Jennifer Lopez İnstagram

Jennifer Lopez İnstagram

Son dakika Jennifer Lopez instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jennifer Lopez instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jennifer Lopez instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jennifer Lopez İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jennifer lopez instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 jennifer lopez instagram haberi bulunmuştur. Tüm jennifer lopez instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jennifer Lopez anlattı, sevgilisi dinledi!
Jennifer Lopez anlattı, sevgilisi dinledi! Jennifer Lopez, önceki gün sevgilisi Alex Rodriguez ve arkadaşlarıyla Miami'deki bir restorandaydı.
18.12.2017 Magazin
En olgun katalog güzeli oldu!
En olgun katalog güzeli oldu! Jennifer Lopez, moda markası Guess'in 2018 ilkbahar koleksiyonunun yüzü oldu. 48 yaşındaki yıldız, bugüne kadar marka için objektif karşısına geçen en olgun model oldu.
29.11.2017 Magazin
Jennifer Lopez'den cesur selfie
Jennifer Lopez'den cesur selfie ABD'li yıldız Jennifer Lopez, sevgilisi Alex Rodriguez'in 13 yaşındaki kızının doğum günü partisine katıldı.
21.11.2017 Magazin
Jennifer Lopez itiraf etti: Tuvalette...
Jennifer Lopez itiraf etti: Tuvalette... Dokuz aydır birlikte olan Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Vanity Fair dergisine ilişkileri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
2.11.2017 Magazin
'Kızlarım Jennifer Lopez'e hayran'
'Kızlarım Jennifer Lopez'e hayran' Eski beyzbol yıldızı Alex Rodriguez, Jennifer Lopez'le ilişkisi hakkında ilginç açıklamalar yaptı.
5.10.2017 Magazin
Yıllara meydan okuyor!
Yıllara meydan okuyor! Jennifer Lopez, sahnede çekilen bir fotoğrafını instagram hesabından paylaştı.
14.09.2017 Magazin
Jennifer Lopez'in makyajsız hali şok etti!
Jennifer Lopez'in makyajsız hali şok etti! Jennifer Lopez, makyajsız haliyle aslında spot ışıklarının altında olmadan ne kadar sıradan olduğunu gözler önüne serdi.
12.07.2017 Magazin
Her saniye beğeni alıyor
Her saniye beğeni alıyor 48 yaşındaki şarkıcı Jennifer Lopez Instagram paylaşımıyla ortalığı kasıp kavurdu.
10.07.2017 Magazin
Jennifer Lopez'in pozu sosyal medyayı salladı!
Jennifer Lopez'in pozu sosyal medyayı salladı! ABD'li yıldız Jennifer Lopez, sosyal medyada cesur bir fotoğrafını paylaştı.
10.07.2017 Magazin
1 milyon 225 bin TL'lik aşk tatili
1 milyon 225 bin TL'lik aşk tatili Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile beyzbol yıldızı Alex Rodriguez, haklarında çıkan 'aldatma' dedikodularına inat Fransa'da aşka yelken açtı.
21.06.2017 Magazin
Jennifer Lopez'in havuz keyfi!
Jennifer Lopez'in havuz keyfi! Jennifer Lopez, sevgilisi Alex Rodriguez ve ikilinin çocuklarının yer aldığı fotoğrafı instagram'da paylaştı.
6.06.2017 Magazin
Iggy Azalea, Jennifer Lopez'e rakip oldu!
Iggy Azalea, Jennifer Lopez'e rakip oldu! Iggy Azalea, ABD'li yıldız Jennifer Lopez'e kalçasıyla rakip oldu.
22.05.2017 Magazin
Jennifer Lopez'in inanılmaz dekoltesi!
Jennifer Lopez'in inanılmaz dekoltesi! Jennifer Lopez, Latin Billboard Ödülleri'nin dağıtıldığı geceye damgasını vurdu. Jennifer Lopez, giydiği dekolteli elbiselerle adeta nefes kesti.
28.04.2017 Magazin
Jennifer'ın bacaklarına rekor beğeni!
Jennifer'ın bacaklarına rekor beğeni! Jennifer Lopez'in Instagram'dan paylaştığı bacak dekolteli fotoğrafı rekor beğeni aldı...
9.02.2017 Magazin
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin
Ben Affleck ve Jennifer Lopez evlendi!
Ben Affleck ve Jennifer Lopez evlendi! Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, 20 yıl önce ayrıldığı oyuncu sevgilisi Ben Affleck ile evlendi. 2002'de nişan atan çift, ikinci kez şans verdikleri ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. Lopez, evliliğini Instagram'da duyurdu, paylaşımında "Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca" dedi.
18.07.2022 Magazin
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’ İbrahim Kutluay'ın eski eşi manken Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile öpüşme pozunun resmedilmiş halini evinin duvarına astı. Tablonun önünde verdiği pozları paylaşan Şener'e olumsuz yorumlar yağdı.
2.06.2022 Magazin
Jennifer Lopez'den bikinili paylaşım: Yaz modu aktif edildi
Jennifer Lopez'den bikinili paylaşım: Yaz modu aktif edildi ABD'li yıldız Jennifer Lopez, bikinili pozlarını Instagram hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
2.06.2022 Magazin
Jennifer Lopez ortalığı yakıp geçti!
Jennifer Lopez ortalığı yakıp geçti! Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez (50), Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla ortalığı yakıp geçti. İşte Jennifer Lopez'den yürek hoplatan o paylaşım...
17.02.2020 Magazin
Aleyna Tilki: Kral gibiyim!
Aleyna Tilki: Kral gibiyim! İlk albümünün kayıtları için Amerika’ya giden Aleyna Tilki, Major Lazer’ın ardından sürpriz bir isimle daha işbirliği yaptı. Tilki, dünya starlarının vokal koçu Stevie Mackey ile çalışmaya başladı.
22.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jennifer Lopez İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jennifer lopez instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.