Ivana Sert İnstagram

Ivana Sert İnstagram

Son dakika Ivana Sert instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ivana Sert instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ivana Sert instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ivana Sert İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıvana sert instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 ıvana sert instagram haberi bulunmuştur. Tüm ıvana sert instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ivana Sert nasıl formda kaldığını açıkladı!
Ivana Sert nasıl formda kaldığını açıkladı! İzmirli turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Aralık 2021'de Maldivler'de hayatını birleştiren 43 yaşındaki modacı Ivana Sert, Instagram' da takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.
23.05.2023 Magazin
Spor pozunu paylaştı,yer yerinden oynadı!
Spor pozunu paylaştı,yer yerinden oynadı! Modacı İvana Sert, spor yaparken çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
25.08.2020 Magazin
Ivana Sert, bikinili fotoğrafıyla genç kızlara taş çıkarttı
Ivana Sert, bikinili fotoğrafıyla genç kızlara taş çıkarttı Ivana Sert, Instagram hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafıyla kusursuz fiziğini sergiledi. 40 yaşındaki Sert'in iddialı paylaşımı gençlere taş çıkarttı.
12.07.2019 Magazin
Ivana Sert mutluluğunu takipçileriyle paylaştı
Ivana Sert mutluluğunu takipçileriyle paylaştı Modacı Ivana Sert, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma sevgilisi Tarhan Telli'yi de etiketleyerek, "Nasıl mutlu olmak istiyorsanız öyle yaşayın" dedi.
1.02.2019 Magazin
Bikinili 'günaydın' pozu rekor beğeni aldı
Bikinili 'günaydın' pozu rekor beğeni aldı Tatilini tüm hızıyla sürdüren Ivana Sert, bikinili pozuyla takipçilerini heyecanlandırdı.
8.08.2018 Magazin
İşte İvana Sert'in yeni işi!
İşte İvana Sert'in yeni işi! Moda tasarımcısı İvana Sert bir marka ile birlikte hazırladığı mücevher koleksiyonunu Kasım ayında tanıtacak.
25.10.2017 Magazin
Annesi yalnız bırakmıyor!
Annesi yalnız bırakmıyor! İvana Sert'in başrolü Peker Açıkalın'la paylaştığı 'Karımı Gördünüz mü?' filminin çekimleri Antalya'da başladı.
19.10.2017 Magazin
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi...
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi... İvana Sert, defile için gittiği Yunan adası Mikonos'ta denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.
26.07.2017 Magazin
İvana Sert'ten 'silikon' açıklaması!
İvana Sert'ten 'silikon' açıklaması! İvana Sert, basında çıkan 'Silikonları mikrop kaptı' şeklindeki haberlere ilişkin açıklama yaptı.
9.07.2017 Magazin
İvana Sert'in silikonları dert oldu!
İvana Sert'in silikonları dert oldu! Silikonlarını yenileten İvana Sert, doktorun tavsiyesine uymayınca dikişler denizden iltihap kaptı ve iltihap oldu. Ünlü modacının, enfeksiyon tedavisi gördüğü iddia edildi.
9.07.2017 Magazin
Telefonu karıştırılan İvana Sert çılgına döndü!
Telefonu karıştırılan İvana Sert çılgına döndü! İvana Sert sevgilisi Can Çelebi ile Fransa'ya tatile gitti. İvana denize girerken sevgilisi cep telefonunu karıştırıp mesajlarına bakınca kıyamet koptu.
7.01.2018 Magazin
Ivana Sert için bir gecede 15 bin TL harcadı!
Ivana Sert için bir gecede 15 bin TL harcadı! İvana Sert için aşkı Can Çelebi kesenin ağzını açtı. İkoncan ile sevgilisi, Cannes’da geceliği 15 bin TL’lik lüks otelde kalıyor...
27.06.2017 Magazin
Ivana Sert, süper mini elbisesiyle yürek hoplattı
Ivana Sert, süper mini elbisesiyle yürek hoplattı Modacı İvana Sert, Instagram'dan fotoğraf paylaştı. Üzerine giydiği süper mini elbisesi ve fileli çoraplarıyla dikkat çeken Sert, Instagram'ı kasıp kavurdu.
24.02.2017 Magazin
Mahmut Tuncer'den o fotoğrafa yorum! "Sünnet çocuklarına benzemişim."
Mahmut Tuncer'den o fotoğrafa yorum! "Sünnet çocuklarına benzemişim." Ivana Sert geçtiğimiz gün türkücü Mahmut Tuncer ile çektiği bir selfieyi Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu fotoğrafa uygulanan photoshop nedeniyle oldukça genç görünen Mahmut Tuncer, sosyal medyanın diline düştü. Ünlü türkücü İvana Sert’in uyguladığı filtre hakkında konuştu.
14.01.2022 Magazin
İvana Sert-Sezer Dermenci nikahından yeni kareler geldi!
İvana Sert-Sezer Dermenci nikahından yeni kareler geldi! İvana Sert, iki gün önce iş insanı Sezer Dermenci ile Maldivler'de dünyaevine girdi. 42 yaşındaki modacı, nikahtan yeni fotoğrafları 2.2. milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştı.
20.12.2021 Magazin
Ivana Sert soluğu orada aldı! Yorum yağdı...
Ivana Sert soluğu orada aldı! Yorum yağdı... Ivana Sert, hafta sonu sokağa çıkma yasağından sonra soluğu İzmir’de aldı.
26.12.2020 Magazin
Ceylan kötü haberi duyurdu!
Ceylan kötü haberi duyurdu! Şarkıcı Ceylan "Yeğenim Nazlıcan Arkan yoğun bakımda. Lütfen dua edin" dedi.
22.11.2019 Magazin
'Ben memnunum, sevgilim daha da memnun'
'Ben memnunum, sevgilim daha da memnun' Modacı İvana Sert, karın kaslarını gösteren bir fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Takipçilerinden "Bu kadar kas bir kadına yakışmıyor" şeklinde eleştiriler aldı.
20.06.2019 Magazin
Yeni yılın ilk aşk bombası!
Yeni yılın ilk aşk bombası! Görüntüler ortaya çıktı. İvana Sert ve Tarhan Telli aşk yaşıyor.
2.01.2019 Magazin
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması...
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması... Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemden araştırılmaya başlandı. Katıldığı bir canlı yayında şehitlerle ilgili yaptığı açıklamalarla büyük tepki toplayan Nur Yerlitaş gündeme bomba gibi düştü. İşte Nur Yerlitaş ile ilgili merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
‘Blogger’ anneye çocuk istismarı suçlaması!
‘Blogger’ anneye çocuk istismarı suçlaması! Sosyal medyada sürekli iki çocuğunun fotoğraflarını paylaşan Nihan Kayalıoğlu’nun eşi, “Çocuklarımı reklam malzemesi yapıp para kazanıyor, istismara davetiye çıkarıyor” diyerek dava açtı. Mahkeme babayı haklı buldu
29.09.2021 Gündem
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü Instagram'da 1 milyon takipçisi olan Özge Ulusoy'a sosyal medyada paylaştıkları ürün başına yüksek ücretler kazanan bazı ünlüler çok kızgın. İşte aralarında Ebru Şallı ve Ivana Sert gibi isimler bulunan ünlülerin Özge Ulusoy'a tepkilerinin nedeni...
22.05.2017 Magazin
Olay kadın Bahar Candan'dan Murat Boz paylaşımı!
Olay kadın Bahar Candan'dan Murat Boz paylaşımı! İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan gündemden düşmüyor. Murat Boz ve Eser Yenenler'le basıldıktan sonra magazin gündeminde zirveye oturan Bahar Candan, yine rahat durmadı. İşte Bahar Candan'ın şoke eden paylaşımı...
9.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ivana Sert İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıvana sert instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.