Kabul Edildi

Kabul Edildi

Son dakika kabul edildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kabul edildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kabul edildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kabul Edildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kabul edildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.372 kabul edildi haberi bulunmuştur. Tüm kabul edildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Hayallerinin peşinden gitti! Ünlü oyuncu Kanada'ya yerleşti
Hayallerinin peşinden gitti! Ünlü oyuncu Kanada'ya yerleşti Hayallerini gerçekleştirmek için Kanada'ya yerleşti... Yönetmen olmak isteyen oyuncu Capilano Üniversitesi'ne kabul edildi.
21.04.2024 Magazin
TFF yeni kararı açıkladı! Süper Lig'de 'yabancı VAR' resmen başlıyor
TFF yeni kararı açıkladı! Süper Lig'de 'yabancı VAR' resmen başlıyor Türkiye Futbol Federasyonu'nun UEFA ve Avrupa'nın 5 ülke federasyonu ile görüşmeleri sonucunda, Süper Lig'in 32'nci haftasından lig sonuna kadar haftanın kritik maçlarında yabancı Video Yardımcı Hakemi (VAR) görevlendirilecek. Ligin 32'nci haftasındaki MKE Ankaragücü - Gaziantep FK, Fatih Karagümrük - Fenerbahçe ve Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmalarında yabancı video yardımcı hakemi görev alacak.
12.04.2024 Süper Lig
YSK’da itiraz süreci sona erdi!
YSK’da itiraz süreci sona erdi! Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası İl Seçim Kurullarından çıkan kararlara karşı yapılan olağan itirazların sona erdiğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı Türk Polis Teşkilatının 179'uncu yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Kozan Hükümet Konağında tören düzenlendi.
10.04.2024 Adana
Göçleri dikkat çekti! Binlerce  kuş halkalandı
Göçleri dikkat çekti! Binlerce kuş halkalandı Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce (DKMP) kuşların göçleri, üremeleri ve hayatta kalma başarıları gibi verilerin elde edilmesine yönelik yürütülen halkalama çalışmaları kapsamında 190 türden 23 bin 794 kuş halkalandığı açıklandı.
10.04.2024 Gündem
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti YSK, DEM Parti’nin itirazını kabul etti, Van’da mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan’a verilecek.
3.04.2024 Gündem
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı?
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan Şaka Günü geldiğinde, insanlar birbirinden komik espriler araştırıyorlar. Bugün, unutulmaz şakalar yaparak ve 1 Nisan'ı hafızalara kazıyarak eğlenmek için yaratıcı fikirler aranıyor. Her yıl 1 Nisan'da yapılan şakaların ardından "Nisan 1" ifadesini duymamak neredeyse imkansız.
31.03.2024 Gündem
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Vatan TV
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Gündem
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kayıt altına aldığı ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü. Tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş., “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.
21.03.2024 Gündem
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik
Kaçırmak istediği Hilal'i sırtından vurup öldüren direksiyon eğitmeninin davasında gerginlik Manisa'da, kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü (21) sırtından tabancayla ateş edip öldüren direksiyon eğitmeni Önder Lafçı'nın (45) yargılandığı davada, Kırgöz'ün ailesi Lafçı'ya fiziki müdahalede bulundu. Lafçı'nın ailesinin söylemleri üzerine mahkeme salonundaki gerginlik dışarıya da taştı. Polisin müdahalesiyle gerginlik son bulurken, anne Zeynep Kırgöz, "Bayram geliyor, herkes sevdiklerine gidecek, ben nereye gideceğim? Mezara gideceğim. Hayallerimin hepsi elimden alındı, kızımı toprağa koydum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Yoğun bakımda tedavi gören hastaya cinsel saldırı! Mahkemenin kararına aileden itiraz
Yoğun bakımda tedavi gören hastaya cinsel saldırı! Mahkemenin kararına aileden itiraz İzmir'de, Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören ve erkek hemşirenin cinsel saldırısına uğrayan 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C.'nin (63) yakınları, hastaneye 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Mahkeme, 600 bin TL tazminat ödenmesini hükmederken, aile istinafa başvurdu. İstinaf başvuruyu reddetti ancak hakimlerden 1'i karara şerh koyup, 1 milyon TL ödenmesini istedi. Aile, kararı Danıştay'a taşıdı.
18.03.2024 Gündem
10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey için emsal karar
10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey için emsal karar Gaziantep'te, 10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey Mehmet T. (21), yargılandığı davada iyi hal indirimi uygulanarak 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.03.2024 Gündem
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi "Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yılı bugün büyük bir gurur ve anlamla kutlanıyor. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen bu eşsiz eser, Türk milletinin varoluş mücadelesini en etkileyici şekilde ifade ediyor. İstiklal Marşı'nın kabulü, Türk ulusunun ortak iradesinin ve milli değerlerine olan bağlılığının bir simgesi olarak yüzyıllardır yüreklerimizde yaşamaya devam ediyor. Bu önemli günde “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” sözü de gündem oldu. Peki, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın kimin sözü, ne demek? Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen şair kimdir, neden demiştir?
12.03.2024 Gündem
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda Yazar Mehmet Altun’un yaptığı araştırmalar sonucu ilk kez 2008 yılında basılan “Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü” adlı kitap, cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak yeniden basıldı. Sadece bin adet basılan bu özel baskı, ulaşılan yeni arşiv belgelerle daha da zenginleşen içeriğiyle milli marş bestesi olmaya aday eserlerin, bestecilerinin ve seçim sürecinin hikâyesine ışık tutuyor.
12.03.2024 Gündem
12 milyonluk dolandırıcılık! Müstehcen görüntüler kullanıldı, paraların gönderildiği hesaplar dikkat çekti
12 milyonluk dolandırıcılık! Müstehcen görüntüler kullanıldı, paraların gönderildiği hesaplar dikkat çekti Antalya'da internette tanıştıkları kadınlara müstehcen görüntü gönderdiği iddiasıyla telefonda avukat, savcı gibi davranan kişiler tarafından aranan 10 kişi, haklarında dava açılacağı tehdidiyle toplam 12 milyon 132 bin lira dolandırıldı. Paraların gönderildiği hesapların genellikle üniversitelilere ait olduğu, öğrencilerin belirli bir miktar karşılığı hesaplarını kullandırdığı belirlendi.
12.03.2024 Gündem
8 Mart 1857’de ne oldu? 8 Mart 1857 kadın katliamı: kaç kadın öldü? 1857 New York dokuma fabrikası olayı
8 Mart 1857’de ne oldu? 8 Mart 1857 kadın katliamı: kaç kadın öldü? 1857 New York dokuma fabrikası olayı 8 Mart, Dünya Kadınlar Günü kadın hakları, eşitlik ve cinsiyet adaleti mücadelesinin sembolik bir günü olarak dünya genelinde kutlanır. Bu özel gün, kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi başarılarına vurgu yapar ve kadınların hakları için mücadele etmek için bir fırsat sunarken, tarihi karanlık bir olaya dayanıyor. Dünya Kadınlar Günü’nün 8 Mart günü olarak belirlenmesine kaynaklık eden olay ise 1857 yılına dayanıyor. Peki, 8 Mart 1857’de ne oldu, ? 8 Mart 1857 kadın katliamında kaç kadın öldü? İşte 1857 New York dokuma fabrikası olayı…
8.03.2024 Gündem
8 Mart neden Dünya Kadınlar günü, dünya kadınlar günü ilk kez ne zaman kutlandı? Kadınlar gününün hikayesi nedir, Dünya Kadınlar Günü Türkiye'de ilk ne zaman kutlandı?
8 Mart neden Dünya Kadınlar günü, dünya kadınlar günü ilk kez ne zaman kutlandı? Kadınlar gününün hikayesi nedir, Dünya Kadınlar Günü Türkiye'de ilk ne zaman kutlandı? Dünya çapında coşkuyla kutlanan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün tarihi 1800'lü yıllara dayanıyor. Kadınların sosyal, ekonomik ve siyasi hakları için mücadele ettiği bu önemli gün, tarihte birçok önemli dönüm noktasına sahne oldu. Her yıl 8 Mart'ta kutlanan bu gün, kadınların eşitlik, adalet ve özgürlük mücadelesini yansıtıyor. Kadınların toplumdaki rollerinin ve katkılarının önemini vurgulayan bu gün, dünya çapında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Peki, İlk kadınlar günü ne zaman kutlandı? Kadınlar günü nasıl ortaya çıktı, 8 Mart kadınlar günü ilk nerede kutlandı? 8 Mart neden Dünya Kadınlar günü ilan edildi?
8.03.2024 Gündem
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu Ankara'da birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu ve vücudunda sigara söndürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yaşar Can Ü., 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 27 yıl, 'çocuğa karşı eziyet' suçundan da 8 yıl olmak üzere toplam 35 yıl hapse çarptırıldı.
7.03.2024 Gündem
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı İzmir'de, soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbettiği gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Delil Aysal'ın (19) akıl sağlığı yerinde çıktı. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hazırlanan rapor, mahkemeye ulaştı.
28.02.2024 Gündem
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay
Macaristan'dan İsveç’in NATO üyeliğine onay Macaristan parlamentosu, İsveç’in NATO’ya katılımına 6’ya karşı 188 oyla onay verdi.
26.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kabul Edildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kabul edildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.