İstanbul Hava Durumu Saatlik

İstanbul Hava Durumu Saatlik

Son dakika istanbul hava durumu saatlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul hava durumu saatlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul hava durumu saatlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Hava Durumu Saatlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul hava durumu saatlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 istanbul hava durumu saatlik haberi bulunmuştur. Tüm istanbul hava durumu saatlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den kritik uyarı! (8 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu)
Meteoroloji'den kritik uyarı! (8 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu) Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 8 Ekim Salı günü son İstanbul hava durumu raporuna göre bugün İstanbul'da sağanak yağış etkili olacak. İstanbul'da hava sıcaklığı ise 18 derece olacak. İşte güncel Meteoroloji hava durumu raporu... Sağanak yağış sabah saatlerinden itibaren İstanbul genelinde etkili olmaya başladı. Yağış nedeniyle sabah işe giden bazı vatandaşlar ıslanmaktan şemsiyeleri sayesinde kurtulurken bazıları ise yağmura hazırlıksız yakalandı. Trafikte de yağış nedeniyle belli noktalarda yoğunluk yaşanıyor.
8.10.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Hava sıcaklıkları düşüyor
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Hava sıcaklıkları düşüyor Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yayınlanan tahminlerde Marmara'nın batısı ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar eseceği yönünde uyarı yapıldı. Ayrıca hava sıcaklıklarının da 3 ile 9 derece arasında düşeceği bildirildi.
3.10.2019 Gündem
Meteoroloji uyardı! Hava sıcaklıkları düşüyor, yağış geliyor
Meteoroloji uyardı! Hava sıcaklıkları düşüyor, yağış geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre,bugün öğle saatlerinden sonra Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'de sağanak yağış etkili olacak. Marmara ile Karadeniz kıyılarında ise hava sıcaklıkları 4 derece azalacak. İstanbul Valiliği, Meteoroloji'nin İstanbul için cuma günü sağanak yağış uyarısı yaptığını belirtti.
19.09.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 13 Mart Çarşamba günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 13 Mart Çarşamba günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 13 Mart Çarşamba günü ülke genelinde yağışlı bir hava hakim olacak. Hava sıcaklıkları doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalırken Marmara Bölgesi için de kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. İstanbul'da yaşanan fırtına nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar yaşandı. Bazı sefer iptal edildi. Yağış nedeniyle de birçok noktada trafik durma noktasına geldi.
13.03.2019 Gündem
Meteoroloji uyardı! 12 Mart Salı günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji uyardı! 12 Mart Salı günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 12 Mart Salı günü yurt genelinde hava sıcaklıklarının düşeceğini ve yağışların etkili olacağını açıkladı. Aralarında İstanbul'un da yer aldığı 6 il için ise fırtına uyarısı yapıldı.
12.03.2019 Gündem
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem!
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem! AFAD, dün saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ardından Samandağ'da 5.8 ve 5.2 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi. Deprem Kayseri, Antalya, Urfa, Osmaniye, Diyarbakır'a kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremde 6 kişi hayatını kaybetti, 294 kişi yaralandı.
21.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı Her şey sevgilisinin ona çiçek göndermesi ile ortaya çıktı. Türkiye’nin günlerdir konuştuğu olayda skandalların ardı arkası kesilmiyor. İfadesinde tüm gerçekleri anlatan sahte doktorun sadece sağlık sektöründe değil, özel hayatında da bir yalan makinesi olduğu belirlendi. Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni ortaya çıkan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi detayı olayı başka bir boyuta taşıdı.
6.12.2022 Yaşam
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
Türkiye dünyaya duyurdu! Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili son dakika gelişmesi...
Türkiye dünyaya duyurdu! Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, Rusya-Ukrayna savaşı başta olmak üzere dış politika konularıyla ilgili değerlendirmede bulunarak, "Türkiye'nin masada olmasını iki tarafın da istemesi dengeli politikamızı gösteriyor." dedi.
31.03.2022 Siyaset
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından sahiplerinin almadığı, yollarda bırakılan araçlar çekilmeye başlandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Hadımköy ve Arnavutköy arasında park edilmiş kamyon ve TIR'ların araç sürücülerine çağrıda bulunmuş, acilen bölgeden araçların çekilmesi gerektiğini belirtmişti. Yerlikaya, 'Çekilmediği takdirde araçlar görevlilerce çekilecektir' demişti. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de buzlanmaya dikkat çekerek uyardı. İşte detaylar...
26.01.2022 Gündem
Yarıyıl tatili başlıyor! Milyonlarca öğrenci karne alacak, saatler erkene çekildi
Yarıyıl tatili başlıyor! Milyonlarca öğrenci karne alacak, saatler erkene çekildi Türkiye'de milyonlarca öğrenci bugün karne alacak. 2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönemi bugün sona erecek. Yarıyıl tatili başlıyor. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci, bugün yarıyıl tatiline çıkacak. İstanbul Valiliği ise, öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için karnelerin dağıtım saatlerinin erkene çekildiğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yarıyıl tatilinin uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Öte yandan notları iyi olanlar tatile keyifli girecek ancak içlerinde düşük notları olduğu için mutsuz olanlar da bulunacak. Peki, dersleri iyi olanlar tüm tatili dinlenerek mi geçirecekler ya da kötü olanlar sadece ders mi çalışacaklar? İyi karnenin ödülü ne olmalı, karnesi kötü olana nasıl yaklaşmalı? İşte Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalar ve uzmanlardan karnelerle çocuk-ebeveyn iletişimi uyarıları...
22.01.2022 Eğitim
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Yapan yanar, metrobüs, metro, otobüs...
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Yapan yanar, metrobüs, metro, otobüs... Çalışan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Mazeret sayılmıyor. Yapan yanar. İşinizde olabilirsiniz. Mahkeme kararları var… ‘Köprüde trafik vardı’ diyerek geç kalma mazeret olarak kabul edilmiyor. Metro arızası da metrobüs hatları gibi ikamesi olmayan ulaşım araçlarıdır. Bir metro arızasından kaynaklanan gecikmenin telafisini ne yazık ki yaya olarak yerine getiremeyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda iş akdi fesih gerçekleşmez, gerçekleşmesi halinde işe iade davasını kazanabilirsiniz. Ancak bir duraklık kullanıyorsanız ve yürüyerek de gidebileceğiniz bir mesafede metrobüsün yapılmasını bekliyorsanız dolaylı yoldan işinizi aksatıyorsunuz anlamına gelmektedir ve ihtar sebebi.
Hava kirliliği arttı! İstanbul, Ankara...
Hava kirliliği arttı! İstanbul, Ankara... Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) hava kirliliği limit değerlerini güncelledi. 15 yıl aradan sonra güncellenen hava kalitesi rehberinde temel kirleticiler arasında bulunan PM10 için yıllık limit değer 20 mikrogramdan 15’e; DSÖ’nün kanserojen madde olarak da tanımladığı PM2.5 için ise 10 mikrogramdan 5’e çekildi. Yeni değerlere göre İstanbul’da yıllık hava kirliliği ortalaması, limit değeri yaklaşık 3.4 kat; Ankara’da ise 3.8 kat aşıyor.
24.09.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık...
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık... Türkiye'nin ciğerleri yanıyor. Kahreden haberler Muğla'dan peş peşe geldi. Bodrum ilçesinde Gökpınar, Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı mahallerinde yanan çam ağaçlarının yola devrilmesi ve kaya parçalarını sürüklemesi nedeniyle zaman zaman ulaşım sağlanamıyor. Manavgat ve Gündoğmuş dışındaki yerlerde yangın kontrol altına alındı. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras "Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bizim şu anda yapabileceğimiz tek şey meskun mahalleri korumak." dedi ve Çökertme Mahallesi'ndeki yangına dikkat çekti. İşte Bodrum, Manavgat, Marmaris ve Milas'ta devam eden yangınlarda son durum...
2.08.2021 Gündem
Uçakta bebek kalp krizi geçirdi, ilk müdahaleyi Milletvekili Dr. Şeker yaptı
Uçakta bebek kalp krizi geçirdi, ilk müdahaleyi Milletvekili Dr. Şeker yaptı Türk Hava Yolları'nın (THY) Bişkek-İstanbul seferini yapan tarifeli uçağında bir bebek kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçiren bebeğe müdahale eden AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, "Ankara'ya yarım saatlik bir mesafe vardı. Doktor olduğumu bilen hostesler kucağıma bir bebek getirdi. Baktım, bebek morarmış, solunum yok, kalp durmuş vaziyetteydi. Ondan sonra nefes borusunu açtık, kalp masajı, nefes yoluyla solunum derken bebek kendine geldi." ifadelerini kullandı.
19.03.2021 Yaşam
Mahkemeden flaş karar! Ceza kaldırıldı, paranızı geri alabilirsiniz...
Mahkemeden flaş karar! Ceza kaldırıldı, paranızı geri alabilirsiniz... İstanbul D-100 kara yolu Acıbadem mevkisinde 88 kilometre/saatlik hız limitini 1 kilometre aştığı için 235 lira idari para cezası gönderilen avukatın yaptığı itiraz, 1 kilometrelik aşım makul sınırlar içinde kaldığı gerekçesiyle mahkemece kabul edildi.
19.06.2020 Ekonomi
Zaturre diye gitti bakın ne çıktı!
Zaturre diye gitti bakın ne çıktı! Kocaeli'nde yaşayan Fatma ve Halil Karakaya çiftinin 2 yaşındaki çocukları Ali Asaf bir hafta önce soğuk algınlığı ve ağır ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
2.02.2020 Sağlık
Bugün hava nasıl olacak? (21Kasım Meteoroloji hava durumu raporu)
Bugün hava nasıl olacak? (21Kasım Meteoroloji hava durumu raporu) Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 21 Kasım Perşembe günü İstanbul'da hava sıcaklığı 22 derece olacak. Sabah saatlerinde ise sisli ve puslu bir hava hakim olacak.
21.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 13 kişiyi yakaladık! Elimizdeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 13 kişiyi yakaladık! Elimizdeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bağdadi'nin 13 tane yakın çevresini yakaladık, onlar da elimizde" ifadelerini kullandı.
7.11.2019 Siyaset
Bugün hava nasıl olacak? (5 Kasım Meteoroloji hava durumu raporu)
Bugün hava nasıl olacak? (5 Kasım Meteoroloji hava durumu raporu) Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 Kasım Salı günü son İstanbul hava durumu raporuna göre bugün İstanbul'da Parçalı ve çok bulutlu bir hava etkili olacak. İstanbul'da hava sıcaklığı ise 22 derece olacak. Meteoroloji ayrıca Muğla çevrelerinde öğle saatlerine kadar kuvvetli yağışın etkili olacağını duyurdu.
5.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye resti çekti: Aldığınız kararı tanımıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye resti çekti: Aldığınız kararı tanımıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Türkiye'yi Suriye, Irak, Libya gibi yapabileceklerini sananlara cevabımızı inlerine girerek, güvendikleri dağları başlarına yıkarak verdik" dedi. Güvenli bölge ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Güvenli Bölge dışından gelecek saldırılara en sert şekilde karşılık verecek ve gerekirse güvenli bölge sahamızı genişleteceğiz" ifadesini kullandı. Grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, ABD ziyareti ile ilgili olarak "Henüz kararımı vermedim" şeklinde konuştu.
30.10.2019 Siyaset
Bugün hava nasıl olacak?  (14 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu)
Bugün hava nasıl olacak? (14 Ekim Meteoroloji hava durumu raporu) Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 14 Ekim Pazartesi günü son İstanbul hava durumu raporuna göre bugün İstanbul'da parçalı ve az bulutlu bir hava etkili olacak. İstanbul'da hava sıcaklığı ise 24 derece olacak. İşte güncel Meteoroloji hava durumu raporu...
14.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Hava Durumu Saatlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul hava durumu saatlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.