İstanbulda Kaza

İstanbulda Kaza

Son dakika İstanbulda kaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbulda kaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbulda kaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbulda Kaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbulda kaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 istanbulda kaza haberi bulunmuştur. Tüm istanbulda kaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da otobüs şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var!
İstanbul'da otobüs şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var! İstanbul'da Beykoz Kuzey Marmara Otoyolu Reşadiye mevkiinde yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada şoför ve 2 yolcu hayatını kaybederken, 9 yolcu yaralandı.
23.01.2022 Gündem
İstanbul'da feci kaza! Ortalık birbirine girdi
İstanbul'da feci kaza! Ortalık birbirine girdi Fatih'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil refüje vurarak karşı şeride uçtu. Karşı şeritte ilerleyen bir otomobile vuran araç takla atarak ters döndü. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı, ters dönen otomobil içinde sıkışan bir kişi ise itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.
25.06.2020 Gündem
İstanbul'da servis midibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
İstanbul'da servis midibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var İstanbul,Bayrampaşa otogar yolunda bir servis midibüsü devrildi. Kazada 11 kişi yaralandı.
1.03.2019 Gündem
İstanbul'da feci kaza! Metrobüs demirlerine çarptılar
İstanbul'da feci kaza! Metrobüs demirlerine çarptılar İstanbul Çağlayan’da feci kazada 3 araç metrobüs demirlerine girdi
30.10.2017 Yaşam
İstanbul'da servis minibüsü kamyonla çarpıştı!
İstanbul'da servis minibüsü kamyonla çarpıştı! Tuzla'da işçi servis minibüsünün kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 4'ü ağır 27 kişi yaralandı
10.03.2017 Yaşam
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti Amasya - Çorum karayolu üzerinde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı.Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten de bulunuyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazada yaralanan oyuncuların son sağlık durumları hakkında bilgi verdi.
21.11.2022 Magazin
İstanbul'da otobüs şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var!
İstanbul'da otobüs şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var! İstanbul'da Beykoz Kuzey Marmara Otoyolu Reşadiye mevkiinde yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada şoför ve 2 yolcu hayatını kaybederken, 9 yolcu yaralandı.
23.01.2022 Yaşam
Öğretmen Nihal'den kahreden haber! Tüm ailesiyle birlikte...
Öğretmen Nihal'den kahreden haber! Tüm ailesiyle birlikte... Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, TEM Otoyolu üzerinde meydana gelen zincirleme kazada öğretmen Nihal Bıkım (54) ve babası Fehmi Bıkım (90) hayatını kaybetti.
5.09.2021 Yaşam
Manisa'da katliam gibi kaza! TIR otobüse çarpttı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Manisa'da katliam gibi kaza! TIR otobüse çarpttı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Manisa'nın Soma ilçesinde yolcu otobüsünün TIR'a çarptığı kazada, 6 kişi öldü. 1'i yabancı uyruklu, 42 kişi yaralandı.
6.08.2021 Yaşam
İstanbul Avcılar'da trafiği kilitleyen kaza!
İstanbul Avcılar'da trafiği kilitleyen kaza! Avcılar'da D-100 yan yolda kısıtlamanın başladığı dakikalarda meydana gelen kaza, trafik yoğunluğuna neden oldu.
9.03.2021 Yaşam
Kurban Bayramı tatilinde 4 günlük kaza bilançosu: 56 ölü, 261 yaralı
Kurban Bayramı tatilinde 4 günlük kaza bilançosu: 56 ölü, 261 yaralı Bakanlar Kurulu kararıyla 9 gün olarak belirlenen Kurban Bayramı tatilinde yine yollarda çok sayıda kaza meydana geldi. Cuma günü mesai bitiminden bayramın birinci günü saat 16.00'ya kadar 76 kaza oldu. Bu kazalarda 56 kişi öldü, 261 kişi de yaralandı.
21.08.2018 Yaşam
Devrilen traktördeki amca - yeğen öldü
Devrilen traktördeki amca - yeğen öldü Karabük'ün Eflani ilçesinde, otomobile yol verirken, kontrolden çıkan traktörün şarampole devrilmesi sonucu sürücü Mustafa Gülabi (62) ile yeğeni Ramazan Gülabi (41) yaşamını yitirdi.
1.08.2018 Yaşam
İstanbul'da korkunç kaza!
İstanbul'da korkunç kaza! Maltepe'de, kontrolden çıkan bir yolcu minibüsü, kaldırımdaki yayalara çarptı
6.07.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İstanbulda Kaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbulda kaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.