Jennifer Lopez Bikini

Jennifer Lopez Bikini

Son dakika Jennifer Lopez bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jennifer Lopez bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jennifer Lopez bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jennifer Lopez Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jennifer lopez bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 jennifer lopez bikini haberi bulunmuştur. Tüm jennifer lopez bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jennifer Lopez'in düğün şıklığı!
Jennifer Lopez'in düğün şıklığı! Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ile sevgilisi Alex Rodriguez, önceki gün Lopez'in yakın bir arkadaşının düğününe katılmak üzere New York'taydı.
8.08.2017 Magazin
Jennifer Lopez'in pozu sosyal medyayı salladı!
Jennifer Lopez'in pozu sosyal medyayı salladı! ABD'li yıldız Jennifer Lopez, sosyal medyada cesur bir fotoğrafını paylaştı.
10.07.2017 Magazin
1 milyon 225 bin TL'lik aşk tatili
1 milyon 225 bin TL'lik aşk tatili Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile beyzbol yıldızı Alex Rodriguez, haklarında çıkan 'aldatma' dedikodularına inat Fransa'da aşka yelken açtı.
21.06.2017 Magazin
Jennifer Lopez'in havuz keyfi!
Jennifer Lopez'in havuz keyfi! Jennifer Lopez, sevgilisi Alex Rodriguez ve ikilinin çocuklarının yer aldığı fotoğrafı instagram'da paylaştı.
6.06.2017 Magazin
Iggy Azalea, Jennifer Lopez'e rakip oldu!
Iggy Azalea, Jennifer Lopez'e rakip oldu! Iggy Azalea, ABD'li yıldız Jennifer Lopez'e kalçasıyla rakip oldu.
22.05.2017 Magazin
Jennifer Lopez'in inanılmaz dekoltesi!
Jennifer Lopez'in inanılmaz dekoltesi! Jennifer Lopez, Latin Billboard Ödülleri'nin dağıtıldığı geceye damgasını vurdu. Jennifer Lopez, giydiği dekolteli elbiselerle adeta nefes kesti.
28.04.2017 Magazin
Miami'de romantik buluşma!
Miami'de romantik buluşma! ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, önceki gün yeni sevgilisi Alex Rodriguez'le birlikte görüntülendi.
17.03.2017 Magazin
Jennifer Lopez'in görüntüsü olay oldu!
Jennifer Lopez'in görüntüsü olay oldu! Geçtiğimiz ay Drake'le ilişkisini sosyal medyada yayınladığı bir fotoğrafla duyuran Jennifer Lopez, yeni sevgilisini de yine aynı yöntemle açık etti. İşte J. Lo'nun yeni sevgilisi...
15.03.2017 Magazin
İşte Jennifer Lopez'in yeni aşkı!
İşte Jennifer Lopez'in yeni aşkı! Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in, eski beyzbol yıldızı Alex Rodriguez ile aşk yaşamaya başladığı öne sürüldü.
9.03.2017 Magazin
54 yaşındaki Jennifer Lopez bikinili pozlarıyla hayran bıraktı! “Gençlik iksiri içmiş gibi”
54 yaşındaki Jennifer Lopez bikinili pozlarıyla hayran bıraktı! “Gençlik iksiri içmiş gibi” Ben Affleck ile 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelip evlenmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez (54), tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Jennifer Lopez'in paylaşımına çok kısa bir süre içinde 600 bini aşkın beğeni geldi.
19.08.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Bütün Türkiye selülitlerimi konuştu
Yeliz Yeşilmen: Bütün Türkiye selülitlerimi konuştu Bodrum’da tatil yapan oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen, vücudunda selülit olmadığını belirterek, "Bütün Türkiye benim selülitlerimi konuştu. Kocam kızmazsa basının karşısına bikinimle çıkıp selülitlerim olmadığını gösteririm" dedi.
23.06.2018 Magazin
Jennifer Lopez'in makyajsız hali şok etti!
Jennifer Lopez'in makyajsız hali şok etti! Jennifer Lopez, makyajsız haliyle aslında spot ışıklarının altında olmadan ne kadar sıradan olduğunu gözler önüne serdi.
12.07.2017 Magazin
2016’nın en seksileri!
2016’nın en seksileri! Dünyanın en seksi ve beğenilen iç çamaşırı markası Victoria’s Secret ‘’En Seksiler 2016’’ listesini açıkladı.
26.03.2016 Arşiv
Mayo seçiminin  püf noktaları!
Mayo seçiminin püf noktaları! Mayo seçimi sıradan bir renk ve desen tercihinden ibaret olmamalı. Vücut tipinize göre uygun model için SUNSET Mayo’nun Tasarım Direktörü Ayşegül Güneş belli başlı tüyoları verdi.
16.08.2013 Arşiv
Seray Sever"le astroloji
Seray Sever"le astroloji Gökyüzünden gelen şıklık
8.06.2012 Arşiv
Süper baldıza iç çamaşır teklifi
Süper baldıza iç çamaşır teklifi Usher, Pippa Middleton ile yeni bir iç çamaşırı markası kurmak istiyor
26.06.2011 Magazin
Anastacia’ya KKTC’de büyük ayıp
Anastacia’ya KKTC’de büyük ayıp Baskılara aldırmadı ama...
29.09.2021 Gündem
Kahve, tatlı, içki yasak bir tek kahkaha atmak serbest
Kahve, tatlı, içki yasak bir tek kahkaha atmak serbest Göğüs kanserine yakalanan Oya Başar, geçen Aralık ayında ameliyat oldu ve hastalıklı hücrelerini temizletti. Şimdi kemoterapiye devam ediyor...
21.03.2008 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Jennifer Lopez Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jennifer lopez bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.