İstanbul Belediye Başkanı

İstanbul Belediye Başkanı

Son dakika İstanbul Belediye Başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Belediye Başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Belediye Başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Belediye Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul belediye başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.093 istanbul belediye başkanı haberi bulunmuştur. Tüm istanbul belediye başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da hayatını kaybeden sunucu ve yazar Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda veda töreni düzenlendi. Uca'nın kardeşi Mehtap Uca Erdoğan, "Aynı annem gibi tam yoğun bakım kapısından seni alıp eski hayatımıza, güzel günlerimize, neşemize kavuşacakken ellerimin arasından kayıp gittim. Ama bu sefer bu senaryoda beni çok yalnız  bıraktın" dedi. 
18.11.2023 Magazin
Toplu taşımaya zam geldi mi, İstanbul'da toplu taşımaya zam gelecek mi? İETT Otobüs, Metro, Metrobüs, Marmaray fiyatları ne kadar  oldu, İİETT zam yapacak mı? Toplu taşıma zammı 2023
Toplu taşımaya zam geldi mi, İstanbul'da toplu taşımaya zam gelecek mi? İETT Otobüs, Metro, Metrobüs, Marmaray fiyatları ne kadar oldu, İİETT zam yapacak mı? Toplu taşıma zammı 2023 Ankara’da, Antalya’da toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından da şehir içi toplu taşıma ücret tarifesinde değişikliğe gidildiği bildirildi. Toplu taşıma ücretlerine yapılan peş peşe zam gözleri İstanbul’e çevirdi. İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu “maliyetlerle, ne yazık ki insanlarımızın toplu taşıma fiyatları da rakamları da bedelleri de değişecektir." ifadelerini kullanarak İstanbul’da toplu taşımaya zam yapılacağını işaret etti. Peki, İETT'ye zam geldi mi? İstanbul'da toplu taşıma ücretlerine zam gelecek mi?
25.07.2023 Ekonomi
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Ahlatlıbel'de görüştü
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Ahlatlıbel'de görüştü Seçimin ardından istifa çağrısı yapılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile her fırsatta "değişim" mesajı veren Ekrem İmamoğlu, bugün bir araya geldi.
14.06.2023 Gündem
Türkiye dünya gündeminde! The Economist'ten bir skandal daha
Türkiye dünya gündeminde! The Economist'ten bir skandal daha Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Türkiye'yi ayağa kaldıran kapağın ardından The Economist yine nefret kustu, İngiliz BBC ve The Guardian'ın yayımladığı haberler de gözden kaçacak gibi değil.
11.05.2023 Dünya
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri, Gabar'da bulunan petrol rezervi, Karadeniz gazı, ekonomi, dış politika ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor. Hem cumhurbaşkanlığında, hem meclis seçimde tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz." dedi.
5.05.2023 Gündem
17 Ağustos 1959 Pazartesi günü ne oldu, 17 Ağustos 1959 Pazartesi avlama seferberliği nedir?
17 Ağustos 1959 Pazartesi günü ne oldu, 17 Ağustos 1959 Pazartesi avlama seferberliği nedir? 17 Ağustos 1959 Pazartesi ne oldu, İstanbullular neden 17 Ağustos 1959 Pazartesi avlama seferberliği ilan etti? ATV ekranlarında yer alan “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışması Kenan İmirzalıoğlu sunuculuğunda 18 Aralık 2022 Pazar günü yeni bölümle izleyicisiyle buluştu. 17 Ağustos 1959 Pazartesi gününden itibaren her Pazartesi, İstanbul halkı gazeteler ve radyolar aracılığıyla hangisini avlama seferberliğine mecburi katılmaya çağrılmıştır ve katılmayanlara para cezası verilmiştir? sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, 17 Ağustos 1959 Pazartesi günü İstanbul’da ne oldu, avlanma seferberliği nedir?
19.12.2022 Gündem
Avcılar metrobüs kazası neden oldu, soruşturma sonucu belli oldu mu?
Avcılar metrobüs kazası neden oldu, soruşturma sonucu belli oldu mu? İstanbul Avcılar'da iki metrobüsün kafa kafaya çarpışması sonrası meydana gelen kazada 99 kişi yaralanmıştı. Kazaya ile alakaklı soruşturma sürerken İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kazanın neden olduğunu açıkladı. İşte Avcılar metrobüs kazasının nedeni…
10.09.2022 Yaşam
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri… 27 Mayıs askeri darbesinin 60. yılında Yassıada ve o günler yeniden gündem oldu. Yassıada’da yapılan yargılamaların ardından eski Cumhurbaşkanı Celal Bayar, eski Başbakan Adnan Menderes, eski Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu, eski Maliye Bakanı Hasan Polatkan hakkında oy birliğiyle idam kararı alındı. Celal Bayar'ın cezası yaş haddi nedeniyle ömür boyu hapse çevrildi. Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan 16 Eylül 1961'de sabaha karşı, Adnan Menderes ise İmralı Adası'nda 17 Eylül 1961'de saat 13.21'de idam edildi. Peki, 27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27.05.2022 Gündem
Bakan Varank: Şehirlere terörist sokmaya çalışanlar var
Bakan Varank: Şehirlere terörist sokmaya çalışanlar var Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Terörle mücadelede geldiğimiz nokta sayesinde biz huzurla bu şehirlerde yaşıyoruz. Sınırın dışarısında teröristlerle mücadele ediyoruz ama hala bu şehirlere teröristleri, terör yandaşlarını sokmaya çalışanlar var" dedi.
2.05.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den son dakika Tarkan açıklaması: Bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz.
MHP lideri Bahçeli'den son dakika Tarkan açıklaması: Bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Tarkan geçecek diyor, elbette geçecek zor günler geçecek, terör geçecek, felaketler geçecek, sorunlar bitecek. Tarkan şarkı sözleriyle Kovid-19 dönemini kast ettiğini söylüyor, hayır diyorlar. İddialar doğru olsa bile bir şarkıyla yıkılmaz, yıkılamaz." dedi.
22.02.2022 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na istifa çağrısı
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na istifa çağrısı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, İstanbul'da kar mücadelesine ilişkin "İstanbul, İstanbul olalı böylesi bir zulüm görmemiştir. Trafik tıkanmış, hayat durmuş, Belediye Başkanı balıkçıya gidiyor. Bunu yaparken de hiç vicdanı sızlamıyor. Bizim dileğimiz Büyükşehir Belediye Başkanı'nın görevinden affını istemesi ve İstanbul'un önünü bir an evvel açmasıdır" dedi.
1.02.2022 Siyaset
Bakan Varank'tan İmamoğlu'na tepki: Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz!
Bakan Varank'tan İmamoğlu'na tepki: Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Dün milyonlarca İstanbullu, şehir merkezinde mahsur kaldı. Kar küremesi yapmanız, tuzlama yapmanız da mı engellendi? Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz. İstanbul’u kar kıyamet götürüyor, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı gitmiş bir balıkçı restoranında görüntü veriyor" dedi.
25.01.2022 Siyaset
Bakan Yanık duyurdu: Kadının iş gücüne katılma oranı yüzde 33,8'e yükseldi
Bakan Yanık duyurdu: Kadının iş gücüne katılma oranı yüzde 33,8'e yükseldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, KAGİDER işbirliğinde düzenlenen Girişimci Kadınlar Birliği'nin (FCEM) 68'inci Dünya Kongresi'nde konuştu. Bakan Yanık, “2004 yılında yüzde 20,8 olan kadın istihdam oranı 2021 Ağustos ayı itibarıyla yüzde 28,4'e, kadının iş gücüne katılma oranı yüzde 23,3 'ten yüzde 33,8'e yükseldi. 2023 hedefimiz kadının iş gücüne katılma oranı yüzde 38,5 belirlenmiş durumda" dedi.
4.11.2021 Ekonomi
Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs Adnan Menderes olayı nedir, kaç yaşında öldü?
Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs Adnan Menderes olayı nedir, kaç yaşında öldü? 27 Mayıs 1960 darbesinin üzerinden 61 yıl geçti. 27 Mayıs 1960 ihtilaliyle Anayasa ve TBMM feshedilirken ülkenin başbakanı ve iki bakanı ise idam edildi. Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs Adnan Menderes olayı nedir, kaç yaşında öldü?
27.05.2021 Gündem
27 Mayıs darbesinde ne oldu? Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs 1960 darbesi sonuçları!
27 Mayıs darbesinde ne oldu? Adnan Menderes neden asıldı? 27 Mayıs 1960 darbesi sonuçları! Milletin vicdanında derin yaralar açan 27 Mayıs 1960 darbesinin üzerinden 61 yıl geçti. TSK içerisindeki bazı general ve subayların oluşturduğu 38 kişilik Milli Birlik Komitesinin, DP'nin "ülkeyi gitgide bir baskı rejimine ve kardeş kavgasına götürdüğü" gerekçelerini ileri sürerek 27 Mayıs sabaha karşı yönetime el koyması ile gerçekleştirilen darbe sonrasında, Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan idam edildi. Menderes, Zorlu ve Polatkan'ın idamına karar verildiği Marmara'daki Yassıada ise darbenin 60. yıl dönümünde, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na dönüştürüldü.
26.05.2021 Gündem
Fener Rum Patrikhanesi'nde deprem! Görenden alındı
Fener Rum Patrikhanesi'nde deprem! Görenden alındı Fener Rum Patrikhanesi’nde büyük bir temizlik operasyonu gerçekleştirildi. Karar alma organı olan Sen Sinod Meclisi, Patrik Bartholomeos’dan sonra iki numara olan Kadıköy Metropoliti Athanasios’u itaatsizlik gerekçesiyle görevden aldı.
18.03.2021 Gündem
Ekrem İmamoğlu'nun son durumu! Bakan Koca açıkladı
Ekrem İmamoğlu'nun son durumu! Bakan Koca açıkladı Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yapan Fahrettin Koca, koronavirüse yakalanan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun son durumuyla ilgili bilgi verdi.
28.10.2020 Gündem
Müjdeyi Bakan Koca verdi! Aralıkta geliyor
Müjdeyi Bakan Koca verdi! Aralıkta geliyor Milyonlarca kişinin gözü kulağı Bakan Koca'dan gelecek haberlerde. Corona virüs vakaları ile ilgili son durum hakkında Bilim Kurulu toplantıları sonrası, düzenli olarak bilgi veren Koca merakla beklenen aşı ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Koca tüm dünyanın beklediği corona virüs aşısının aralık ayında Türkiye'ye geleceğini duyurdu. 5 milyon doz Çin kökenli koronavirüs aşısı aralıkta devreye girecek. Arkasından da 5’er milyon dozluk yeni uygulamaların başlayacağı anlaşılıyor.
25.10.2020 Gündem
Murat Ongun kimdir? İBB Sözcüsü Murat Ongun’un biyografisi…
Murat Ongun kimdir? İBB Sözcüsü Murat Ongun’un biyografisi… Ekrem İmamoğlu 23 Haziran İstanbul seçimlerinde İBB başkanı olmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde ilk atama yapıldı ve İBB Başkan Danışmanlığı'na Murat Ongun atandı. Murat Ongun kimdir? Murat Ongun kaç yaşında, nereli?
24.10.2020 Gündem
Bugün metro çalışıyor mu? İstanbul’da metro seferleri iptal mi edildi? Bugün metrobüsler çalışacak mı? İmamoğlu yeni açıklama yaptı!
Bugün metro çalışıyor mu? İstanbul’da metro seferleri iptal mi edildi? Bugün metrobüsler çalışacak mı? İmamoğlu yeni açıklama yaptı! İçişleri Bakanlığı, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında dün gece yarısından itibaren 48 saat geçerli olmak üzere 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı uygulanacağını belirtti. Bugün metro çalışıyor mu? İstanbul’da metro seferleri iptal mi edildi? Bugün metrobüsler çalışacak mı? İstanbul Belediye Başkanı Ekram İmamoğlu İçişleri Bakanlığı’nın 31 ildeki sokağa çıkma yasağı kararıyla ilgili değerlendirmede bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu, “Otobüsler 06.00-09.00 ve 17.00-19.00 arası, Metrobüs 06.00-09.00 ve 16.00-20.00 arası çalışıyor. Metro hatları durduruldu” dedi.
11.04.2020 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İmamoğlu açıklaması:  Herkes kendisine yakışanı yapar
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İmamoğlu açıklaması: Herkes kendisine yakışanı yapar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu. Çelik, Belçika mahkemesinin PKK kararına sert tepki gösterirken, ABD'nin Ortadoğu planına ilişkin de "Filistin halkının meşru taleplerinin tamamen hiçe sayıldığı bir işgal planıdır." ifadelerini kullandı. Çelik, "Dün açıklanan Amerika’nın barış planı ölü doğmuştur." dedi. Çelik, İBB Başkanı İmamoğlu'nun Erzurum'a tatile gitmesine ilişkin bir soruya da yanıt verdi ve "Erzurum’a tatile giderken Elazığ’a uğramış. Herkes kendine yakışanı yapar." dedi.
29.01.2020 Siyaset
Ekranda Kanal İstanbul atışması
Ekranda Kanal İstanbul atışması Televizyon programına katılan İmamoğlu, “Kanal İstanbul depremi tetikler” dedi. Yayına bağlanan Prof. Dr. Celal Şengör, bunun doğru olmadığını söyledi ve “Kanal depremi tetiklemez” diye çıkıştı. Bu açıklama üzerine İmamoğlu, Şengör’ü yayına aldığı için programın moderatörüne tepki gösterdi.
10.01.2020 Gündem
İlk kez sergilenecek! "Dolmabahçe'den Anıtkabir'e"
İlk kez sergilenecek! "Dolmabahçe'den Anıtkabir'e" Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı ve Anıtkabir Komutanlığınca, 10 Kasım'da Anıtkabir Komutanlığı Müzesi'nde "Dolmabahçe'den Anıtkabir'e" sergisi açılacak.
8.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğer öyle yanlış bir hamlede bulunurlarsa ödemeleri geri isteriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğer öyle yanlış bir hamlede bulunurlarsa ödemeleri geri isteriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "G-20 zirvesi kapsamında ABD Başkanı Trump ile yapacağım görüşmenin, ikili ilişkilerimizdeki çıkmazı açacağına ve iş birliğimizi güçlendireceğine inanıyorum" dedi. F-35 konusuna değinen Erdoğan, "Yanlış bir hamlede bulunulması durumunda meseleyi uluslararası tahkim mahkemesine götürürüz. Şimdiye kadar yaptığımız ödemeleri geri isteriz" ifadelerini kullandı.
27.06.2019 Dünya
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den flaş S-400 açıklaması
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den flaş S-400 açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den partisinin grup toplantısında konuşma önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli konuşmasında, "S-400'lerin alınması bir varoluş meselesine dönüşmüştür. Türkiye'nin karar organları bellidir." dedi.
26.06.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Belediye Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul belediye başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.