzeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kainat Güzeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kainat Güzeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kainat güzeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 kainat güzeli haberi bulunmuştur. Tüm kainat güzeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ülkesini temsil edeceğini açıklamıştı! Suudi güzelin yarışma yalanı
Ülkesini temsil edeceğini açıklamıştı! Suudi güzelin yarışma yalanı Suudi Arabistanlı model Rumy, Kainat Güzeli yarışmasında ülkesini temsil ederek bir ilki gerçekleştireceğini açıklamıştı. Ancak Rumy’nin yalan söylediği ortaya çıktı.
13.04.2024 Magazin
Almeda Abazi'den 'üçüncü çocuk' açıklaması!
Almeda Abazi'den 'üçüncü çocuk' açıklaması! Almeda Abazi, 13 Şubat 2017'de Los Angeles'ta nikâh masasına oturduğu Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Almeda, dünyaevine girdikten sonra oyunculuğu bırakıp, çocuklarını büyüttü. Efehan adında bir oğlu ve Alina adında bir kızı olan tescilli güzel, üçüncü çocukla ilgili düşüncesini paylaştı.
10.06.2023 Magazin
Marc Anthony yedinci kez baba oluyor!
Marc Anthony yedinci kez baba oluyor! Eski eşi Jennifer Lopez ile evliliğinden Emme ve Max adında 15 yaşında ikiz çocukları olan Marc Anthony (54), Mayıs 2022'de nişanlandığı Nadia Ferreira (23) ile iki hafta önce nikâh masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı ile Aralık 2021'de İsrail'de düzenlenen Kainat Güzeli yarışmasında ülkesi Paraguay'ı temsil edip ikinci olan mankenden müjdeli haber geldi.
2.03.2023 Magazin
Hülya Avşar: Artık içimde kalan ‘Kainat Güzeli’ unvanını alabilirim
Hülya Avşar: Artık içimde kalan ‘Kainat Güzeli’ unvanını alabilirim Hülya Avşar önceki akşam kuzenleriyle Yeniköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Avşar, “Hem kızım Zehra hem de kuzenimin doğum günüydü. İkisini birlikte kutladık. Zehra’ya hiçbir şey almadım. Zaten beni yeterince yoluyor. Hediye istemeye utandı” dedi.
17.01.2023 Magazin
Azra Akın tatilin tadını çıkartıyor!
Azra Akın tatilin tadını çıkartıyor! Bir süredir ekranlarda olmayan 2002 Türkiye ve Kâinat Güzeli Azra Akın, 2017 yılında nikâh masasına oturduğu Atakan Koru ve 2018'de kucaklarına aldıkları oğulları Demir ile Bodrum'da tatilde. Ortakent'teki bir otelin plajında görüntülenen 40 yaşındaki manken, gün boyu eşi ve üç yaşındaki oğluyla birlikte deniz keyfi yaptı.
4.08.2022 Magazin
Almeda Abazi: Evlendikten sonra oyunculuğu bıraktım!
Almeda Abazi: Evlendikten sonra oyunculuğu bıraktım! 2008 yılında Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanan, 2013'te 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Valeria' karakterine hayat veren, 2014'te Murat Ceylan'la birlikte 'Para Bende' adlı programı sunan Almeda Abazi, oyuncu Tolgahan Sayışman ile dünyaevine girdikten sonra ekranlarda yer almaması hakkında konuştu.
16.02.2022 Magazin
Chelsea'nın yıldızı Kepa'nın yeni sevgilisi Andrea Martinez'in hikayesi şaşırttı!
Chelsea'nın yıldızı Kepa'nın yeni sevgilisi Andrea Martinez'in hikayesi şaşırttı! Chelsea'nin dünya yıldızı kalecisi Kepa Arrizabalaga'nın kainat güzeli olan yeni sevgilisi Andrea Martinez'in hikayesi herkesi şaşırttı.
3.02.2022 Magazin
2022 Erkekler Kainat Güzeli Darya Kamil tartışma yarattı! "Kainatın dengesi bozuldu"
2022 Erkekler Kainat Güzeli Darya Kamil tartışma yarattı! "Kainatın dengesi bozuldu" 2022 Kainat Güzeli Kerküklü Darya Kamil oldu, sosyal medya ikiye bölündü. Kamil'i beğenenlerin yanı sıra "Korona nedeniyle yarışmaya kimse katılmamış mı" ve "Kainatın dengesi bozuldu" diye dalga geçenler de oldu.
5.01.2022 Magazin
2021 Kainat Güzeli Harnaaz Sandhu oldu! 'Miyavlayarak' tacı taktı...
2021 Kainat Güzeli Harnaaz Sandhu oldu! 'Miyavlayarak' tacı taktı... Kainatın en güzeli bu yıl seçildi. İsrail'in Eilat kentinde 70'inci kez gerçekleştirilen Kainat Güzeli yarışmasını Hindistan'ı temsil eden Harnaaz Sandhu kazandı. Sandhu'nun, sevinç gözyaşları içinde tacını taktığı yarışmada ikinciliği Güney Afrika güzeli Lalela Mswane, üçüncülügü de Paraguay temsilcisi Nadia Ferreira aldı.
13.12.2021 Magazin
Miss Universe 2021 adayları belli oldu! Türkiye’yi o güzel temsil edecek
Miss Universe 2021 adayları belli oldu! Türkiye’yi o güzel temsil edecek Ülkelerin güzellik yarışmalarında ikinci olan ve Miss Universe'e katılmaya hak kazanan tescilli güzeller 12 Aralık'ta Kainat Güzeli tacını takmak için yarışacak. Ülkemizi temsil edecek Miss Turkey güzeli de belli oldu.
10.12.2021 Güzeller
Tolgahan Sayışman’ın kayınvalidesi ile verdiği poz olay oldu
Tolgahan Sayışman’ın kayınvalidesi ile verdiği poz olay oldu Oyuncu Tolgahan Sayışman'ın, Kenan Sipahi-İlda Abazi'nin düğününde kayınvalidesi ile verdiği poz olay oldu. Almeda Abazi'nin annesi Albana Abazi, güzelliği ile sosyal medyada gündem oldu.
31.07.2021 Magazin
Şevval Şahin, Demet Akalın'a ateş püskürdü!
Şevval Şahin, Demet Akalın'a ateş püskürdü! 2021 Kainat Güzeli Andrea Meza ile 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin'i karşılaştıran Demet Akalın, "Andrea afet, diğerine güzel demeye..." ifadelerini kullandı. Akalın'ın yorumunu görünce sinirlenen Şahin ise "Umarım bir gün kendinle barışık olursun ve kendini geliştirirsin. Yazık" diyerek şarkıcıya tepki gösterdi.
18.05.2021 Magazin
Tolgahan Sayışman’ın ardından eşi Almeda Abazi ve oğlu Efe de pozitif çıktı
Tolgahan Sayışman’ın ardından eşi Almeda Abazi ve oğlu Efe de pozitif çıktı Tolgahan Sayışman'ın Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından, eşi Almeda Abazi ve oğlu Efehan'ın da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.
28.03.2021 Magazin
Kainat güzeli kendini iki ülke arasındaki krizin ortasında buldu!
Kainat güzeli kendini iki ülke arasındaki krizin ortasında buldu! Kainat Güzeli yarışmasının Ukraynalı temsilcisi Anastasiya Subbota’ya vize verilmedi. 14 yıldır yarışmaya katılan Ukrayna, ilk kez böyle bir sorunla karşı karşıya.
19.11.2019 Dünya
Azra Akın'dan Demir bebekle fotoğraf
Azra Akın'dan Demir bebekle fotoğraf 2002 Dünya Güzeli Azra Akın yaklaşık 4 aylık oğlu Demir’le fotoğraf paylaştı.
13.03.2019 Magazin
Azra Akın anne oldu
Azra Akın anne oldu 2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın bebeğini kucağına aldı. Suda doğum yapacağı iddia edilen ve bu iddiaları yalanlayan ve normal doğum yapan Azra Akın'ın oğlu oldu
18.11.2018 Magazin
Almeda Abazi'nin single parçası yayınlandı
Almeda Abazi'nin single parçası yayınlandı 2008 yılında 'Dünya Güzeli' seçilen Almeda Abazi, ilk müzik klibi olan 'Alabama' isimli parçanın çıkışını gerçekleştirdi.
20.10.2018 Magazin
Anne olmak için çok küçüğüm
Anne olmak için çok küçüğüm 2012 yılında Kainat Güzeli seçilen ABD’li model Olivia Culpo, kapak kızı olduğu Haute Living dergisine konuştu: “Anne olmayı henüz düşünmüyorum. Bunun için çok genç hissediyorum. Daha 26 yaşındayım!”
1.09.2018 Magazin
Miss gibi tatil
Miss gibi tatil Oyuncu Tolgahan Sayışman, 2008 Miss Globe Kâinat Güzeli eşi Almeda Abazi ile Göcek tatilinde objektiflere tatıldı.
8.07.2018 Magazin
Kainat Güzellik Yarışması’na ilk kez bir transseksüel katılıyor
Kainat Güzellik Yarışması’na ilk kez bir transseksüel katılıyor Angela Ponce, Kainat Güzellik Yarışması’na katılacak ilk trans birey de olacak. Yarışma kuralları 2012’de değiştirilmiş ve LGBTİ bireylere de katılım hakkı verilmişti.
4.07.2018 Magazin
Tolgahan’ın karakterine aşık oldum!
Tolgahan’ın karakterine aşık oldum! Almeda Abazi Sayışman, Tolgahan Sayışman’a aşkını şu sözlerle anlattı: “Dış görünüşü çok etkileyiciydi ama ben ilk başta Tolgahan’ın karakterine aşık oldum”
5.05.2018 Magazin
İşte  kainat güzeli
İşte kainat güzeli 2017 Kainat Güzellik Yarışması’nı 22 yaşındaki Güney Afrikalı Demi-Leigh Nel-Peters kazandı.
27.11.2017 Magazin
Almeda Abazi'yi görenler şok oldu!
Almeda Abazi'yi görenler şok oldu! Geçtiğimiz yıl Tolgahan Sayışman'la evlenen Almeda Abazi'yi tanıyabilene aşk olsun.
13.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kainat Güzeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kainat güzeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.