Gazete Vatan Logo
Magazin Kanye West yeni sevgilisi Julia Fox'la ilk kez el ele! 'Anı yaşıyorum'

Kanye West yeni sevgilisi Julia Fox'la ilk kez el ele! 'Anı yaşıyorum'

Dünyaca ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan rapçi Kanye West, önceki gün yeni oyuncu sevgilisi Julia Fox'la Hollywood'daki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı. Artık ilişkilerini saklamayan çift, gazetecilere el ele poz verdi.

Kanye West yeni sevgilisi Julia Fox'la ilk kez el ele! 'Anı yaşıyorum'

Dört çocuğunun annesi Kim Kardashian (41) ile gösterişli bir şekilde başladığı evliliği fiilen biten, resmi olarak da sona ermek üzere olan Kanye West (44), oyuncu Julia Fox (31) ile aşk yaşamaya başladı. West, önceki gün yeni sevgilisiyle birlikte görüntülendi.

Artık ilişkilerini göz önünde yaşamaya başlayan ikili, Hollywood'daki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı. Aşkları daha önce fotoğraflanarak belgelenen çift, ilk kez el eleydi.

"REKLAM AŞKI DEĞİL"

Julia Fox, Kanye West ile yaşadığı ilişki hakkında anı yaşadığını ve çok büyük beklentileri olmadığını söyledi. Oyuncu ayrıca, "Hiçbir etiket yok, Sadece birbirlerine kendilerini iyi hissettiren insanlar var" diye konuştu.

Basının yoğun ilgi gösterdiği West ile Fox, restoran çıkışında ayrıldı. Kanye West, kendi otomobiline binerken Fox ise sevgilisiyle vedalaşarak, evinin yolunu tuttu.