Kadın Hakim

Kadın Hakim

Son dakika kadın hakim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın hakim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın hakim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Hakim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın hakim gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.724 kadın hakim haberi bulunmuştur. Tüm kadın hakim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadın hakimden, ‘Kadın heyet önünde baskı hissediyorum’ diyen eş katiline ders gibi cevap
Kadın hakimden, ‘Kadın heyet önünde baskı hissediyorum’ diyen eş katiline ders gibi cevap Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, eşini bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yakup Göksu, 3 kadın hakimden oluşan heyete savunma yaparken, "Kadın cinayetiyle yargılandığım için, kadın ağırlıklı heyetin önünde baskı altında hissediyorum" dedi. Mahkemenin kadın başkanı ise, "Cinayetin kadın ya da erkeğe karşı işlenmiş olması bizim için fark etmez. Bizler kanunlar çerçevesinde herkesi dinleyerek, kanuna ve vicdana uygun olan kararı vermekle yükümlüyüz” cevabını verdi.
14.03.2023 Gündem
Tacizciye kadın hakimden ibretlik ceza!
Tacizciye kadın hakimden ibretlik ceza! Belediye otobüsünde yanında oturan kadını taciz eden sanık 2 yıl hapse çarptırıldı. Sanığın para cezası talebini reddeden kadın hâkimin söyledikleri ise ibretlikti...
5.06.2022 Yaşam
Kendi kanıyla eşinin ismini yazmıştı! Mahkemeden flaş karar! İsyan etti
Kendi kanıyla eşinin ismini yazmıştı! Mahkemeden flaş karar! İsyan etti Nurtaç Canan, kendisini öldürmek için 5 kurşunla vuran eşi Ragıp Canan’dan 8 celsedir boşanamıyor. Bu yetmezmiş gibi mahkeme Nurtaç Canan’ı, Ragıp Canan’a vasi olarak atadı.
24.04.2022 Yaşam
Kazağın yaka düğmesine ve ensesine gizlemiş! Görevliler yakaladı
Kazağın yaka düğmesine ve ensesine gizlemiş! Görevliler yakaladı Hatay'da, ehliyet sınavına girecek sürücü adayının yapılan üst aramasında, kazağının yaka ve düğmesine gizlenen kamera ile ses cihazı ele geçirildi.
10.03.2022 Yaşam
Telefonunu tamire gönderen genç kız, hayatının şokunu yaşadı!
Telefonunu tamire gönderen genç kız, hayatının şokunu yaşadı! Eskişehir’de yaşayan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Fem Erinç, internet üzerinden ulaştığı ‘yetkili teknik servis’ ibaresi bulunan bir işletmeye bin 50 TL tamir ücretiyle birlikte gönderdiği telefonundan 40 gündür haber alamıyor.
10.03.2022 Gündem
Kadın hakim, çocuk parkında iple asılı halde ölü bulundu!
Kadın hakim, çocuk parkında iple asılı halde ölü bulundu! Bursa Adliyesi'nde görevli 25 yaşındaki kadın hakim Ç.B.A., çocuk parkında iple asılı halde ölü bulundu.
10.03.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Yakında her ilde devreye alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Yakında her ilde devreye alıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "24. Dönem Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları" Kura Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Yakında her ilde sulh komisyonlarını devreye alıyoruz. Böylece yargının iş yükünü düşüren bir çözüm yolunu daha hukuk sistemimize kazandırmayı hedefliyoruz" dedi
27.09.2021 Siyaset
Kadına şiddete karşı elektronik kelepçe sayısı bine çıkarılacak
Kadına şiddete karşı elektronik kelepçe sayısı bine çıkarılacak TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerinin Araştırılması Komisyonu Başkanı AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında 2015 yılından bu yana yürütülen elektronik kelepçe uygulamasının yaygınlaştırılacağını söyledi. Çalık, "400'e yakın elektronik kelepçe var ve bu sayı 2021 yılı sonu itibariyle bine kadar çıkarılacak" dedi.
22.07.2021 Gündem
Bakan Gül: Gerekirse anayasayı değiştiririz
Bakan Gül: Gerekirse anayasayı değiştiririz Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Kadına yönelik şiddetle mücadele için ne gerekiyorsa kanunsa kanun, gerekiyorsa anayasayı değiştirmek, bir kadının daha şiddete uğramaması için her türlü çabayı göstereceğiz" dedi.
8.06.2021 Gündem
İngiltere'de ilk kez başörtülü bir kadın hakim oldu
İngiltere'de ilk kez başörtülü bir kadın hakim oldu İngiltere'de ilk kez başörtülü Müslüman bir kadın, hakim olarak atandı.
27.05.2020 Dünya
Havalimanında görevliye hakaret eden kadın hakim karşısına çıkıyor!
Havalimanında görevliye hakaret eden kadın hakim karşısına çıkıyor! İstanbul Havalimanı'nda yer hizmetlerinde çalışan Tuğçe Sevi'ye, Bodrum seferinin gecikmesi nedeniyle hakaret eden ve hakkında 'hakaret, halkın bir kesimini sosyal sınıf, din, mezhep, cinsiyet ve bölge farklılığına dayanarak aşağılama' suçlarından 9 ay 15 günden 3 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılan yolcu Fatma Funda Esenç'in yargılanmasına yarın Gaziosmanpaşa Adliyesi'nde başlanacak.
15.10.2019 Gündem
FETÖ'cü hakim, "savaş" benzetmesiyle başörtülerini çıkartmalarını istemiş
FETÖ'cü hakim, "savaş" benzetmesiyle başörtülerini çıkartmalarını istemiş Gaziantep'te FETÖ'nün kadın hakim-savcı adayları sorumlusu eski hakim Hilal Sarı'ya 10 yıl hapis cezası verilen kararın gerekçesinde, sanığın örgüt mensubu kadınlara başörtülerini çıkartmaları için baskı yaptığı, bundan rahatsız olanları ise "bir savaşta olduklarını düşünmelerini" söyleyerek, ikna etmeye çalıştığı bilgisi yer aldı.
23.07.2019 Gündem
AİHM’de yeni dönem! Doç. Dr. Saadet Yüksel yarın göreve başlıyor
AİHM’de yeni dönem! Doç. Dr. Saadet Yüksel yarın göreve başlıyor Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde (AİHM) Türkiye’yi temsil edecek olan Doç. Dr. Saadet Yüksel, yarın yemin edip görevine başlayacak.
1.07.2019 Gündem
FETÖ'nün sözde "denetçisi" hücre evinde yakalandı
FETÖ'nün sözde "denetçisi" hücre evinde yakalandı Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan eski kadın hakim yakalandı.
19.02.2019 Gündem
Keçiye tecavüz! Olay oldu!
Keçiye tecavüz! Olay oldu! Afrika ülkesi Zambiya'da hamile keçiye cinsel saldırıda bulunan 22 yaşındaki erkeğe verilen hapis cezası 5 yıldan 15 yıla çıkarıldı. Gündeme son dakika haberi olarak düşen haber sosyal medyada olay oldu...
7.12.2018 Dünya
Müşterisini taciz eden taksiciye 6 yıl hapis cezası
Müşterisini taciz eden taksiciye 6 yıl hapis cezası Muğla'nın Datça ilçesinde müşteri olarak aracına aldığı genç kadını elle taciz ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan taksi şoförü tutuksuz sanık İbrahim Haner (53), 'cinsel saldırı' ve 'cinsel amaçla hürriyetten yoksun kılma' suçlarından 6 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
25.10.2018 Yaşam
3 kadın 3 koca 3 karar
3 kadın 3 koca 3 karar ‘1.80’lik kocasını boğuşurken boğamaz, beraat bozulmalı’ 9 yerinden bıçakladı. 41 yıl istendi, 14 yıl aldı. 4.5 yıla indi; tahliye! Eski eşini 55 bıçakla öldüren kadına indirimli ceza.
12.10.2018 Gündem
FETÖ'nün kadın mahrem imamı babaevinde yakalandı
FETÖ'nün kadın mahrem imamı babaevinde yakalandı Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY'nin kentteki kadın hakim ve savcılardan sorumlu mahrem imamı zanlıyı Çanakkale'de babasına ait köy evinde gözaltına aldı.
28.09.2018 Gündem
Yargıdan bakana göçmen tehdidi
Yargıdan bakana göçmen tehdidi ABD’de bir yargıç, sınır dışı edilen El Salvador’lu bir anne ve kızını geri getirtirken, Adalet Bakanı Sessions’ı da ‘mahkemeyi görmezden geldiği’ gerekçesiyle dava etmekle tehdit etti
10.08.2018 Dünya
Yargıda 100 gün kuralı geliyor!
Yargıda 100 gün kuralı geliyor! Yargılamaları hızlandıracak model, yeni adli yıl başladığında uygulamaya geçecek. Davalara önceden süre belirlenecek. Birçok davada 100 gün sınırı uygulanacak. Bakan Gül: 101’inci güne gelince teftiş başlayacak, notu düşecek. Hakim gerekirse eğitime alınacak
6.08.2018 Gündem
‘Fasıl beklemeden, AB uyum yasaları çıkacak’
‘Fasıl beklemeden, AB uyum yasaları çıkacak’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Muharrem İnce cumhurbaşkanı olur ve parlamentoda çoğunluğu sağlarsak AB ile uyum yasalarının tamamı yeni fasıl açılması beklenmeden parlamentodan çıkacak” dedi
19.06.2018 Siyaset
Nişanlısını öldüren Ayşenur’a 8 yıl hapis
Nişanlısını öldüren Ayşenur’a 8 yıl hapis Nişanlısı Ali Ayberk Kahveci’yi bıçaklayarak öldüren Ayşenur Yılmaz kasten yaralamadan 8 yıl 9 ay hapis cezası aldı. Üye kadın hakim ise tahliyesini istedi.
12.04.2018 Gündem
Kayınpederini öldüren kadın beraat etti
Kayınpederini öldüren kadın beraat etti CİNSEL tacizine uğradığıni iddia ettiği kayınpederi Ahmet Y.,'yi (69) öldürdüğü gerekçesi ile tutuksuz yargılanan Esma Y'nin (35), suçu meşru müdafaa sınırları içinde işlediği gerekçesi ile beraatine karar verildi.
12.04.2018 Yaşam
FETÖ'nün 'mini etek ablası' her şeyi itiraf etti!
FETÖ'nün 'mini etek ablası' her şeyi itiraf etti! FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan eski kadın hakim itirafçı oldu. FETÖ talimatıyla evlendiğini, tesettürlü olmasına rağmen örgüt talimatıyla bundan vazgeçtiğini ve eski eşinin de askeri hakim olduğunu söyleyen itirafçı hakim, kendilerine kılık kıyafet seçimi ile ibadeti nasıl gizli yapacakları yönünde ders verildiğini, etek boyundan, giydikleri cekete kadar her şey için bu konuda bir 'ablanın' görevlendirildiğini de anlattı.
6.02.2018 Gündem
3 kızının cinsel istismarla suçladığı babaya, kadın hakimlerden beraat kararı
3 kızının cinsel istismarla suçladığı babaya, kadın hakimlerden beraat kararı DİYARBAKIR'da, 3 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan C.K., karar duruşmasına çıktı. Mahkemede ifade değiştiren kız kardeşler, babalarının kendilerini okuldan alacağı yönünde uyarısı nedeniyle iftira attıklarını söyledi. Görüşünü açıklayan kadın savcı, sanığın beraatini istedi, 3 kadın hakim ise beraatine hükmetti.
29.01.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Hakim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın hakim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.