Memur, işçi ve personeller ile ilgili son dakika izin kararı! İstanbul Valisi Yerlikaya resmen duyurdu, yasak geldi...
Memur, işçi ve personeller ile ilgili son dakika izin kararı! İstanbul Valisi Yerlikaya resmen duyurdu, yasak geldi... İstanbul için son dakika açıklaması! İdari izin ve yasak kararı alındı... İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıklamada bulunarak, "Kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında memur, işçi ve diğer personelin 11 Mart 2022 Cuma günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir. Motosiklet ve scooterların kullanımı bugün 19.00’dan sonra 2. bir karara kadar yasaklandı. Ulaşımda toplu taşıma araçlarına tercih edelim ve bir önemli uyarı daha, araçlarınızla mutlaka kış lastiği olsun. Acil çağrı merkezimiz de 7/24 sizlerin hizmetinizde. " dedi.
10.03.2022 Gündem
İstanbul'da son dakika 'kar yağışı' kararı! Valilik açıkladı, hepsi tatil edildi, giriş yasaklandı...
İstanbul'da son dakika 'kar yağışı' kararı! Valilik açıkladı, hepsi tatil edildi, giriş yasaklandı... İstanbul için son dakika kararları! İstanbul Valiliği, kar alarmının ardından harekete geçti ve alınan tedbirleri açıkladı. Kar yağışına ilişkin alınan karara göre, tüm özel ve resmi eğitim ve öğretim kurumları 14 Mart tarihine kadar tatil edildi. Motokuryelerin, motor ve scooterların çarşamba gece yarısından bir sonraki duyuruya kadar trafiğe çıkışı yasaklandı. Esenler-Harem ve tüm cep otogarlarındaki şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 16.00'dan itibaren durduruldu. AVM'ler ise bugünden itibaren bir sonraki duyuruya kadar saat 18.00'da kapanacak. AVM otoparkları kullanılmak üzere açık bulundurulacak. Öte yandan gece yarısı Valilik bir kararı daha duyurdu. Buna göre ikinci bir duyuruya kadar Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden TIR ve kamyonların girişine 10 Mart Perşembe günü 04.00'ten itibaren izin verilmeyecek. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
İstanbul Valiliği'nden son dakika 'kar yağışı' kararı! Kamyon ve TIR'ların giriş yasaklandı
İstanbul Valiliği'nden son dakika 'kar yağışı' kararı! Kamyon ve TIR'ların giriş yasaklandı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden TIR ve kamyonların girişine 10 Mart Perşembe günü 04.00'ten itibaren izin verilmeyeceğini açıkladı.
9.03.2022 Gündem
Yarın tatil mi, idari izinli kamu personeli ne zaman işe başlayacak? İdari izinler devam ediyor mu?
Yarın tatil mi, idari izinli kamu personeli ne zaman işe başlayacak? İdari izinler devam ediyor mu? Kamu personeli yarın izinli mi, kamu personeli ne zaman işbaşı yapacak? Olumsuz hava şartları nedeniyle oluşan mağduriyetin giderilmesi için kamu personelleri izinli sayılmıştı. İznin devam edip etmeyeceği merak ediliyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı. Peki, İdari izinler devam ediyor mu? idari izinli kamu personeli ne zaman işe başlayacak?
26.01.2022 Çalışma Hayatı
Yasak ve izin kararı 13 il tek tek açıkladı! İstanbul, Bursa, Denizli, Kocaeli...
Yasak ve izin kararı 13 il tek tek açıkladı! İstanbul, Bursa, Denizli, Kocaeli... Günlerdir süren kar kabusu Türkiye'nin 81 ilinde hayatı olumsuz etkiliyor. İller yasak ve izin kararlarını tek tek açıklıyor. 13 ilde idari izin kararı geldi.
25.01.2022 Gündem
Kamu tatil mi, yarın kimler izinli,? 26 Ocak kamu çalışanları idari izinli mi, kamu kurumları yarın tatil mi?
Kamu tatil mi, yarın kimler izinli,? 26 Ocak kamu çalışanları idari izinli mi, kamu kurumları yarın tatil mi? Kamu çalışanları yarın izinli mi, kamu kurumları yarın tatil mi? İstanbul'da geçen haftadan beri etkili olan kar yağışı nedeniyle yeni tedbirler alındı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl, engelli ve hamilelerin 26-27-28 Ocak 2022 tarihlerinde izinli sayılacağını duyurdu. Peki, Yarın kimler izinli?
25.01.2022 Çalışma Hayatı
İstanbul'da yollar trafiğe açıldı mı? İstanbul'da hangi yollar kapalı, yollar açık mı? Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu yanıtladı!
İstanbul'da yollar trafiğe açıldı mı? İstanbul'da hangi yollar kapalı, yollar açık mı? Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu yanıtladı! İstanbul’da yollar açıldı mı, hangi yollar trafiğe kapalı? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil olmak üzere İstanbul’da karayolları ağında kar yağışından dolayı kapalı bir yol bulunmamaktadır. Tüm yollarımız trafiğe açılmıştır" dedi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Trakya ve Anadolu istikametlerinden araçların giriş kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu.
25.01.2022 Ekonomi
İstanbul’a girişler kısıtlandı mı? İstanbul’a giriş yasak mı? İstanbul’a giriş ne zaman açılacak?
İstanbul’a girişler kısıtlandı mı? İstanbul’a giriş yasak mı? İstanbul’a giriş ne zaman açılacak? İstanbul’da devam eden yoğun kar yağışı kentte tüm hayatı olmusuz etkiledi. Kardan kapanan yollarda çalışmalar devam ederken yolda mahsur kalan araçlar için de çalışmalar devam ediyor. İstanbul Valiliği, Meteoroloji’den yapılan uyarılar doğrultusunda yeni önlemler aldı. İstanbul Valiliği, ulaşım başta olmak üzere, çalışma hayatı ve eğitim gibi alanlarda önlem aldı. Peki, İstanbul’a girişler kısıtlandı mı? İstanbul yönüne seyahat eden araçların kente girişine izin var mı? İstanbul’a giriş yasak mı? İstanbul’a giriş ne zaman açılacak? İşte İstanbul Valiliği’nin açıklaması!
25.01.2022 Gündem
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da üniversitelere kar tatili kaç gün, kar tatili ne zaman bitecek? İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı!
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da üniversitelere kar tatili kaç gün, kar tatili ne zaman bitecek? İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı! Üniversiteler tatil mi, İstanbul’da üniversiteler ne zamana kadar tatil? Üniversitelerin tatil olup olmadığı öğrenciler tarafından sorgulanırken, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan üniversiteler ile ilgili açıklama geldi. Kar yağışı nedeniyle Valilik 6 yeni tedbir alındığını duyurdu. Alınan tedbirlerden biri de üniversite öğrencilerini etkiliyor. Peki, üniversiteler tatil mi?
25.01.2022 Eğitim
Otobüs seferleri iptal mi? Şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları durduruldu mu?
Otobüs seferleri iptal mi? Şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları durduruldu mu? İstanbul’da karla mücadele çalışmaları sürerken İstanbul Valiliği alınan son tedbirleri açıkladı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan tahmin raporları ve devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle önlemler alındı. Eğitimden, sosyal hayata, çalışmadan ulaşıma kadar alınan önlemler İstanbul Valiliği tarafından duyuruldu. Peki, Otobüs seferleri iptal mi? Şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları durduruldu mu? Otobüs seferleri ertelendi mi? İşte İstanbul Valiliği’nin son açıklaması…
25.01.2022 Gündem
Kamuda çalışan malül, engelli ve hamileler ne zamana kadar idari izinli?
Kamuda çalışan malül, engelli ve hamileler ne zamana kadar idari izinli? İstanbul’da yağan kar hayatı olumsuz etkiledi. Geceden bu yana yürütülen çalışmalar devam ederken kent genelinde önlemler alınmaya devam ediyor. İstanbul Valiliği de Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan tahmin raporları ve devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle aldığı yeni önlemleri duyurdu. Kamu çalışanları 26 Ocak 2022 Çarşamba günü de idari izinli sayılacak. Peki, Malül, engelli ve hamileler idari izinli mi? Kamuda çalışan malül, engelli ve hamileler ne zamana kadar idari izinli? İşte detaylar…
25.01.2022 Gündem
İstanbul’da kamu çalışanları idari izinli mi? 26 Ocak Çarşamba günü kamuda izin var mı?
İstanbul’da kamu çalışanları idari izinli mi? 26 Ocak Çarşamba günü kamuda izin var mı? İstanbul’da kar ile mücadele devam ediyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan tahmin raporları ve devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle; İstanbul Valiliği, karla mücadele çalışmaları kapsamında birtakım önlemler aldı. Bunların başında kamu çalışanlarının idari izinleri geliyor. Peki, İstanbul’da kamu çalışan çalışanları idari izinli mi? 26 Ocak Çarşamba günü kamuda izin var mı? İşte detaylar…
26.01.2022 Gündem
İstanbul Valiliği'nden karla mücadelede 6 önlem! 3 gün idari izin...
İstanbul Valiliği'nden karla mücadelede 6 önlem! 3 gün idari izin... İstanbul'da yoğun kar yağışı etkisini sürdürürken, İstanbul Valiliği yeni önlemler alındığını açıkladı.
25.01.2022 Gündem
AVM’ler kapanacak mı 25 Ocak? AVM’ler açık mı? AVM’ler kaçta açılıyor ve kapanıyor? İşte 25 Ocak AVM çalışma saatleri!
AVM’ler kapanacak mı 25 Ocak? AVM’ler açık mı? AVM’ler kaçta açılıyor ve kapanıyor? İşte 25 Ocak AVM çalışma saatleri! AVM’ler kaçta kapanacak, bugün AVM’ler açık mı? İzlanda kışı tüm Türkiye’de hayatı felç etti. İstanbul olmak üzere birçok ilde etkili olan kar yağışı beraberinde birçok kararın alınmasına neden oldu. Kar yağışı sebebiyle 24 Ocak’ta kamu kurumlarının mesai saatleri değişmiş, İstanbul’a giriş çıkışlar kapatılmış, uçak ve otobüs seferleri durmuş, AVM’lerin kapanış saati de öne çekilmişti. Alışveriş için AVM’leri kullanan vatandaşlar ise arama motorlarına yöneldi ve AVM’lerin açık olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, bugün AVM’ler kapalı mı, AVM’ler açık mı 25 Ocak?
25.01.2022 Gündem
Hangi yollar kapalı? Kara Yolları ulaşıma kapalı yollar ile İstanbul’da trafiğe kapalı yollar
Hangi yollar kapalı? Kara Yolları ulaşıma kapalı yollar ile İstanbul’da trafiğe kapalı yollar Hangi yollar trafiğe kapalı, İstanbul’da yollar kapalı mı? Yurt genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı yollar yaşanan ulaşım güçlükleri nedeniyle trafiğe kapatıldı. Yoğun yağışın ardından Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araçların geçişlerine durduruldu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a araç girişlerine ikinci bir duyuruya kadar izin verilmeyeceğini açıkladı. İşte İstanbul’da kapalı yollar ile karayolları ulaşıma kapalı yollar…
24.01.2022 Yaşam
AVM’ler kaçta kapanıyor? AVM’ler bugün erken mi kapanacak, 24 Ocak AVM kapanış saatleri!
AVM’ler kaçta kapanıyor? AVM’ler bugün erken mi kapanacak, 24 Ocak AVM kapanış saatleri! AVM’ler kaçta kapanıyor? İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 'Trakya'dan İstanbul yönüne seyahat eden araçların girişine izin verilmeyeceğini' açıklamasının ardından yoğun kar yağışı sebebiyle yeni bir uyarı duyurusunda bulundu. Peki, 24 Ocak AVM’ler kaçta kapanacak? İşte AVM kapanış saati 24 Ocak…
24.01.2022 Gündem
Kar yağışı etkili oluyor! Trafik kilitlendi, girişler durduruldu!
Kar yağışı etkili oluyor! Trafik kilitlendi, girişler durduruldu! İstanbul'da kar ve tipi etkili oluyor. Haramidere- Beylikdüzü-Büyükçekmece arasında E-5 Karayolu trafiğe kapandı. Yüzlerce araç trafikte kaldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yoğun kar yağışı nedeniyle Trakya istikametinden İstanbul'a girişlere izin verilmeyeceğini duyurdu. Anadolu’dan İstanbul’a gelişlerde de yoğun kar yağışı nedeniyle araçlar, bazı yerlerde bekletilecek.
24.01.2022 Gündem
İlber Ortaylı: En parasız zamanlarda bile sinemaya giderdim
İlber Ortaylı: En parasız zamanlarda bile sinemaya giderdim Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Kendi dalındaki filmlerin hepsini izlediğini söyleyen Ortaylı, "Bir dönem filmi yapılsa hangisini görmek isterdiniz?" sorusuna da cevapladı.
6.05.2023 Magazin
Hafta sonu Marmaray seferleri saat 01.30’a kadar uzatıldı
Hafta sonu Marmaray seferleri saat 01.30’a kadar uzatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yolculardan gelen yoğun talep doğrultusunda İstanbul’un ana omurgası Marmaray’da 26 Ağustos’tan itibaren hafta sonu seferlerinin 01.30’a kadar uzatıldığını duyurdu. Marmaray’da toplam 747 milyonu aşkın yolcuya hizmet verildiğine dikkat çeken Bakanlık, “2022 yılında Marmaray ile yaklaşık 157 milyon yolcu taşınması hedefleniyor” dedi.
25.08.2022 Ekonomi
Son dakika... Marmaray seferleri uzatıldı
Son dakika... Marmaray seferleri uzatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmaray’da 26 Ağustos’tan itibaren hafta sonu seferlerinin 01.30’a kadar uzatıldığını duyurdu.
25.08.2022 Gündem
Otobüs fiyatlarındaki artış trene yöneltti! Bir ayda 120 liraya fırladı
Otobüs fiyatlarındaki artış trene yöneltti! Bir ayda 120 liraya fırladı Tekirdağ’ın Çerkezköy ve Çorlu ilçesinde otobüs bilet fiyatlarının aşırı artış göstermesi vatandaşları alternatif yolculuklara yöneltti. Otobüs fiyatlarının 1 ay içerisinde İstanbul yönüne 120 TL’ye yükselmesi, vatandaşları tren yolculuğuna yöneltti.
28.03.2022 Ekonomi
1915 Çanakkale Köprüsü iki kıtayı altıncı kez birleştirdi! Bakan Karaismailoğlu duyurdu
1915 Çanakkale Köprüsü iki kıtayı altıncı kez birleştirdi! Bakan Karaismailoğlu duyurdu Dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü unvanına sahip olan 1915 Çanakkale Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Asya ile Avrupa yakalarını birbirine bağlayan boğaz köprüsünde karşıdan karşıya geçiş süresi 6 dakikaya indi.
18.03.2022 Ekonomi
Çanakkale Köprüsü fiyat (geçiş ücreti)! 1915 Çanakkale köprüsü ne zaman açılıyor, uzunluğu kaç km, güzergahı nerede, nereyi bağlıyor?
Çanakkale Köprüsü fiyat (geçiş ücreti)! 1915 Çanakkale köprüsü ne zaman açılıyor, uzunluğu kaç km, güzergahı nerede, nereyi bağlıyor? Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar, Çanakkale Köprüsü ne zaman açılıyor? Çanakkale Köprüsü açılış tarihi merakla takip ediliyor. Temeli 18 Mart 2017'de atılan ve Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında yer alan Çanakkale Köprüsü'nün yapımında sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek açılış töreniyle Çanakkale Köprüsü hizmete girecek. Köprü Asya’dan Avrupa’ya geçiş süresini 6 dakikaya indirecek, İstanbul'un, Avrupa ve Anadolu arasında üstlendiği ağır transit trafik yükü hafifletecek ve Marmara Bölgesi ile Kuzey Ege'yi birbirine bağlayacak. Peki, Çanakkale Köprüsü nerede? 1915 Çanakkale Köprüsü kaç km, uzunluğu kaç metre? Çanakkale Köprüsü güzergahı nereler, geçiş garantisi var mı?
16.03.2022 Yaşam
1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı 18 Mart'ta gerçekleştirilecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı 18 Mart'ta gerçekleştirilecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Şubat'ta açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışını, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde, 18 Mart'ta gerçekleştirme kararı aldıklarını açıkladı.
20.02.2022 Siyaset
1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı! Geçiş süresi 6 dakikaya iniyor
1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı! Geçiş süresi 6 dakikaya iniyor Tamamlandığında 'dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü' unvanına kavuşacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nde son rötuşlar yapılıyor. Köprünün yollarında asfaltlama çalışmaları yapılırken, Şubat ayının son haftasında açılış töreniyle hizmete girmesi bekleniyor. Bu sayede, Asya ve Avrupa yakalarını birbirine bağlayacak olan boğaz köprüsünde karşıdan karşıya geçiş süresi 6 dakikaya inecek.
10.02.2022 Ekonomi