Suya ne kadar zam geldi 2023? İSKİ su zammı yüzde kaç oldu?
Suya ne kadar zam geldi 2023? İSKİ su zammı yüzde kaç oldu? İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan değerlendirmenin sonucunda suya zam kararı alındı. Peki, İstanbul’da suya yüzde kaç zam yapıldı, suya ne kadar zam geldi, su zammı ne zaman geçerli olmayacak başlayacak?
22.11.2023 Gündem
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı!
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı! İBB Meclisi'nde, Kasım ayı İSKİ Genel Kurulu'nda, İSKİ'nin yüzde 48'lik zam teklifi revize edilerek yüzde 15 olarak kabul edildi.
22.11.2023 Gündem
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi?
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi? Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Olağan Kurulu bugün İBB’nin Saraçhane’deki başkanlık binasında yapıldı. Toplantıda İstanbul'da su fiyatlarına yüzde 25 oranında zam kararı alındı.
13.09.2023 Ekonomi
İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi!
İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ 2. Olağan Genel Kurulunda su fiyatlarına yüzde 25’lik zam teklifi kabul edildi. Suya yüzde 25 zam yapıldı.
13.09.2023 Ekonomi
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı' Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023 Yaşam
İstanbul’da suya yüzde 13 zam geldi
İstanbul’da suya yüzde 13 zam geldi İstanbul’da suya zam geldi. Konutta birinci kademede 14,61 TL olan tarife, yaklaşık yüzde 13'lük zam ile 16,50 TL'ye yükseltildi
13.06.2023 Gündem
'Kıdem tazminatı' ilgili kritik karar! Dikkat çeken avans detayı
'Kıdem tazminatı' ilgili kritik karar! Dikkat çeken avans detayı EYT ile emekli olmak için gün sayan milyonlarca çalışanı ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay, işçinin iş sözleşmesi feshedilmediği halde çeşitli sebeplerle kıdem tazminatı adı altında yapılan ödemelerle ilgili emsal bir kararın altına imza attı. Karar sonrası yıllardır çalıştıkları işyerlerinden kıdem tazminatı alma hayali kuran EYT'lilerin tazminat planı riske girebilir. İşte detaylar...
15.02.2023 Emekli
Altını hurdadan çıkarıyor! 'Hepsi 14 ve 22 ayar değerinde'
Altını hurdadan çıkarıyor! 'Hepsi 14 ve 22 ayar değerinde' İnternette izlediği videolar hayatını değiştirdi. O günden sonra hurda telefon ve çeşitli elektronik cihazlara farklı bir gözle baktı. Mesleği olan işteki asıl gelir kaynağını fark eden Hıdır Yıldız, eski cihazlardan resmen maden buldu. Yıldız, "Araştırmalarımıza göre, 14 ve 22 ayar değerinde bir altın olduğunu öğrendik" diyerek ilginç olayın detaylarını anlattı.
28.11.2022 Ekonomi
İstanbul'da suya yüzde 25 zam
İstanbul'da suya yüzde 25 zam İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Kasım ayı toplantısında İSKİ’nin su fiyatlarına yüzde 45 oranında zam teklifi revize edilerek AK Parti grubunun yüzde 25’lik zam teklifi kabul edildi. Böylece suya yüzde 25 oranında zam geldi.
24.11.2022 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim günü sınav olmayacak
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim günü sınav olmayacak AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim takvimiyle ilgili konuşan Ömer Çelik, "Biz hiçbir öğrencimizin sınavını seçim takvimine denk getirmeyiz. ÖSYM çalışma yapıyor. Seçim takviminin değişmesine yönelik çalışma yok." dedi.
24.11.2022 Siyaset
İstanbul'da suya ne kadar zam geldi, yüzde kaç? İSKİ su zammı!
İstanbul'da suya ne kadar zam geldi, yüzde kaç? İSKİ su zammı! İstanbul'da suya zam geldi. Su zammı sonra vatandaşlar “İstanbul'da suya yüzde kaç zam geldi?” sorusuna yanıt arıyor.
14.09.2022 Ekonomi
Zam kararı! Yüzde 46.38 fiyat artışı olacak
Zam kararı! Yüzde 46.38 fiyat artışı olacak İBB Meclisi'nde oy birliğiyle alınan kararla birlikte İstanbul'da suya zam yapıldı. Konutta kullanılan suyun birim fiyatı 11,69 TL'ye çıktı.
14.09.2022 Ekonomi
İstanbul'da suya yüzde 40.38 zam geldi
İstanbul'da suya yüzde 40.38 zam geldi Son dakika haberi... İBB Meclisinde oy birliğiyle alınan kararla birlikte İstanbul’da suya yüzde 40,38 zam yapıldı. Konutta kullanılan suyun birim fiyatı 11,69 TL’ye çıktı.
13.09.2022 Gündem
Bakan Dönmez tarih verdi ve duyurdu! Dördüncü sondaj gemisi geliyor
Bakan Dönmez tarih verdi ve duyurdu! Dördüncü sondaj gemisi geliyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Dördüncü sondaj gemimiz inşallah 19 Mayıs günü Türkiye’de olacak. Sondaj hazırlıkları için Mersin Taşucu’nda yaklaşık 2 ay kalacak. Daha sonra gerekli çalışmaların ardından inşallah en kısa sürede ilk sondajına başlayacak" dedi.
16.05.2022 Ekonomi
Damacana su fiyatları ne kadar oldu? 19 LT su fiyatı kaç lira? Arıtma avantajlı mı?
Damacana su fiyatları ne kadar oldu? 19 LT su fiyatı kaç lira? Arıtma avantajlı mı? Gıda, doğalgaz, toplu ulaşım derken hayatın pek çok alanına gelen zamların ardından su fiyatlarına yapılan zamlar da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Su fiyatları son 1 ayda yüzde 15 ila 20 arasında zamlandı. Damacana su fiyatlarına yapılan zamların ardından pek çok kişi de arıtma cihazlarına yönelirken piayadaki damacana su fiyatları da gündem oldu. Vatandaş, en ucuz damacana su fiyatını araştırıyor. Peki, Damacana fiyatları arttı mı? Damacana su fiyatları ne kadar oldu? 19 LT su fiyatı kaç lira? En ucuz damacana su fiyatı ne kadar? İşte damacana su 2022 fiyatları…
12.04.2022 Ekonomi
Zam geldi! Su fiyatları yüzde 40 arttı
Zam geldi! Su fiyatları yüzde 40 arttı Gıda fiyatlarındaki fahiş zamlar vatandaşın gündemindeki yerini korurken su fiyatlarına da zam geldi. Su fiyatları son bir ayda yüzde 15 ile 20 arasında zamlandı. Küçük pet şişelerdeki zam oranı ise yüzde 40’ı geçti. Sektör temsilcileri, su piyasasının yabancıların elinde olduğunu belirterek “Ortak fiyat belirliyorlar. Sektör acilen yerlileştirilmeli. Gıdada olduğu gibi suda da bilinçli bir senaryo oynanıyor” diyor.
10.04.2022 Ekonomi
LPG’ye zam geldi mi? LPG fiyatı ne oldu? Tüpe zam geldi mi? Güncel LPG ve tüp fiyatları!
LPG’ye zam geldi mi? LPG fiyatı ne oldu? Tüpe zam geldi mi? Güncel LPG ve tüp fiyatları! LPG'ye 63 kuruş zam geldi. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere oto gaza 63 kuruş zam geldi. LPG zammı ile birlikte mutfak tüpüne de zam geldi. 12 kilogramlık mutfak tüpüne 15 lira zam geldi. Peki, LPG’ye zam geldi mi? LPG fiyatı ne oldu? Tüpe zam geldi mi? 12 kg tüp fiyatları kaç lira? Küçük tüp ne kadar oldu? Güncel LPG ve tüp fiyatları!
6.04.2022 Gündem
İstanbul’da suya zam! İBB suya ne kadar zam yaptı? İnsanı Su Hakkı verilecek mi? İSKİ su zammı faturalara ne zaman yansıyacak?
İstanbul’da suya zam! İBB suya ne kadar zam yaptı? İnsanı Su Hakkı verilecek mi? İSKİ su zammı faturalara ne zaman yansıyacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! İBB Meclisi’nde İSKİ 2. Olağanüstü Genel Kurulu’nda su zammı görüşüldü. Konutlarda kullanılan suya zam kararı alındı. Peki, İstanbul’da suya zam yapıldı mı? İBB suya ne kadar zam yaptı? İSKİ su zammı faturalara ne zaman yansıyacak? Ücretsiz İnsanı Su Hakkı verilecek mi? Suyun metreküp fiyatı ne? Yeni su birim fiyatı nedir? İşte detaylar…
6.04.2022 Ekonomi
14 yaşındaki genç kız darbedildi! Sosyal medyadan paylaşıldı!
14 yaşındaki genç kız darbedildi! Sosyal medyadan paylaşıldı! Düzce’de babaannesinin evine ziyarete giden 14 yaşındaki H.E. adlı genç kız, eve gelen 3 genç kız tarafından darbedildi. Saldırganlar, torununu korumaya çalışan babaanneye de şiddet uygularken, çektikleri görüntüleri ise sosyal medyada paylaştı.
5.04.2022 Gündem
Sancaktepe'de bebeğini çöpe atan anne tutuklandı!
Sancaktepe'de bebeğini çöpe atan anne tutuklandı! Sancaktepe'de 29 Mart günü bebeğini çöpe attığı iddiasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan anne Pervin B., Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi.
5.04.2022 Gündem
İstanbul'da suya zam yapıldı!
İstanbul'da suya zam yapıldı! İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, İSKİ'nin su fiyatlarına kademeli olarak öngördüğü zam teklifi ortak bir noktada anlaşılarak oy birliğiyle kabul edildi. İstanbulluların yüzde 86'sını kapsayan kesimin 5.56 lira olan ödemesi 8.33 liraya çıkartıldı.
5.04.2022 Ekonomi
Sucuk ve pastırmaya zam yapılacak mı? Açıklama geldi, Ramazan ayında...
Sucuk ve pastırmaya zam yapılacak mı? Açıklama geldi, Ramazan ayında... Sucuk ve pastırma fiyatlarına ilişkin yeni bir açıklama geldi. Pastırma, sucuk ve kırmızı et fiyatları hakkında değerlendirmede bulunan Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, "Ramazan ayında pastırma ve sucuk fiyatlarında artış olmayacak. 1 kilogram sucuk 150 TL, 1 kilogram pastırma 300 TL. Bunun dışında fiyat uygulaması olursa lütfen bize bildirin." dedi.
30.03.2022 Ekonomi
Balık fiyatları mayın krizi sonrası tavan yaptı! 'Tüm balıkçılar ava çıkmaya korkuyor'
Balık fiyatları mayın krizi sonrası tavan yaptı! 'Tüm balıkçılar ava çıkmaya korkuyor' Karadeniz’de yaşanan mayın krizi sonrası balık tezgahları boş kaldı. Balıkçılar, bu durumdan memnun olmadıklarını belirtirken, balık fiyatlarında ise ortalama 20-25 TL artış olduğunu söyledi.
29.03.2022 Yaşam
İstanbul Havalimanı'nda dev operasyon! İhbar üzerine harekete geçildi, çok sayıda gözaltı var
İstanbul Havalimanı'nda dev operasyon! İhbar üzerine harekete geçildi, çok sayıda gözaltı var İstanbul Havalimanı Gümrük, Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri Brezilya'dan yüklü miktarda uyuşturucu geleceği ihbarı üzerine başlattığı operasyonda aralarında yer hizmeti personelinin aralarında bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına alındı. 
24.03.2022 Gündem
İstanbul'da suya zam geldi mi, İSKİ suya zam mı yapacak?
İstanbul'da suya zam geldi mi, İSKİ suya zam mı yapacak? Suya zam mı yapıldı, suya zam mı gelecek? Su zammı da kapıda. İSKİ olağanüstü zam gündemiyle toplanacaklarını duyurdu. "En ucuz İSKİ'nin faturası" diyen İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Peki, İSKİ suya zam mı yapacak?
24.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri