İvana Sert Bikini

İvana Sert Bikini

Son dakika İvana Sert bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İvana Sert bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İvana Sert bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İvana Sert Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ivana sert bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 ivana sert bikini haberi bulunmuştur. Tüm ivana sert bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi...
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi... İvana Sert, defile için gittiği Yunan adası Mikonos'ta denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.
26.07.2017 Magazin
İvana Sert'ten 'silikon' açıklaması!
İvana Sert'ten 'silikon' açıklaması! İvana Sert, basında çıkan 'Silikonları mikrop kaptı' şeklindeki haberlere ilişkin açıklama yaptı.
9.07.2017 Magazin
İvana Sert'in silikonları dert oldu!
İvana Sert'in silikonları dert oldu! Silikonlarını yenileten İvana Sert, doktorun tavsiyesine uymayınca dikişler denizden iltihap kaptı ve iltihap oldu. Ünlü modacının, enfeksiyon tedavisi gördüğü iddia edildi.
9.07.2017 Magazin
Telefonu karıştırılan İvana Sert çılgına döndü!
Telefonu karıştırılan İvana Sert çılgına döndü! İvana Sert sevgilisi Can Çelebi ile Fransa'ya tatile gitti. İvana denize girerken sevgilisi cep telefonunu karıştırıp mesajlarına bakınca kıyamet koptu.
7.01.2018 Magazin
'İvana Sert' tarih oluyor! Mahkemeye verdi...
'İvana Sert' tarih oluyor! Mahkemeye verdi... Yurdal Sert, 'Benim iş hayatımı zedeliyor' diyerek soyadını kullanmaması için eski eşi İvana Sert'e dava açtı. Peki İvana Sert hangi açıklamalarda bulundu?
19.03.2017 Magazin
Bikini aşkına
Bikini aşkına Sunucu ve moda tasarımcısı Ivana Sert (36), yeni bikinisiyle verdiği pozu Instagram’dan takipçileriyle paylaştı...
8.08.2016 Magazin
Bikinili görüntü vermekten korkmam!
Bikinili görüntü vermekten korkmam! Eda Taşpınar'a rakip oldu
29.05.2013 Magazin
Bu yazın gözdesi neon renkler ve leopar desenler
Bu yazın gözdesi neon renkler ve leopar desenler Onlar giyim tarzları, şıklıkları ve güzellikleriyle herkesin örnek aldığı 3 başarılı kadın...
19.04.2013 Arşiv
Mayokini ona çok yakışıyor
Mayokini ona çok yakışıyor Ivana Sert, şu sıralar tatilini sürdürdüğü Bodrum’da adeta şov yapıyor
9.07.2009 Arşiv
İkoncan mı, kötü örnek mi?
İkoncan mı, kötü örnek mi? Aynı yaşlarda, aynı şekilde alımlı bir fiziğe sahip, sıra dışı giyinen üç kadın...
5.06.2009 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

İvana Sert Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ivana sert bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.