2 ay önce evlendiği eşinin boğazını keserek öldüren cani koca tutuklandı
2 ay önce evlendiği eşinin boğazını keserek öldüren cani koca tutuklandı Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 2 ay önce evlendiği karısını boğazını keserek öldüren şahıs, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
1.09.2022 Yaşam
Vahşi cinayetin ardından şok sözler!
Vahşi cinayetin ardından şok sözler! İstanbul'da 2019 yılında Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı Lisha Yu'nun aracına çarparak kaza süsü veren, Yu'yu araçlarına zorla sokarak kaçıran ve öldürdükten sonra valize koyarak Bilecik'e gömdükleri iddia edilen 4'ü tutuklu 5 sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanıklardan Abdulgaffar Tamuygur, Yunuscan Türkistanlı ve Hüseyin Ahmed'in olaydan 2 gün sonra yanına geldiğini belirterek, "Yunuscan, bir arkadaşının Çinli bir kadından alacağı olduğunu, bu arkadaşının bir araç kiraladığını, bagaja baktıklarında kadının öldüğünü anladıklarını ve benim arsamın dışında kalan ormanlık alana gömdüklerini anlattı. Bunu duyunca yanımdan kovdum, 'Nasıl böyle bir şey yaparsınız?' diye kızdım. Olayın nasıl olduğunu bilmiyorum" dedi. Diğer sanıklar ise suçlamaları reddetti.
10.12.2020 Yaşam
81 ile Emine Bulut genelgesi
81 ile Emine Bulut genelgesi Kırıkkale’de Emine Bulut’un eşi tarafından öldürülmesinden sonra İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün (EGM) 81 il emniyet müdürlüğüne genelge gönderdiği de öğrenildi.
23.11.2019 Gündem
Bu karar şok etti!
Bu karar şok etti! Sokak ortasında öldürmüştü...
10.12.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri