İsviçre Federal Mahkemesi

İsviçre Federal Mahkemesi

Son dakika İsviçre Federal Mahkemesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsviçre Federal Mahkemesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsviçre Federal Mahkemesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsviçre Federal Mahkemesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isviçre federal mahkemesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 isviçre federal mahkemesi haberi bulunmuştur. Tüm isviçre federal mahkemesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'den Ahmet Ağaoğlu'na yanıt! 'Hesabını soracağız'
Fenerbahçe'den Ahmet Ağaoğlu'na yanıt! 'Hesabını soracağız' Fenerbahçe Kulübü, geçtiğimiz günlerde Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarına sert bir yanıt verdi.
15.06.2021 Fenerbahçe
CAS, Trabzonspor'un itirazını reddettiğini açıkladı!
CAS, Trabzonspor'un itirazını reddettiğini açıkladı! CAS, Trabzonspor'un Avrupa kupalarından men cezasına yaptığı itirazı reddetti. Bordo-mavili yönetim, CAS'ın ret kararı sonrası İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvuracak. CAS'ın verdiği skandal karara sert tepki gösteren Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu, 'Gerekçeli kararı görmeden kararla alakalı bir yorum yapmamız mümkün değil. Ancak kararın ilgili taraflarla paylaşılmadan önce CAS tarafından kamuoyuyla paylaşılması tek cümle ile ciddiyetsizlik ve saygısızlıktır' dedi.
30.07.2020 Futbol
CAS'ın kararına Ahmet Ağaoğlu'ndan ilk tepki
CAS'ın kararına Ahmet Ağaoğlu'ndan ilk tepki CAS, Trabzonspor'un Avrupa kupalarından men cezasına yaptığı itirazı değerlendirdi ve skandal bir kararla bu talebi reddetti. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, karar hakkında "UEFA'da hem CAS'ta terazinin ayarının ciddi şekilde bozulduğunu gösteriyor. Gerekçeli kararı görmeden kararla alakalı bir yorum yapmamız mümkün değil. Ancak kararın ilgili taraflarla paylaşılmadan önce CAS tarafından kamuoyuyla paylaşılması tek cümle ile ciddiyetsizlik ve saygısızlıktır." ifadelerini kullandı.
30.07.2020 Futbol
Trabzonspor, İsviçre Federal Mahkemesine başvurdu
Trabzonspor, İsviçre Federal Mahkemesine başvurdu Trabzonspor, 2010-11 sezonuyla ilgili İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvuruda bulunduğunu açıkladı.
28.09.2019 Trabzonspor
Lider Fransa, 2. kim olacak?
Lider Fransa, 2. kim olacak? 2018 Dünya Kupası öncesinde C Grubu'nu mercek altına aldık.
9.06.2018 Arşiv
İsviçre mahkemesinden Platini'ye ret
İsviçre mahkemesinden Platini'ye ret Mahkeme, futboldan 4 yıl men edilen Platini'nin cezasını onadı
6.07.2017 Futbol
Muharrem Usta: 'Hak eden şampiyon olsun'
Muharrem Usta: 'Hak eden şampiyon olsun' Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Kocaeli’nin Gebze ilçesinde önemli açıklamalarda bulundu.
18.05.2017 Trabzonspor
"Şampiyonluğumuza inanıyoruz, hakkımızı arayacağız"
"Şampiyonluğumuza inanıyoruz, hakkımızı arayacağız" Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bülbüloğlu, "Biz haklılığımıza ve şampiyonluğumuza inanıyoruz. Sonuna kadar hakkımızı aramaya devam edeceğiz" dedi
28.03.2017 Trabzonspor
Trabzonspor FIFA'ya başvuruyor!
Trabzonspor FIFA'ya başvuruyor! Trabzonspor, resmi açıklamada, "Kulübümüz hukuken hakkını aramaktan ve FIFA’ya başvurmaktan imtina etmeyecektir." ifadelerini kullandı."
27.03.2017 Trabzonspor
"Hakan Çalhanoğlu'na teklif gelirse..."
"Hakan Çalhanoğlu'na teklif gelirse..." Hakan Çalhanoğlu’nun menajeri Bektaş Demirtaş, "Bayer Leverkusen’in kabul edebileceği bir teklif gelirse ve bu Hakan için de uygun olursa transfer gerçekleşir" dedi
3.03.2017 Futbol
Vitor Pereira Fenerbahçe'ye tazminat ödeyecek!
Vitor Pereira Fenerbahçe'ye tazminat ödeyecek! Fenerbahçe ile yolları ayrılan Portekizli hocanın durumu hukukçuları da ikiye böldü.
24.09.2021 Fenerbahçe
Galatasaray Avrupa'ya gidebilir
Galatasaray Avrupa'ya gidebilir Başkan Dursun Özbek'in “Galatasaray Sportif A,Ş. mayıs ayı sonuna kadar kar eden bir kuruluş açıklaması” SPK'ya yapılacak bildirimle açığa çıkacak. Ve başkanın dediği gerçekleşirse Sarı-Kırmızılılar UEFA'nın karşısına bir de 'göz dolduran' yeni bilanço ile çıkacak, belki de cezasını erteletecek...
24.09.2021 Galatasaray
Türkiye PKK'nın sözde liderlerini istedi
Türkiye PKK'nın sözde liderlerini istedi Türkiye yıllardır PKK'lı teröristleri iade etmeyen Avrup Birliği (AB) ülkelerine yeni bir emsal kararla gidiyor...
29.09.2021 Gündem
'Galatasaray'ın cezası artmaz'
'Galatasaray'ın cezası artmaz' Milletlerarası özel hukuk profesörü Hatice Kocasakal, UEFA'nın verdiği Avrupa'dan 1 yıl men cezasını CAS'a taşıyan Cimbom’un cezasının artırılamayacağını söyledi.
29.03.2016 Galatasaray
Başörtülü öğrenci için yargı vizesi
Başörtülü öğrenci için yargı vizesi İsviçre Federal Mahkemesi, St...
12.12.2015 Dünya
Blatter'e soruşturma açıldı
Blatter'e soruşturma açıldı FIFA Başkanı Sepp Blatter hakkında İsviçre Federal Mahkemeleri tarafından, görevini kötüye kullanmaktan soruşturma açıldı.
25.09.2015 Futbol
UEFA'ya yeni başvuru!
UEFA'ya yeni başvuru! Trabzonspor Kulübü, şike süreciyle ilgili olarak UEFA'ya yeni bir başvuruda bulunulduğunu açıkladı.
24.04.2015 Trabzonspor
UEFA'dan F.Bahçe açıklaması
UEFA'dan F.Bahçe açıklaması UEFA Disiplin ve Dürüstlük Birimi Başkanı Silvero, Fenerbahçe'nin gelecek sezon Avrupa kupalarına katılması yönünde hiçbir sorun kalmadığını açıkladı.
7.03.2015 Fenerbahçe
"CAS'ın kararı etkilenmez"
"CAS'ın kararı etkilenmez" Trabzonspor Kulübü ve Trabzonspor Hukuk Kurulu, bugün görülmeye başlanan yeniden yargılama davasıyla ilgili bir açıklama yaptı.
13.01.2015 Trabzonspor
Şenes Erzik sessizliğini bozdu
Şenes Erzik sessizliğini bozdu UEFA 1. Başkanvekili Şenes Erzik, Fenerbahçe'nin CAS'taki davasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.
11.12.2014 Fenerbahçe
UEFA'dan F.Bahçe açıklaması
UEFA'dan F.Bahçe açıklaması İsviçre Federal Mahkemesi'nin verdiği karar Fenerbahçe'yi üzerken UEFA'yı sevindirdi.
24.10.2014 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye kötü haber!
Fenerbahçe'ye kötü haber! Fenerbahçe Kulübü'ne İsviçre Federal Mahkemesi'nden olumsuz haber geldi.
23.10.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe'ye büyük şok!
F.Bahçe'ye büyük şok! İsviçre Federal Mahkemesi, Fenerbahçe kararını açıkladı. Sarı-Lacivertliler’in, Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için yaptığı itiraz kesin olarak reddedildi.
6.09.2014 Fenerbahçe
Federal Mahkeme'den Fenerbahçe'ye ret!
Federal Mahkeme'den Fenerbahçe'ye ret! İsviçre Federal Mahkemesi, usüle ilişkin incelemesini sürdürmesine karşılık Fenerbahçe'nin Avrupa'dan men cezasını durdurma talebini reddetti.
25.07.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe'den AYM'ye başvuru
F.Bahçe'den AYM'ye başvuru Şampiyonlar Ligi'ne katılma planları yapan Fenerbahçe, Anayasa Mahkemesi'ne dilekçe vererek karar talebinde bulundu.
9.07.2014 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

İsviçre Federal Mahkemesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isviçre federal mahkemesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.