İzleyici

İzleyici

Son dakika izleyici haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izleyici ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izleyici haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzleyici

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izleyici gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.594 izleyici haberi bulunmuştur. Tüm izleyici haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
İnci Taneleri'ne olay transfer! Azem'in kızı Nehir'i oynayacak isim belli oldu
İnci Taneleri'ne olay transfer! Azem'in kızı Nehir'i oynayacak isim belli oldu Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'i kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.
25.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024 Magazin
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi! Duygu Nebioğlu'na sosyal medyadan gelen ihbar mesajı ise kafaları karıştırdı.
21.04.2024 Gündem
İnci Taneleri’nde büyük yüzleşme! Azem, Dilber ve Piraye üçgeninde neler yaşanacak?
İnci Taneleri’nde büyük yüzleşme! Azem, Dilber ve Piraye üçgeninde neler yaşanacak? Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar ise gündem oldu.
18.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu'
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu' Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” izleyici ile buluştu. Dizinin ekrana gelen 7. bölümü izleyenleri ekrana kilitledi.
18.04.2024 Magazin
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
 14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
17.04.2024 Vitrin
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
Üç Kız Kardeş bu akşam var m? Üç Kız Kardeş dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı?
Üç Kız Kardeş bu akşam var m? Üç Kız Kardeş dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı? Üç Kız Kardeş bugün yok mu, neden yayınlanmıyor? Sorusu TV’lerini açan izleyiciler tarafından sorulmaya başlandı. İşte Cumartesi günü Kanal D yayın akışı ve program listesi…
13.04.2024 Magazin
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024 Vatan TV
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam Bergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takıntıları olduğunu söyleyen Korel, Halit Ergenç’le nasıl tanıştıklarını da anlattı.
11.04.2024 Magazin
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı? 7 Nisan Milyoner yeni bölüm yayınlanacak mı?
Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı? 7 Nisan Milyoner yeni bölüm yayınlanacak mı? Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster Pazar akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Ancak 7 Nisan ATV yayın akışında yer almayan yarışmanın yeni bölümü için izleyici de araştırmaları sürdürüyor. Peki bu akşam Milyoner yeni bölüm var mı?
7.04.2024 Gündem
Survivor'da sürpriz dokunulmazlık: Eleme adayı herkesi şaşırttı!
Survivor'da sürpriz dokunulmazlık: Eleme adayı herkesi şaşırttı! Survivor 2024 All Star sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Yayınlandığı her bölüm sonrasında izleyici tarafından araştırılan Survivor'da kim kazandı? Survivor Poyraz'ın vedası sonrası gözler bu hafta adada dokunulmazlık yarışını hangi takımın kazanacağına ve eleme potasına ilk hangi yarışmacının gittiğine çevrildi. Survivor 2024 All Star sezonunda bu akşam dokunulmazlık ve ödül oyununu hangi takım kazandı? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte 6 Nisan 2024 Cumartesi günkü Survivor bölümünde yaşananlar...
7.04.2024 Magazin
Neler Oluyor Hayatta neden yok? Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? (1 Nisan 2024)
Neler Oluyor Hayatta neden yok? Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? (1 Nisan 2024) Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Naml'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta'nın sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı yapıyor. 1 Nisan 2024 Pazartesi günü Kanal D ekranını açan izleyici programın olmadığını görünce araştırmalara başladı. Güncel olayların ele alındığı Hakan Ural'ın programı Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? İşte detaylar...
1.04.2024 Gündem
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta gündem oldu: Bu dünyada babasını kaybetmiş bir çocuktan daha güçlü hiç kimse olamaz
Taş Kağıt Makas'ta gündem oldu: Bu dünyada babasını kaybetmiş bir çocuktan daha güçlü hiç kimse olamaz “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” Alzheimer hastası babasını cezaevinden kurtarmaya çalışan Umut’un (Ekin Koç) hikayesini izleyici ile buluştururken; babaların çocuklarıyla kurdukları ilişkiler ile de konuşuluyor. “Bu dünyada hiç kimse babası ölmüş bir çocuk kadar kuvvetli olamaz” cümlesi ile gündem olan dizi babanın çocuğunun hayatındaki rolünü bir kez daha gözler önüne serdi.
26.03.2024 Magazin
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla Psikolog Ecem Özcan Tatlıdil, “Yapılan araştırmalarda narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya platformlarına karşı daha faza bir bağımlılık eğilimi görülmüştür. Çünkü narsist kişiler, hayatlarına ilişkin her ayrıntıyı dünya üzerindeki her şeyden daha önemli bulduklarından, bu platformlarda kendileriyle ilgili her anı paylaşmaktadırlar” dedi.
18.03.2024 Sağlık
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Zirvenin adı: İnci Taneleri! Azem ve Cihan’ın yıllar sonra sarılması yürekleri dağladı
Zirvenin adı: İnci Taneleri! Azem ve Cihan’ın yıllar sonra sarılması yürekleri dağladı Kanal D’nin, Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizisi İnci Taneleri bu hafta sekizinci bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada da çok konuşulan diziye, Azem'in oğlu Cihan ile yaptığı duygu dolu konuşma damga vurdu.
15.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil olacak.
11.03.2024 Magazin
Kuranı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 2024 saat kaçta, jürileri değişti mi?
Kuranı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 2024 saat kaçta, jürileri değişti mi? RT 1 ekranlarında yayınlanan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 2024 yılında da izleyici karşısına çıkıyor. Bu yıl da izleyicilere Kur-an ziyafeti yaşatacak. Peki, Kuranı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması 2024 saat kaçta, hangi kanalda, jüri üyeleri kimler?
10.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzleyici ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izleyici haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.