Alex Rodriguez

Alex Rodriguez

Son dakika Alex Rodriguez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alex Rodriguez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alex Rodriguez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alex Rodriguez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alex rodriguez gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 alex rodriguez haberi bulunmuştur. Tüm alex rodriguez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü çift düğünlerini erteledi
Dünyaca ünlü çift düğünlerini erteledi Dünyaca ünlü çift Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, corona virüs salgını nedeniyle yaz aylarında İtalya’da yapmayı planladıkları düğünlerini erteleme kararı aldı.
9.05.2020 Magazin
Jennifer Lopez deveye bindi!
Jennifer Lopez deveye bindi! Jennifer Lopez, sevgilisi Alex Rodriguez ve çocuklarıyla Tel Aviv konseri sonrası bir dizi etkinlik yaptı
4.08.2019 Magazin
Müstehcen mesaj skandalı
Müstehcen mesaj skandalı Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez çifti ile ilgili skandalların biri bitiyor diğeri başlıyor.
28.03.2019 Magazin
Jennifer Lopez ile sevgilisi Alex Rodriguez nişanlandı
Jennifer Lopez ile sevgilisi Alex Rodriguez nişanlandı Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, beyzbolcu sevgilisi Alex Rodriguez ile nişanlandı.
11.03.2019 Magazin
Jennifer Lopez ile sevgilisi Alex Rodriguez nişanlandı
Jennifer Lopez ile sevgilisi Alex Rodriguez nişanlandı Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, beyzbolcu sevgilisi Alex Rodriguez ile nişanlandı.
10.03.2019 Magazin
Jennifer Lopez direk dansı yaparken görüntülendi
Jennifer Lopez direk dansı yaparken görüntülendi İlerleyen yaşına rağmen dinç görüntüsünden ödün vermeyen JLo'nun direk dansı yaptığı anlar sosyal medyada paylaşıldı.
19.02.2019 Magazin
Mayweather'ın geliri Messi ve Ronaldo'yu katladı!
Mayweather'ın geliri Messi ve Ronaldo'yu katladı! ABD'li boksör Mayweather'ın geliri, 2018 yılında 1,07 milyar dolara ulaştı. Mayweather 285 milyon, Messi 111 milyon, Ronaldo 108 milyon dolarla 2018'in en çok kazanan ilk üç sporcusu olarak göze çarptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kourtney Kardashian, Kendall Jenner'ın yatak odasına daldı
Kourtney Kardashian, Kendall Jenner'ın yatak odasına daldı Kim Kardashian ve eşi Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerinde milyon dolarlık bir Noel partisi düzenledi
27.12.2018 Magazin
Shakira’dan satılık ultra lüks  rezidans!
Shakira’dan satılık ultra lüks rezidans! Shakira, Miami’deki modern rezidansını 11.648 milyon dolardan satışa çıkardı.
3.11.2018 Magazin
Barfiksçi Jennifer
Barfiksçi Jennifer Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez, İtalya tatiline devam ediyor.
11.08.2018 Magazin
49'luk şarkıcı bikinisiyle gençlere taş çıkarttı...
49'luk şarkıcı bikinisiyle gençlere taş çıkarttı... 49'luk Jennifer Lopez'in, bikinili görüntüsü hayranlarından tam not aldı. Alex Rodriguez'le, lüks bir yatta tatil yapan güzel sıcak görüntüler verdi.
8.08.2018 Magazin
Derin dekolte
Derin dekolte Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Jennifer Lopez, bu kez sevgilisi Alex Rodriguez’in doğum gününü kutlamak için Bahamalar’da tatil yapıyor.
29.07.2018 Magazin
Jennifer Lopez'in mini elbisesiyle paylaşımı sosyal medyayı salladı
Jennifer Lopez'in mini elbisesiyle paylaşımı sosyal medyayı salladı Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Jennifer Lopez'in süper mini elbisesiyle yaptığı paylaşım 1 milyondan fazla beğeni aldı.
12.05.2018 Magazin
Sporda bile şık!
Sporda bile şık! ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, spor öncesi çektiği bir selfie'yi takipçilerinin beğenisine sundu.
8.03.2018 Magazin
Jennifer Lopez'e 700 bin TL'lik yüzük!
Jennifer Lopez'e 700 bin TL'lik yüzük! 48 yaşındaki yıldız Jennifer Lopez ile kendisinden 6 yaş küçük Alex Rodriguez'in aşkı doludizgin devam ediyor.
19.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alex Rodriguez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alex rodriguez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.