Kadın Doktor

Kadın Doktor

Son dakika kadın doktor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın doktor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın doktor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Doktor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın doktor gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.053 kadın doktor haberi bulunmuştur. Tüm kadın doktor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski eşinin öldürdüğü kadın doktor gözyaşları içinde toprağa verildi! Herkesi duygulandırdı
Eski eşinin öldürdüğü kadın doktor gözyaşları içinde toprağa verildi! Herkesi duygulandırdı Adana’da ayrıldığı astsubay kocası tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde öldürülen başhekim yardımcısı Feray Kaplan, gözyaşları içinde toprağa verildi.
10.03.2024 Adana
Narkozun etkisi geçmeden hastaneden firar etmeye çalıştı! Ameliyat kıyafeti ve drenlerle yakalandı
Narkozun etkisi geçmeden hastaneden firar etmeye çalıştı! Ameliyat kıyafeti ve drenlerle yakalandı Şişli’de özel bir hastanede estetik ameliyatı olan yabancı uyruklu bir kadın, iddiaya göre masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı. Narkozun etkisinde olduğu söylenen ve üstünde hem ameliyat kıyafeti hem de drenler olan kadın; doktor, hemşire ve çalışanlar tarafından son anda durduruldu. İlginç anlar kameralara yansıdı.
8.02.2024 Gündem
Hastanede dehşet anları! Annesinin ölüm haberini veren kadın doktoru yumrukladı
Hastanede dehşet anları! Annesinin ölüm haberini veren kadın doktoru yumrukladı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Volkan K. (45), annesinin ölüm haberini veren kadın doktor B.B.Ö.'yü yumrukladı. O anlar kameraya yansırken, alkollü olduğu belirlenen hasta yakını gözaltına alındı.
7.02.2024 Gündem
Koronavirüs aşısı sonrası sağır olmuştu: Davada karar çıktı
Koronavirüs aşısı sonrası sağır olmuştu: Davada karar çıktı Koronavirüs için geliştirilen aşıların yan etkileri olduğu gerekçesiyle binlerce kişi geçtiğimiz aylarda şikayetçi olmuştu. Mainz Eyalet Mahkemesi, önceki gün AstraZeneca aşısı olduktan sonra sağ kulağı sağır olan diş doktorunun tazminat talebi için kararını verdi.
22.08.2023 Magazin
Amiral Kurmay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile terfi eden ilk kadın amiral Kurmay Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, aslen nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Amiral Kurmay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile terfi eden ilk kadın amiral Kurmay Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, aslen nereli, hangi görevlerde yer aldı? Deniz Kuvvetleri Komutanlığında Kurmay Albay Gökçen Fırat amiralliğe terfi etti. TSK’da ilk defa denizci bir kadın çapraz kılıcı apoletlerine takacak. Peki, Kurmay Albay Gökçen Fırat kimdir? YAŞ kararı ile ilk kadın amiral Albay Gökçen Fırat kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
4.08.2023 Gündem
Dr. Dilek Gürsoy kimdir, aslen nereli? Forbes’e kapak olan Dilek Gürsoy hangi hastanede, hangi alanda uzman?
Dr. Dilek Gürsoy kimdir, aslen nereli? Forbes’e kapak olan Dilek Gürsoy hangi hastanede, hangi alanda uzman? Avrupa'nın tam yapay kalp nakli yapan ilk kadın kalp cerrahı Dr. Dilek Gürsoy, dünyaca ünlü Forbes dergisinin Almanya'da 3 Kasım'da yayımlanacak sayısına kapak oldu. Peki, Dr. Dilek Gürsoy kimdir, aslen nereli? Forbes’e kapak olan Dilek Gürsoy hangi hastanede, hangi alanda uzman?
22.10.2022 Gündem
İzmir'de hasta yakınıyla tartışan doktora soruşturma
İzmir'de hasta yakınıyla tartışan doktora soruşturma İzmir'de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocuğuna ait tahlil sonucunun değerlendirilmesini isteyen kadın ile doktor D.B. arasında yaşanan ve cep telefonuyla görüntülen tartışmanın ardından İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti. Doktor D.B. hakkında idari soruşturma başlatıldı.
28.09.2022 Gündem
Hastanede başhekimden kadın doktora istismar iddiası
Hastanede başhekimden kadın doktora istismar iddiası Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki özel bir hastanede kadın doktora iğrenç tuzak kurup ‘tecavüz dehşetini' yaşattığı iddiasıyla 15 yıl hapis cezasına çarptırılan sanık başhekim, daha sonra ‘derhal salıverilmesi’ kararıyla tahliye edildi.
24.06.2022 Yaşam
Sultangazi'de çocuklara çarpan İETT şoförü kaçtı
Sultangazi'de çocuklara çarpan İETT şoförü kaçtı İstanbul Sultangazi'de İETT şoförü yolun karşısına geçmeye çalışan çocuklara çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuklar savrulup park halindeki minibüse çarparken İETT şoförü ise kaçtı. Polis ekipleri şoförü yakalamak için çalışma başlattı.
7.06.2022 Yaşam
İranlı kadın doktor apart odasında ölü bulundu
İranlı kadın doktor apart odasında ölü bulundu Tıp fakültesini İran'da bitirdikten sonra Denizli’ye yerleşen kadın doktor, 4 yıldır yaşadığı apart odasında ölü bulundu. Uzmanlık sınavına hazırlanan doktoru ölü olarak bulunan arkadaşı ise gözyaşlarına hakim olmadı.
7.06.2022 Yaşam
Hastane içinde doktordan, doktor eşine şiddet! 'Çocuklarımı ve beni yıllardır dövüyor'
Hastane içinde doktordan, doktor eşine şiddet! 'Çocuklarımı ve beni yıllardır dövüyor' İzmir’de rahatsızlığından dolayı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine giden kadın doktor, bağımlılık polikliniğinde yatan ve ayrı yaşadığı doktor eşi tarafından darp edildi. Darp raporu alan doktor, hastanede uğradığı saldırı esnasında kimsenin kendisine yardım etmediğini öne sürdü.
28.04.2022 Yaşam
Ankara Yenimahalle Belediyesi'nde böbrek nakli skandalı!
Ankara Yenimahalle Belediyesi'nde böbrek nakli skandalı! Gelen son dakika haberine göre; Coşkun, Yenimahalle Belediyesi'nde işçiydi. Boşandığı eşiyle birlikte yaşayan 3 çocuğu vardı. Ekonomik sıkıntılarla boğuşuyordu. Kendisi, anne babasıyla kalıyordu. Bir gün belediyede şoför olarak çalışan Yörükoğlu'nun hasta olduğunu öğrendi. 10 yıldır işe gelmeden maaş alan Yörükoğlu'nun böbrek nakli olması gerekiyordu. Sarıaslan ve Neslihanoğlu'nun isteğiyle ona ve belediyedeki birçok işçiye test yapıldı. Sonuçta da Coşkun'un böbreğiyle Yörükoğlu'nunkinin doku değerleri yüzde 100 uyumlu çıktı.
1.09.2021 Gündem
Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu... İsimleri, memleketleri, doğum günleri hep aynı
Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu... İsimleri, memleketleri, doğum günleri hep aynı 69 kiloda Çinli rakibini devirip Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda altın madalyanın sahibi olan Busenaz Sürmeneli'nin bronz madalya alan Buse Naz Çakıroğlu ile birlikte tarih yazması Türkiye'yi sevince boğdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Muayenehaneyi paylaşamayan iki doktor birbirini darbetti!
Muayenehaneyi paylaşamayan iki doktor birbirini darbetti! Hatay İskenderun Devlet Hastanesi'nde görevli kulak burun boğaz uzmanları Dr. Emrah Kara (42) ile Nalan Alev Alp (42), iddiaya göre muayene odasını paylaşamayınca birbirlerini darbetti. Kadın doktor meslektaşının kendine tokat atıp darbettiğini ileri sürerken, Emrah Kara ise Alp'in karnına tekme atıp, gömleğini yırttığını savundu. İki doktor hakkında da adli ve idari soruşturma başlatıldı.
7.07.2021 Gündem
Rize'de kadın doktora oraklı saldırı dehşeti! Kolu ve bacağından yaraladı...
Rize'de kadın doktora oraklı saldırı dehşeti! Kolu ve bacağından yaraladı... Rize’de Devlet Hastanesi'nde çıkan tartışmada görevli doktor Meltem Puşuroğlu, hastası Ali Sırrı Kulaksız'ın(42) oraklı saldırısı sonucu kolundan ve bacağından yaralandı. Kadın doktor tedaviye alınırken, hastane özel güvenliğince yakalanan saldırgan polise teslim edildi.
8.02.2021 Gündem
Tacizcisi 30 sene sonra onu buldu! Kadın doktor...
Tacizcisi 30 sene sonra onu buldu! Kadın doktor... Anestezist ve algoloji uzmanı Prof. Dr. Nebahat Bulut, Muğla’dan randevu alarak İstanbul’da çalıştığı hastaneye gelen ve kendisine bahçeden kopardığı çiçekle buruşturulmuş bir kâğıda adresini yazıp bırakan Ö.M.’yi araştırdığında, sosyal medya hesabında kendi ismini ve fotoğraflarını paylaştığını gördü. Savcılığa başvuran Nebahat Bulut, “Şiddet ve cinsellik içeren mesajları var. Derhal kontrol altına alınmalı” dedi.
18.01.2021 Gündem
Memur, işçi, esnaf... Herkesi kapsıyor! 600 lira
Memur, işçi, esnaf... Herkesi kapsıyor! 600 lira Kadın memur ve çalışan herkesi kapsıyor. İşçi, memur, esnaf statüsündeki kadınlar, doğumdan sonra boşta geçen sürelerinin 2 yıla kadar olan kısmı için borçlanma yapabiliyor. Doğum yapan tüm annelere çocuk parası veriliyor. Bu ödeme ilk çocukta 300, ikincide 400 ve üçüncüde 600 lirayı buluyor.
28.12.2020 Çalışan Hakları
Balkondan düşen 25 yaşındaki kadın doktor ağır yaralandı
Balkondan düşen 25 yaşındaki kadın doktor ağır yaralandı Samsun'da evinin balkonundan düşen 25 yaşındaki kadın doktor ağır yaralandı.
14.12.2020 Gündem
Görüntüler büyük tepki çekmişti! Flaş gelişme
Görüntüler büyük tepki çekmişti! Flaş gelişme Avcılar'daki 7 No'lu Aile Sağlık Merkezi'ne maskesiz gelen kadın, kendisini uyaran Dr. Yağmur Turan'a hakaret ederek ona saldırdıktan sonra kaçan kadın, yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
5.12.2020 Gündem
Psikiyatri servisinden kaçan adam polise zor anlar yaşattı
Psikiyatri servisinden kaçan adam polise zor anlar yaşattı Kütahya'da hastanenin psikiyatri servisinden kaçıp evinin balkonundan bıçakla tehditler savuran adam, polise zor anlar yaşattı.
4.10.2020 Yaşam
Misafirliğe gitmişti... Doktorun feci ölümü
Misafirliğe gitmişti... Doktorun feci ölümü Antalya’da misafirlikte bulunduğu apartmanın 6’ıncı katından beton zemine düşerek ağır yaralanan kadın doktor, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
19.07.2020 Yaşam
Dehşet! Başhekim muayene odasında doktora tecavüz etti
Dehşet! Başhekim muayene odasında doktora tecavüz etti Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki özel bir hastanenin başhekimi, aynı hastanedeki kadın doktoru kendi odasında ilaç ve alkolle bayıltarak tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.
24.06.2020 Yaşam
FETÖ şüphelisi kadın öğretmen saklandığı evde yakalandı
FETÖ şüphelisi kadın öğretmen saklandığı evde yakalandı Elazığ'da, 'FETÖ/PDY üyesi olmak' suçundan aranan Y.Ü. adlı meslekten ihraç edilen kadın öğretmen, saklandığı evde yakalanarak, gözaltına alındı.
17.06.2020 Gündem
Doktora 'sizi boşuna dövmüyorlar' diyen çifte gözaltı
Doktora 'sizi boşuna dövmüyorlar' diyen çifte gözaltı Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, reçetesiz iğne yaptırmaya çalışan A.T. ile eşi S.T., kadın doktor T.T.'ye, "Doktor olmuşsunuz adam olamamışsınız", "Sizi boşuna dövmüyorlar" dedi. T.T.'nin şikayetçi olması üzerine çift, gözaltına alındı.
9.06.2020 Gündem
Coronavirüsü yenen kadın doktor, alkışlarla taburcu edildi
Coronavirüsü yenen kadın doktor, alkışlarla taburcu edildi Gümüşhane’de corona virüs hastalığını yenen kadın doğum doktoru, meslektaşlarının alkışlarıyla taburcu edildi.
13.04.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Doktor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın doktor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.