Julia Fox

Julia Fox

Son dakika Julia Fox haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Julia Fox ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Julia Fox haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Julia Fox

haberleri sayfasında son dakika yaşanan julia fox gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 julia fox haberi bulunmuştur. Tüm julia fox haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim Kardashian'ın eski eşi  Kanye West ile ilgili 'kirli çamaşırlar' ortaya döküldü! 'Ödeme yapmayı teklif etti'
Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West ile ilgili 'kirli çamaşırlar' ortaya döküldü! 'Ödeme yapmayı teklif etti' Kim Kardashian’la evliliği olaylı şekilde biten ünlü rapçi Kanye West oyuncu Julia Fox ile kısa bir birliktelik yaşamıştı. Kanye West ile yaşadığı kısa süreli aşk sayesinde popülerliğini artıran Fox yazdığı anı kitabında West ile olan ilişkisinden bahsederek, rapçinin kirli çamaşırlarını ortaya döktü.
10.10.2023 Magazin
Oxford yılın kelimesi oylaması nasıl, nereden yapılır? Yılın kelimesi (Word of the year 2022) nedir? Metaverse, IstandWith, goblin mode kelimelerinin anlamları!
Oxford yılın kelimesi oylaması nasıl, nereden yapılır? Yılın kelimesi (Word of the year 2022) nedir? Metaverse, IstandWith, goblin mode kelimelerinin anlamları! Her yıl geleneksel olarak yılın kelimesini seçen Oxford Sözlüğü bu yıl ilk kez yılın kelimesini internetten verilecek oylarla seçmeye karar verdi. Geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılının kelimesini için sözlükbilimciler üç kelime aday oldu. Dünyanın dört bir yanındaki dil severlerin verecekleri oylar yılın kelimesini belirleyecek. Peki, Oxford yılın kelimesi oylaması nasıl, nereden yapılır? Oxford Sözlüğü neden yılın kelimesini seçiyor? Metaverse, IstandWith, goblin mode ne demek? Yılın kelimesi nedir? Metaverse, IstandWith, goblin mode kelimelerinin anlamları ve Oxford yılın kelimesi oylaması linki!
24.11.2022 Dünya
Markete iç çamaşırlarıyla gitmişti! Julia Fox yine olay oldu: 'Stilistiyle konuşmamız gerek'
Markete iç çamaşırlarıyla gitmişti! Julia Fox yine olay oldu: 'Stilistiyle konuşmamız gerek' Geçtiğimiz aylarda Kim Kardashian ile evliliğini sonlandıran Kanye West'le yaşadığı kısa süreli aşk sayesinde popülerliğini artıran oyuncu Julia Fox, giydiği ilginç pantolonla gündem oldu. Hem dünya, hem de Türkiye gündeminde adından söz ettirmeyi başaran Fox'a, Twitter ve Instagram üzerinden binlerce yorum yazıldı. Aktris ise, bu yorumlara değişik bir şekilde cevap verdi. İşte detaylar...
26.07.2022 Magazin
Julia Fox sokak tarzı ile olay yarattı!
Julia Fox sokak tarzı ile olay yarattı! Kim Kardashian eski eşi ünlü rap şarkıcısı Kanye West'in kısa süre aşk yaşadığı Julia Fox geçtiğimiz hafta market stiliyle sosyal medyayı sallamıştı. İddialı tarzıyla adından söz ettiren Fox şimdi de sokak tarzıyla gündeme geldi. Model kalçasını ve kasıklarını açık bırakan tarzıyla sokakta herkesin dikkatini çekti.
22.05.2022 Magazin
Julia Fox markete iç çamaşırlarıyla geldi,gören şaşırdı!
Julia Fox markete iç çamaşırlarıyla geldi,gören şaşırdı! Kim Kardashian eski eşi ünlü rap şarkıcısı Kanye West'in kısa süre aşk yaşadığı Julia Fox market stiliyle sosyal medyayı salladı. İç çamaşırı üstüne denim ceket giyerek markete gelen modelin çantasını görenler "Pantolonu elinde kalmış" dedi.
16.05.2022 Magazin
Kanye West'ten ayrılan Julia Fox podyumda tüm dikkatleri üzerinde topladı!
Kanye West'ten ayrılan Julia Fox podyumda tüm dikkatleri üzerinde topladı! Sadece bir buçuk ay süren ilişkinin ardından Kanye West'ten ayrılan Julia Fox, soluğu podyumda aldı. İlişkisi ve ayrılığıyla son dönemde gündemde olan Fox, tüm bakışları üzerinde topladı.
16.02.2022 Magazin
Kanye West'ten 'bedava fotoğraf' tepkisi!
Kanye West'ten 'bedava fotoğraf' tepkisi! Serveti 1.3 milyar dolar olan, magazin yıldızı Kim Kardashian'la boşanma davası devam eden ABD'li rapçi Kanye West (44), dikkat çeken çıkışlarına bir yenisini daha ekledi.
25.01.2022 Magazin
Kanye West yeni sevgilisi Julia Fox'la ilk kez el ele! 'Anı yaşıyorum'
Kanye West yeni sevgilisi Julia Fox'la ilk kez el ele! 'Anı yaşıyorum' Dünyaca ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan rapçi Kanye West, önceki gün yeni oyuncu sevgilisi Julia Fox'la Hollywood'daki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı. Artık ilişkilerini saklamayan çift, gazetecilere el ele poz verdi.
15.01.2022 Magazin
Kanye West'in Julia Fox'la ikinci buluşması olay oldu!
Kanye West'in Julia Fox'la ikinci buluşması olay oldu! Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan Kanye West, oyuncu Julia Fox ile yeni bir aşka yelken açtı. İkilinin ikinci randevusundan ortaya çıkan fotoğraflar yabancı basında gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde eşinden boşanmak istemediği konuşulan Kanye West'e "Biraz hızlı gitmiyor musun?" yorumları yağdı.
7.01.2022 Magazin
Kanye West yeni sevgilisi ile ilk kez birlikte görüntülendi!
Kanye West yeni sevgilisi ile ilk kez birlikte görüntülendi! Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan Kanye West, oyuncu Julia Fox ile ilişki yaşamaya başladı. Çiftin birlikteliği bu fotoğraflarla kanıtlandı.
6.01.2022 Magazin
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin finaline son 9 bölüm kaldı. Bu akşam 169'uncu bölümüyle ekrana gelen dizi final yolunda ilerliyor. Nehir Erdoğan, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Eda Ece'nin başrolünde olduğu Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş br ayrılık yaşanıyor. Ünlü oyuncuya yazılan son ayrılığının önüne geçti.
29.03.2023 Televizyon
Şok itiraf! "Karşımda kendini tatmin etti"
Şok itiraf! "Karşımda kendini tatmin etti" ABD'li oyuncu Sarah Silverman, cinsel tacizle suçlanan ABD'li komedyen ve oyuncu Louis C.K'nin karşısında kendini tatmin etmesine izin verdiğini söyledi.
24.10.2018 Magazin
Ünlü oyuncu itiraf etti: Karşıma geçip cinsel organını...
Ünlü oyuncu itiraf etti: Karşıma geçip cinsel organını... ABD'li oyuncu Sarah Silverman, hakkında taciz iddiaları bulunan ABD’li komedyen ve oyuncu Louis C.K'yı savundu ve Louis'in onun karşısında mastürbasyon yapmasına izin verdiğini itiraf etti.
24.10.2018 Dünya
Ünlülerden Erdoğan'a sert mektup
Ünlülerden Erdoğan'a sert mektup The Times'a ilan veren ünlü isimler Başbakan Erdoğan’ı eleştirdi
29.09.2021 Gündem
Otay sitem etti
Otay sitem etti Yerli otoda tartışmaların sanki Türkiye’de otomotiv yokmuş noktasına gitmesi bizi üzüyor
30.09.2011 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Julia Fox ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki julia fox haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.