Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayacak takımlara verilecek kupaların tanıtımını İzmir’de gerçekleştirdi.
21.05.2023 Şampiy10
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN Türk canlı yayınına önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu "Gençlerin ilgilendikleri alanlara dair ne gerekiyorsa onlara sunmuş bir hükümetiz" diyerek "Gençler, AK Parti listelerinin hep önündedir. İzmir'de benimle birlikte Türkiye'nin en genç vekil adayı bizimle birlikte" dedi. 'İzmir belki muhalefetin gerisinde olduğumuz bir yer ama biz İzmir'de muhalefetin gerçekleştirdiği hizmetin çok ilerisinde bir partiyiz' diyen Bakan Kasapoğlu "Muhalefet burayı çantada keklik olarak liste yapmış, bunu sahadan gelen tepkilerde de görüyoruz" dedi. Bakan Kasapoğlu ayrıca İzmir'de bir kentsel döşüm kampanyası olacağını açıkladı.
8.05.2023 Gündem
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla, İzmir'in Urla ilçesindeki Bilişim Vadisi İzmir Kampüsü'nde yapılan törende, İzmir-İstanbul-Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı. Bakan Varank, konuşmasında, "Sene sonuna kadar buraya başvuracak ön kuluçka ve kuluçka firmalarından hiç ücret almayacağız" dedi.
2.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak İzmir'deki yaklaşık 140 yıllık tarihe sahip Alsancak Tekel Fabrikası, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, aslına uygun restorasyon, renovasyon ve yeniden inşa çalışmalarının ardından İzmir Kültür Sanat Fabrikası olarak açıldı. Yaklaşık 1 yılda yapımı tamamlanan yapının açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Burası, güzel İzmir'e ayrı bir değer katmış olacak" dedi. Fabrikayı 'liderlik vizyonu eseri' olarak niteleyen Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da "Bu fabrika gençler açısından eşsiz bir imkan" diye konuştu.
29.04.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Gölge etmesinler yeter
Bakan Kasapoğlu: Gölge etmesinler yeter Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, son 21 yılda sporda ‘devrim’ niteliğinde gelişme kaydettiklerini vurguladı. Sporda, son yıllarda artan başarı grafiğinin hız kesmeden sürdüğüne işaret eden Bakan Kasapoğlu, ‘’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
25.04.2023 Futbol
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık'
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
25.04.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bugün sözümüzü tutuyoruz teslim ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de deprem konutları teslim töreninde konuştu... Erdoğan,"Kira bedelinden bile düşük ödemelerle vatandaşlarımız yeni, konforlu, güvenli evlerine kavuşacak. Sizlere buradan bir müjde de vermek istiyorum. Alsancak'taki yeni stadımızı da inşallah bugün açıyoruz. Adını Alsancak Mustafa Denizli Stadı olarak belirledik. Bu tesisin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
26.11.2021 Siyaset
İzmir'in çılgın projesi hazır
İzmir'in çılgın projesi hazır Güçlü Ekonomi, Güçlü İzmir, Güçlü Türkiye Zirvesi Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile Torbalı'da gerçekleştirildi. İzmir'e 3 yeni stadyumun temelini Başbakan Binali Yıldırım attı. "Kurtuluş gününde İzmir'de 3 stat birden... 400 milyon lira helali hoş olsun" diyen Yıldırım, sıradaki projelere de değindi. Başbakan müjdeyi verdi: 'İzmir'in çılgın projesi hazır'
9.09.2017 Siyaset
İşçi Filmleri Festivali başlıyor
İşçi Filmleri Festivali başlıyor Bu yıl 9'uncu kez düzenlenen Uluslararası İşçi Filmleri Festivali 1 Mayıs'ta başlıyor.
21.04.2014 Kültür Sanat
Bu hafta Cemal Süreya'nın!
Bu hafta Cemal Süreya'nın! Cemal Süreya, aramızdan ayrılmasının 24. yılında çeşitli etkinliklerle anılıyor.
6.01.2014 Kültür Sanat
Eylemler dalga dalga yayılıyor!
Eylemler dalga dalga yayılıyor! Taksim Gezi Parkı'nda yaşananlara tüm Türkiye'den destek geliyor
29.09.2021 Gündem
TOKİ, İzmir'de Geri Adım Atmıyor
TOKİ, İzmir'de Geri Adım Atmıyor Alsancak Stadı arazisinin 4/5 hissesini, yıkıldıktan sonra AVM yapılmak üzere TOKİ'ye devretmesine İzmirlilerin tepki göstermesine karşın, TOKİ geri adım atmadı.
21.06.2012 Arşiv
'Vicdan azabı çekiyorum'
'Vicdan azabı çekiyorum' İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi davasında bürokratların tutuklu olması için bir neden olmadığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
'Lunaparka gitmek isterim!'
'Lunaparka gitmek isterim!' "Salıncakta beni sallamasını istiyorum. Davutoğlu babamla bu şekilde zaman geçirmek istiyorum"
29.09.2021 Gündem
Açılışı birlikte yaptılar
Açılışı birlikte yaptılar Erdoğan ile Kılıçdaroğlu Şeb-i Aruz töreninden sonra dün İzmir’de bir araya geldi..
29.09.2021 Gündem
Öğrencilerden tabutlu protesto
Öğrencilerden tabutlu protesto İZMİR'de, kendilerine, ‘Liseli Gençlik Umudu’ adını veren bir grup öğrenci, sonunun ölümlerle bittiğine inandıkları eğitim sistemini ve sınav maratonunu protesto edip, ÖSYM Hizmet Binası'nın önüne tabut bıraktı...
29.09.2021 Gündem