Kadın Avukat

Kadın Avukat

Son dakika KADIN AVUKAT haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KADIN AVUKAT ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KADIN AVUKAT haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Avukat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın avukat gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.020 kadın avukat haberi bulunmuştur. Tüm kadın avukat haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Yılan bebek’ Gökdeniz’in babasının 'soybağının reddi' davasında karar çıktı
‘Yılan bebek’ Gökdeniz’in babasının 'soybağının reddi' davasında karar çıktı Türkiye'nin günlerce konuştuğu ‘Yılan bebek’ Gökdeniz davasında karar açıklandı. Uşak'ın Eşme ilçesinde nadir görülen bir deri hastalığı olan, halk arasında 'yılan bebek' denilen Harlequin tipi iktiyozis hastalığıyla dünyaya gelen Gökdeniz T.'ye babası Musa T.'nin (32) açtığı soybağının reddi davası, 2,5 yıl sonra sonuçlandı. Dava istinaf yolu açık olmak üzere reddedilirken, anne Ela Fidan (28), "Babasının bu davayı açmasıyla, namusum ve gururumu ayaklar altına alındı. Fakat endişelenmem gereken asıl konu bu değildi. Her ne kadar bu durumun canımı yaksa da beni korkutan tek şey oğlumdan alınacak kan örneğiydi. Ben, Gökdeniz'in cildi kanamasın diye saat başı kremleme işlemi yaparken, babasının acımasızca davranması çok yüreğimi yaktı" dedi.
19.06.2023 Gündem
Avukattan iş başvurusunda etek şartı! 'Beğenirse büroyu gezdirme bahanesiyle fiziki temasta bulunur'
Avukattan iş başvurusunda etek şartı! 'Beğenirse büroyu gezdirme bahanesiyle fiziki temasta bulunur' Ankara'nın Çankaya ilçesinde avukat M. S.'nin (79) hukuk bürosuna iş başvurusunda bulunan avukat E.B.'ye 'sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırıda bulunmak' suçundan tutuksuz yargılandığı davada daha önce yanında çalışan avukat S.Ö. tanık olarak dinlendi. Avukat S.Ö., "Sanık, iş başvurusunda bulunan kadın avukatlardan işe başlamaları halinde etek giymelerini isterdi" dedi.
26.10.2022 Yaşam
İstanbul Barosu yeni başkanını seçiyor, iki avukat İranlı kadınlara destek için saçlarını kesti
İstanbul Barosu yeni başkanını seçiyor, iki avukat İranlı kadınlara destek için saçlarını kesti  İstanbul Barosu'nun yeni başkanının seçileceği 52'nci Genel Kurul toplantısının ilk gününde, 2 kadın avukat İranlı kadınlara destek vermek amacıyla saçlarını kesti.
22.10.2022 Gündem
Kadın avukattan meslektaşına istismar oyunu!
Kadın avukattan meslektaşına istismar oyunu! İzmir'de iki avukat arasında yaşanan taciz olayı herkesi şaşırttı. 4 yıl önce, o dönemde Karşıyaka 2. Aile Mahkemesi'ndeki bir davanın avukatlığını yapan Ersin Sel'i telefonla arayan, karşı tarafın kadın avukatı Z.B.A., kendisini arkasından konuşmakla suçladı. Daha sonra Ersin Sel'i tekrar arayan Z.B.A., iddiaya göre hakaret edip, tehditlerde bulundu.
4.07.2022 Yaşam
Etek giyen kadın avukat, ‘Kürsünün arkasında anlatın’ denilince konuşmayı bıraktı
Etek giyen kadın avukat, ‘Kürsünün arkasında anlatın’ denilince konuşmayı bıraktı Şanlıurfa Müftülüğü tarafından ‘Çocuk yaşta ve zorla evliliklerle mücadele’ kapsamında organize edilen etkinliğe davet edilen Avukat Cemile Didem Karaboğa, bir din görevlisi tarafından eteğinin boyu nedeniyle ‘Masanın arkasında anlatın, biz din görevlisiyiz’ diye uyarıldığını, bu nedenle de sahnedeki konuşmasını yarıda bırakıp salonu terk ettiğini belirten paylaşımda bulundu. Şanlıurfa Barosu olayı kınarken, Diyanet-Sen Şanlıurfa Şubesi’nden yapılan açıklamada, din görevlilerinin Avukat Karaboğa’ya nazik ve kibarca sunumunu kürsüden yapmasının daha uygun olacağının ifade ettiği ancak Karaboğa’nın bunu saldırı gibi algıladığını ve din görevlilerine suçlamalarda bulunduğu kaydedildi.
10.06.2022 Gündem
Davadan sonra ortalık karıştı! Kavgayı ayırmaya çalışan avukat da darp edildi: Şok iddia...
Davadan sonra ortalık karıştı! Kavgayı ayırmaya çalışan avukat da darp edildi: Şok iddia... Kocaeli Adliyesi'nde görülen bir duruşmada taraflar birbirine girdi. Kanlar içinde kalan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.
18.05.2022 Yaşam
'Yalancı' derken bir daha düşünün! 5 bin lira...
'Yalancı' derken bir daha düşünün! 5 bin lira... İzmir'de kadın avukat D.B.'nin (68) duruşma çıkışında meslektaşı K.T.'ye (51) 'yalancı' demesi, mahkemeye taşındı. K.T.'nin suç duyurusu ile başlayan süreçte ceza davasında hakim, 'yalancı' kelimesinin hakaret olduğunu belirterek D.B.'ye 10 ay hapis cezası verdi. K.T. ayrıca tazminat davası açıp kazandı. D.B.'nin itirazı üzerine karar, İstinaf Mahkemesi'nde 'ağır eleştiri' denilerek bozuldu.
24.10.2021 Gündem
İstismarcı profesöre yeni bir dava daha!
İstismarcı profesöre yeni bir dava daha! Ankara'da 38 yaşındaki kadın avukat N.S.'ye duyduğu saplantılı aşk nedeniyle hakkında 'Cinsel taciz', 'Hakaret', 'Şantaj', 'Nitelikli tehdit', 'Özel hayatın gizliliğini ihlal', 'Huzur ve sükunu bozma' ve 'Görevi kötüye kullanma' suçlarından dava açılan 53 yaşındaki Necmettin Erbakan Üniversitesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerafettin D.'ye ikinci bir dava daha açıldı.
29.06.2021 Yaşam
Avukatın etek altı fotoğraflarını çekti! Karar verildi
Avukatın etek altı fotoğraflarını çekti! Karar verildi İstanbul Adalet Sarayı'nda kadın avukatın etek altı fotoğrafını çekmeye çalışan kâtip hakkında mahkeme kararını verdi. Mahkeme yargılama kapsamında telefonundan farklı kadınlara ait etek altı fotoğrafları ortaya çıkan katibi 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.
16.03.2021 Gündem
Kadın avukatın bebek savaşı
Kadın avukatın bebek savaşı İstanbul Barosu avukatlarından Çağrı Ç., hamile kalan avukat sevgilisini terk etti. Genç kadın avukat, birçok ünlünün de avukatı olan Çağrı Ç.’den bebeğe sahip çıkmasını isteyince, ‘Ben üreme damarlarımı dondurdum’ yanıtıyla karşı karşıya kaldı. DNA testi ile bebeğin babasının avukat Çağrı Ç. olduğunun kanıtlanmasını isteyen genç anne, mahkemeye başvurarak 400 bin lira tazminat talep etti.
19.07.2020 Yaşam
Anadolu Adliyesi'nde 'avukat' şoku!
Anadolu Adliyesi'nde 'avukat' şoku! Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne avukat gibi girip, cübbeyle dolaşan ve ‘bu dava benim için çerez’ dediği kadını 100 bin lira dolandıran ‘sahte kadın avukat’ hakkında “nitelikli dolandırıcılık” suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dolandırılan mağdur kadın ise, “Sürekli cübbeyle dolaşıyordu, çantasında dosyaları vardı. Bu şekilde güvenimi kazandı. Adaletin yerini bulacağına inanıyorum” dedi. Vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyaran genç kadın, “Her cübbeli gördüklerini avukat zannetmesinler” diye konuştu. Öte yandan sahte avukatın adliye önünde cübbeli fotoğrafları ortaya çıktı.
10.12.2019 Yaşam
Kadın avukat tartıştığı eşi tarafından dövüldü
Kadın avukat tartıştığı eşi tarafından dövüldü Sivas'ta eşi A.H. tarafından darbedildiği iddia edilen avukat Tuba H., (34) hastanede tedavi altına alındı. Eşini dövdükten osnra kaçan esnaf A.H. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
26.08.2019 Yaşam
Kadın avukatı güçlendirilmiş kapı bile durduramadı
Kadın avukatı güçlendirilmiş kapı bile durduramadı Antalya’nın Kemer ilçesinde Milli Parklar’ın talimatı üzerine müvekkilinin işlettiği alanın sınırına çit çektirmek üzere gittiği otelde genel müdürün engellemesiyle zor anlar yaşayan kadın avukat sonunda amacına ulaştı ve çit çekme çalışması başladı.
13.06.2019 Yaşam
Komiserden kadın avukata dayak
Komiserden kadın avukata dayak İstanbul Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir komiser, bir şüphelinin ifadesine katılmak isteyen kadın avukatı, önce copla dövdü ardından silah doğrulttu.
4.09.2018 Yaşam
Bu film meydan okuma şeklimiz
Bu film meydan okuma şeklimiz Çukur’dan tanıdığımız Boncuk Yılmaz’ın başrolünde olduğu Kader Postası filminin çekimleri tamamlandı. wBir kadın hikâyesinin anlatıldığı filmi, yönetmenleri Elif Akarsu Polat ve Çiğdem Bozali ile konuştuk…
18.08.2018 Arşiv
Skandal! Tahliye edildi
Skandal! Tahliye edildi Ortaköy’de ünlü bir gece kulübünde garsonun tecavüze kalkıştığı yabancı avukat M.M., dava için Türkiye’ye geldi. Ancak garson ilk duruşmada tahliye edildi.
1.03.2018 Yaşam
Ünlü gece kulübünde dehşet! Garson tecavüze kalkıştı
Ünlü gece kulübünde dehşet! Garson tecavüze kalkıştı İstanbul Ortaköy’de Türk avukat arkadaşı ile eğlenmeye giden yabancı avukata, tuvaletin yerini sorduğu garson tecavüze kalkıştı. Olayın ardından sapık garson tutuklandı.
27.02.2018 Yaşam
O avukat binlerce kişiye umut oldu!
O avukat binlerce kişiye umut oldu! BYLOCK operasyonları başladığı dönemde Ankara Barosu’na kayıtlı bir kadın avukat hakkında soruşturma başlatıldı. Kadın avukatın telefonunda yaptırdığı inceleme sonunda firari FETÖ'cü eski TÜBİTAK çalışanı Kemalettin Cengiz Erbakırcı’nın geliştirdiği ‘Mor Beyin’ uygulamasına ulaşıldı.
29.09.2021 Gündem
Taciz etmek istedi, avukat çıkınca şok oldu!
Taciz etmek istedi, avukat çıkınca şok oldu! İstanbul'da icra dairesinde yaşanan bir olay tacizci için adeta büyük bir şok oldu. Baran A. bankada işlem yaptırırken telefon numarasını duyduğu kadına mesaj atıp rahatsız etti. Mesaj attığı kadın avukat çıkınca da kendini kısa süre içinde hakim karşısında buldu.
30.10.2017 Yaşam
Tevrat’ın kayıp sayfasını  cinlere sorup öldürdüler
Tevrat’ın kayıp sayfasını cinlere sorup öldürdüler Manavgat’ta el yazması ‘Tevrat’ı satmaya çalışırken kolları kesilmiş, göğüs kafesi yarılmış bulunan Murat Ünal’ın cinayetinde tutuklanan biri kadın avukat 7 sanığıa ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi
23.08.2017 Yaşam
Şehit Başsavcıyla ilgili çirkin paylaşıma gözaltı
Şehit Başsavcıyla ilgili çirkin paylaşıma gözaltı İzmir'de, trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper hakkında sosyal medyada paylaşımlarda bulunan bir kadın avukat gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Demet Şener çok fena yakalandı!
Demet Şener çok fena yakalandı! İbrahim Kutluay'dan boşanma davası açan Demet Şener, bakın kimle yakalandı. İşte Demet Şener ile beraber objektiflere takılan o isim...
18.04.2017 Magazin
Kadın avukat intihar etti!
Kadın avukat intihar etti! Eşinden boşandıktan sonra bunalıma girdiği iddia edilen Tijen Türegün evinde asılı halde bulundu
4.03.2017 Yaşam
‘Şişman’ diyene ağır cezada yargılama
‘Şişman’ diyene ağır cezada yargılama Meslektaşı olan kadın avukata ‘şişman’ dediği öne sürülen İ.E. hakkında ağır ceza mahkemesinde 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
7.12.2016 Yaşam
‘O küfür avukata değil kocamaydı’
‘O küfür avukata değil kocamaydı’ Haciz memurlarına küfür ettiği gerekçesiyle 5 yıla kadar hapsi istenen Aslı Kunter Akgün “Sözlerim icra heyetine değil, eşimeydi” dedi
1.12.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Avukat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın avukat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.