İvana Sert Aşk

İvana Sert Aşk

Son dakika İvana Sert aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İvana Sert aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İvana Sert aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İvana Sert Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ivana sert aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 ivana sert aşk haberi bulunmuştur. Tüm ivana sert aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi...
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi... İvana Sert, defile için gittiği Yunan adası Mikonos'ta denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.
26.07.2017 Magazin
Ivana Sert için bir gecede 15 bin TL harcadı!
Ivana Sert için bir gecede 15 bin TL harcadı! İvana Sert için aşkı Can Çelebi kesenin ağzını açtı. İkoncan ile sevgilisi, Cannes’da geceliği 15 bin TL’lik lüks otelde kalıyor...
27.06.2017 Magazin
'İvana Sert' tarih oluyor! Mahkemeye verdi...
'İvana Sert' tarih oluyor! Mahkemeye verdi... Yurdal Sert, 'Benim iş hayatımı zedeliyor' diyerek soyadını kullanmaması için eski eşi İvana Sert'e dava açtı. Peki İvana Sert hangi açıklamalarda bulundu?
19.03.2017 Magazin
Ivana Sert'in nafakasını duyan inanamıyor! Boşandığı eşinden alacağı para...
Ivana Sert'in nafakasını duyan inanamıyor! Boşandığı eşinden alacağı para... Ivana Sert, bir süredir aşk yaşadığı Sezer Dermenciile geçtiğimiz aralık ayında hayatını birleştirmişti. Mutlu bir evlilik yaşayan Ivana Sert’e eski eşi Yurdagül Sert, servet değerinde bir nafaka ödeyecek.
19.06.2022 Magazin
İvana Sert ve Sezer Dermenci evlendi
İvana Sert ve Sezer Dermenci evlendi İvana Sert ve uzun zamandır aşk yaşadığı Sezer Dermenci, Maldivler’de evlendi.
18.12.2021 Magazin
Ivana Sert koronavirüse yakalandı!
Ivana Sert koronavirüse yakalandı! Ünlü modacı Ivana Sert, solunum yolları rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastanede koronavirüs testinin pozitif çıkması ile karantinaya alındı.
9.11.2021 Magazin
Sezer Dermenci aşka geldi!
Sezer Dermenci aşka geldi! Modacı İvana Sert ile butik otel sahibi Sezer Dermenci, 2020 yazından beri aşk yaşıyor. İkilinin, bu yıl bitmeden nikah masasına oturması bekleniyor. Sezer Dermenci'den açıklama geldi.
27.10.2021 Magazin
Ivana Sert: Aşkımız mevsimlik değil, devam ediyor
Ivana Sert: Aşkımız mevsimlik değil, devam ediyor Ivana Sert, bir süredir Sezer Dermenci ile aşk yaşıyor. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen çift, ilişkileri hakkında konuştu.
14.11.2020 Magazin
Ivana Sert yeni aşkıyla mavi turda! 70 bin liraya...
Ivana Sert yeni aşkıyla mavi turda! 70 bin liraya... Son olarak Erhan Telli ile aşk yaşayan Ivana Sert, yeni sevgilisi Sezer Dermenci'yle mavi tura çıktı.
30.07.2020 Magazin
Aşk bir yıl sürdü! İvana Sert...
Aşk bir yıl sürdü! İvana Sert... İvana Sert, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli’yle ilişkisini bitirdi.
11.12.2019 Magazin
İvana Sert ve Tarhan Telli adada aşk tazeliyor
İvana Sert ve Tarhan Telli adada aşk tazeliyor İvana Sert ile 6 aydır aşk yaşadığı motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli, Bozcaada’da görüntülendi.
1.08.2019 Magazin
"Ivana sayesinde romantik oldum"
"Ivana sayesinde romantik oldum" Ivana Sert, Aralık 2018’de rallici Can Çelebi’den ayrılmış, ocakta motosiklet tasarımcısı Tarhan Telli ile aşk yaşamaya başlamıştı.
30.07.2019 Magazin
'Ben memnunum, sevgilim daha da memnun'
'Ben memnunum, sevgilim daha da memnun' Modacı İvana Sert, karın kaslarını gösteren bir fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Takipçilerinden "Bu kadar kas bir kadına yakışmıyor" şeklinde eleştiriler aldı.
20.06.2019 Magazin
Flaş itiraf! Ünlü ismin sevgilisiyle...
Flaş itiraf! Ünlü ismin sevgilisiyle... Uzun zamandır ortalarda görünmeyen oyuncu Berrak Tüzünataç, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.
30.05.2019 Magazin
Ivana Sert: Kendime 100 üzerinden 100 verdim
Ivana Sert: Kendime 100 üzerinden 100 verdim Modacı Ivana Sert, ‘İmalat Hatası’ isimli bir single çıkardı. Tüm hafta eleştirilerin odağındaydı. Şarkı fikri nasıl doğdu, eleştiriler hakkında ne düşünüyor, dur durak bilmeyen enerjisini neye borçlu, hepsini Posta Gazetesi'nde Dilara Doğan'a anlattı.
11.05.2019 Magazin
"Sizi duymuyorum"
"Sizi duymuyorum" Oyuncu Berrak Tüzünataç, Bebek'te kuaför çıkışı objektiflere yansıdı.
7.04.2019 Magazin
Ivana Sert ve Tarhan Telli'nin telefonda kıskançlık kavgası!
Ivana Sert ve Tarhan Telli'nin telefonda kıskançlık kavgası! Ivana Sert, 3 yıl aşk yaşadığı Can Çelebi’den, Aralık 2018’de ayrılmıştı.
26.03.2019 Magazin
İvana Sert: Sevgilimi öyle özledim ki
İvana Sert: Sevgilimi öyle özledim ki İvana Sert ve Tarhan Telli bir haftadır ayrı
21.02.2019 Magazin
Ivana Sert: Bizimki yıldırım aşkı
Ivana Sert: Bizimki yıldırım aşkı Ivana Sert Tarhan Telli ile aşk yaşıyor. İlişkilerinin Tarhan Telli evliyken başladığı iddia edildi. İvana Sert bu iddialara cevap verdi.
4.01.2019 Magazin
Yeni yılın ilk aşk bombası!
Yeni yılın ilk aşk bombası! Görüntüler ortaya çıktı. İvana Sert ve Tarhan Telli aşk yaşıyor.
2.01.2019 Magazin
İvana Sert: Yalnızlık iyi geldi
İvana Sert: Yalnızlık iyi geldi Üç yıl aşk yaşadığı Can Çelebi'den 2 hafta önce ayrılan İvana Sert yeni yılı Dubai'de karşılayacak.
30.12.2018 Magazin
İvana Sert, Can Çelebi'nin evlilik teklifini 20 kez reddetti
İvana Sert, Can Çelebi'nin evlilik teklifini 20 kez reddetti Can Çelebi, modacı İvana Sert’i evlenmeye ikna edemedi.
28.09.2018 Magazin
Rus mankenle dudak dudağa yakalandı!
Rus mankenle dudak dudağa yakalandı! Modacı İvana Sert'in eski eşi Yurdal Sert, 2015'ten bu yana aşk yaşadığı Rus manken Tatiana Tereschuk ile Bodrum'da tatiline devam ediyor.
28.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İvana Sert Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ivana sert aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.