Jacinda Ardern

Jacinda Ardern

Son dakika Jacinda Ardern haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jacinda Ardern ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jacinda Ardern haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jacinda Ardern

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jacinda ardern gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 jacinda ardern haberi bulunmuştur. Tüm jacinda ardern haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti Dünyanın en genç başbakanı unvanına sahip Ardern'in istifasını uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla geçti. Görevinin birinci yılında bebek sahibi olan Ardern, özellikle Christchurch'teki terör saldırılarının ardından sergilediği tavırla hafızalara kazındı.
19.01.2023 Dünya
Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı katılacak mı?
Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı katılacak mı? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreni tüm dünya tarafından yakından takip ediyor. Töreni izlemek için geceden kuyruğa giren vatandaşlar geceyi sokaklarda geçirdi. Peki, Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı cenazeye katılacak mı?
19.09.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 26. güne girildi. Çatışma bölgesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna Başsavcılığı, Rusya’nın saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiği belirtti. Kiev'e gerçekleştirilen saldırılarda can kaybının 8’e yükseldiği bildirildi. Ukrayna'nın Odessa kenti güne siren sesleriyle uyandı. Başkent Kiev’de hava savunma sistemleri devreye girdi. Rusya'nın Karadeniz Filosu komutan yardımcısının Ukrayna birlikleri tarafından öldürüldüğü Moskova tarafından doğrulandı. Sumy'den ise son derece korkutucu bir haber geldi.
21.03.2022 Dünya
Yeni Zelanda'dan flaş karar! İki yıl sonra yeniden başlıyor, 1 Mayıs'tan itibaren...
Yeni Zelanda'dan flaş karar! İki yıl sonra yeniden başlıyor, 1 Mayıs'tan itibaren... Yeni Zelanda, koronavirüs pandemisi yüzünden iki yıldır kapalı olan sınırlarını yabancı ziyaretçilere önümüzdeki aydan itibaren açmaya hazırlanıyor.
16.03.2022 Dünya
Aşı karşıtlarından Başbakan'a tepki! Nazi diye bağırıp, arabayı üstüne sürdüler
Aşı karşıtlarından Başbakan'a tepki! Nazi diye bağırıp, arabayı üstüne sürdüler Koronavirüsle mücadele tüm dünyada devam ederken, Omicron varyantı endişeleri giderek artıyor. Uzmanlar sık sık aşı çağrısı yaparken, aşı karşıtlarının her geçen gün farklı tepkiler geliyor. Son olarak Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'i taşıyan bir minibüs, ülke çapında yeni Kovid-19 kısıtlamalarının yürürlüğe girmesinin ardından, aşı karşıtları tarafından kovalandı ve yoldan sürüldü.
26.01.2022 Dünya
Yeni Zelanda Başbakanı Ardern, Kovid kısıtlamaları sebebiyle düğününü iptal etti
Yeni Zelanda Başbakanı Ardern, Kovid kısıtlamaları sebebiyle düğününü iptal etti  Yeni Zelanda’da Omicron vakalarının yükselmesi sebebiyle bugün salgın kısıtlamalarının yürürlüğe gireceğini açıklayan Başbakan Jacinda Ardern, bu yaz yapılacak düğününü iptal ettiğini söyledi.
23.01.2022 Dünya
AVM'de terör saldırısı! Polis vurarak öldürdü
AVM'de terör saldırısı! Polis vurarak öldürdü Yeni Zelanda’nın Auckland kentinde 3’ü ağır 6 kişiyi yaralayan bıçaklı saldırgan polis tarafından vurularak öldürüldü.
3.09.2021 Dünya
Yeni Zelanda'da bir vaka nedeniyle kapanmaya gidildi!
Yeni Zelanda'da bir vaka nedeniyle kapanmaya gidildi! Yeni Zelanda'da uzun bir süreden sonra ilk yerel vaka tespit edildi. Bunun delta varyantı olabileceğini belirten Başbakan Jacinda Ardern, Aucklan'de 7 diğer şehirlerde ise 3 gün sürecek tam kapanma uygulanacağını açıkladı.
17.08.2021 Dünya
2 koronavirüs vakası ile ülke alarma geçti! Dünyada örnekti...
2 koronavirüs vakası ile ülke alarma geçti! Dünyada örnekti... Yeni Zelanda'daki ilk Covid-19 vakasının teyit edilmesinin üzerinden tam 1 yıl geçti ve ülke koronavirüsle mücadelede tüm dünyanın takdirini topladı. Ancak Yeni Zelanda'dan gelen haber ülkede panik yarattı...
7.03.2021 Dünya
Yeni Zelanda, küresel ısınmayla mücadele için "acil iklim durumu" ilan  etti
Yeni Zelanda, küresel ısınmayla mücadele için "acil iklim durumu" ilan etti Ülke basınındaki habere göre, Başbakan Jacinda Ardern'in "iklim acil durumu" ilan etmek için sunduğu ve Küresel iklim krizine bir an önce yanıt verilmesini öngören karar tasarısı Mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.
2.12.2020 Dünya
Yeni Zelanda'daki seçimi Jacinda Ardern liderliğindeki İşçi Partisi kazandı
Yeni Zelanda'daki seçimi Jacinda Ardern liderliğindeki İşçi Partisi kazandı Seçimin galibi, geçen yıl Christchurch kentinde Müslüman cemaati hedef alan terör saldırısındaki duyarlı tavrı ve Kovid-19 salgınına karşı aldığı etkili tedbirlerle ülkesinde ve dünyada takdir toplayan Başbakan Jacinda Ardern oldu.
17.10.2020 Gündem
Yeni Zelanda'da camilere terör saldırısı düzenleyen Tarrant'ın cezası belli oldu
Yeni Zelanda'da camilere terör saldırısı düzenleyen Tarrant'ın cezası belli oldu Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki 2 camiye düzenlediği silahlı saldırıda 51 kişiyi şehit eden, 49 kişiyi de yaralayan terörist Brenton Tarrant, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
27.08.2020 Dünya
Trump saçmaladı dünyaya rezil oldu!
Trump saçmaladı dünyaya rezil oldu! Şimdiye kadar dünya çapındaki corona virüs vakalarının dörtte birinin kayda geçtiği, 170 bini aşkın insanın öldüğü ABD'nin lideri, kurduğu bir cümleyle gündemi değiştirdi. Bir günde dokuz vakanın görüldüğü Yeni Zelanda'yı diline dolayan Trump, baltayı taşa vurdu.
18.08.2020 Dünya
Yasak aşk skandalı patladı! Bakan  görevden alındı
Yasak aşk skandalı patladı! Bakan görevden alındı Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, bakanlık çalışanıyla ilişkisi olduğu ortaya çıkan Göçmen Bakanı Iain Lees Galloway’ı görevden aldı.
22.07.2020 Dünya
Yeni Zelanda’da Sağlık Bakanı istifa etti
Yeni Zelanda’da Sağlık Bakanı istifa etti Yeni Zelanda Sağlık Bakanı David Clark, COVID-19’la ilgili karantina kurallarına uymadığı ve sorumluluğu astlarına fatura ettiği için gelen tepkiler üzerine istifa etti.
2.07.2020 Dünya
Yeni çalışma sistemi geliyor! 4 gün iş, 3 gün izin...
Yeni çalışma sistemi geliyor! 4 gün iş, 3 gün izin... Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'şn açıklamasına göre corona virüs sebebiyle ağır bir darbe alan yerli turizm sektörünü ayağa kaldırmak için resmi tatillerin arttırılması ve haftalık çalışma gününün 4 gün olup tatilin 3 gün olması gibi uygulamalar planlıyor.
21.05.2020 Dünya
Başbakan Ardern, gittiği kafeye sosyal mesafe nedeniyle alınmadı
Başbakan Ardern, gittiği kafeye sosyal mesafe nedeniyle alınmadı Başkent Wellington'daki bir kafeden geri çevrilen Yeni Zelanda lideri, içeri girmek için yarım saat bekledi. Olayı gören bir görgü tanığı, Twitter'dan "Aman tanrım az önce Jacinda Ardern Olive Kafe'ye girmeye çalıştı ama kafe dolu olduğu için içeri almadılar" mesajını paylaştı.
16.05.2020 Dünya
Yeni Zelanda’da Kovid-19’dan ilk can kaybı
Yeni Zelanda’da Kovid-19’dan ilk can kaybı Yeni Zelanda’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ilk can kaybının gerçekleştiği açıklandı.
29.03.2020 Dünya
Yeni Zelanda'da ilk koronavirüs vakası tespit edildi!
Yeni Zelanda'da ilk koronavirüs vakası tespit edildi! Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, İran'dan gelen 60 yaşlarındaki Yeni Zelanda vatandaşı bir kadında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiğini açıkladı.
28.02.2020 Dünya
Whakaari Yanardağı patlaması sonrası kötü haber! Hayat belirtisi yok
Whakaari Yanardağı patlaması sonrası kötü haber! Hayat belirtisi yok Yeni Zelanda’nın kuzeyindeki Whakaari Yanardağı'nın faaliyete geçmesi sonucu 8 kişiye ulaşılmayan Beyaz Ada'da herhangi bir hayat belirtisinin bulunmadığı açıklandı.
10.12.2019 Dünya
Finlandiya Parlemento üyesi Sanna Marin kimdir, kaç yaşında? |Dünyanı en genç başbakanı!
Finlandiya Parlemento üyesi Sanna Marin kimdir, kaç yaşında? |Dünyanı en genç başbakanı! Finlandiya siyasi tarihinin üçüncü kadın başbaşkanı ve Dünyanın da en genç başkanı olan Sanna Marin dünya gündemine oturdu. Sanna Marin’in başkan seçilmesinden sonra, hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Sanna Marin kimdir, kaç yaşında? Sanna Marin hangi ülkenin başbakanı oldu?
9.12.2019 Gündem
Trump'tan Kuzey Kore açıklaması! Yaptırım yok...
Trump'tan Kuzey Kore açıklaması! Yaptırım yok... ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile iyi bir uyum yakaladıklarını ve bu ülkeye yeni yaptırım düşünmediklerini söyledi.
24.09.2019 Dünya
Skandalın detayları ortaya çıktı! Özür dilediler
Skandalın detayları ortaya çıktı! Özür dilediler Yeni Zelanda'da yetkililer, mart ayında Christchurch kentindeki Nur ve Linwood camilerinde 51 kişinin hayatını kaybettiği, 49 kişinin yaralandığı terör saldırısını gerçekleştiren Brenton Tarrant'ın hücresinden 6 sayfalık propaganda içerikli mektup göndermesine izin verilmesinin hata olduğunu açıkladı.
14.08.2019 Dünya
Yeni Zelanda’dan NATO’nun Irak tekfine ret
Yeni Zelanda’dan NATO’nun Irak tekfine ret Yeni Zelanda Hükümeti, Yeni Zelanda’nın Irak’ta “görevini yerine getirdiğini” belirterek NATO’nun Irak askeri kurumlarının inşasında yeni bir misyonun parçası olarak kalınması talebini reddettiği açıklandı.
7.08.2019 Dünya
İmzalar atıldı! Dev ortaklık
İmzalar atıldı! Dev ortaklık Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde 15 Mart'ta iki camiye düzenlenen terör saldırılarının ardından birçok ülke ve şirketle internette terör ve nefrete karşı mücadele etmek için "Christchurch Çağrısı" adlı metni imzaladıklarını bildirdi.
16.05.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jacinda Ardern ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jacinda ardern haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.