Kahraman Maraş

Kahraman Maraş

Son dakika Kahraman Maraş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kahraman Maraş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kahraman Maraş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kahraman Maraş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kahraman maraş gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 kahraman maraş haberi bulunmuştur. Tüm kahraman maraş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahramanmaraş depremi Marmara’yı tetikler mi?
Kahramanmaraş depremi Marmara’yı tetikler mi? Türkiye’yi yasa boğan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 büyük depremin ardından Marmara’da beklenen büyük deprem akıllara geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerin Marmara faylarını nasıl etkileyeceği konusunda uzmanlar değerlendirmelerde bulundu.
7.02.2023 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Yaralılara ulaşmaya çalışıyoruz
Sağlık Bakanı Koca: Yaralılara ulaşmaya çalışıyoruz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş Pazarcık’ta meydana gelen depremin ardından yaptığı açıklamada, “Yaralılara ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.
6.02.2023 Gündem
KPSS ile personel alımı yapılıyor! En düşük maaş 5 bin TL...
KPSS ile personel alımı yapılıyor! En düşük maaş 5 bin TL... KPSS ile üniversiteye sözleşmeli personel alacak. Farklı kadrolarda lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alacak Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nin ilanı yayımlandı. İlana göre, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi birimlerinde çalıştırılmak üzere KPSS ile hemşire, psikolog, diyetisyen, sağlık teknikeri, büro personeli, koruma güvenlik görevlisi ve destek personeli alınacak. Peki, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
21.11.2021 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali vermişti! Sebze-meyve fiyatları...
Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali vermişti! Sebze-meyve fiyatları... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ta yaptığı konuşmada, "İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Bugün denetimler eş zamanlı başladı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un talimatı ile Bakanlık Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı, üreticiden tüketiciye tedarik kanallarının takip edilmesi, kayıt dışı işlemlerin tespiti, tarımsal ürün piyasalarında gerçekleşen aşırı fiyat artış iddialarını soruşturmak üzere denetimlere başlandı.
13.09.2021 Ekonomi
Kahramanmaraş'ta yangın söndürme uçağı düştü: 8 kişi öldü...
Kahramanmaraş'ta yangın söndürme uçağı düştü: 8 kişi öldü... Kahramanmaraş'ta çıkan orman yangınına havadan müdahale eden yangın söndürme uçağı düştü. Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Uçağın dağa çarparak düştüğü belirtilirken, uçakta 5 yabancı 3 Türk toplamda 8 kişi bulunuyordu. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 5'i Rus 3'ü Türk toplam 8 personelin hayatını kaybettiği belirtildi.
14.08.2021 Gündem
Kahramanmaraş'ta polise ateş açıldı: 1 polis memuru şehit oldu
Kahramanmaraş'ta polise ateş açıldı: 1 polis memuru şehit oldu Kahramanmaraş'ta 1 polisi şehit edip, 1 polis memurunu yaraladıktan sonra kaçan ve Şazibey Mahallesi'ndeki av bayisinden mermi satın almak isterken, polis ekiplerini fark edince kaçmaya başlayan cinayet şüphelisi Muhammet Karataş, 'dur' ihtarına uymayınca ateş açılarak, etkisiz hale getirildi. Yaralanan saldırganın kaldırıldığı Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde ameliyata alındığı belirtildi.
3.12.2020 Ekonomi
Güvenlik kamerası her şeyi kaydetti!
Güvenlik kamerası her şeyi kaydetti! Kahramanmaraş'ta girdiği dükkandan 13 telefon çalan hırsız bekçiler tarafından yakalandı.
4.01.2020 Yaşam
İskenderpaşa Cemaati seçim kararını açıkladı
İskenderpaşa Cemaati seçim kararını açıkladı İskenderpaşa Cemaati Cumhurbaşkanlığı seçimininde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerinin devam edeceğini açıkladı.
13.06.2018 Siyaset
‘Zerre kadar taviz yok’
‘Zerre kadar taviz yok’ “Terör 15 Temmuz’dan ders almamış” diyen Başbakan Binali Yıldırım, hain saldırıyla ilgili “Adı ne olursa olsun hangi kılıkta, surette gelirse gelsin terör alçaklıktır, masum insanları öldürmek insanlığı öldürmekti terör örgütü şunu bilmelidir ki Çanakkale ruhu istiklal ruhu bu millette tam anlamıyla vardır...
29.09.2021 Gündem
59 ilin emniyet müdürü değişti
59 ilin emniyet müdürü değişti İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 34 İl Emniyet Müdürü merkeze alınırken, 24 İl Emniyet Müdürü ile 2 Daire Başkanının yeri değiştirildi. İlk ataması yapılan İl Emniyet Müdürü sayısı ise 37 oldu.
29.09.2021 Gündem
Gaspçılara 12 yıl hapis cezası!
Gaspçılara 12 yıl hapis cezası! ADANA’da 45 yaşındaki Hacı Sabancı’yı dövüp içinde 300 bin lira değerindeki 3 kilo 229 gram altın bulunan çantasını gasp ettikleri iddiasıyla yargılanan 20 yaşındaki Ramazan Ekinci ile 21 yaşındaki Mahsun Beke 12’şer yıl hapis cezasına çarptırıldı.
1.07.2015 Yaşam
'G.Saray şampiyon olduysa biz de başarılıyız'
'G.Saray şampiyon olduysa biz de başarılıyız' Balıkesirspor, takıma 2. Lig ve 1. Lig'de üst üste iki şampiyonluk yaşatan teknik direktör İsmail Ertekin Şampiy10.com'a çok özel açıklamalar yaptı.
1.06.2014 Futbol
Kışladaki 4 ölüme inceleme!
Kışladaki 4 ölüme inceleme! TSK, şüpheli asker ölümlerini mercek altına aldı
29.09.2021 Gündem
Kahramanmaraşta bir ilk!
Kahramanmaraşta bir ilk! Her mahallede 6 kişilik özel tim
29.09.2021 Gündem
İstanbul’un ruhunu ve karakterini yansıtan mekanlar
İstanbul’un ruhunu ve karakterini yansıtan mekanlar ´Karaköy’deki Bankalar Caddesi’ndeki Salt Müzesi’nin içinde açılan Ca’d’Oro ise hem müthiş mutfağı hem de nostaljik atmosferiyle sizi büyülüyor´
12.01.2012 Arşiv
'Kafam iyi' dedi, yumruğu yedi!
'Kafam iyi' dedi, yumruğu yedi! Araçlara saldıran, genç bir kızı da taciz eden şahıs, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Maraş katliamı MİT planıydı
Maraş katliamı MİT planıydı Katliamdan sonra Maraş'a giden heyetteki eski Bakan Güneş: Olaylar göz göre göre geldi...
29.09.2021 Gündem
İntiharlarının nedeni...
İntiharlarının nedeni... Kahramanmaraş'ta yetişkin 4 kardeşin intihar etmesinin ardındaki sır ortaya çıktı
23.04.2011 Yaşam
Meteoroloji'den yağış uyarısı
Meteoroloji'den yağış uyarısı Hava sıcaklığı, başta kuzey ve iç kesimler olmak üzere Türkiye'nin önemli bir bölümünde yağışlarında etkisiyle bir kaç derece düşecek...
14.07.2009 Yaşam
CHP’de liste depremi!
CHP’de liste depremi! Baykal milletvekili aday listelerini dün açıkladı. Kesici, Sevigen, Elekdağ İstanbul’da; Mumcu ve Anadol İzmir’de liste başı oldu
29.09.2021 Gündem
Yeni yıl ‘eskisini’ aratmayacak
Yeni yıl ‘eskisini’ aratmayacak Yılbaşı mahmurusunuz; tatildesiniz ya da bayramın ikinci günü etkinlikleri sizi bekliyor. Ne güzel... Bize göre de bu eğlenceli temponun sonuna kadar tadını çıkarmakta fayda var. Çünkü emin olun, bunlar bizim sayılı günlerimiz...
31.12.2006 Arşiv
4. Sınıf Milli Mücadele: Milli Mücadele Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
4. Sınıf Milli Mücadele: Milli Mücadele Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Milli mücadele ülkemizin tarihi açısından önemli bir dönemdir. Eğitim sisteminde bu konu ilk kez 4. sınıfta Sosyal bilimler dersinde işlenir.
25.12.2023 Eğitim
Deprem bölgesinde yağma iddiası! Bakan Soylu: Birkaç münferit olay dışında gerçeği yansıtmıyor
Deprem bölgesinde yağma iddiası! Bakan Soylu: Birkaç münferit olay dışında gerçeği yansıtmıyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünde kurulan kriz masasında depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.
7.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Türkiye'den Akdeniz hamlesi! Abdülhamid Han yola çıktı...
Türkiye'den Akdeniz hamlesi! Abdülhamid Han yola çıktı... Kıbrıs Barış Harekatı'nın 48'inci yıl dönümünde KKTC'de konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, dünyanın en gelişmiş sondaj gemilerinden biri olan Abdülhamid Han'ın Doğu Akdeniz'deki mesaisine başlayacağını söyledi. Oktay, arama çalışmaları için Ağustos ayının planlandığını ifade etti. Oktay, bölgedeki hidrokarbon faaliyetleri için ise, "Akdeniz'de karbon kaynakları Rum'un oyuncağı değildir" dedi.
20.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kahraman Maraş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kahraman maraş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.