Gazete Vatan Logo

Miss Turkey jürisi Onur Erol kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Onur Erol hayatı ve biyografisi!

Miss Turkey'in jüri üyeleri arasında yer alan Onur Erol'un hayatı merak konusu oldu. Peki, Miss Turkey jürisi Onur Erol kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Onur Erol hayatı ve biyografisi…

Miss Turkey jürisi Onur Erol kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Onur Erol hayatı ve biyografisi!

Miss Turkey 2022'nin jüri üyeleri belli oldu. Ön elemede 100 kişi arasında seçilen finalistler bugün  bir kez daha jüri karşısına çıkacak. Jüri üyelerinden biri olan Onur Erol'un hayatı ise merak ediliyor. Peki, Miss Turkey jürisi Onur Erol kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Onur Erol hayatı ve biyografisi…

MİSS TURKEY JÜRİSİ ONUR EROL KİMDİR?

Söke'de dünyaya gelen Dr. Onur Erol, orta ve lise eğitimini İstanbul Saint Joseph Lisesi'nde tamamladı, ardından 1965 yılında Tıp Fakültesi'ni bitirdi.

Hacettepe Üniversitesi'nde Genel Cerrahi ihtisasına başlayan Erol, eğitimini tamamladıktan sonra 1969'da Plastik Cerrahi ihtisasına başladı. 1971 yılında "Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi" dalında uzman olmuş, 1974 yılında ise aynı üniversitede Plastik Cerrahi Doçenti unvanını kazandı.

Plastik Cerrahide yeni bir buluş olan doçentlik tezi, 1975 yılında uluslararası yarışmada "Genç Bilimadamı" sıralamasında şeref ödülüne layık görüldü.

Prof. Onur Erol, 1985 yılından 2006 senesine kadar, Amerikan Hastanesi Plastik Cerrahi Departman Şefi olarak görev almış, 1999-2006 yılları arasında Kadir Has Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmıştır. 2006 - 2009 yılları arasında ise, İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olarak çalışmıştır.

Haberin Devamı

Prof. Dr. Onur Erol, gelişmiş bilim adamı ve kaliteli Plastik Cerrah yetiştirmek için, ihtisasını tamamlamış, 33 Plastik cerraha ihtisas sonrası eğitimi vermiştir ve vermektedir.