Kadir Çöpdemir

Kadir Çöpdemir

Son dakika Kadir Çöpdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kadir Çöpdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kadir Çöpdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadir Çöpdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadir çöpdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 kadir çöpdemir haberi bulunmuştur. Tüm kadir çöpdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım Meslek hayatına radyocu olarak başlayan, daha sonra sunuculuk ve talk-show programları yapan Kadir Çöpdemir, 2002-2005 yılları arasında yayınlanan 'Ekmek Teknesi' dizisinde 'Kirli' karakteriyle adından söz ettirdi. 55 yaşındaki ünlü isim, katıldığı programda, "İlişkinin peşinden koşar mısın?" sorusu üzerine eski sevgilisine seslendi.
3.05.2023 Magazin
Kadir Çöpdemir'in acı günü! Annesi hayatını kaybetti...
Kadir Çöpdemir'in acı günü! Annesi hayatını kaybetti... Pek çok dizi ve filmde oynayan aynı zamanda da radyo programcısı olan Kadir Çöpdemir'in annesi Ayşe Çöpdemir hayatını kaybetti. Ünlü isim, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
12.04.2022 Magazin
Kadir Çöpdemir: Virüsten korkuyorum
Kadir Çöpdemir: Virüsten korkuyorum Diş tedavisi için İstanbul'a gelen oyuncu Kadir Çöpdemir, "Bodrum'a taşındım, virüsten korkuyorum" dedi.
21.04.2021 Magazin
Emine Erdoğan: Tabiat herkesin ortak mirasıdır
Emine Erdoğan: Tabiat herkesin ortak mirasıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sıfır atık seferberliğinin arkasındaki temel fikrin vatandaşlara çok iyi anlatılması gerektiğini belirterek, "Bunun bir tasarruf projesi olduğu kadar, çevre duyarlılığı ve gelecek projesi olduğunu da çok iyi açıklamamız gerekir. Tabiat herkesin ortak mirasıdır" dedi.
18.03.2019 Siyaset
Burcu Biricik göz kamaştırdı
Burcu Biricik göz kamaştırdı Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ve Akademetre Research Company tarafından bu yıl 10’uncu kez gerçekleştirilen 1 Numaralı Markalar Araştırması’nın sonuçları, önceki akşam GrandPera’da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre; 2018’in ‘En Beğenilen Kadın Marka Yüzü’ Burcu Biricik, ‘En Beğenilen Erkek Marka Yüzü’ ise Kıvanç Tatlıtuğ oldu.
2.03.2019 Magazin
İstanbul’da tarihi bir rota Kuzguncuk
İstanbul’da tarihi bir rota Kuzguncuk Andolu Yakası’nda Boğaz kıyısında yer alan ve hala mahalle geleneğini koruyan semtlerden biri Kuzguncuk... Adım atacağınız her sokak, gireceğiniz her kafe sizi şaşırtacak emin olun...
17.08.2018 Arşiv
Instagram'ı sallayan yorumlaşma!
Instagram'ı sallayan yorumlaşma! Kadir Çöpdemir'in, Cansu Taşkın'a yaptığı yorum Instagram'ı salladı. İşte Cansu Taşkın ile Kadir Çöpdemir arasında yaşanan diyalog
23.03.2018 Magazin
Erdoğan sanatçılardan bakın ne istemiş Sibel Can anlattı
Erdoğan sanatçılardan bakın ne istemiş Sibel Can anlattı Sanatçılar dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edip doğum gününü kutlamıştı. Sibel Can, ziyaretin perde arkasını anlattı.
27.02.2018 Gündem
Öğretmenler Günü için ünlülerden kamu spotu
Öğretmenler Günü için ünlülerden kamu spotu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından birçok ünlünün yer aldığı bir kamu spotu hazırlandı. Reklamda öğretmenlerin ve öğretmenliğin önemi vurgulandı.
23.11.2017 Eğitim
Kadir Çöpdemir sette fena düştü!
Kadir Çöpdemir sette fena düştü! TRT1'de yayınlanan 'Yalaza' dizisinin çekimleri Sakarya'nın Taraklı ilçesinde devam ediyor. İzleyiciye keyifli bir dizi sunmak için yoğun tempoda çalışan set ekibi ve oyuncular, kendilerini eğlendirmeyi de ihmal etmiyorlar.
16.11.2017 Televizyon
Yalaza'da büyük sürpriz!
Yalaza'da büyük sürpriz! Osman Sınav ve Hasan Kaçan'ın işbirliğiyle TRT1'de izleyiciyle buluşan yeni dizi 'Yalaza'nın sekizinci bölümünde hiç beklenmedik bir gerçek ortaya çıktı.
1.11.2017 Televizyon
Ünlüler Gelibolu’da barış için koştu!
Ünlüler Gelibolu’da barış için koştu! Türkiye’nin ‘Barış’ temalı ilk ve tek maratonu Turkcell Gelibolu Maratonu ünlü isimlerle birlikte binlerce kişinin katılımıyla 1 Ekim Pazar günü Tarihi Gelibolu Yarımadası’nda koşuldu. ‘Barış için Koşuyorum’ sloganı altında 10 kilometrelik koşuda start alan kalabalığın içinde Burcu Esmersoy, Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir de vardı.
2.10.2017 Magazin
‘Barış için koşuyoruz’
‘Barış için koşuyoruz’ TURKCELL Gelibolu Maratonu, tarihi Gelibolu Yarımadası’nda ‘Barış için koşuyoruz’ sloganıyla bugün yapılıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ünlüler 'barış' için koşuyor!
Ünlüler 'barış' için koşuyor! 'Barış için Koşuyoruz' sloganıyla bu sene üçüncüsü düzenlenecek Turkcell Gelibolu Maratonu’nda sunucu Burcu Esmersoy, oyuncu Kadir Çöpdemir ve eski futbolcu Pascal Nouma da yer alacak. Tarihi önem taşıyan Gelibolu Yarımadası’nda gerçekleştirilecek koşuya yaklaşık 10 bin kişinin katılması bekleniyor.
30.09.2017 Sağlık
Balığın içinden Kadir Çöpdemir çıktı!
Balığın içinden Kadir Çöpdemir çıktı! Osman Sınav ve Hasan Kaçan'ın yeni dizisi 'Yalaza'nın fragmanları yayınlanmaya başladı. TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizinin fragmanında eğlenceli sahneler dikkati çekti. Özellikle Kadir Çöpdemir'in büyük bir balığın içinden çıktığı sahne izleyenleri güldürdü.
13.09.2017 Televizyon
İpek Tuzcuoğlu 'Yalaza' ile dönüyor!
İpek Tuzcuoğlu 'Yalaza' ile dönüyor! Bir Osman Sınav projesi olan Yalaza ile ekranlara dönmeye hazırlanan İpek Tuzcuoğlu artık Sakarya Taraklılı oldu.
23.08.2017 Televizyon
Didem Balçın'ın falı gerçek oldu
Didem Balçın'ın falı gerçek oldu Didem Balçın, Osman Sınav'ın 'Yalaza' dizisi ile ekranlara dönecek.
8.08.2017 Magazin
Osman Sınav iki diziyle geliyor...
Osman Sınav iki diziyle geliyor... Usta yönetmen Osman Sınav, yeni sezonda iki projeyle birden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
28.07.2017 Televizyon
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 28 Temmuz Cuma
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 28 Temmuz Cuma TRT 1 yayın akışı 28 Temmuz Cuma güne Böyle Bitmesin dizisiyle başlıyor. Böyle Bitmesin dizisinin hemen ardından ekranlara Bir Yastıkta Kocayalım geliyor. Öğlen vakitlerinde yayın akışında Yeşil Deniz ve Baba Candır dizilerinin bölümleri yer alıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde ise Payitaht “Abdülhamid” dizisi son hızıyla yayınına devam ediyor. Payitaht “Abdülhamid” biter bitmez Kolaysa Sen Yap yarışması TRT 1 ekranlarında olacak. TRT 1, 28 Temmuz Cuma günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
'Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar'
'Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar' Usta oyuncu Hasan Kaçan'dan çok samimi açıklamalar. Kaçan, ''Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar' dedi.
28.06.2017 Magazin
10 filmimde de Yeşim oynasın
10 filmimde de Yeşim oynasın ‘Bahtiyar Bahtıkara’ filminin gösterimi önceki akşam boğaz turu eşliğinde tekne içinde yapıldı.
12.05.2017 Magazin
8 yıl sonra aynı gelinlik
8 yıl sonra aynı gelinlik Başrollerini Yeşim Salkım, Kadir Çöpdemir, Metin Zakoğlu ve Nedim Saban’ın paylaştığı ‘Bahtiyar Bahtıkara’ filmindeki kovalama sahneleri kahkahaya boğduracak.
24.04.2017 Magazin
Yeşim Salkım gelinliğini hediye etti!
Yeşim Salkım gelinliğini hediye etti! Yeşim Salkım düğününde giydiği gelinliği son kez giyip hayranına hediye etti.
23.04.2017 Magazin
'Kadınlarda ve lokantalarda iz bırakıyorum'
'Kadınlarda ve lokantalarda iz bırakıyorum' Radyocu ve oyuncu Kadir Çöpdemir'den çok konuşulacak sözler...
28.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kadir Çöpdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadir çöpdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.