Kağıt Toplayıcı

Kağıt Toplayıcı

Son dakika kağıt toplayıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kağıt toplayıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kağıt toplayıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kağıt Toplayıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kağıt toplayıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 kağıt toplayıcı haberi bulunmuştur. Tüm kağıt toplayıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih'te döner bıçağıyla saldıran kağıt toplayıcıya 7 yıl 6 ay hapis cezası
Fatih'te döner bıçağıyla saldıran kağıt toplayıcıya 7 yıl 6 ay hapis cezası  Fatih'te yol kenarında hurda arabasını çekmesini isteyen otomobil sürücüsünü döner bıçağıyla yaraladığı iddiasıyla 9 yıla kadar hapsi istenen kağıt toplayıcısı Ferhad Omranıfar, ilk duruşmada 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın pişmanlığını dikkate alarak cezada indirim yaptı. Şikayetçi Şeyhmus Aykurt, "Tedavim devam ediyor. Herhalde 2 yıl daha parmaklarımı kullanamayacağım gibi görünüyor" diyerek adaletin yerini bulduğunu belirtti. 
22.11.2022 Gündem
Kaşıkçı elması kayıp mı, çalındı mı? Kaşıkçı elması nerede sergileniyor, fiyat değeri ne kadar?
Kaşıkçı elması kayıp mı, çalındı mı? Kaşıkçı elması nerede sergileniyor, fiyat değeri ne kadar? Topkapı Sarayı Müzesi'nde sergilenen 86 karat ağırlığında olan Kaşıkçı Elması'nın çalındığına dair iddialar sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Kaşıkçı elması kayıp mı, çalındı mı? Kaşıkçı elması nerede sergileniyor, fiyat değeri ne kadar?
12.05.2022 Gündem
Aylık 6 bin lira kazandırıyor! Muhtarlar bile bu işi yapıyor
Aylık 6 bin lira kazandırıyor! Muhtarlar bile bu işi yapıyor İstanbul Planlama Ajansı'nın(İPA) araştırmasına göre çiftçiliğin fazla gelir getirmediği dönemlerde köylerdeki muhtarlar da mevsimlik olarak atık kağıt toplamak için megakent İstanbul'a geliyor.
28.02.2022 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Demirtaş teröristtir, yeri de demir parmaklıkların arkasıdır" dedi.
19.10.2021 Siyaset
Beşiktaş'ta dehşet dolu anlar! Kağıt toplayıcısı 2'si kadın 3 kişiyi bıçakladı
Beşiktaş'ta dehşet dolu anlar! Kağıt toplayıcısı 2'si kadın 3 kişiyi bıçakladı İstanbul Beşiktaş'ta kağıt toplayıcısı yolda yürüyen 2'si kadın 3 kişiyi bıçaklayarak yaraladı.
25.01.2021 Gündem
Günün en güzel karesi! Yokuşu çıkamayan çocuğa...
Günün en güzel karesi! Yokuşu çıkamayan çocuğa... Ümraniye'de atık kağıt yüklü arabasıyla yokuş yukarı çıkamayan çocuğa, aracıyla yoldan geçen kadın yardım etti.
25.04.2019 Yaşam
Kağıt toplayıcısı ne bulduysa çaldı
Kağıt toplayıcısı ne bulduysa çaldı Adana’da bir apartmanın bodrum katındaki gelinlik, sandalye, masa, yatak ve radyatörleri çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan atık kağıt toplayıcısı tutuklandı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
27.09.2018 Yaşam
Halime'nin bir günde hayatı değişti
Halime'nin bir günde hayatı değişti İstanbul Arnavutköy'de atık kağıt toplama arabası içinde elinde boyama kitabıyla görüntülenen 11 yaşındaki Suriyeli Halime, Milli Eğitim Bakanlığı'nın girişimi ile okula başladı. Sınıf arkadaşları ile tanışan Halime, “Okula başlamaktan ve kitaplara daha yakın olmaktan dolayı mutluyum" dedi.
26.09.2018 Yaşam
Fatih'te korkunç cinayet!
Fatih'te korkunç cinayet! Fatih’te alacak verecek davası yüzünden Iraklı kağıt toplayıcı Adwla Anwar'ın koltuk altlarını kesip kafasına kurşun sıkıldı. Anwar’ın ölümüne ilişkin ev arkadaşı Shıvan Marıwan; “Ben sigara almaya gitmiştim eve geldim arkadaşım kanlar içinde yerde yatıyordu hemen polisi aradım. Ambulans geldi ancak kurtarılamadı” dedi.
30.05.2018 Yaşam
‘Her şey kızlarım için’
‘Her şey kızlarım için’ İstanbul’da hayatını iki çocuğuna adamış bir kadın Nazan Şahin. 5 yıl önce eşi 2 yaşındaki kızı ve 3 aylık bebeğiyle terk etti. Çocuklarını bırakacak yeri olmayınca da Fatih sokaklarında kağıt toplamaya başladı.
24.09.2017 Yaşam
Vicdansız anne yeni doğan bebeğini çöpe attı
Vicdansız anne yeni doğan bebeğini çöpe attı Esenyurt’ta annesi tarafından çöp konteynerine atılan yeni doğmuş bebeği kağıt toplayıcı buldu. Hastaneye kaldırılan çocuk yapılan müdahale ile hayata döndürüldü. Minik bebeğe doktorlar tarafından "Umut" adı verildi.
7.11.2016 Yaşam
Hurdacılara astronomik ceza
Hurdacılara astronomik ceza KÂĞIT işçilerini mağdur eden sadece lisanslı firmaların kâğıt toplamasına izin veren uygulama, geçtiğimiz ay Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın talimatıyla durduruldu...
7.03.2016 Ekonomi
Kağıt toplayanlara şok! 140 bin TL ceza...
Kağıt toplayanlara şok! 140 bin TL ceza... Türkiye’de, sokaklardan katı atık toplayan kişilerin sayısı, Suriyelilerin de katılmasıyla hızla artınca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti.
29.09.2021 Gündem
Tecavüzcü de tecavüze uğramış
Tecavüzcü de tecavüze uğramış Adana'da, bir hafta içerisinde bir çocuğa tecavüz eden, iki çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan cezaevi firarisinin de tecavüze uğradığı öğrenildi...
13.12.2015 Yaşam
Yolda giderken bir anda yanmaya başladı!
Yolda giderken bir anda yanmaya başladı! Şişli'de kağıt toplayıcılarının kamyoneti seyir halindeyken alev alev yandı. Araçtan kendilerini zor atan iki kişi su kovalarıyla ve yangın tüpüyle müdahale etsede yangını söndüremedi
2.10.2015 Yaşam
Uyurken başına kaldırım taşı vurarak öldürdüler!
Uyurken başına kaldırım taşı vurarak öldürdüler! İZMİR’in Basmane Semti’nde, kaldırım taşıyla başı ezilen atık kağıt toplayıcısının cesedi bulundu...
13.09.2014 Yaşam
Ödeme yapılacak, başvurular kimlik numarası ile alınacak! Yeni genelge yayımlandı, detaylar belli oldu
Ödeme yapılacak, başvurular kimlik numarası ile alınacak! Yeni genelge yayımlandı, detaylar belli oldu Genelge yayımlandı ve tek tek açıklandı. 18 yaş ve üzeri kişiler başvurabilecek. Ücret de ödenecek. Kağıt toplayıcıları olarak bilinen ve herhangi bir işletmeye bağlı olmaksızın atık toplayıcılığı yapan vatandaşlarla ilgili flaş genelde yayımlandı. Serbest olarak atık toplayıcılığı yapan kişiler sıfır atık bilgi sistemi ile kayıt altına alınacak. Başvurular faaliyet gösterilen yerin belediyesine, T.C. kimlik numarası ve iletişim bilgileriyle yapılacak. Sürecin tamamlanmasıyla 'Bağımsız Sıfır Atık Toplayıcısı Kartı' sahibi olunacak. Atıkların belirlenen yere teslim edilme karşılığında toplayıcılara ödeme yapılacak. Atıklar nereye getirilecek, ücretler nasıl belirlenecek, bağımsız sıfır atık toplayıcısı kartı nedir? İşte konuya ilişkin tüm bilgiler...
22.06.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan'dan atık toplayıcılarına destek
Emine Erdoğan'dan atık toplayıcılarına destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, atık toplayıcılarının Sıfır Atık Projesi'nin "doğal paydaşları" olduğunu bildirdi.
27.10.2021 Gündem
Kağıt toplayıcılarıyla hurdacıların silahlı kavgası
Kağıt toplayıcılarıyla hurdacıların silahlı kavgası Ümraniye'de 'çekçekçi' denilen atık kağıt toplayıcıları ile hurda eşyacılar arasında silah ve sopaların da kullanıldığı bir kavga yaşandı. Olayda 1 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kağıt Toplayıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kağıt toplayıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.