Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak İstanbul’u baştan başa metro ağları ile ördüklerini belirterek, en önemli metro hatlarından olan ve 8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattını açıldığı günden bu yana 1 yıllık süre içerisinde toplam 5 milyon 200 bin yolcu taşındığını söyledi.
8.04.2024 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu açılıyor! Bakan Uraloğlu, CNN TÜRK'te anlattı
Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu açılıyor! Bakan Uraloğlu, CNN TÜRK'te anlattı Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu bugün hizmete giriyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni metro hattı ile ilgili tüm merak edilenleri CNN TÜRK ekranlarında anlattı...
19.03.2024 Gündem
Arnavutköy İstanbul Havalimanı metro durakları: Arnavutköy İstanbul Havalimanı metrosu hangi ilçelerden geçiyor?
Arnavutköy İstanbul Havalimanı metro durakları: Arnavutköy İstanbul Havalimanı metrosu hangi ilçelerden geçiyor? İstanbul ulaşımını rahatlatacak yeni metro hattı bugün devreye giriyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan Arnavutköy İstanbul Havalimanı metrosu 19 Mart'ta açıldı. Bu metro hattıyla Arnavutköy^den İstanbul Havalimanı'na 8 dakikada gidilebilecek. Peki Arnavutköy İstanbul Havalimanı metro durakları hangileri?
19.03.2024 Gündem
Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı yarın açılıyor! Seyahat süresi 8 dakikaya inecek
Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı yarın açılıyor! Seyahat süresi 8 dakikaya inecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu "Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arası 8 dakikaya düşüyor. İstanbul’u başta başa modern raylı sistem ağıyla donattık. İstanbul metrosu, 69 kilometrelik ring hattına kavuşuyor. Dünyanın en uzun metro ringlerinden biri İstanbul’da olacak” dedi.
18.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'da metro gitmeyen hiçbir ilçemiz kalmayacak
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'da metro gitmeyen hiçbir ilçemiz kalmayacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'nde konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul'da metro gitmeyen hiçbir ilçemiz kalmayacak. 31 Mart akşamı İstanbul'un evladı kardeşi yoldaşı olmaya talibim.' ifadelerini kullandı.
29.01.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
TCDD'den Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu açıklaması
TCDD'den Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu açıklaması Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro hattına kazık çalışması yapılırken verilen zararla ilgili açıklama yaptı.
20.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: 'Yeni Sakarya' milli elektrikli tren setinde seri üretime geçtik
Bakan Uraloğlu: 'Yeni Sakarya' milli elektrikli tren setinde seri üretime geçtik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizin saatte 160 kilometre hıza sahip 'Yeni Sakarya' ismini verdiğimiz ilk milli ve yerli elektrikli tren seti projemizde, 2 prototip (ilk örnek) seti tamamlayarak hizmete sunduk. Seri üretime başladık" dedi.
3.01.2024 Ekonomi
Resmi Gazete’de yayımlandı: İşte 1 Ocak’ta ücretsiz olacak toplu taşıma araçları
Resmi Gazete’de yayımlandı: İşte 1 Ocak’ta ücretsiz olacak toplu taşıma araçları Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 1 Ocak’ta Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri ücretsiz olacak.
30.12.2023 Ekonomi
Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol! Bakan Uraloğlu canlı yayında duyurdu
Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol! Bakan Uraloğlu canlı yayında duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası yeni otoyol yapılacağının müjdesini verdi. Bakan Uraloğlu yeni projeye ilişkin detayları canlı yayında açıkladı.
30.10.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TBMM Genel Kurulu’nda 12. Kalkınma Planı sunumunu yaptı. Cevdet Yılmaz, "12’inci Kalkınma Planı 5 eksen üzerinde kurgulanmıştır" ifadelerini kullanırken, emekli, memur ve çalışanlara ilişkin de önemli bir açıklama yaptı.
30.10.2023 Gündem
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda incelemelerde bulunarak basın açıklaması yaptı.
30.10.2023 Ekonomi
Bugün ve yarın toplu taşıma ücretsiz olacak
Bugün ve yarın toplu taşıma ücretsiz olacak Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, bugün ve yarın ücretsiz hizmet verecek.
28.10.2023 Ekonomi
İstanbul Havalimanı Metrosu, Marmaray, İzban, Başkentray  30 Ağustos'ta ücretsiz
İstanbul Havalimanı Metrosu, Marmaray, İzban, Başkentray 30 Ağustos'ta ücretsiz Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre; 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Marmaray, Başkentray, İzban ve İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz hizmet verecek.
28.08.2023 Ekonomi
Ücretsiz olacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
Ücretsiz olacak! Resmi Gazete'de yayımlandı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda Ankara, İstanbul ve İzmir'de raylı toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.
25.04.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Açılış için gün sayıyoruz
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Açılış için gün sayıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi - Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışı için gün sayıldığını belirtti.
30.03.2023 Ekonomi
Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu yolcu taşımaya başladı
Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu yolcu taşımaya başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmet vermeye başladı. Havalimanı metrosu sabah 06.00 itibariyle hizmete başlarken, vatandaşlar hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
23.01.2023 Gündem
Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu yolcu taşımaya başladı
Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu yolcu taşımaya başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmet vermeye başladı. Havalimanı metrosu sabah 06.00 itibariyle hizmete başlarken, vatandaşlar hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
23.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 10 Mart'ta yetkimi kullanacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 10 Mart'ta yetkimi kullanacağım Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da gençlerle buluştuğu İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a programına katıldı. Seçim tarihiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Devlet Bey'le bir görüşme yaptık ve dedik ki 'zaman kaybına tahammül yok.' Bütün değerlendirmeleri yaparak adımı da buna göre atalım dedik. Öğrencilerimizin durumları bizim için çok önemli. Resmi olarak Cumhurbaşkanın burada bir yetkisi var. 10 Mart'ta bu yetkimizi kullanacağız. 60 gün süre var. O süreyi de YSK değerlendirecek." dedi.
22.01.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı metro ücreti ne kadar? İstanbul Havalimanı M11 metrosu hangi ilçelerden geçiyor?
İstanbul Havalimanı metro ücreti ne kadar? İstanbul Havalimanı M11 metrosu hangi ilçelerden geçiyor? İstanbul Havalimanı metrosu açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu hakkında sorular da peş peşe geldi. Peki İstanbul Havalimanı metrosu ücretsiz mi? Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu hangi ilçelerden geçiyor? Ücreti ne kadar? İşte M11 metrosu hakkında bilgiler
22.01.2023 Gündem
Kağıthane - İstanbul Havalimanı metro durakları nerede? İstanbul Havalimanı metrosu açıldı mı, kaç durak? İşte güzergah...
Kağıthane - İstanbul Havalimanı metro durakları nerede? İstanbul Havalimanı metrosu açıldı mı, kaç durak? İşte güzergah... İstanbul havalimanı metrosu açılıyor. Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu hakkında araştırmalar da devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılan yeni metro hattıyla birlikte İstanbul Havalimanı şehrin kalbine bağlanıyor. Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu durakları, güzergahı da İstanbullu vatandaşların gündeminde bulunuyor. Peki İstanbul Havalimanı metrosu kaç durak, duraklar nerede? İstanbul Havalimanı metrosu açıldı mı? İşte detaylar...
22.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde konuştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Günde 800 bin yolcu kapasiteli bu metro hattı sayesinde Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada ulaşılabilecek. Metro hattımız 1 ay süreyle ücretsiz hizmet verecek" dedi. Erdoğan, "Kanal İstanbul projesini inşallah hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.
22.01.2023 Gündem
Kağıthane İstanbul Havalimanı metro durakları ve metro hattı güzergahı! Kağıthane İstanbul Havalimanı metrosu 2023 ne zaman açılacak, açıldı mı?
Kağıthane İstanbul Havalimanı metro durakları ve metro hattı güzergahı! Kağıthane İstanbul Havalimanı metrosu 2023 ne zaman açılacak, açıldı mı? Türkiye'nin en hızlı metrosunun kullanılacağı hat hizmete giriyor. 8 durağın bulunduğu metro hattı ile Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada gidilebilecek. Peki, Kağıthane İstanbul Havalimanı metrosu ne zaman açılacak, Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı açıldı mı? İşte Kağıthane İstanbul Havalimanı metro durakları, güzergahı ve özellikleri…
21.01.2023 Gündem
Doğumhanede dehşet! Doktor bebeğin başını neşterle kesti
Doğumhanede dehşet! Doktor bebeğin başını neşterle kesti Tekirdağ'da doğum esnasında dehşet dolu bir olay yaşandı. 1,5 yıl önce Sevgi Küçük kızı Deniz'i sezaryanla dünyaya getirdi. Ancak bu sırada eşine az rastlanır olay meydana geldi. Doktor annenin karnını neşterle kesti sonrası korkunç. İşte haberin detayları...
20.01.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri