Kabil Havalimanı

Kabil Havalimanı

Son dakika Kabil Havalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kabil Havalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kabil Havalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kabil Havalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kabil havalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 kabil havalimanı haberi bulunmuştur. Tüm kabil havalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Çavuşoğlu'ndan Finlandiya ve İsveç'e NATO çağrısı!
Bakan Çavuşoğlu'ndan Finlandiya ve İsveç'e NATO çağrısı! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO üyelik başvurularını görüşmek üzere Ankara’ya gelen İsveç ve Finlandiya heyetlerine, Türkiye’nin endişe ve beklentileri net şekilde kapsayan belgeyi verdiklerini belirterek, “Bir an önce üye olmak isteyen onlar. Bunu istiyorlarsa beklenen adımları atmalılar” dedi.
26.05.2022 Siyaset
Rusya - Ukrayna geriliminde flaş gelişme! Türkiye detayı ortaya çıktı
Rusya - Ukrayna geriliminde flaş gelişme! Türkiye detayı ortaya çıktı Ukrayna-Rusya gerilimi sürerken diplomatik kaynaklardan önemli açıklamalar yapıldı. Türkiye'nin ara buluculuğuna hem Ukrayna hem de Rusya'nın sıcak baktığı belirtildi. Türkiye'nin pozisyonun net olduğunun altı çizildi.
20.01.2022 Dünya
Afgan bebekle ilgili flaş gelişme! ABD askerlerine teslim edilmişti...
Afgan bebekle ilgili flaş gelişme! ABD askerlerine teslim edilmişti... Taliban'ın Afganistan'ın başkenti Kabil'de kontrolü ele geçirmesinin ardından ezilme tehlikesi ile karşı karşıya kalan ve bu sırada ABD askerlerine teslim edilen Afgan bebeğin akıbeti belli oldu. Akıllara o an çekilen kare ile kazınan Afgan bebek sonunda ailesine kavuştu.
9.01.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan ile ilk toplantı Moskova'da yapılacak
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan ile ilk toplantı Moskova'da yapılacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan ve Türkiye'nin özel temsilcileri arasında yapılması öngörülen görüşmelere ilişkin, "Her iki taraf özel temsilcilerini atadı. Edindiğimiz izlenime göre ilk toplantı, Ermenistan'ın bu yönde bir arzusu var, Moskova'da gerçekleşecek. Biz ilk toplantıdan önce temasların doğrudan olmasını istiyoruz. Karşılıklı ziyaretler dahil doğrudan temasa geçip yol haritası belirlenmesi gerekiyor" dedi.
27.12.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kabil Havalimanı açıklaması: Şartlarımız uyarsa Katar ile işletiriz
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kabil Havalimanı açıklaması: Şartlarımız uyarsa Katar ile işletiriz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kabil Havalimanı'nın işletilmesiyle ilgili, "Uzmanlarımız bu akşam Doha'ya gidiyor. Şartlarımız uyarsa Katar ile beraber havaalanlarını işletiriz. Şartlar uymazsa illa işleteceğiz, diye bir derdimiz yok" dedi.
20.12.2021 Siyaset
Kabil Havalimanı hakkında flaş açıklama: Önümüzdeki günlerde netleşecek
Kabil Havalimanı hakkında flaş açıklama: Önümüzdeki günlerde netleşecek Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kabil Havalimanı'nın Katar'la birlikte işletilmesi için sunulacak teklifin Afganistan'daki geçici yönetime iletileceğini söyledi.
20.12.2021 Gündem
Faiz, dolar ve stokçularla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması
Faiz, dolar ve stokçularla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Meclis kürsüsündeki skandal hareketiyle ilgili sert tepki gösterdi. "Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde böyle bir olay yaşandı mı? Bundan sonra da yaşanmaz herhalde. Bu, tam bir ibret vesikası.' ifadelerini kullanan Erdoğan stokçularla mücadele ile ilgili olarak, 'Hem ellerindekine el koyacağız hem de cezai müeyyideleri yüksek tutacağız. Stokçuluk bizim dinimizde de haramdır.' dedi.
8.12.2021 Siyaset
Doğu Akdeniz Yunanistan'a BAE darbesi! Sekiz maddede Muhammed bin Zayed’in Türkiye ziyareti...
Doğu Akdeniz Yunanistan'a BAE darbesi! Sekiz maddede Muhammed bin Zayed’in Türkiye ziyareti... Doğu Akdeniz'de Türkiye'ye karşı Mısır, İsrail, Güney Kıbrıs Rum kesimi, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri ile ittifak oluşturup tatbikatlar yapan Yunanistan'da Dubai Prensi Muhammed bin Zayed’in Türkiye ziyareti soğuk duş etkisi yarattı. 15 Temmuz’u bile destekleyen BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed’in Türkiye ziyareti günlerdir konuşuluyor. İşte 8 maddede gelişmeler: Jeopolitik değişim. Türkiye-Katar işbirliğinin bölgedeki etkisi. BAE-Suudi ortaklığının yaşadığı başarısızlıklar. BAE’nin Libya’da desteklediği Hafter’in yenilmesi ve gelen ateşkes. ABD yönetiminin BAE ile arasına mesafe koyması. Ortadoğu, Afganistan ve Kafkaslar’daki tansiyonun düşmesi. BAE’nin, Kabil Havalimanı’ndaki sürece dahil olmak istemesi. Türkiye-BAE normalleşmesi Akdeniz’de önemli sonuçlar getirecek.
29.11.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında doğalgaz açıklaması: Tedbirlerimizi aldık...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında doğalgaz açıklaması: Tedbirlerimizi aldık... Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı sonrası gündeme ilişkin son dakika açıklamalarında bulundu. Erdoğan, "Gerek Rusya, gerek İran, gerek Azerbaycan ile olsun, bizim bu tür krizleri yaşamayacağımızın göstergesidir bu anlaşmalar. Sadece İngiltere değil, birçok Batı ülkesinde böyle bir sıkıntı devam ediyor. Bizim için şu an böyle bir sıkıntı sözkonusu değil." dedi.
15.10.2021 Siyaset
Rusya dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye PKK/YPG ve F-35 tepkisi
Rusya dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye PKK/YPG ve F-35 tepkisi Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi'de Rus mevkidaşı Putin ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası İdlib'de geri adım atılmayacağını, mutabakatın sürdüğünü belirtti. Erdoğan Afganistan, Karabağ ve ABD konularında da önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "PKK/YPG, ABD'de Beyaz Saray'da ağırlandı. Burada da bunlara ilgi, maalesef ileri derecede. Malum Amerikalı McGurk denilen bir adam var. Bu adam terör örgütlerinin adeta sevk ve idaresini yapıyor" açıklamasını yapan Erdoğan, ABD ile F-35 sorununa ilişkin, "Ya uçaklarımızı verecekler ya da parayı verecekler" dedi.
30.09.2021 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Afganistan değerlendirmesi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Afganistan değerlendirmesi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Afganistan'a, hızlı ve maliyeti daha düşük olduğu için Pakistan üzerinden kara yoluyla insani yardım gönderileceğini açıkladı.
28.09.2021 Siyaset
Erdoğan: ABD terör örgütlerine yardım ediyor, bu destek sona ermeli
Erdoğan: ABD terör örgütlerine yardım ediyor, bu destek sona ermeli Cumhurbaşkanı Erdoğan, CBS televizyonu ile röportaj yaptı. Erdoğan, "Biz de ABD de NATO müttefikleriyiz, terör örgütlerine böyle yardım ediliyorsa bu bizi üzer ve bunu söyleriz" dedi.
26.09.2021 Gündem
ABD ordusu itiraf etti: 10 sivili öldürdük
ABD ordusu itiraf etti: 10 sivili öldürdük ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Orgeneral Kenneth McKenzie, ABD'nin 29 Ağustos'ta Afganistan'da Kabil Havalimanı yakınlarında düzenlediği hava saldırısında yaşamını yitiren 10 kişinin hepsinin sivil olduğunu belirterek saldırıdan dolayı özür diledi.
17.09.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Afganistan açıklaması: Olumlu bir gelişme yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Afganistan açıklaması: Olumlu bir gelişme yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tshisekedi ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Afganistan Havalimanı’nın işletilmesi hakkındaki soruya da cevap veren Erdoğan, “Olumlu bir yaklaşım içinde olduk. Olumlu gelişmeler bizim açımızdan yok. Olumlu yaklaşımımızı koruduk. Gerçekten bizim prensiplerimize olumlu bir süreç devam ederse buna olumlu yaklaşımı ortaya koyarız” dedi. Tshisekedi'nin ziyareti bir ilk olma özelliği taşıyor.
7.09.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kabil Havalimanı açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kabil Havalimanı açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Havaalanının işletilmesi konusunda Katar ve ABD ile birlikte çalışıyoruz iki aşamalı bir şekilde" dedi.
7.09.2021 Siyaset
Kabine Toplantısı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları duyuracak
Kabine Toplantısı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları duyuracak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kabine Toplantısı'nda başta yüz yüze eğitim, salgınla mücadele, Afganistan’daki gelişmeler ve göçmenlerin durumu olmak üzere kritik başlıkları ele alınacak.
6.09.2021 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, bugün saat kaçta? Kabine toplantısı kararları merak ediliyor!
Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, bugün saat kaçta? Kabine toplantısı kararları merak ediliyor! Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, kabine bugün mü toplanacak? Okullar açıldı, aşı olmayanlar için PCR testi zorunluluğu başladı. Okulların açılmasıyla birlikte koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler gözden geçirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında Beştepe'de toplanacak toplantının olacağı tarih sorgulanıyor. İşte detaylar…
6.09.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kuşkusuz Türkiye tüm dünyanın gözü önünde insanların katledilmesine göz yumacak bir ülke değildir. Bunun yanı sıra tüm dünyanın şunu bilmesi gerekiyor; dünyanın gözü önünde mültecilere sahip çıkma görevini tek başına Türkiye üstleniyor. Bundan sonra Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur" dedi.
2.09.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Kabil Havalimanı açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Kabil Havalimanı açıklaması Kabil Havalimanı'nın işletilmesiyle ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Tek başına Katar ya da Türkiye'nin üstleneceği bir iş değil. İlle bir devlet olmak zorunda değil, şirketler de var. Güvenlik konusunda düşüncelerimizi Taliban'a ilettik" dedi. AB'nin göçmenler ile ilgili siyasetiyle ilgili konuya da değinen Çavuşoğlu, 'Biz para veririz, Afganları ülkede tutun gelmesinler' anlayışı olursa böyle bir iş birliği olmaz" şeklinde konuştu.
2.09.2021 Gündem
Afganistan'da flaş gelişme! İlk uçak indi
Afganistan'da flaş gelişme! İlk uçak indi Taliban’ın yönetimi ele geçirdiği Afganistan’da flaş bir gelişme yaşandı. Katar Havayolları'na ait bir uçak, kaos görüntüleriyle dünyanın gündemine oturan Kabil Havalimanı'na iniş yaptı.
1.09.2021 Dünya
Beyaz Saray'dan Türkiye açıklaması: Beraber çalışıyoruz!
Beyaz Saray'dan Türkiye açıklaması: Beraber çalışıyoruz! Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Kabil havalimanının işler ve açık halde kalması konusunda Türkiye ve Katar ile çalıştıklarını söyledi.
31.08.2021 Dünya
ABD Başkanı Biden duyurdu: Afganistan'daki 20 yıllık askeri varlığımız bitti
ABD Başkanı Biden duyurdu: Afganistan'daki 20 yıllık askeri varlığımız bitti ABD Başkanı Joe Biden, Afganistan'daki 20 yıllık askeri varlıklarının sona erdiğini belirterek, salı günü bir konuşma yapacağını duyurdu.
30.08.2021 Dünya
Bakan Akar: Afganistan'daki gelişmeleri yakinen takip ediyoruz
Bakan Akar: Afganistan'daki gelişmeleri yakinen takip ediyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kabil Havalimanı'nın işletilmesine yönelik, "Gelişmeleri yakinen takip ediyor, değerlendiriyoruz. Durum ve şartlar uygun olursa, böyle de bir talep gelirse bunu da değerlendirmeye hazırız" dedi.
30.08.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek ve Karadağ ziyaretinin ardından uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, seçim barajı ile ilgili konuşarak, "Şu anda belirgin hale gelen 7. MHP de 7'ye olumlu bakıyor. Bunun altında bir şey olur mu olmaz mı, henüz önümüze gelmiş değil." ifadelerini kullandı.
29.08.2021 Siyaset
İngiltere Afganistan'dan tahliyeleri tamamladı
İngiltere Afganistan'dan tahliyeleri tamamladı İngiltere, Afganistan'dan yaptığı tahliyeleri dün saat 21.25'te Kabil Havalimanı'ndan gerçekleşen son uçuşla tamamladı.
28.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kabil Havalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kabil havalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.