Jülide Ateş

Jülide Ateş

Son dakika Jülide Ateş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jülide Ateş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jülide Ateş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jülide Ateş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jülide ateş gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 jülide ateş haberi bulunmuştur. Tüm jülide ateş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalben çılgın dansı gündem oldu! Jülide Ateş’ten yorum gecikmedi
Kalben çılgın dansı gündem oldu! Jülide Ateş’ten yorum gecikmedi Avrupa turnesine devam eden sanatçı Kalben son dansıyla gündeme oldu. Paris, Amsterdam, Gent ve Köln’de konser veren Kalben Avrupa’yı fethetti. Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş'ten de yorum geldi.
27.03.2024 Magazin
Jülide Ateş mesleğine ara vermişti! 'Oyunculuk teklifi' cevabı
Jülide Ateş mesleğine ara vermişti! 'Oyunculuk teklifi' cevabı Son yaptığı televizyon programından ayrılıp mesleğine ara veren spiker, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayarak iyi bir teklif gelmesi halinde ekranlara dönmeyi düşündüğünü söyleyen ünlü isim, oyunculuk teklifiyle ilgili sorulara dikkat çeken bir cevap verdi.
24.12.2022 Magazin
Messi'nin kıyafeti olay oldu! 'Küçükken annem beni böyle giydiriyordu'
Messi'nin kıyafeti olay oldu! 'Küçükken annem beni böyle giydiriyordu' İngiliz eski futbolcu David Beckham'ın (46) babasının izinden giden oğlu Romeo (19), Fransa'nın başkenti Paris'te hayran olduğu futbolcular Messi, Mbappé ve Neymar'ı ziyaret etti.
5.03.2022 Magazin
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Uzay'ın doğum gününü kutladı
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Uzay'ın doğum gününü kutladı Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Bu süreçte ünlü mankenin oğulları Uzay ve Kuzey, babaları Emre Altuğ’da vakit geçirmişti. Altuğ, önceki gün 10 yaşına basan Uzay’ın doğum gününde eski eşi Şıkel’in sürpriz yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.
5.03.2022 Magazin
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi Selamı Şahin, oğlu Lider Şahin'in eski sevgilisi olan İrem Derici'nin kendi şarkısını okuduğunu duyunca sinirlendi. Selami Şahin, programın yapımcısına ihtar gönderdi.
5.03.2022 Magazin
Jülide Ateş mesleğine ara vermişti! 'Kendimi nadasa bıraktım'
Jülide Ateş mesleğine ara vermişti! 'Kendimi nadasa bıraktım' Son yaptığı televizyon programından ayrılıp mesleğine ara veren Jülide Ateş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. İşine ara vermesiyle ilgili konuşan Ateş, "Buna bir bakıma kendimi nadasa bıraktı diyebiliriz" dedi.
5.03.2022 Magazin
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır nasıl oldu? Jülide Ateş açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır nasıl oldu? Jülide Ateş açıkladı! Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülide Kural yeni bir açıklama yaptı. Kural, İnanır’ın yoğun bakımdaki tedavisinin olumlu sonuç verdiğini, normal odaya alındığını açıkladı. Usta sanatçının doktorlarıyla sohbeti esnasındaki bir sözünü de aktaran Jülide Kural, "Sevgi emektir... Sözünün doğruluğunu bir kez daha anlıyorum' dedi.
25.11.2021 Magazin
Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde anlattı! 'Annemi sevemedim'
Mehmet Ali Erbil gözyaşları içinde anlattı! 'Annemi sevemedim' Usta oyuncu Mehmet Ali Erbil, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla magazin gündemine damga vurdu. Mehmet Ali Erbil’den yıllar sonra gelen itiraflar adeta bomba etkisi yarattı. Gözyaşlarına hakim olamayan Mehmet Ali Erbil’in annesi hakkında söylediği sözler çok konuşuldu. İşte Mehmet Ali Erbil’in hayatına dair anlattığı çok özel açıklamaları...
4.06.2021 Magazin
Behzat Ç. neden bitti? Erdal Beşikçioğlu'ndan açıklama
Behzat Ç. neden bitti? Erdal Beşikçioğlu'ndan açıklama Tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, dijital içerik platformu GAİN’de yayınlanan, Jülide Ateş’in sunduğu '40' programına konuk oldu, Ünlü oyuncu, bir döneme damga vuran 'Behzat Ç.' dizisi ile ilgili soruya yanıt verdi.
16.04.2021 Magazin
Zafer Algöz: 'Ozan çok üzgün'
Zafer Algöz: 'Ozan çok üzgün' Zafer Algöz, Jülide Ateş’in sunduğu ‘40’ programına konuk oldu. Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’a uyguladığı iddia edilen şiddetle ilgili soru üzerine "Ozan çok üzgün" dedi.
17.10.2020 Magazin
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'dan büyük gaf!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'dan büyük gaf! Milli Görüş hareketinin lideri eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın oğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ünlü Fransız yazar ve feminist filozof Simone de Beauvoir için “biseksüel (her iki cinse de eğilimli) bir adam” dedi. Bu ifade kısa sürede Twitter’da TT oldu.
12.09.2020 Gündem
Seda Sayan:Acun Ilıcalı da ilk kez duyacak
Seda Sayan:Acun Ilıcalı da ilk kez duyacak Haber Global ekranlarında yayınlanan Jülide Ateş'in sunduğu 40 programının konuğu olan Seda Sayan çok konuşulacak açıklamalar yaptı...
4.09.2020 Magazin
'Hande beni olgunlaştırdı'
'Hande beni olgunlaştırdı' Oyuncu Kadir Doğulu, Jülide Ateş’in sunduğu ‘40’ programına konuk oldu.
16.07.2020 Magazin
Jülite Ateş kimdir? Ece Üner’in anısını anlattığı Jüliye Ateş Türkiye güzeli miydi?
Jülite Ateş kimdir? Ece Üner’in anısını anlattığı Jüliye Ateş Türkiye güzeli miydi? Jülite Ateş kimdir? Ece Üner’in anısını anlattığı Jüliye Ateş Türkiye güzeli miydi? Soruları Show Tv Anahaber spikeri Ece Üner’in Armağan Çağlayan’ın Youtube programında bahsetmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Arama motorlarından Jülide Ateş hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Julide Ateş kaç yaşında?
15.05.2020 Gündem
Buket Aydın: Hak edilmiş bir başarı olduğunu düşünüyorum
Buket Aydın: Hak edilmiş bir başarı olduğunu düşünüyorum Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın, yeni dönem hedeflerini ve hakkında merak edilenleri anlattı.
1.09.2018 Magazin
Kadının gücü zirvede!
Kadının gücü zirvede! MOBİSAD Kadının Gücü Zirvesi, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Ünlü isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı zirvede ‘Kadın ve erkek fırsat eşitliği’, ‘Sektörde kadın istihdamının önemi’ gibi başlıklar ele alındı.
17.05.2018 Magazin
Derin göğüs dekoltesiyle mankenleri gölgede bıraktı!
Derin göğüs dekoltesiyle mankenleri gölgede bıraktı! Önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen defileye katılan güzel oyuncu Yasemin Allen, derin göğüs ve sırt dekolteli elbisesiyle tüm bakışları üzerinde topladı.
31.03.2018 Magazin
Tüyoyu yakın dostu verdi! Jülide Ateş geri dönüyor
Tüyoyu yakın dostu verdi! Jülide Ateş geri dönüyor Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Show Haber'i bırak Jülide Ateş hakkında Posta yazarı Mesut Yar çarpıcı bir yazı kaleme aldı.
18.01.2018 Televizyon
İşte Jülide Ateş'in yerine gelen isim...
İşte Jülide Ateş'in yerine gelen isim... Jülide Ateş, Show Haber'den ayrılmıştı. Sürpriz bir kararla Show Haber'den ayrıldığını açıklayan Jülide Ateş'in yerine gelen isim belli oldu. İşte Ateş'in yerine gelen o ünlü sunucu...
10.01.2018 Televizyon
Show TV'de deprem! Jülide Ateş istifa etti...
Show TV'de deprem! Jülide Ateş istifa etti... Show TV Ana Haber Bülteni'ni sunan ekranların deneyimli sunucusu Jülide Ateş şok bir kararla kanalla yollarını ayırdı.
8.01.2018 Televizyon
Çifte kutlama
Çifte kutlama Haremlique İstanbul, 10’uncu kuruluş yıldönümünü, özel yeni yıl davetiyle kutladı. Zorlu Center’daki mağazasında düzenlenen davet, iş, sanat ve medya hayatından ünlü isimlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı
22.12.2017 Magazin
'Diriliş' yine şans tanımadı!
'Diriliş' yine şans tanımadı! 20 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
21.12.2017 Televizyon
SHOW TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ekim Perşembe
SHOW TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ekim Perşembe SHOW TV 5 Ekim Perşembe gününe ait yayın akışı sabah saatlerinde Güldüy Güldüy Show Çocuk ile başlıyor ve ardından Zahide Yetiş’le programıyla devam ediyor. Akşam kuşağında ise yeni dizi Klavye Delikanlıları’nın tekrar bölümü yer alacak. SHOW TV’nin 5 Ekim Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? 3 Ekim Salı
Show TV yayın akışında bugün neler var? 3 Ekim Salı 3 Ekim Salı tarihli Show TV yayın akışında, sabah kuşağının ilk programı sevilen komedi programı Güldüy Güldüy Show Çocuk. 07.30’da yayınlanmasından sonra Zahide Yetiş’le adlı program canlı olarak Show TV ekranlarında olacak. Pelin Karahan’la Nefir Tarifler adlı programın ve Gelin Evi’nin yeni bölümüyle Seda ve Uğur’la Artık Susma’nın yeni bölümü ardından, 18.45’te Show Haber ekranlara gelecek. Show TV akşam kuşağında, Show TV’nin yeni dizisi Klavye Delikanlıları yeni bölümü ve tekrar bölümü ile ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe
Show TV yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe Show TV’de 28 Eylül tarihli yayın akışı Güldüy Güldüy Show Çocuk adlı güldürü tiyatro programının tekrar bölümü ile başlayacak. Daha sonra Show TV ekranlarında Zahide Yetiş’le adlı program, Pelin Karahan’la Nefis Tarifler, Gelin Evi, Seda ve Uğur’la Artık Susma ve Show Haber yayınlanacak. Show TV akşam kuşağında ise Güldür Güldür Show adlı sevilen program tekrar bölümü ile ekrana gelecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jülide Ateş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jülide ateş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.