Gazete Vatan Logo

İstanbul Havalimanı metro ücreti ne kadar? İstanbul Havalimanı M11 metrosu hangi ilçelerden geçiyor?

İstanbul Havalimanı metrosu açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu hakkında sorular da peş peşe geldi. Peki İstanbul Havalimanı metrosu ücretsiz mi? Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu hangi ilçelerden geçiyor? Ücreti ne kadar? İşte M11 metrosu hakkında bilgiler

İstanbul Havalimanı metro ücreti ne kadar? İstanbul Havalimanı M11 metrosu hangi ilçelerden geçiyor?

İstanbul Havalimanı metrosu ücretsiz mi, hangi ilçelerden geçiyor sorularının yanıtı merak ediliyor. Seyahat edeceklerin merakla araştrmaya başladığı Kağıthane - İstanbul Havalimanı metro durakları nerelerde?

İSTANBUL HAVALİMANI METROSU ÜCRETSİZ Mİ? NE KADAR?

İstanbul Havalimanı metrosu 1 boyunca ücretsiz olacak. Ardından kısa mesafe 9.90 TL olacak, en uzun mesafe ise 12 TL olacak. Öğrenciler de bu ücretin yarısını ödeyecek. Öğretmenler için de farklı indirimler geçerli olacak.

KAĞITHANE - İSTANBUL HAVALİMANI HANGİ İLÇELERDEN GEÇİYOR?

İstanbul Havalimanı metrosunun hat uzunluğu 34 kilometre uzunluğuna olacak. Önümüzdeki günlerd Gayrettep bölümünün açılması sonrası hattın uzunluğu 37,5 kilometreye ulaşacak. Kağıthane, Kemerburgaz, Hasdal, Göktürk, İhsaniye ve İstanbul Havalimanı duraklarından oluşuyor.

 

KAĞITHANE - İSTANBUL HAVALİMANI METROSU SÜRESİ KAÇ DAKİKA?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Hattın işletmeye açılmasıyla İstanbul Havalimanı'na Kağıthane'den sadece 24 dakikada, Göktürk'ten 12 dakikada ulaşılabilecektir." dedi.

Haberin Devamı