İstanbul Arel Üniversitesi

İstanbul Arel Üniversitesi

Son dakika İstanbul Arel Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Arel Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Arel Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Arel Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul arel üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 istanbul arel üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm istanbul arel üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
Arel Üniversitesi çöktü mü, İstanbul Arel Üniversitesi nerede?
Arel Üniversitesi çöktü mü, İstanbul Arel Üniversitesi nerede? Arel Üniversitesi çöktü mü, İstanbul Arel Üniversitesi nerede? İstanbul Küçükçekmece'de yan tarafındaki inşaatın istinat duvarında meydana gelen çökme sonucu Arel Üniversitesi'nin 3 katlı binası çöktü. Üniversitenin ana binasının bir köşesinde de büyük hasar meydana geldi. Çevrede bulunan 1 öğrenci yurdu ve 6 apartman da tedbir amacıyla tahliye edildi.
24.10.2022 Gündem
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu görevden alındı
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu görevden alındı Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı.
15.07.2021 Gündem
Aileler endişeli; Otizmle karıştırılıyor! Sebebi ise...
Aileler endişeli; Otizmle karıştırılıyor! Sebebi ise... Her bir çocuk için konuşma yaşı farklılık gösterebiliyor. Uzmanlar ise, çok fazla televizyon, telefon, bilgisayara maruz kalan çocuklarda uyaran eksikliğinden kaynaklı konuşma gecikmesi yaşandığını söylüyor. Çocuk ve ergen psikiyatristi Prof. Dr. Mazlum Çöpür, ailelerin belirtileri otizmle karıştırdığına değinerek, “Çocuk bütün gün televizyon seyrettiği için konuşma ve ses uyaranı alamıyor, uyaran alamadığı için de konuşması gecikiyor” dedi.
28.02.2021 Sağlık
'Binaların kolonlarını kesmek cinayettir'
'Binaların kolonlarını kesmek cinayettir' İzmir’deki depremin ardından yıkılan binalar, kolonların kesildiğine dair iddiaları güçlendirdi. Binanın kolonuna müdahale edilemeyeceğini söyleyen İnşaat Mühendisi Dr. Öğr. Üyesi Recep Özay, “Kolonların kesilmesi mümkün değil, bunu yapmak cinayettir. Bina kolonlar sayesinde ayakta durur. Kolonlar ne kadar sağlam ve büyükse bina da o kadar sağlamdır” dedi.
4.11.2020 Gündem
İstanbul Arel Üniversitesi, öğretim elemanı alacak!
İstanbul Arel Üniversitesi, öğretim elemanı alacak! İstanbul Arel Üniversitesi 9 Ocak 2020 tarihli yayınlanan Resmi Gazete’de çok sayıda öğretim elemanı alımı yapacağını duyurdu. Prof. Dr., Doç. Dr., Doktor Öğretim Üyesi kadroları için Resmi Gazete’ye ilan veren İstanbul Arel Üniversitesi, birçok fakültesi için alım yapacak. Peki Başvuru şartları neler? Başvuru tarihi ne zaman? Hangi belgeler isteniyor? İşte detaylar…
10.01.2020 Personel Alımı
İstanbul Arel Üniversitesi, öğretim elemanı alacak! Başvuru şartları neler? Başvuru tarihi ne zaman?
İstanbul Arel Üniversitesi, öğretim elemanı alacak! Başvuru şartları neler? Başvuru tarihi ne zaman? İstanbul Arel Üniversitesi 9 Ocak 2020 tarihli yayınlanan Resmi Gazete’de çok sayıda öğretim elemanı alımı yapacağını duyurdu. Prof. Dr., Doç. Dr., Doktor Öğretim Üyesi kadroları için Resmi Gazete’ye ilan veren İstanbul Arel Üniversitesi, birçok fakültesi için alım yapacak. Peki Başvuru şartları neler? Başvuru tarihi ne zaman? Hangi belgeler isteniyor? İşte detaylar…
10.01.2020 Personel Alımı
Yeni enstitü ve fakülteler kuruldu
Yeni enstitü ve fakülteler kuruldu Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak enstitü ve fakültelerin kurulması ile bazı enstitü ve yüksekokulların kapatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.12.2019 Gündem
Rektör atamaları Resmi Gazete'de
Rektör atamaları Resmi Gazete'de Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iki üniversiteye rektör atamasına ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
13.09.2019 Eğitim
İstanbul Arel Üniversitesi 32 akademik personel alıyor
İstanbul Arel Üniversitesi 32 akademik personel alıyor İstanbul Arel Üniversitesi profesör,doçent,doktor öğretim üyesi ve araştırma görevlisi alımı için ilan açtı.
7.03.2019 Personel Alımı
İstanbul Arel Üniversitesine öğretim elemanları alınacak! İşte gereken şartlar…
İstanbul Arel Üniversitesine öğretim elemanları alınacak! İşte gereken şartlar… 20 Ocak 2019’da Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İstanbul Arel Üniversitesi’ne öğretim elemanları alınacak. İşte öğretim elemanı görevine başvuru şartları...
20.01.2019 Gündem
Emre Özkan kimdir?
Emre Özkan kimdir? Ünlü Youtuber Emre Özkan'ın hayatını kaybettiği haberi gündemde büyük etki bıraktı. Binlerce takipçisi olan Emre Özkan'ın ölüm haberi sevenlerini çok üzdü. Peki Emre Özkan neden öldü? İşte hayatı hakkında merak edilen bilgiler...
14.11.2018 Gündem
Ünlü Youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı yangında öldü
Ünlü Youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı yangında öldü Türkiye'nin ünlü Youtuber'ı Emre Özkan ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı, Bağcılar'da Özkan'ın kiraladığı stüdyoda sabaha karşı çıkan yangında hayatını kaybetti. Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangın söndürüldükten sonra Emre Özkan ve kız arkadaşının cesetlerine ulaşıldı.
14.11.2018 Yaşam
Büyükçekmece Basketbol, Türk Telekom'u devirdi
Büyükçekmece Basketbol, Türk Telekom'u devirdi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 4'üncü hafta karşılaşmasında Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol kendi sahasında Türk Telekom'u 80-77 yendi.
28.10.2018 Basketbol
Fenerbahçe çok farklı!
Fenerbahçe çok farklı! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 3'üncü hafta müsabakasında Fenerbahçe deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u 98-69 mağlup etti.
21.10.2018 TBL
ÖSYM ek yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
ÖSYM ek yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Ek yerleştirme sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor. Adaylar ÖSYM'den gelecek ek yerleştirme sonuçları açıklamasına kilitlendi. Peki ÖSYM ek yerleştirme sonuçlarını ne zaman açıklayacak?
29.09.2021 Gündem
110 kiloluk diyetisyene staj bile yaptırmadılar
110 kiloluk diyetisyene staj bile yaptırmadılar Üniversite son sınıfta kiloları nedeniyle staj başvuruları reddedilen diyetisyen Meltem Baburcan, bir buçuk yılda 50 kilo verdi. Meltem şimdi hastalarına nasıl zayıfladığını anlatıyor
17.03.2017 Yaşam
'İnandırıcı değilsin' denilen diyetisyen 50 kilo verdi!
'İnandırıcı değilsin' denilen diyetisyen 50 kilo verdi! Diyetisyen Meltem Baburcan, bir buçuk yılda 50 kilo vererek 60 kiloya düştü.
17.03.2017 Sağlık
Hanım Köylü dizisi ne zaman başlıyor?
Hanım Köylü dizisi ne zaman başlıyor? Star Tv ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Başrollerinde Gülsim Ali ve Yusuf Çim'in yer alacağı dizi Hanım Köylü merakla bekleniyor. Gülsim Ali İlhan, Bulgaristan’da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford modeli seçilmişti. Peki, Hanım Köylü dizisi ne zaman başlıyor? İşte detaylı bilgiler...
29.03.2016 Magazin
Üniversitelerden kar tatili duyurusu
Üniversitelerden kar tatili duyurusu Öğrenciler İstanbul’da bugün başlayan ve devam eden kar yağışı nedeniyle 31 Aralık Perşembe günü okulların tatil olup olmayacağını merak ederken, ilk tatil haberi üniversitelerden geldi.
29.09.2021 Gündem
HDP’lilerden suç duyurusu
HDP’lilerden suç duyurusu İstanbul Arel Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Prof...
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekiller harekete geçti
HDP'li vekiller harekete geçti İstanbul Arel Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Prof...
29.09.2021 Gündem
Şimdi bu jönler çok moda!
Şimdi bu jönler çok moda! Dizilerle hayatımıza girdiler, üstelik hepsi birbirinden yakışlıklı...
31.07.2015 Arşiv
Gazi için dört nala
Gazi için dört nala Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına, bu yıl 89.'su yapılacak Gazi Kupası Koşusu'nda mücadele edecek Türk ve yabancı jokeyler bir araya geldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Arel Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul arel üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.