İstanbul Milletvekili

İstanbul Milletvekili

Son dakika İstanbul milletvekili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul milletvekili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul milletvekili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Milletvekili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul milletvekili gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.208 istanbul milletvekili haberi bulunmuştur. Tüm istanbul milletvekili haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 23 Nisan Milli Egemenlik Konserini izledi.
22.04.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik  İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da düzenlenen ‘Kahramanmaraşlılar İle Sahur Sofrası’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum “Yeni acılar yaşamak istemiyoruz. Başka evlatlarımızı, yavrularımızı toprağa vermek istemiyoruz. İstanbul’a hizmet etmek için yola çıktığımız ilk günden itibaren şunu söyledik; 'İstanbul’u depreme hazırlıklı hale getirmek zorundayız'” dedi.
24.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, aidatların makul seviyelere çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; "Bazı sitelerimizde fahiş oranda, nerdeyse bir kira kadar aidat alınmakta. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi
17.02.2024 Gündem
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu Yargı hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına yönelik düzenlemeler içeren 8. Yargı Paketi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. TBMM Başkanlığına sunulan 8. Yargı Paketi'nde, emekli bayram ikramiyesinin 2 bin liradan 3 bin liraya yükseltilmesine ilişkin düzenleme de yer aldı.
16.02.2024 Gündem
Gürsel Tekin istifa mı etti? Eski CHP milletvekili Gürsel Tekin Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak, neden istifa etti, nereden aday?
Gürsel Tekin istifa mı etti? Eski CHP milletvekili Gürsel Tekin Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak, neden istifa etti, nereden aday? CHP'nin Esenyurt belediye başkan adayı göstereceği konuşulan Gürsel Tekin partisinden istifa etti. Eski CHP Milletvekili Tekin, sosyal medyadan duyurduğu istifasında "Hiçbir objektif koşul, liyakat ve ehliyetin olmadığı, parti içi hemşericilik, gruplaşma, ekipleşme ilişkileri ile makam ve mevkilerin dağıtıldığı" gibi ifadelerle partisini eleştirdi. Peki, Gürsel Tekin neden istifa etti? CHP’li milletvekili Gürsel Tekin nereden aday, Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak? Gürsel Tekin kimdir, nereli, kaç yaşında?
13.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek Pendik'te düzenlenen mitingde konuşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Sizlere söz veriyorum. Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek. Ailelerimize, çocuklarımıza, evlatlarımıza zaman kalacak" ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Gündem
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır" dedi.
10.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul'da tek bir riskli yapı bırakmayana kadar bu aziz milletle gece gündüz çalışacağız" dedi.
6.02.2024 Gündem
Uluslararası Adalet Divanı İsrail kararı! Lahey İsrail davası sonucu ne oldu, Uluslararası Adalet Divanı kararları bağlayıcı mı? Uluslararası Adalet Divanı nedir?
Uluslararası Adalet Divanı İsrail kararı! Lahey İsrail davası sonucu ne oldu, Uluslararası Adalet Divanı kararları bağlayıcı mı? Uluslararası Adalet Divanı nedir? Lahey Adalet Divanı İsrail kararı merak ediliyor. Uluslararası Adalet Divanı’nda İsrail aleyhine açılan soykırım davasında karar açıklandı. Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de yaşanan insani trajedinin son derece farkında olduğunu ve can kayıplarından derin endişe duyduğunu bildirdi. Öte yandan TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel ve beraberindeki heyet, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin İsrail'e karşı açtığı "soykırım" davasını takip için Lahey'e gitmişti. Peki, Lahey İsrail davası sonucu ne oldu, Uluslararası Adalet Divanı kararları bağlayıcı mı? Uluslararası Adalet Divanı nedir? Lahey İsrail kararı ne oldu? İşte Uluslararası Adalet Divanı İsrail kararı…
26.01.2024 Gündem
Milletvekili olan biri belediye başkanı olabilir mi? Belediye başkanı olunca milletvekilliği düşer mi?
Milletvekili olan biri belediye başkanı olabilir mi? Belediye başkanı olunca milletvekilliği düşer mi? 31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı. Partiler belediye başkan adaylarını açıklıyor. Bugün (7 Ocak) AK Parti aday tanıtım toplantısıyla birçok büyükşehir belediye başkanı adayını açıklayacak. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının Murat Kurum olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şu an İstanbul milletvekili olan Murat Kurum, belediye başkanı seçilmesi halinde milletvekilliği düşecek mi? Milletvekili olan biri belediye başkanı olabilir mi? İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu. Kurum, 25 Ocak Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi’nde geniş katılımlı bir tanıtım toplantısıyla projelerini anlatacak. Murat Kurum “Perşembe günü saat 11.00’de büyük bir coşkuyla, İstanbullularla paylaşıyor olacağız. Ardından 3 lansmanımız daha olacak. Bizim gündemimiz İstanbul olacak, İstanbullular olacak ve İstanbul’un sorunları olacak. Bu motivasyonla da lansmanımızı 25’i itibariyle başlatıyor olacağız” dedi.
22.01.2024 Gündem
Aydın Ayaydın kimdir, kaç yaşında? AK Parti Muğla Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın nereli?
Aydın Ayaydın kimdir, kaç yaşında? AK Parti Muğla Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın nereli? AK Parti Muğlar Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın oldu. Ayaydın'ın adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den aday olan Aydın Ayaydın kimdir?
7.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar...
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar... AK Parti'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı bugün Haliç'te gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Adaylığı açıklanan Kurum'un geçmişi de merak edildi. İşte eğitim hayatı, mesleki kariyeri ve bakanlık dönemi ile Murat Kurum hakkındaki ayrıntılar.
7.01.2024 Gündem
Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR başkanı nereli, kaç yaşında, nereden milletvekili?
Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR başkanı nereli, kaç yaşında, nereden milletvekili? Zekeriya Yapıcıoğlu, zaman zaman gündem oluyor. HÜDA PAR Genel Başkanı olan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun hayatı ve kariyeri araştırılıyor. Peki, Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kaç yaşında ve nereli?
26.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul programında yaptığı konuşmada, “İstanbul genelinde, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları için toplamda 128 milyar lira tutarında kaynak kullandık. Hedefimiz 5 yıl içerisinde İstanbul'da 600 yüz bini acilen olmak üzere toplam 1 buçuk milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir" dedi. Dün şehit olan askerler için de Erdoğan, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 
23.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi Hafta sonu çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi. Erdoğan, İstanbul adayı için teşkilat üyeleri ile görüşüyor.
17.12.2023 Gündem
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Güner, partisinden istifa etti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Güner, partisinden istifa etti İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ece Güner, partinin yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'da iş birliği tekliflerini reddetmesi nedeniyle İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.
14.12.2023 Gündem
3 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası Meclis'te
3 milletvekilinin dokunulmazlık dosyası Meclis'te CHP'li 1 ve HEDEP'li 2 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin fezlekeler, TBMM'ye gönderildi.
13.11.2023 Gündem
Murat Kurum: 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor
Murat Kurum: 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, Marmara Üniversitesi’nde, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı’nda Dirençli Şehirler Paneli' ne katıldı. Panelde bir konuşma yapan Murat Kurum, "Tarihin emaneti İstanbul'umuza da baktığınızda 1.2 milyon bina, 6 milyon konuttan söz ediyoruz ve bu binalara baktığımızda 1.5 milyon konutun da riskli olduğu ortada. 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor. Bu kapsamda 2012 yılında az önce bahsettiğim çalışma çerçevesinde o günden bugüne 39 ilçede 800 bin konutun dönüşümü tamamlandı. Şu an fiilen sahada devam eden dönüşüm konutu sayımız da 171 bin" dedi. 
9.11.2023 Ekonomi
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Söz konusu değil
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Söz konusu değil Et ve Süt Kurumu'nca (ESK), "Kurumumuz kırmızı et piyasalarında manipülatif fiyat artışlarını önlemek amacıyla dengeli bir şekilde piyasa ihtiyacı nispetinde ithalat yapmaktadır" açıklaması yapıldı.
21.10.2023 Ekonomi
Murat Yancı’ya ‘Yılın Televizyon Yöneticisi’ ödülü
Murat Yancı’ya ‘Yılın Televizyon Yöneticisi’ ödülü Buhara Medya Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu. Ankara’da bu sene 12’ncisi düzenlenen törende, ‘Yılın Televizyon Yöneticisi’ ödülü Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı’ya verildi.
13.10.2023 Televizyon
AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi bugün yapılacak
AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi bugün yapılacak AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. "Türkiye Yüzyılı" vurgusu ile yapılacak kongrede, partiyi yerel seçimlere taşıyacak isimler belirlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yerel seçimlere yönelik mesajlar vermesi bekleniyor.
7.10.2023 Gündem
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ, tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla MHP vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır" dedi.
25.09.2023 Gündem
Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı 23-24 Aralık'ta
Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı 23-24 Aralık'ta Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Pendik Kaymakamlığı'nı ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Bin hakim ve savcı yardımcısı alımıyla ilgili sınav 23, 24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınavı kazanan hakim savcı yardımcılarımız 3 yıl görev yapacaklar" dedi.
23.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Milletvekili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul milletvekili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.