İstanbul İçin Uyarı

İstanbul İçin Uyarı

Son dakika İstanbul için uyarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul için uyarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul için uyarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul İçin Uyarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul için uyarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.054 istanbul için uyarı haberi bulunmuştur. Tüm istanbul için uyarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lapa lapa kar yağışı başladı! Hava buz kesecek, kar İstanbul'a geliyor, alarm verildi, fena vuracak
Lapa lapa kar yağışı başladı! Hava buz kesecek, kar İstanbul'a geliyor, alarm verildi, fena vuracak Lapa lapa kar yağışı başladı. Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası etkili oluyor. Meteoroloji illeri açıkladı. Kar yağışı için yeni tarih verildi. Kuvvetli bir kar yağışı dönemine giriyoruz. Uzman isim de kar yağışı ve sıcaklıklarla ilgili flaş bir açıklamada bulundu. Kar adım adım İstanbul'a geliyor. Kar yağacak iller ise değişti. Öte yandan Meteoroloji, kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 3 ili "turuncu", 18 kenti de "sarı" kodla uyardı. Yetkililer, sel, su baskını, muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.

İstanbul için uyarı üstüne uyarı yapılmıştı. Ancak acı haber geldi. İstanbul Valiliği, fırtınada direk devrilmesi sonucu yaralanan bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
29.11.2023 Gündem
İstanbul için şiddetli yağmur ve fırtına uyarısı! Meteoroloji ilçeleri açıklayıp saat verdi
İstanbul için şiddetli yağmur ve fırtına uyarısı! Meteoroloji ilçeleri açıklayıp saat verdi Meteoroloji’den son dakika şiddetli yağmur, sel ve kuvvetli fırtına uyarısı! Radarda göründü geliyor. İstanbul’da yaşayanlar dikkat, Silivri, Çatalca, Arnavutköy ve Büyükçekmece için alarm verildi. Yapılan son değerlendirmelere göre; önümüzdeki 2 saatlik periyotta İstanbul'un batısında şiddetli yağış bekleniyor.
18.09.2022 Gündem
Kuvvetli yağmur geliyor! Sel, yıldırım, dolu fena vuracak! Meteoroloji açıkladı, İstanbul, Ankara ve birçok ilde...
Kuvvetli yağmur geliyor! Sel, yıldırım, dolu fena vuracak! Meteoroloji açıkladı, İstanbul, Ankara ve birçok ilde... Kuvvetli yağmur geliyor. Son dakika hava durumu raporu. Meteoroloji son dakika açıkladı. Alarm verildi. Saat belli oldu. Hava durumu değişiyor. Birçok il için bugün sarı kodlu uyarı yapıldı. Bayramda plan yapmak isteyen vatandaşlar Kurban Bayramı'nda hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni raporunu yayımladı ve çok sayıda il için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Ankara ve İstanbul için son dakika yağmur uyarısı yapıldı. Ankara Valiliği kritik bir uyarıda bulundu. Valilikten yapılan açıklamada, "Sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. İşte son dakika haberinin detayları ve il il hava durumu...
9.07.2022 Gündem
Çok kuvvetli sağanak yağışlar başlıyor! Meteoroloji'den 62 il için son dakika uyarısı! Günlerce devam edecek, İstanbul, Ankara, İzmir dahil...
Çok kuvvetli sağanak yağışlar başlıyor! Meteoroloji'den 62 il için son dakika uyarısı! Günlerce devam edecek, İstanbul, Ankara, İzmir dahil... Hava durumu ile ilgili Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Çok şiddetli geliyor. 62 ilde başlıyor ve günlerce sürmesi bekleniyor. Sağanak yağışlar fena bastıracak. Onlarca ilde yaz geldi derken yeniden yağmur başlıyor. Sarı kodlu alarm verildi. AKOM'dan İstanbul için uyarı geldi. Haziran ayının ortasına yaklaşılırken, yağışlar hala ülkeyi terk etmiyor. Meteoroloji özellikle Isparta, Burdur, Yozgat, Çankırı, Kırşehir, Nevşehir, Osmaniye, Kahramanmaraş'ın batısı, Adana'nın kuzeyi, Ankara'nın kuzey kesimleri için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Ankara, İstanbul ve İzmir'de de etkili olacak sağanak yağışların ne kadar süre daha devam edeceği merak ediliyor. Bugün ve önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak? Hangi illerde yağmur var? Son dakika hava durumu gelişmeleri...
7.06.2022 Gündem
Meteoroloji uzmanından İstanbul için kar yağışı uyarısı!
Meteoroloji uzmanından İstanbul için kar yağışı uyarısı! Meteoroloji'den Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki Erzincan, Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl için kuvvetli kar yağışı uyarısında bulunuldu. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de İstanbul'da kar yağışı beklendiğini duyurdu.
17.01.2022 Gündem
Kar geliyor! İstanbul için ilk kez tarih verildi, sıcaklıklar düşüyor, kar yerden kalkmadan yeni yağış başlayacak
Kar geliyor! İstanbul için ilk kez tarih verildi, sıcaklıklar düşüyor, kar yerden kalkmadan yeni yağış başlayacak Ve beklenen kar yağışı geliyor. Tarih belli oldu. 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak?' sorusu yanıtını buldu. Milyonlarca İstanbullu havaların soğuması ve kar yağışının Edirne'ye kadar gelmesi sonrasında İstanbul'da kar yağışının ne zaman başlayacağını ve yoğunluğunu merak ediyordu. Geçen sene kar yağış tarihleri kontrol edilerek tahminler yapılıyordu. Ve İstanbul için karın başlayacağı gün açıklandı. Birçok ilde görülen kar yağışı etkisini İstanbul'da da gösterecek. İstanbul'da hava sıcaklıkları 5 dereceye kadar düşecek ve İstanbul'da kar yağışı cuma günü başlayacak. Cuma günü başlayan yağış aralık ayı içerisinde yeniden etkisini gösterecek. Peki bugün yurt genelinde hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul dahil çok sayıda il için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu. MGM son dakika duyurusunda 26 il için de sağanak yağış uyarısı yapıldı. Kuvvetli yağış ve fırtınaya karşı vatandaşlar uyarıldı. İşte Meteoroloji'nin son dakika uyarılarının detayları...
14.12.2021 Yaşam
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Yarın başlıyor, saat verildi, flaş uyarı...
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Yarın başlıyor, saat verildi, flaş uyarı... Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Çok kuvvetli geliyor. Yarın başlıyor, saat verildi ve peş peşe flaş uyarı yapıldı. Sağanak geliyor. Kuvvetini artırarak devam edecek. İstanbul için yağış açıklaması geldi. Sabahın ilk saatlerinde kuvvetli sağanak başlayacak. Meteoroloji ile AFAD, ani sel, su baskını ve yıldırıma karşı vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte yapılan son dakika açıklamalar...
9.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Çok kuvvetli geliyor, aniden değişecek, flaş uyarı...
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Çok kuvvetli geliyor, aniden değişecek, flaş uyarı... Meteoroloji'den flaş açıklama! Çok kuvvetli geliyor. Harita paylaşıldı. Yeniden başlıyor. Hava bir anda değişecek. İstanbul için uyarı yapıldı. Pazartesi gününden itibaren güneşli hava yerine sağanak yağışa bırakıyor. Öte yandan sıcak havalar gelecek hafta ortasına kadar etkisini sürdürmeye devam edecek. Sıcaklık 8 dereceye kadar artacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden uyarı geldi.
27.08.2021 Gündem
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Çok kuvvetli geliyor, yarından itibaren artık...
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Çok kuvvetli geliyor, yarından itibaren artık... Meteoroloji'den flaş açıklama! Çok kuvvetli geliyor. Harita paylaşıldı. Günlerce devam edecek, yeniden başlıyor. İstanbul için uyarı yapıldı. Yarından itibaren etkili olacak ve pazartesi günü de devam edecek. Sıcak hava etkisini sürdürmeye devam ediyor. Ancak yarın İstanbul da dahil olmak üzere birçok ilde sağanak yağış başlayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden açıklama geldi.
21.08.2021 Gündem
AKOM'dan flaş uyarı! İstanbul'a sağanak geliyor
AKOM'dan flaş uyarı! İstanbul'a sağanak geliyor AKOM'dan İstanbul için uyarı yapıldı. Sağanak bekleniyor. Bugün başlayacak olan yağış pazar akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek. İBB Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul bu akşamdan itibaren yağışlı havanın etkisine girecek. 14 Ocak’tan sonra kış şartlarının şehir genelinde kendisini hissettireceğinin de tahmin edildiği belirtildi.
8.01.2021 Gündem
Bugün hava nasıl olacak? Sağanak yağış uyarısı!
Bugün hava nasıl olacak? Sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden hafta sonu için hava durumu ve sağanak yağış uyarısı yapıldı. Marmara Bölgesi'nin doğusu, İstanbul ile Edirne'nin güneyinde aralıklı sağanak uyarısı yapıldı.
14.11.2020 Yaşam
Meteoroloji saat verip uyardı!
Meteoroloji saat verip uyardı! Meteoroloji'den alınan son verilere göre Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Giresun çevrelerinden yağış başladı.
1.06.2020 Yaşam
AKOM'dan İstanbul için kritik uyarı: Önlemler alınmalı!
AKOM'dan İstanbul için kritik uyarı: Önlemler alınmalı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte bugün ve yarın beklenen fırtına için vatandaşları almaları gereken önlemler konusunda uyardı.
26.02.2020 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı!
Meteoroloji'den İstanbul için kritik uyarı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika değerlendirmelere göre; Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Antalya, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Erzurum, Muş, Şırnak ve Bitlis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
15.12.2019 Yaşam
Ünlü deprem kahininden korkutan açıklama: Büyük bir deprem olacak!
Ünlü deprem kahininden korkutan açıklama: Büyük bir deprem olacak! Dün akşam saatlerinden itibaren İstanbul ve Ege Denizi’nde depremler oldu. Kandilli ve AFAD’dan gelen son dakika bilgisine göre ise İstanbul’da hissedilen depremin şiddeti 4.1, Ege’de hissedilen depremin boyutu ise 3.7 olarak belirlendi. Özellikle depremin Yalova tarafında gerçekleşmesi Anadolu yakasında yaşayan vatandaşları korkuttu. Konuyla ilgili ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets’ten de son dakika açıklamaları geldi. Frank Hoogerbeets, İstanbul ve Ege’de yaşanan depremlerle ilgili konuştu. İşte detaylar...
11.10.2019 Gündem
Deprem uzmanlarından İstanbul depremine ilişkin açıklama
Deprem uzmanlarından İstanbul depremine ilişkin açıklama İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından uzmanlardan peş peşe açıklamalar geliyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Aslı Doğru, artçıların devam etmesinin beklendiğini belirterek, "Vatandaşlarımıza Valiliğin ve AFAD'ın talimatlarını takip etmelerini tavsiye ediyoruz." dedi.
26.09.2019 Gündem
İBB'den su baskını uyarısı...
İBB'den su baskını uyarısı... İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2 gün boyunca İstanbul'da aralıklarla sağanak yağış riski bulunduğunu ve yaşanabilecek su baskınlarına karşı tedbir alındığını açıkladı.
20.08.2019 Yaşam
Meteoroloji'den İstanbul için uyarı!
Meteoroloji'den İstanbul için uyarı! Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri, İstanbul Avrupa Yakası'nın kuzey kesimleri ile Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
3.08.2019 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için uyarı geldi! Yarın sabahtan itibaren...
Meteoroloji'den İstanbul için uyarı geldi! Yarın sabahtan itibaren... Marmara Bölgesi'nin doğusunda yarın sabah saatlerinden itibaren Yalova, Kocaeli, Sakarya, İstanbul Boğaz çevresi ve Anadolu Yakası ile Trakya'da, aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak ile gök gürültülü sağanak öngörülüyor.
23.05.2019 Gündem
Meteoroloji duyurdu: Bu akşam İstanbul'da başlıyor
Meteoroloji duyurdu: Bu akşam İstanbul'da başlıyor İstanbul'un bu akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının etkisine girmesi bekleniyor.
23.04.2019 Gündem
İstanbul için kritik uyarı: Hafta sonu kar geliyor!
İstanbul için kritik uyarı: Hafta sonu kar geliyor! CNN TÜRK Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli Marmara bölgesi için soğuk hava uyarısında bulundu. Sürmeli, "İstanbul'a da kar yağacak" dedi.
19.02.2019 Gündem
İstanbul'da hafta sonu karla karışık yağmur bekleniyor
İstanbul'da hafta sonu karla karışık yağmur bekleniyor İstanbul'da hafta sonu hava soğuyacak, karla karışık yağmur bekleniyor.
18.02.2019 Gündem
Meteoroloji'den sağanak yağmur yağışı uyarısı! İstanbul'da hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den sağanak yağmur yağışı uyarısı! İstanbul'da hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ilk defa yaptığı renk kodlu uyarısı sonrası vatandaşların son dakika hava durumu haberlerine ilgisi yoğunlaştı. Başta İstanbul, İzmir, Ankara olmak üzere vatandaşlar, "Bugün hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını arıyor. Sabah saatleri itibariyle İstanbul'da yağmur etkili olurken, Meteoroloji'den de yağış uyarıları gelmeye devam ediyor. İşte MGM'den yapılan tüm uyarılar ve 13 Şubat çarşamba hava durumu ile ilgili detaylar...
13.02.2019 Gündem
İstanbul için korkutan uyarı: Yüzde 90'ı geçmiş durumda...
İstanbul için korkutan uyarı: Yüzde 90'ı geçmiş durumda... Birçok uzmanın depremle ilgili bilgileri güncellemediğini belirten Prof. Dr. Cenk Yaltırak’a göre, Osmangazi Köprüsü’nün olduğu bölgeden başlayıp İmralı Adası’nın kuzeyine uzanan fay hattındaki deprem olasılığı, tarihsel çerçeveye göre yüzde 90’ı geçmiş durumda...
25.01.2019 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için uyarı! Yarın başlıyor, günlerce sürecek
Meteoroloji'den İstanbul için uyarı! Yarın başlıyor, günlerce sürecek Yurdun doğu kısmını bugün etkisi altına alan yağışlar yarından itibaren İstanbul ve çevresinde de etkili olacak. Sağanak yağış İstanbul ve çevresinde hafta sonu da dahil olmak üzere günlerce sürecek.
10.10.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul İçin Uyarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul için uyarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.