Kadir Has Üniversitesi

Kadir Has Üniversitesi

Son dakika Kadir Has Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kadir Has Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kadir Has Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadir Has Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadir has üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 352 kadir has üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm kadir has üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti!
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti! Kalp krizi geçiren usta oyuncu Kazım Akşar 69 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi duyuran Melek Baykal; "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah" ifadelerini kullandı.
28.02.2023 Magazin
Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz kimdir? Kadir Has Üniversitesi rektörü Prof. Dr.  M. Sondan Durukanoğlu Feyiz kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz kimdir? Kadir Has Üniversitesi rektörü Prof. Dr.  M. Sondan Durukanoğlu Feyiz kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı kamu kurum ve kuruluşlarına atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, Kadir Has Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz, MEF Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Muhammed Şahin atandı. Peki, Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz kimdir? Kadir Has Üniversitesi
28.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı!  2 üniversiteye rektör atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 2 üniversiteye rektör atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 2 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
28.01.2023 Gündem
Ezgi Tanır kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Güldür Güldür Show oyuncusu Burak Topaloğlu’nun eşi Ezgi Tanır’ın biyografisi…
Ezgi Tanır kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Güldür Güldür Show oyuncusu Burak Topaloğlu’nun eşi Ezgi Tanır’ın biyografisi… Güldür Güldür Show oyunculardan Burak Topaloğlu, sevgilisi Ezgi Tanır ile nikah masasına oturdu. Peki, Ezgi Tanır kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
3.11.2022 Magazin
Miss Turkey jürisi Onur Erol kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Onur Erol hayatı ve biyografisi!
Miss Turkey jürisi Onur Erol kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Onur Erol hayatı ve biyografisi! Miss Turkey'in jüri üyeleri arasında yer alan Onur Erol'un hayatı merak konusu oldu. Peki, Miss Turkey jürisi Onur Erol kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Onur Erol hayatı ve biyografisi…
20.09.2022 Televizyon
Miss Turkey 2022 adayları ve isimleri! Miss Turkey finalistleri kimler? Yarışacak adaylar belli oldu!
Miss Turkey 2022 adayları ve isimleri! Miss Turkey finalistleri kimler? Yarışacak adaylar belli oldu! Miss Turkey yarışmasının adayları açıklandı. İşte jürinin belirlediği 20 finalist ve isimleri…
15.09.2022 Güzeller
Duy Beni Ozan kimdir? Utku Coşkun kimdir, kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı?
Duy Beni Ozan kimdir? Utku Coşkun kimdir, kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı? Star TV'nin yeni dizisi Duy Beni ilk bölümünden beri ilgiyle takip ediliyor. Bu akşamki yeni bölümüyle ekranlara gelecek dizide Ozan karakterinin hayatı merak ediliyor. Ozan karakterine hayat veren genç oyuncu Utku Çoşkun kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı?
28.07.2022 Televizyon
Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, emniyet müdürü mü, kaç yaşında, nereli? Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun mesleği ne?
Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, emniyet müdürü mü, kaç yaşında, nereli? Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun mesleği ne? Müge Anlı'nın Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamasının ardından vatandaşlar Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında araştırma yapmaya başladı. Damat adayı Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? İşte Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, nereli? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler….
24.06.2022 Magazin
Müge Anlı evleniyor! Müge Anlı kiminle evleniyor? Anlı’nın sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu!
Müge Anlı evleniyor! Müge Anlı kiminle evleniyor? Anlı’nın sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu! Müge Anlı evleniyor mu? Sunucu Müge Anlı, kendi adını taşıyan programının canlı yayınında evleneceğini açıkladı. Anlı, 'Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu' dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Müge kiminle evleniyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Anlı’nın sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu…
20.06.2022 Magazin
Müge Anlı evleniyor mu? Şaşırtan açıklama...
Müge Anlı evleniyor mu? Şaşırtan açıklama... ATV ekranında uzun zamandır 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programını sunan Müge Anlı evleneceğini açıkladı. Müstakbel eşinin adını da canlı yayında açıklayan Müge Anlı, yeni sezonda evli olarak karşısına çıkacağım dedi.
20.06.2022 Magazin
YKS’ye girecek öğrencilere burs! Beyaz Güvercinler Burs Programı başvurusu nasıl yapılır?
YKS’ye girecek öğrencilere burs! Beyaz Güvercinler Burs Programı başvurusu nasıl yapılır? Beyaz Güvercinler Bursu için başvurular başladı. 12. sınıfta eğitim-öğretimine devam eden ve YKS’de ilgili puan türünde ilk 30.000’e giren tüm başarılı öğrencilere burs verilecek. Bursa hak kazanan öğrenciler, eğitim öğretim ücretlerinden muaf tutulacak ve 10 ay süreyle aylık 5.000 TL yaşam destek bursu alacak. Aynı zamanda bursa hak kazanan öğrencilere, ücretsiz konaklama ve yıllık 5.000 TL kitap destek bursu da sağlanacak. Peki, Beyaz Güvercinler Bursu başvuruları ne zaman? Beyaz Güvercinler Bursu’na nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları ne? İşte detaylar…
24.05.2022 Eğitim
"Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i Merve Erdoğan'dan güzel haber!
"Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i Merve Erdoğan'dan güzel haber! Merve Erdoğan, "Bücür Cadı" dizisinin Zeliş’i olarak tanındı. Oyuncu, ardından "Arka Sıradakiler" ile televizyon izleyicisinin hafızasına kazındı. Şimdilerde 3,5 aylık hamile Erdoğan, hamilelik haberinin gelmesiyle tüm dizi görüşmelerini durdurduğunu söyledi.
13.03.2022 Magazin
Rusya - Ukrayna cephe hattında ‘Efsane’ yıkıldı! Zelenski’den kritik Donbas bölgesi açıklaması...
Rusya - Ukrayna cephe hattında ‘Efsane’ yıkıldı! Zelenski’den kritik Donbas bölgesi açıklaması... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta 16. güne girildi. Rus birlikleri başkent Kiev’in yakınlarına kadar sokuldu. Bir taraftan da müzakereler devam ediyor. Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski’nin Donbas bölgesi için yaptığı bir açıklama ise bu iki soruyu doğurdu.
11.03.2022 Dünya
Nilüfer Narlı kimdir? Sosyolog Prof. Dr. Ayşe Nilüfer Narlı’nın hayatı hakkında merak edilenler!
Nilüfer Narlı kimdir? Sosyolog Prof. Dr. Ayşe Nilüfer Narlı’nın hayatı hakkında merak edilenler! Sosyolog Prof. Dr. Ayşe Nilüfer Narlı kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılara yarım milyon nakit para ve yüklü miktarda ziynet eşyasını kaptırdı. Dolandırıcıların, Narlı'nın kendilerini tanıması için 'Barış- Pınar' şeklinde parola oluşturdukları öğrenildi. Söz konusu olayın ardından Nilüfer Narlı hakkındaki aramalar arttı. Peki, Nilüfer Narlı kimdir, kaç yaşında?
17.02.2022 Gündem
Müge Anlı evli mi, kaç çocuğu var? Burhan Akdağ kimdir, Müge Anlı’nın eşi mi?
Müge Anlı evli mi, kaç çocuğu var? Burhan Akdağ kimdir, Müge Anlı’nın eşi mi? ATV ekranlarında reyting rekortmeni programı, gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı hayatı en çok merak edilen isimlerden biri. Yaşı, kilosu, evli olup olmadığı, eğitimi, çocuk sahibi mi değil mi, hayatı hakkında her detay sorgulanıyor. Peki, Müge Anlı kimdir, Müge Anlı kaç yaşında, nereli? Müge Anlı evli mi, çocuğu var mı? Burhan Akdağ kimdir, Müge Anlı’nın eşi mi?
20.07.2022 Televizyon
Uzaktan eğitimle ilgili son dakika kararı! Derslerin yüzde 40'ı...
Uzaktan eğitimle ilgili son dakika kararı! Derslerin yüzde 40'ı... Uzaktan eğitim ile ilgili flaş karar! Belli oldu. Açıklamalar peş peşe geliyor. Milyonlarca öğrenci bekliyordu. Derslerin yüzde 40'ı uzaktan yapılacak. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üniversitelerde eğitimin yüz yüze yapılacağını, salgının seyrine göre harmanlanmış eğitim modelinin de örgün programlarda uygulanabileceğini açıklamıştı. Üniversite senatolarının duyurularıyla eğitimin nasıl olacağı da şekillenmeye başladı.
29.08.2021 Eğitim
Aşı olmayan öğrenciler üniversiteye girebilir mi? YÖK, üniversitelerin açılış tarihini açıkladı! Üniversite öğrencileri için aşı zorunlu mu?
Aşı olmayan öğrenciler üniversiteye girebilir mi? YÖK, üniversitelerin açılış tarihini açıkladı! Üniversite öğrencileri için aşı zorunlu mu? Aşı olmayan öğrenciler üniversiteye gidebilecek mi? YÖK tarafından yeni eğitim öğretimin yüz yüze gerçekleşeceği açıklandı. YÖK’ün açıklanmasının ardından üniversite öğrencileri, ''Üniversiteler ne zaman açılacak, sorusuna yanıt ararken “Aşı olmayan öğrenciler üniversiteye girebilir mi, üniversite öğrencilerine aşı zorunlu mu, sorularını sormaya başladı.
19.08.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim öncesi flaş karar! Tek tek açıklandı
Yüz yüze eğitim öncesi flaş karar! Tek tek açıklandı Yüz yüze eğitim kararı ile ilgili yeni gelişme! Art arda açıklanıyor. yüz yüze eğitime hazırlanan üniversitelerden ardı ardına aşı kararı geliyor. Kimi aşı olmayanları kampüse almayacağını açıklıyor kimi de aşı tavsiyesinde bulunuyor. Eğitim hakkının Anayasa’yla güvence altına alındığını hatırlatan hukukçular dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
9.07.2021 Eğitim
TBMM'de bu hafta 4. Yargı Paketi görüşülecek
TBMM'de bu hafta 4. Yargı Paketi görüşülecek TBMM Genel Kurulunda 4. Yargı Paketi ele alınacak, AK Parti ve MHP kontenjanından RTÜK'e 3 yeni üye seçimi yapılacak.
27.06.2021 Siyaset
Masterchef Danilo Şef kimdir? Şef Danilo Zanna kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna nereli, eşi kim?
Masterchef Danilo Şef kimdir? Şef Danilo Zanna kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna nereli, eşi kim? Masterchef'ye yeni sezon heyecanı yaşanıyor. Sevilen yarışma programlarından Masterchef başlıyor. Yemek savaşlarının yaşanacağı Masterchef'in yeni sezonda en çok merak edilen isimlerin başında İtalyan Şef Danilo Zanna geliyor. Peki, Masterchef Danilo Şef kimdir? Şef Danilo Zanna kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna nereli, eşi kim? İşte Masterchef Danilo Zanna hayatı ve kariyeri
26.06.2021 Gündem
Şükriye Bulgurcu'nun ölüm nedeni belli oldu
Şükriye Bulgurcu'nun ölüm nedeni belli oldu İstanbul Küçükçekmece'de yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan 28 yaşındaki Şükriye Bulgurcu'nun, Adli Tıp Kurumu'ndaki ön otopsi raporunda beyin kanaması sonucu öldüğü ortaya çıktı.
5.04.2021 Gündem
Genç kızın sır ölümü! Tek hayali oyuncu olmaktı
Genç kızın sır ölümü! Tek hayali oyuncu olmaktı Hatay’dan İstanbul’a okumak ve oyunculuk eğitimi almak için gelen 28 yaşındaki Şükriye Bulgurcu, Küçükçekmece’de tek başına yaşadığı evinde ölü bulundu.
3.04.2021 Gündem
Serdar Hüseyin Yıldırım kimdir? Türkiye Uzay Ajansı başkanı kaç yaşında, nereli?
Serdar Hüseyin Yıldırım kimdir? Türkiye Uzay Ajansı başkanı kaç yaşında, nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milli Uzay Programı Tanıtım projesini tanıtmasının ardından Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım merak konusu oldu. Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım kimdir? Serdar Hüseyin Yıldırım kaç yaşında, nereli?
10.02.2021 Gündem
35 fakülte ve yüksekokul kapatıldı, 26 yeni fakülte kuruldu...
35 fakülte ve yüksekokul kapatıldı, 26 yeni fakülte kuruldu... Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. 12 üniversitedeki 35 fakülte, enstitü ve yüksekokul kapatıldı, 6 üniversitedeki 9 fakülte ve yüksekokulun ismi değiştirildi.
6.02.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kadir Has Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadir has üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.