Jennifer Lopez Sahne

Jennifer Lopez Sahne

Son dakika Jennifer Lopez sahne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jennifer Lopez sahne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jennifer Lopez sahne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jennifer Lopez Sahne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jennifer lopez sahne gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 jennifer lopez sahne haberi bulunmuştur. Tüm jennifer lopez sahne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllara meydan okuyor!
Yıllara meydan okuyor! Jennifer Lopez, sahnede çekilen bir fotoğrafını instagram hesabından paylaştı.
14.09.2017 Magazin
Jennifer Lopez'in pozu sosyal medyayı salladı!
Jennifer Lopez'in pozu sosyal medyayı salladı! ABD'li yıldız Jennifer Lopez, sosyal medyada cesur bir fotoğrafını paylaştı.
10.07.2017 Magazin
Miami'de romantik buluşma!
Miami'de romantik buluşma! ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, önceki gün yeni sevgilisi Alex Rodriguez'le birlikte görüntülendi.
17.03.2017 Magazin
Jennifer Lopez'den şaşırtan Shakira itirafı!
Jennifer Lopez'den şaşırtan Shakira itirafı! 2020 yılında "Super Bowl" devre arasında Shakira ile birlikte sahneye çıkan Jennifer Lopez, yıllar sonra konuyla ilgili konuştu. Lopez, Shakira hakkında "Onunla sahne almak dünyanın en kötü fikriydi" sözlerini sarf etti.
12.06.2022 Magazin
Ziynet Sali'den Jennifer Lopez açıklaması! 'Kalçalarım...'
Ziynet Sali'den Jennifer Lopez açıklaması! 'Kalçalarım...' Müzik piyasasının durma noktasına geldiği pandemi döneminde ‘Yaşam Çiçeği’ isimli albümünü çıkardı. “Yürekliyim!” diyor. Jennifer Lopez benzetmelerine “Ben güzel bir kadınım, neden birine benzemek için çabalayayım” diye cevap veriyor. 2019’da müzisyen Erkan Erzurumlu ile nikâh masasına oturan Ziynet Sali, ilişkilerinin ilk adımında ona hellim peynirinin yardımcı olma hikâyesini anlatıyor.
24.04.2021 Magazin
Gerard Pique'nin eşi Shakira'dan ayrılık itirafı
Gerard Pique'nin eşi Shakira'dan ayrılık itirafı Dünyaca ünlü pop starı Shakira ile futbolcu Gerard Pique'nin yıllardır süren ilişkisi hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.
13.11.2019 Magazin
5 günlük tatili 74 bin TL
5 günlük tatili 74 bin TL 'Rockabye' şarkısıyla dikkat çeken İngiliz şarkıcı Anne Marie, konserinin ardından 5 gün boyunca Antalya'da tatil yapacak. Regnum Live in Concertin kapanış konserinde sahne alacak olan şarkıcı, 11 bin 500 euroluk (yaklaşık 74 bin TL) konaklama ücretini ise kendi cebinden ödedi.
24.08.2019 Magazin
Jennifer Lopez konserine 2 gün kala biletler tükendi
Jennifer Lopez konserine 2 gün kala biletler tükendi ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'in Antalya'da 2 gün sonra vereceği konserin tüm biletleri, tükendi. Ünlü şarkıcıyı locadan izlemek isteyenler 50 bin euro ödedi.
5.08.2019 Magazin
Ziynet Sali: Jennifer Lopez’i beğenmiyorum
Ziynet Sali: Jennifer Lopez’i beğenmiyorum Şarkıcı Ziynet Sali, konuk olduğu programda şaşırtan açıklamalarda bulundu.
13.04.2019 Magazin
ABD’Ye Küba damgası!
ABD’Ye Küba damgası! Dünyanın en prestijli müzik ödüllerinden MTV Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Törenin en çok kazananı ise iki büyük ödül alan Küba asıllı şarkıcı Camila Cabello oldu
21.08.2018 Magazin
Latin Ödüllerini yedi
Latin Ödüllerini yedi Billboard Latin Müzik Ödülleri önceki gece sahiplerini buldu. Luis Fonsi, ‘Yılın Latin Şarkıcısı’ ve ‘Yılın Latin Şarkısı’ da dahil olmak üzere toplam 7 ödülün sahibi oldu
27.04.2018 Magazin
Sporda bile şık!
Sporda bile şık! ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, spor öncesi çektiği bir selfie'yi takipçilerinin beğenisine sundu.
8.03.2018 Magazin
Nefessiz izlediler
Nefessiz izlediler Las Vegas’ta sahne alan 48 yaşındaki şarkıcı Jennifer Lopez, iddialı kıyafetleri ve dansıyla hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.
25.02.2018 Magazin
Dubai rüzgarı
Dubai rüzgarı Jennifer Lopez, Dubai’de düzenlenen Air Show Gala’da sahne aldı.
16.11.2017 Magazin
İstanbul’u salladı
İstanbul’u salladı Avustralyalı Iggy Azalea, önceki akşam İstanbullularla buluştu.
22.10.2017 Magazin
Çekici olmak işimin parçası
Çekici olmak işimin parçası “Fancy” ve “Problem” parçalarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran dünyaca ünlü rap şarkıcısı Avustralyalı Iggy Azalea, ilk kez konser vermek için İstanbul’da.
20.10.2017 Arşiv
'Kızlarım Jennifer Lopez'e hayran'
'Kızlarım Jennifer Lopez'e hayran' Eski beyzbol yıldızı Alex Rodriguez, Jennifer Lopez'le ilişkisi hakkında ilginç açıklamalar yaptı.
5.10.2017 Magazin
Iggy Azalea ilk kez İstanbul'a geliyor!
Iggy Azalea ilk kez İstanbul'a geliyor! Dünyaca ünlü Avustralyalı hiphop şarkıcısı Iggy Azalea ilk kez konser vermek üzere İstanbul'a geliyor. Konser 21 Ekim'de KüçükÇiftlik Park’ta.
5.09.2017 Kültür Sanat
Jennifer Lopez'in makyajsız hali şok etti!
Jennifer Lopez'in makyajsız hali şok etti! Jennifer Lopez, makyajsız haliyle aslında spot ışıklarının altında olmadan ne kadar sıradan olduğunu gözler önüne serdi.
12.07.2017 Magazin
Grammy’de Trump çatlağı
Grammy’de Trump çatlağı Bu yılki Grammy Ödülleri, ABD’li yıldızların Başkan Donald Trump’ın göçmen ve Müslüman karşıtı politikalarını hedef alan protestolarına sahne oldu
17.06.2021 Dünya
ABD'de Tarkan çılgınlığı!
ABD'de Tarkan çılgınlığı! ABD'de 2-3 ve 5 Mart'ta konser verecek olan Megastar Tarkan'a, yabancı hayranları şimdiden büyük ilgi gösterdi. Fiyatları 390 ile 620 lira arasında değişen biletler tükenmek üzere.
25.01.2017 Magazin
Trump'ın başkanlık kutlamalarına katılacak ünlü bulunamıyor
Trump'ın başkanlık kutlamalarına katılacak ünlü bulunamıyor ABD'de başkan seçilen Donald Trump'ın 20 Ocak'ta göreve gelişi adına düzenlenecek geleneksel devir teslim töreni ve kutlamalar için davet edilen birçok ünlü sanatçı bunu geri çevirdi.
13.01.2017 Dünya
Megastar’ın Amerika çıkarması
Megastar’ın Amerika çıkarması Megastar Tarkan’ın, Amerika konserlerinin tarihleri belirlendi...
10.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jennifer Lopez Sahne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jennifer lopez sahne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.