Güzel

Güzel

Son dakika güzel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güzel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güzel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzel gelişmeleri de dahil olmak üzere 70.200 güzel haberi bulunmuştur. Tüm güzel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yoğun kar yağışı başladı! Her yer beyaza büründü
Yoğun kar yağışı başladı! Her yer beyaza büründüYoğun kar yağışı hızlı başladı! Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kavrun Yaylası, etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü, ortaya güzel görüntüler çıktı. Kar yağışıyla zor anlar yaşayan besiciler, yayladan göçlerini hızlandırıp, hayvanlarıyla köylere inmek durumunda kaldı.
22.10.2024Gündem
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
22.10.2024İddaa
Enerji verimliliğine 20 milyar dolar yatırım yapılacak: Yenilenebilir enerjinin elektrik kurulu gücündeki oranı yüzde 59'a ulaştı
Enerji verimliliğine 20 milyar dolar yatırım yapılacak: Yenilenebilir enerjinin elektrik kurulu gücündeki oranı yüzde 59'a ulaştıEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin 2035'te 120 bin megavatlık rüzgar ve güneş kurulu gücü hedeflediğini ve bunun için 80 milyar dolara yakın yatırıma ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.
22.10.2024Ekonomi
Memur olmak isteyenlere güzel haber! Kamu personeli alımı yapılacak, başvuru süreci başladı
Memur olmak isteyenlere güzel haber! Kamu personeli alımı yapılacak, başvuru süreci başladıMemur olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat! Birçok kamu kurumunda personel alımı yapılacak. Sözleşmeli ve kadrolu personel alımı için ilan açıldı, başvuru süreci başladı. Kamu personeli olmak isteyenler için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Kamu Personeli Alım İlanları'nı yayımladı. Kamunun tüm kademelerinde ihtiyaçlara göre açılan kadrolara şartlara uyan kişiler yerleştiriliyor.
Yeşilçam'ın yıldız ismi Serpil Çakmaklı uzaklara gitti! Evinin manzarasına bakın!
Yeşilçam'ın yıldız ismi Serpil Çakmaklı uzaklara gitti! Evinin manzarasına bakın!Yeşilçam'ın yıldız isimlerinden biri olan Serpil Çakmaklı, evinin kapılarını Evrim Akın'a açtı. 62 yaşındaki güzel oyuncu Serpil Çakmaklı'nın deniz manzaralı evi dikkatleri çekti.
22.10.2024Magazin
Çukurova Üniversitesi’nin kanatsız melekleri, omurilik felci hastalarının umudu oldu
Çukurova Üniversitesi’nin kanatsız melekleri, omurilik felci hastalarının umudu olduÇukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Araştırma Görevlisi Esin Al, öğrencileriyle birlikte çıktığı yolda yüzlerce kilo kapak toplayarak, omurilik felci hastaların umudu oldu.
22.10.2024Adana
Yurdun yüksek kesimlerinde kar etkili oldu
Yurdun yüksek kesimlerinde kar etkili olduSivas’ın Koyulhisar ilçesinin yüksek kesimleri kar yağışıyla birlikte beyaza büründü.
21.10.2024Gündem
L'Etape Türkiye by Tour de France, İstanbul'da gerçekleştirildi
L'Etape Türkiye by Tour de France, İstanbul'da gerçekleştirildiL'Etape Türkiye by Tour de France bisiklet yarışı, Türkiye'de ilk kez İstanbul'da yapıldı.
21.10.2024Diğer Sporlar
Köroğlu Dağları karla kaplandı! Kar kalınlığı 10 santimetreyi aştı
Köroğlu Dağları karla kaplandı! Kar kalınlığı 10 santimetreyi aştıArt arda kar haberleri gelmeye devam ediyor. Bolu’da, son günlerde etkili olan kar yağışıyla birlikte 2 bin 200 rakımlı Köroğlu Dağları beyaz örtüyle kaplandı. Bölgede kar kalınlığı 10 santimetreyi aştı.
21.10.2024Gündem
Masterchef'te elenen isim belli oldu!
Masterchef'te elenen isim belli oldu!Masterchef'te bir isim daha hayallerine veda ederek elendi. Birbirinden güzel tabaklar arasından tercihlerini yapan şefler en kötü tabağı yapan ismi yarışmadan uğurladı. Şefler yarışmacılardan Bolu Kızılcık Tarhanası yapmalarını istedi. İşte Masterchef'te merak edilen detaylar...
20.10.2024Magazin
'Yenidoğan çetesi' mağduru anne konuştu: Bebeklerin çığlık seslerini unutamıyorum
'Yenidoğan çetesi' mağduru anne konuştu: Bebeklerin çığlık seslerini unutamıyorumİstanbul Özel Reyap Hastanesi'nde 2020 yılında sezaryen ile doğum yapan ve bebeklerinde yaklaşık 1 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra kronik hastalık oluştuğunu anlatan Neslihan Ünlü P. (37), "Yoğun bakımın kapıları açıldığında bebeklerin çığlıklarını duyuyorduk ve o çığlıkları hiç unutmuyorum" dedi.
20.10.2024Gündem
Formulaz tahta araba yarışları ilk kez Rize dışında bir kentte yapıldı
Formulaz tahta araba yarışları ilk kez Rize dışında bir kentte yapıldıRize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Formulaz tahta araba yarışları, bu kez Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yapıldı.
20.10.2024Gündem
Sultangazi’de hamsi festivali: 2 ton dağıtıldı
Sultangazi’de hamsi festivali: 2 ton dağıtıldıSultangazi Belediyesi ve Sultangazi Rizeliler Derneği iş birliği ile düzenlenen 7’nci Hamsi Festivali’nin son gününde 2 ton hamsi dağıtıldı. Festivalde Rize yöresine ait gıda ürünleri stantları da yer aldı.
20.10.2024Gündem
Tespih ve Doğal Taş tutkunları Adana'da buluştu
Tespih ve Doğal Taş tutkunları Adana'da buluştuAdana’da 3’üncüsü düzenlenen Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı, son gününde de tespih tutkunları ve meraklılarını ağırladı. Tespihçi esnafı Mahsum Aslan, "Adanalılar olarak, böyle bir fuarı tespih camiasına kazandırdığımız için mutluyuz. Bugün son gün ve ilgi bizi memnun etti" dedi.
20.10.2024Adana
Trabzonspor'da Edin Visca etkisi! O varsa galibiyet var
Trabzonspor'da Edin Visca etkisi! O varsa galibiyet varBu sezon beraberliklere abone olan Trabzonspor, sahadan yine 1 puanla ayrılacaktı ki uzatmalarda Visca sahneye çıktı. Boşnak yıldız, Eren’in asistinde ağları havalandırdı, Fırtına’ya çok kritik bir zafer kazandırdı. Bordo-Mavililer zorlu fikstüre güzel başladı.
20.10.2024Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amerikası, Avrupası, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi adeta oyuncak olmuş durumda
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amerikası, Avrupası, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi adeta oyuncak olmuş durumdaCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Şişli’de düzenlenen Muhtarlar Buluşması’na katıldı. Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze’de yaklaşık 2 milyon, Lübnan’da 1 milyondan fazla insan evini, barkını, yıllardır yaşadığı toprakları terk etmek zorunda bırakıldı. Bunların kanı Netanyahu denilen gözü dönmüş birisinin elindedir. Amerikası, Avrupası, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi adeta oyuncak olmuş durumda. On binlerce kadın öldü, kadın hakları kuruluşlarının gıkı dahi çıkmadı. 175 gazeteci öldü, uluslararası medyanın umurunda değil. Gezi olaylarında bir ay boyunca Taksim’de kamp kuranların hiçbirini Filistin’de ve Lübnan’da göremedik, göremiyoruz" dedi.
19.10.2024Gündem
Antalyaspor Galatasaray maçında 3 puanı Icardi ve Osimhen getirdi
Antalyaspor Galatasaray maçında 3 puanı Icardi ve Osimhen getirdiSüper Lig'de lider Galatasaray deplasmanda Antalyaspor'u 3-0 mağlıp etti.
19.10.2024Galatasaray
Çukurova Üniversitesi’nde Asıl Olan Var Olan sergisi düzenlendi
Çukurova Üniversitesi’nde Asıl Olan Var Olan sergisi düzenlendiÇukurova Üniversitesi’nde dokuz genç tasarımcının tekstil malzemeleri kullanarak oluşturdukları “Asıl Olan Var Olan” isimli sergi sanat severlerin büyük ilgisini çekti.
19.10.2024Gündem
Adana Lezzet Festivali devam ediyor: Lezzet Treni 5. kez misafirlerini Belemedik'e getirdi
Adana Lezzet Festivali devam ediyor: Lezzet Treni 5. kez misafirlerini Belemedik'e getirdi"Kökleriyle Adana” sloganıyla gerçekleştirilen 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında Adana Valiliği tarafından organize edilen Pozantı ilçesindeki kahvaltı programı için Lezzet Treni, 5. Kez misafirlerini Belemedik Tabiat Parkına getirdi.
18.10.2024Adana
Türkan Şoray 50 yıl sonra o fotoğraftaki şehitleri ziyaret etti
Türkan Şoray 50 yıl sonra o fotoğraftaki şehitleri ziyaret ettiTürkan Şoray, Kıbrıs Türk Barış Harekâtı’nın 50’nci yıl etkinliklerine katıldı. Ziyareti sırasında 50 yıl önce birlikte fotoğraf çektirdiği ve savaşta şehit olan askerlerin mezarına da giden sanatçı duygu dolu anlar yaşadı.
18.10.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Tarabya Otel'de Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası kuruluş yıl dönümü programında konuştu. Erdoğan, "Gün bir olma, birlik olma, hep beraber Türkiye olma günüdür. Gün, ezeli ve ebedi kardeşliğimizi güçlendirme günüdür." dedi.
18.10.2024Gündem
Adana neşeli festivalleri, fuarları, doğal güzellikleri ile gündeme geliyor!
Adana neşeli festivalleri, fuarları, doğal güzellikleri ile gündeme geliyor!Başkan Zeydan Karalar, hizmetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Karalar, ekim ayı sonlanmadan 3 mahalle merkezi ve bir yolun açılışı için harekete geçti.
18.10.2024Adana
Fenerbahçe'ye güzel haber! Manchester United'ın genç yıldızı sakatlandı
Fenerbahçe'ye güzel haber! Manchester United'ın genç yıldızı sakatlandıİngiltere Premier Lig'de aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Manchester United'a bir kötü haber de genç yıldızından geldi. Bu sezon ligdeki tüm maçlarda oynayan futbolcu Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. İşte detaylar...
18.10.2024Fenerbahçe
Pink Floyd solisti Roger Waters'tan Türkiye'ye teşekkür
Pink Floyd solisti Roger Waters'tan Türkiye'ye teşekkürEfsane müzik grubu Pink Floyd’un kurucusu ve solisti Roger Waters, İsrail’e karşı tutumu ve Filistin’e verdiği destek nedeniyle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Türk halkına teşekkür etti.
18.10.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.