İvana Sert Sevgili

İvana Sert Sevgili

Son dakika İvana Sert sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İvana Sert sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İvana Sert sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İvana Sert Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ivana sert sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 ivana sert sevgili haberi bulunmuştur. Tüm ivana sert sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi...
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi... İvana Sert, defile için gittiği Yunan adası Mikonos'ta denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.
26.07.2017 Magazin
Telefonu karıştırılan İvana Sert çılgına döndü!
Telefonu karıştırılan İvana Sert çılgına döndü! İvana Sert sevgilisi Can Çelebi ile Fransa'ya tatile gitti. İvana denize girerken sevgilisi cep telefonunu karıştırıp mesajlarına bakınca kıyamet koptu.
7.01.2018 Magazin
Ivana Sert için bir gecede 15 bin TL harcadı!
Ivana Sert için bir gecede 15 bin TL harcadı! İvana Sert için aşkı Can Çelebi kesenin ağzını açtı. İkoncan ile sevgilisi, Cannes’da geceliği 15 bin TL’lik lüks otelde kalıyor...
27.06.2017 Magazin
'İvana Sert' tarih oluyor! Mahkemeye verdi...
'İvana Sert' tarih oluyor! Mahkemeye verdi... Yurdal Sert, 'Benim iş hayatımı zedeliyor' diyerek soyadını kullanmaması için eski eşi İvana Sert'e dava açtı. Peki İvana Sert hangi açıklamalarda bulundu?
19.03.2017 Magazin
Kendisini Türk diye tanıtıyor
Kendisini Türk diye tanıtıyor 18 yıldır ülkemizde yaşayan tasarımcı İvana Sert, gittiği her ülkede kendisini Türk olarak tanıttığını belirtti.
27.07.2020 Magazin
Ivana Sert: Kendime 100 üzerinden 100 verdim
Ivana Sert: Kendime 100 üzerinden 100 verdim Modacı Ivana Sert, ‘İmalat Hatası’ isimli bir single çıkardı. Tüm hafta eleştirilerin odağındaydı. Şarkı fikri nasıl doğdu, eleştiriler hakkında ne düşünüyor, dur durak bilmeyen enerjisini neye borçlu, hepsini Posta Gazetesi'nde Dilara Doğan'a anlattı.
11.05.2019 Magazin
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü Instagram'da 1 milyon takipçisi olan Özge Ulusoy'a sosyal medyada paylaştıkları ürün başına yüksek ücretler kazanan bazı ünlüler çok kızgın. İşte aralarında Ebru Şallı ve Ivana Sert gibi isimler bulunan ünlülerin Özge Ulusoy'a tepkilerinin nedeni...
22.05.2017 Magazin
İşte Benim Stilim’de kim elendi? - 7 Mayıs Pazar
İşte Benim Stilim’de kim elendi? - 7 Mayıs Pazar Ekranların en tarz yarışması olan İşte Benim Stilim’de moda dolu bir hafta daha geride kaldı. Hem yarışmacıların tercih ettikleri kıyafetler hem jürinin yorumları ile İşte Benim Stilim bu hafta da çokça konuşuldu. Bu hafta elenen isim kim oldu?
29.09.2021 Gündem
Kemal Doğulu gözyaşlarını tutamadı
Kemal Doğulu gözyaşlarını tutamadı Nur Yerlitaş biraz dinlenmek istediğini, arada stüdyoyu ziyaret edeceğini ve herkese teşekkür ettiğini söyledi...
26.12.2015 Magazin
Ivana'dan sonra yeni sarışın
Ivana'dan sonra yeni sarışın Ivana Sert’ten olaylı şekilde boşanan Yurdal Sert, çapkınlıkta hız kesmiyor.
17.10.2014 Magazin
Ebru Gündeş’i kim izler?
Ebru Gündeş’i kim izler? Konser biletleri tükendi ama...
9.06.2014 Magazin
‘Erkekler yanıma bile gelmek istemiyor’
‘Erkekler yanıma bile gelmek istemiyor’ Hırslı, başarılı ve çok güzel. Karşınızda İvana Sert...
4.06.2012 Arşiv
Mal varlığının yarısı benim!
Mal varlığının yarısı benim! İvana Sert, eşi Yurdal Sert’in “Beni en yakın arkadaşımla aldattı” iddiasını yalanladı: Onu affetmiştim ama madem böyle bir şey yaptı o zaman birlikte yaptığımız malları paylaşacağız. Evlilik sözleşmemiz yok. Bu yüzden malın yarısı benim!
13.08.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İvana Sert Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ivana sert sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.