İzmir Torbalı

İzmir Torbalı

Son dakika İzmir Torbalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzmir Torbalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzmir Torbalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir Torbalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir torbalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 719 izmir torbalı haberi bulunmuştur. Tüm izmir torbalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti İzmir’in Torbalı ilçesinde, kayınbirader ve eniştenin yarıştığı belediye başkanlığı seçimlerinde kazanan CHP’nin adayı Övünç Demir oldu. Demir’in ablası ile evli olan Özgür Erman Çağlar ise yarışı ikinci sırada tamamladı.
1.04.2024 Gündem
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli Koç Holding, Tat Gıda paylarının Memişoğlu Tarım'a satışına yönelik Pay Alım Satım Sözleşmesi imzaladı. Tat Gıda 80.9 milyon dolara satılmış oldu.
9.01.2024 Ekonomi
Görme engelli öğretmen, minik Fatmanur'un ışığı oldu
Görme engelli öğretmen, minik Fatmanur'un ışığı oldu Doğuştan görme engelli olan 31 yaşındaki Türkçe Öğretmeni Gülay Girgin, Torbalı Hasan Salih Çetinel İlkokulu’nda öğrenim gören ve kendisi gibi doğuştan görme engeli bulunan Fatmanur Eşiyok’a eğitim verip Braille alfabesini öğretiyor.
24.11.2023 Gündem
Milyarlarca liralık şirket satılıyor! Koç Holding karar verecek
Milyarlarca liralık şirket satılıyor! Koç Holding karar verecek 56 yıllık Tat Gıda'nın yeni sahibinin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Koç Holding, satın alma tekliflerini değerlendirme aşamasına geçti. Çeşitli uluslararası kuruluşlar, Dardanel ve Yayla Agro satın alma için bağlayıcı teklifte bulundu.
8.11.2023 Finans
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Koç Holding açıkladı! Tat Gıda'nın satışında ikinci faza geçildi
Koç Holding açıkladı! Tat Gıda'nın satışında ikinci faza geçildi Koç Holding'in 56 yıllık şirketi Tat Gıda satılıyor. Holding daha önce yaptığı açıklamada şirketin satışına ilişkin görevlendirmeler yapıldığını açıklamıştı. Bugün yapılan KAP açıklamasında şirketin satış aşamasının ikinci faza geçtiği duyuruldu.
28.07.2023 Ekonomi
Urfa efsanesi isota İzmir'den rakip çıktı: Aslanlar biberi
Urfa efsanesi isota İzmir'den rakip çıktı: Aslanlar biberi İzmir Torbalı'nın bereketli topraklarında yetişen Aslanlar biberinde hasar dönemi başladı. Geçen yıl coğrafi işaret belgesi alan Aslanlar biberinin Urfa'nın isotundan daha acı olduğunu söyleyen Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, “Aslanlar biberinin acı olma özelliğiyle Urfa'nın isotuyla yarışıyor. Bu konuda da Urfalı kardeşlerimize, hemşehrilerimize meydan okuyoruz. Buyurun gelin. Aslanlar biberi mi acı, Urfa'nın biberi mi acı?” dedi.
6.07.2023 Yaşam
Otogarlarda seçim yoğunluğu, ek seferler açıldı! 'Gidiş-dönüş bileti alan çok fazla'
Otogarlarda seçim yoğunluğu, ek seferler açıldı! 'Gidiş-dönüş bileti alan çok fazla' 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için otogarlarda hareketlilik başladı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle firma sahipleri ek sefer koyduklarını belirtti.
13.05.2023 Gündem
10 bin iş yeri için kura çekimlerinin ilk etabı 15 Mart’ta, 12 il ve ilçede, 3 bin 106 hak sahibi için yapılacak
10 bin iş yeri için kura çekimlerinin ilk etabı 15 Mart’ta, 12 il ve ilçede, 3 bin 106 hak sahibi için yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. Bakan Kurum, resmî sosyal medya hesabından, “İlk İş Yerim” için kura çekimlerine başlandığını duyurarak, “250 alt sektörü harekete geçiren ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projemizle istihdamı destekliyor, vatandaşımızı iş sahibi de yapıyoruz. Konut ve arsa kuralarımız devam ederken sıra iş yerlerine geldi. 12 ilde, 3 bin 106 iş yeri için 15 Mart’ta kuraları çekmeye başlıyoruz.” ifadelerini kullandı. Bu arada altyapısı tamamlanmış, imar planı hazırlanmış 1 milyon “İlk Evim Arsa” kuraları da 13-17 Mart tarihleri arasında, 23 ilde, 21 bin 120 hak sahibi için çekilecek.
12.03.2023 Ekonomi
Apartmanda falçata ve sopalı kavgada, misafirliğe gelenler yaralandı
Apartmanda falçata ve sopalı kavgada, misafirliğe gelenler yaralandı İzmir Torbalı'da bir apartmanda komşular arasında çıkan falçata ve sopalı kavgada, misafirliğe gelen bir kadının yüzü kanlar içerisinde kaldı. 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı kavga anı cep telefonu kameralarına yansıdı.
22.01.2023 Yaşam
Bakan Koca'dan İzmir'de aile hekimine sopalı saldırı sonrası açıklama
Bakan Koca'dan İzmir'de aile hekimine sopalı saldırı sonrası açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'in Torbalı ilçesinde mesai çıkışı sonrası üç kişinin sopalı saldırısına uğrayan Aile Hekimi Dr. Ekin Hürel Günay ile ilgili "Şüpheliler, Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması neticesinde, tutuklama istemiyle sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır" açıklamasında bulundu.
8.10.2022 Gündem
Sun Tekstil ne zaman işlem görecek, Sun Tekstil halka arz sonuçları açıklandı mı?
Sun Tekstil ne zaman işlem görecek, Sun Tekstil halka arz sonuçları açıklandı mı? Sun Tekstil süreci için araştırmalar devam ediyor. Halka arzı işlemleri sonlanırken sonuçların açıklanıp açıklanmadığı, ne zaman açıklanacağı araştırılıyor. Peki, Sun Tekstil ne zaman işlem görecek? Sun Tekstil başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sun Tekstil hakkında merak edilenler…
17.05.2022 Ekonomi
Sun Tekstil halka arz ne zaman işlem görecek? Sun Tekstil halka arz sonuçları ne zaman açıklanır?
Sun Tekstil halka arz ne zaman işlem görecek? Sun Tekstil halka arz sonuçları ne zaman açıklanır? 2022 yılı halka arz takvimininde yer alan Sun Tekstil’in halka arz süreci bugün tamamlandı. Hisseler için talep toplama işlemleri 11-12-13 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi. Yatırımcının gözü Sun Tekstil halka arz sonuçlarına çevrildi. Peki, Sun Tekstil halka arz ne zaman işlem görecek? Sun Tekstil halka arz sonuçları ne zaman açıklanır? İşte Sun Tekstil halka arz işlem tarihi…
13.05.2022 Ekonomi
Yeni halka arz! Sun Tekstil halka arz ediliyor! Sun Tekstil halka arz ne zaman? Sun Tekstil halka arz hisse fiyatı ne?
Yeni halka arz! Sun Tekstil halka arz ediliyor! Sun Tekstil halka arz ne zaman? Sun Tekstil halka arz hisse fiyatı ne? Yeni halka arzlar gelmeye devam ediyor. 2022 yılı halka arz takvimininde yer alacak Sun Tekstil’ın başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Sun Tekstil’in hisselerinin %17,26’sı halka arz edilecek. Sun Tekstil halka arzında hisseler için talep toplama işlemlerinin yapılacağı tarih de belli oldu. Peki, Sun Tekstil halka arz ne zaman? Sun Tekstil halka arz hisse fiyatı ne? Sun Tekstil halka arz eşit mi, oransal mı? Sun Tekstil halka arz hisse ne zaman işlem görecek? İşte Sun Tekstil halka arz talep toplama tarihleri ve halka arz künyesi!
4.05.2022 Ekonomi
Cengiz Ünder'den maç öncesi Galatasaray itirafı: Beni davet ettiler ama...
Cengiz Ünder'den maç öncesi Galatasaray itirafı: Beni davet ettiler ama... Galatasaray-Marsilya maçı öncesi milli yıldız Cengiz Ünder'den çarpıcı Galatasaray itirafı geldi. Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L’Equipe, Galatasaray ile Marsilya arasında bu akşam oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde Altınordu ve Cengiz Ünder ile ilgili iki sayfalık analiz bir haber yayınladı.
25.11.2021 Fransa
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor…
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor… TOKİ konut satışlarına ve kuralarına devam ediliyor. 6 ilde süren konut satışında taksitler 425 TL’den başlıyor.
30.09.2021 Gündem
Koronavirüse yakalanan polis memuru yaşamını yitirdi
Koronavirüse yakalanan polis memuru yaşamını yitirdi İzmir Torbalı ilçesinde görevli polis memuru Elvan Özdemir (49), yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
8.01.2021 Gündem
TOKİ satılık daireler! TOKİ 31 ilde 133 konutu satışa çıkardı!
TOKİ satılık daireler! TOKİ 31 ilde 133 konutu satışa çıkardı! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yeri açık artırma ile satılacak. Müzayede, 17 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ açık artırma satış nasıl yapılır? TOKİ satılık konut ve işyerleri
2.12.2020 Ekonomi
Senarist Emrah Serbes’in olay yaratan icra talebi hakkında açıklama: Haberi yoktu, ben yaptım…
Senarist Emrah Serbes’in olay yaratan icra talebi hakkında açıklama: Haberi yoktu, ben yaptım… Gelen son dakika haberine göre; Senarist Emrah Serbes’in avukatı, üç kişinin yaşamını yitirdiği kazada ailenin hayatta kalan tek üyesine karşı 83 bin liralık icra takibi başlattı. Takibin gerekçesini, anne-babası ile kardeşini kazada kaybeden Ahmet Mert Özçelik’in açtığı tazminat davasında kendisine çıkan vekalet ücreti oluşturdu. Serbes’in avukatı yaptığı açıklamada “Müvekkilimin bu takipten haberi yoktu. Takibi ben yaptım” dedi.
13.11.2020 Yaşam
Bakan Pakdemirli: Bugün 12 ilde 19 orman yangını çıktı
Bakan Pakdemirli: Bugün 12 ilde 19 orman yangını çıktı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün 12 ilde meydana gelen 19 orman yangınından 15'nin kontrol altına alındığını, 3'ünün söndürüldüğünü, Çanakkale Yenicede'ki yangının kontrol altına alma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
30.07.2020 Gündem
PSA Grubu  yedek parça için Torbalı'yı seçti
PSA Grubu yedek parça için Torbalı'yı seçti Groupe PSA Türkiye, Torbalı’daki tesisini tüm markaları için yedek parça dağıtım deposu olarak işletmeye başladı
6.05.2020 Otomobil
Emrah Serbes açık cezaevine geçti
Emrah Serbes açık cezaevine geçti Trafik kazasıyla 3 kişinin ölümüne neden olup 13 yıl 4 ay hapse mahkûm edilen ve İzmir Menemen T tipi Cezaevi’ne konulan yazar-senarist Emrah Serbes, açık cezaevine geçirildi. Serbes, İzmir’deki açık cezaevinde kaldıktan sonra bir süre önce Silivri Açık Cezaevi’ne nakledildi.
16.02.2020 Gündem
61 Belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak! (Belediye personel alımı başvuru şartları ve tarihleri)
61 Belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak! (Belediye personel alımı başvuru şartları ve tarihleri) 61 belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan ilanda KPSS şartsız, en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinde 760 personel alınacağı belirtildi.
18.01.2020 Personel Alımı
Torbalı'da dehşet saçmıştı! Cezaevinde intihar etti
Torbalı'da dehşet saçmıştı! Cezaevinde intihar etti İzmir Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Park ve bir doktorun eşini silahla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Enver Yıldız, cezaevinde intihar etti.
11.01.2020 Gündem
Çifte cinayette flaş gelişme! İntihar girişiminde bulundu
Çifte cinayette flaş gelişme! İntihar girişiminde bulundu İzmir'in Torbalı ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Fuat Park (53) ile doktor Harun Gülcemal'in eşi Hatice Gülcemal'i tabancayla vurarak öldüren ve paralarını gasp eden, polisle girdiği çatışmada da bir polisi başından vurarak ağır yaralayan Enver Yıldız (30) gözaltında intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
6.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Torbalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir torbalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.