Hasan Kaçan

Hasan Kaçan

Son dakika Hasan Kaçan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Kaçan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Kaçan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Kaçan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan kaçan gelişmeleri de dahil olmak üzere 530 hasan kaçan haberi bulunmuştur. Tüm hasan kaçan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü ressam Şafak Tavkul hayatını kaybetti
Ünlü ressam Şafak Tavkul hayatını kaybetti Çizer ve ressam Şafak Tavkul, 58 yaşında hayatını kaybetti.
25.06.2021 Yaşam
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?
Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor? Ekranların sevilen dizisi Tövbeler Olsun ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Usta oyunculardan oluşan oyuncu kadrosu ve konusu ile TRT'nin dikkat çeken yapımlarından olan Tövbeler Olsun 9 Ağustos 2020'de izleyici ile buluşmuştu. Son gelen bilgilere göre Tövbeler Olsun dizisinin final yapacağı iddia edildi. Dizinin takipçileri, 'Tövbeler Olsun ne zaman bitiyor? Neden bitiyor? Tövbeler Olsun final mi yapıyor? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?' sorularını araştırıyor. İşte Tövbeler Olsun dizisi ile ilgili son gelişmeler...
1.03.2021 Gündem
Sanatçılar, Diyarbakır Anneleri'ne destek ziyaretine geldi
Sanatçılar, Diyarbakır Anneleri'ne destek ziyaretine geldi Diyarbakır'da 28 ailenin evlat nöbeti sürüyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ziyaretinin ardından sanatçılardan da destek geldi. Hülya Koçyiğit, Gülben Ergen, Muazzez Ersoy, Hasan Kaçan, Yavuz Bingöl ve Hazım Körmükçü'nün de aralarında bulunduğu sanatçılar aileleri ziyaret etti.
13.09.2019 Gündem
THY'nin 'Maçka' uçağı Şehit Eren Bülbül anısına Trabzon'a uçtu
THY'nin 'Maçka' uçağı Şehit Eren Bülbül anısına Trabzon'a uçtu Türk Hava Yolları(THY)'nın filosuna kattığı Boeing 787-9 Dreamliner tipi 'Maçka' isimli uçağı ilk seferini Şehit Eren Bülbül'ün anısına İstanbul-Trabzon hattında yaptı.
8.07.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 156 ülkede 500 milyon kişi tarafından izleniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 156 ülkede 500 milyon kişi tarafından izleniyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçı ve sporcular ile bir araya geldiği iftar programında konuştu.
25.05.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul için çok büyük hayallerimiz, projelerimiz var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul için çok büyük hayallerimiz, projelerimiz var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı'nda Geleneksel Beyoğlu İftarı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, '23 Haziran'da bir kez daha milletimizin hakemliğine gidecek olmaktan memnunuz. İstanbul için çok büyük hayallerimiz, projelerimiz var' dedi.
12.05.2019 Siyaset
'Ekmek Teknesi' oyuncusu Semih Ürgün sonsuzluğa uğurlandı
'Ekmek Teknesi' oyuncusu Semih Ürgün sonsuzluğa uğurlandı 'Ekmek Teknesi' dizisinde 'Vefa Efendi' karakterini canlandıran Semih Ürgün, son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi ve sevenleri, Ürgün’ün cenazesinde gözyaşı döktü.
10.05.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti.
8.12.2018 Siyaset
Kalın'ın yeni kitabı "Barbar, Modern, Medeni"nin tanıtım toplantısı düzenlendi
Kalın'ın yeni kitabı "Barbar, Modern, Medeni"nin tanıtım toplantısı düzenlendi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Batı toplumlarının medeniyet hakkındaki sözlerinin tükenmek üzere olduğunu belirterek, "İslam dünyası ise söyleyecek sözünü arıyor. Bu arayışının istikameti, referansları ne olmalı, bu arayış nasıl ilerlemeli? Bu soruları kitapta cevaplamaya çalıştık." dedi.
3.11.2018 Gündem
İstanbul Kültür Sanat Sezonu açılışına ünlü isimler akın etti
İstanbul Kültür Sanat Sezonu açılışına ünlü isimler akın etti 2018-2019 İstanbul Kültür Sanat sezonunun açılışı birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.
2.10.2018 Kültür Sanat
İstanbul’da tarihi bir rota Kuzguncuk
İstanbul’da tarihi bir rota Kuzguncuk Andolu Yakası’nda Boğaz kıyısında yer alan ve hala mahalle geleneğini koruyan semtlerden biri Kuzguncuk... Adım atacağınız her sokak, gireceğiniz her kafe sizi şaşırtacak emin olun...
17.08.2018 Arşiv
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem
Erdoğan sanatçılardan bakın ne istemiş Sibel Can anlattı
Erdoğan sanatçılardan bakın ne istemiş Sibel Can anlattı Sanatçılar dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edip doğum gününü kutlamıştı. Sibel Can, ziyaretin perde arkasını anlattı.
27.02.2018 Gündem
Sanatçılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
Sanatçılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı Ünlü sanatçılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.
26.02.2018 Gündem
Öğretmenler Günü için ünlülerden kamu spotu
Öğretmenler Günü için ünlülerden kamu spotu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından birçok ünlünün yer aldığı bir kamu spotu hazırlandı. Reklamda öğretmenlerin ve öğretmenliğin önemi vurgulandı.
23.11.2017 Eğitim
Kadir Çöpdemir sette fena düştü!
Kadir Çöpdemir sette fena düştü! TRT1'de yayınlanan 'Yalaza' dizisinin çekimleri Sakarya'nın Taraklı ilçesinde devam ediyor. İzleyiciye keyifli bir dizi sunmak için yoğun tempoda çalışan set ekibi ve oyuncular, kendilerini eğlendirmeyi de ihmal etmiyorlar.
16.11.2017 Televizyon
Yalaza'da büyük sürpriz!
Yalaza'da büyük sürpriz! Osman Sınav ve Hasan Kaçan'ın işbirliğiyle TRT1'de izleyiciyle buluşan yeni dizi 'Yalaza'nın sekizinci bölümünde hiç beklenmedik bir gerçek ortaya çıktı.
1.11.2017 Televizyon
Balığın içinden Kadir Çöpdemir çıktı!
Balığın içinden Kadir Çöpdemir çıktı! Osman Sınav ve Hasan Kaçan'ın yeni dizisi 'Yalaza'nın fragmanları yayınlanmaya başladı. TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizinin fragmanında eğlenceli sahneler dikkati çekti. Özellikle Kadir Çöpdemir'in büyük bir balığın içinden çıktığı sahne izleyenleri güldürdü.
13.09.2017 Televizyon
İpek Tuzcuoğlu 'Yalaza' ile dönüyor!
İpek Tuzcuoğlu 'Yalaza' ile dönüyor! Bir Osman Sınav projesi olan Yalaza ile ekranlara dönmeye hazırlanan İpek Tuzcuoğlu artık Sakarya Taraklılı oldu.
23.08.2017 Televizyon
Didem Balçın'ın falı gerçek oldu
Didem Balçın'ın falı gerçek oldu Didem Balçın, Osman Sınav'ın 'Yalaza' dizisi ile ekranlara dönecek.
8.08.2017 Magazin
Osman Sınav iki diziyle geliyor...
Osman Sınav iki diziyle geliyor... Usta yönetmen Osman Sınav, yeni sezonda iki projeyle birden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
28.07.2017 Televizyon
Milyonlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne akın etti
Milyonlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne akın etti FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliklerinin yapılacağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe kapatıldı. Milyonlarca kişi köprüye akın etti
29.09.2021 Gündem
Galip Tekin’i öğrencileri uğurladı
Galip Tekin’i öğrencileri uğurladı Karikatürist Galip Tekin, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
7.07.2017 Yaşam
'Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar'
'Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar' Usta oyuncu Hasan Kaçan'dan çok samimi açıklamalar. Kaçan, ''Vücudumdaki kıllardan dolayı fotoğraf çektiriyorlar' dedi.
28.06.2017 Magazin
Sınırda sığınmacılara işkence!
Sınırda sığınmacılara işkence! Bulgaristan sınırındaki Demirköy’de göçmenlere yönelik ‘işkence’ iddiaları konuşuluyor. İlçe sakinleri, Bulgar güvenlik güçlerinin göçmenlere yönelik darp vakalarının arttığını öne sürüyor.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Kaçan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan kaçan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.