Kahkaha

Kahkaha

Son dakika kahkaha haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kahkaha ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kahkaha haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kahkaha

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kahkaha gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.363 kahkaha haberi bulunmuştur. Tüm kahkaha haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası!
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş ile yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri iddiasıyla yargılandıkları davada hapis ve para cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Magazin
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje'
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje' Kanal D'nin Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi İnci Taneleri reyting rekorları kırıyor. Dilber karakterini oynayan Hazar Ergüçlü, Caddebostan'da objektiflere takıldı. Ünlü isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlarken, dizinin başarısı karşısında da çok gururlandığını söyledi.
28.03.2024 Magazin
Eylem Tok ve oğlunu ABD'de görüntüleyen kişi anlattı: Rahatlıklarını görünce şok oldum
Eylem Tok ve oğlunu ABD'de görüntüleyen kişi anlattı: Rahatlıklarını görünce şok oldum Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Neşeli ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken anne ile oğlunun fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum" dedi.
14.03.2024 Gündem
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence...
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence... Tuzla'da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. tarafından şiddete uğradığını iddia etti. Aldığı darbeler nedeniyle çene kemiği kırılan ve vücudunda morluklar oluşan Er, hastanede önce fiziksel, ardından psikolojik tedavi altına alındı. Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. Yasemin Er saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu. Abdulselam G. ise kadını suçlayarak sürekli para istediğini öne sürdü.
10.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'dan Özgür Özel'e Gazze yanıtı
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'dan Özgür Özel'e Gazze yanıtı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gazze hakkındaki konuşmaları üzerinden kendisini eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Sultangazi Mitingi’nde yanıt verdi. Kurum, "Gazze konusunda en son konuşacak olanlar İsrail’e tek bir cümle tepki vermeyenler, milletin destek mitinglerine katılmayanlar; sıraya girmişler bize saldırıyorlar. Bunların başını da Özgür Özel çekiyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Komik yeni yıl mesajları 2024 | Arkadaşa, sevgili, kardeşe esprili, gülme garantili, laf sokucu, kahkaha attıran yeni yıl mesajları, sözleri ve komik etkileyici yeni yıl mesajları
Komik yeni yıl mesajları 2024 | Arkadaşa, sevgili, kardeşe esprili, gülme garantili, laf sokucu, kahkaha attıran yeni yıl mesajları, sözleri ve komik etkileyici yeni yıl mesajları Klasik yeni yıl mesajlarından sıkılan ve 2024'e eğlenceli bir şekilde girmek isteyenler için komik yeni yıl mesajları derledik. Hem sizin hem de çevrenizdekilerin yüzünde bir gülümseme yaratacak gülme garantili, laf sokucu, kahkaha attıran yeni yıl mesajları ve sözleri burada! İşte komik etkileyici yeni yıl mesajları
31.12.2023 Gündem
Saatler 00:00'ı gösterdiğinde kahkaha atıyorlar! 31 Aralık yılbaşı gecesi gelenekleri şaşkına çeviriyor!
Saatler 00:00'ı gösterdiğinde kahkaha atıyorlar! 31 Aralık yılbaşı gecesi gelenekleri şaşkına çeviriyor! Yeni yıl yaklaşıyor ve bu herkes için ortak bir sevinç, umut demek. Ancak yeni yılı karşılama şekilleri ülkeden ülkeye hatta kişiden kişiye değişebiliyor. Hal böyle olunca ortaya çok renkli görüntüler ve gelenekler ortaya çıkıyor. Bazısı paraya, bazısı aşka dair oluyor bu ritüellerin. Örneğin İskoçya'da Hogmanay diye bir gelenek var ki buna göre saatler 00:00'ı gösterdiğinde eşin, dostun evine ilk ayak basmak için yarışılıyor. İşte birbirinden ilginç yılbaşı gelenek ve ritüelleri...
31.12.2023 Yaşam
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
Tolgahan Sayışman'a alışveriş pahalıya patladı!
Tolgahan Sayışman'a alışveriş pahalıya patladı! Oyunculuğu dışında yapımcı kimliğiyle ön plana çıkan Tolgahan Sayışman, 2017 yılında dünyaevine girdiği Almeda Abazi ile önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
28.11.2023 Magazin
Burak Deniz sonrası  Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı
Burak Deniz sonrası Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı Model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023 Magazin
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi
Ayşen İnci'den Haluk Bilginer'e 'Angelina Jolie' esprisi Oyuncu Ayşen İnci, rol arkadaşı Haluk Bilginer'e bu sözlerle takıldı. Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie ile birlikte kamera karşısına geçiyor.
11.11.2023 Magazin
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı: Hiç parası yoktu
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı: Hiç parası yoktu Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara suskunluğunu bozdu. Wanda Nara, Arjantin basınına verdiği röportajda Mauro Icardi'yle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
26.10.2023 Galatasaray
Derste uyuyor numarası yaptı! Kendini böyle ele verdi
Derste uyuyor numarası yaptı! Kendini böyle ele verdi Sultangazi'de ders sırasında uyuma numarası yapan 2. sınıf öğrencisi minik kızın oyunu, öğretmen ve arkadaşlarının yaptıkları eğlenceli şakayla ortaya çıktı. Öğretmeninin "Kolunu kaldıracağım, eğer havada duruyorsa gerçekten uyuyordur" sözlerinin ardından kolu havada kalan küçük kızın komik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.10.2023 Yaşam
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.
25.09.2023 Magazin
Barbaros bir hareketiyle hayalleri yıktı! MasterChef All Star'da eleme adayını seçerken kahkaha attı!
Barbaros bir hareketiyle hayalleri yıktı! MasterChef All Star'da eleme adayını seçerken kahkaha attı! MasterChef All Star'da Barbaros Yoloğlu'nun yaptığı hareket konuşuluyor. Yeni haftanın takım kaptanları Sergen ve Tahsin olmuştu. Kırmızı ve mavi takım bu akşam ilk kez karşı karşıya geldi. Takım oyununu açık ara Sergen'in takımı kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyununa çıkan şef adaylarından Dilara, potaya gönderdiği ismi açıklarken kahkaha attı.
24.08.2023 Televizyon
Zaha top kaybetti, Icardi ve Mertens kahkaha attı! Torreira ne yaptıysa olmadı
Zaha top kaybetti, Icardi ve Mertens kahkaha attı! Torreira ne yaptıysa olmadı Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma hedefiyle yola devam eden Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu ilk maçında 3-0 yendiği Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geldi. D Smart'ta yayınlanan heyecan dolu maçta Mauro Icardi rüzgarı esti. Bunun yanında Arjantinli yıldız, 2019'dan bu yana bir ilki yaşadı. Öte yandan maçta Torreira'nın pozisyonu konuşulurken Zaha oyuna girdikten sonra Icardi ve Mertens'in görüntüsü maça damga vurdu.
16.08.2023 Galatasaray
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı
Eski güzellik kraliçesinin kiralık katil planı şok etti! Flaş yasak aşk detayı Üç çocuk annesi bir kadın, eşi ona boşanma davası açınca cinayet planına başvurdu. Eski bir güzellik kraliçesi olan 36 yaşındaki kadının sevgilisiyle birlikte kurduğu plan, polis tarafından tesadüfen fark edildi.
31.07.2023 Gündem
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım!
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım! MFÖ üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayatını kaybetmiş, 11 Temmuz'da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçının 34 yıllık eşi Aysun Aslan Uğur'dan duygusal bir paylaşım geldi.
19.07.2023 Magazin
Nurişler çetesi kimdir, Nuri Ergin nereli, kaç yıl ceza aldı? Karagümrük çetesi…
Nurişler çetesi kimdir, Nuri Ergin nereli, kaç yıl ceza aldı? Karagümrük çetesi… KARAGÜMRÜK Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan'a karşı 2 yıl önce yapılan silahlı saldırı nedeniyle toplamda 239 yıl hapsi istenen 'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin hakim karşısına çıktı. Ergin; Kendisine yönelik suçlamaları okuyunca kahkaha attığını söyledi, oğlunu hedef alan kişileri tehdit etti, "Ben anamın karnından suçlu doğmadım" dedi. Peki, Nurişler çetesi kimdir? Nuri Ergin kimdir, nereli, kaç yıl ceza aldı?
19.07.2023 Gündem
Komik bayram mesajları! Bayramınızı enişten dileklerimle kutlarım: 2023 En komik, esprili, kahkaha attıran, eğlenceli, resimli komik kurban bayramı mesajları
Komik bayram mesajları! Bayramınızı enişten dileklerimle kutlarım: 2023 En komik, esprili, kahkaha attıran, eğlenceli, resimli komik kurban bayramı mesajları En komik Kurban Bayramı mesajları, kurban bayramının gelmesiyle yeniden gündeme geldi. Bayramlar sevinçle karşılanan günler olarak, bugünü tebessüm ettirerek kutlamak isteyenler komik ve eğlenceli bayram mesajları sorgulamasına başladı. Yakınlarımızın bayramını kutlamanın farklı bir yolu olarak biz de yüz güldüren, kahkaha attıran, eğlenceli ve komik bayram mesajları derledik. İşte komik bayram mesajları…
29.06.2023 Gündem
Kuruçeşme Açıkhava'dan bir Yıldız geçti
Kuruçeşme Açıkhava'dan bir Yıldız geçti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinden dün akşam bir 'Yıldız' geçti. Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle buluşan Yıldız Tilbe, muhteşem bir müzik ziyafetine imza attı.
20.06.2023 Magazin
Eda Ece'nin ödül töreninde depremzedelerle ilgili sözleri tepki topladı! Açıklama geldi
Eda Ece'nin ödül töreninde depremzedelerle ilgili sözleri tepki topladı! Açıklama geldi Eda Ece katıldığı ödül töreninde depremzedelerle ilgili yaptığı konuşma tepki çekti. Ece, konuşmasında depremzedelerin oy tercihine değinerek yaptıkları yardımların başkaları tarafından yapıldığını söyledi.
14.06.2023 Magazin
Eda Ece alüminyum folyo giymiş dediler! Ünlü oyuncu Eda Ece sahnede kahkaha attırdı!
Eda Ece alüminyum folyo giymiş dediler! Ünlü oyuncu Eda Ece sahnede kahkaha attırdı! Eda Ece son dönemin en çok konuşulan isimlerinden. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandırmasıyla hafızalara kazınan performans sergileyen Ece, katıldığı bir ödül töreninde herkesi güldürdü. Giydiği elbiseyle Twitter'da gündem olan oyuncu, "Eda Ece alüminyum folyo giymiş dediler" diyerek sempatik anlara neden oldu.
13.06.2023 Televizyon
Ülkede gündem oldu: 2 kişiyi öldürdüğünü kahkaha atarak anlattı!
Ülkede gündem oldu: 2 kişiyi öldürdüğünü kahkaha atarak anlattı! ABD, alkollü bir şekilde otomobil kullanan genç kadın, iki kişiyi öldürdü. Sıcağı sıcağına kazanın olduğu bölgeye intikal eden polislerin kamerasına takılan o anlar ise adeta kan dondurdu. 2 kişi öldürdüğü söylenen kadının ilk tepkisi kahkaha atmak oldu.
4.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kahkaha ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kahkaha haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.